Nieuwe Kerst video clip van Ulrike Westfa: ‘Season Of Our Heart’

5

Over minder dan een week is het Kerst en daar horen kerstliedjes natuurlijk bij. De Surinaamse Ulrike Westfa heeft daarom deze week een nieuwe Kerst video clip opgenomen met de titel ‘Season Of Our Heart’. Het is niet zomaar een nummer, maar eentje van volledig Surinaams fabrikaat!

Ulrike heeft de tekst geschreven en haar man Mark Westfa heeft de muziek gecomponeerd en geproduceerd. Ook Roy Bhagwandin, o.a. bekend van ZO:Raymann, heeft een bijdrage geleverd en de drums gedaan. Tot slot is het nummer gemixed en gemastered door Marco Wongsosemito voor NoLimitsMedia, die de video heeft geschoten.

Geniet van het nummer hieronder en alvast fijne feestdagen!

5 REACTIES

  1. Wel gek dat javanen, zwarten en indianen iemand uit Mekka en Jeruzalem bezingen. Binnenkort gaan de zwarten een switch maken: ze gaan die man uit Israel met wie ze toch niks gemeen hadden inruilen voor die man uit Robbeneiland. De eerste Mandela gemeente is al in de maak. Jehova, watch your back!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.