Win kaarten voor KASSAV’ live in Den Haag

0

Op 13, 14 en 15 december is het Worldforum in Den Haag de locatie voor het innovatief en ambitieus internationaal Global Music Festival. Diverse artiesten van wereldformaat zijn daar drie dagen te zien waaronder KASSAV’ op zaterdag 14 december. De band Kassav’ bestaat intussen al ruim dertig jaar en bracht minstens zo veel platen uit. Het zevental Francophonen, oorspronkelijk afkomstig van de Caribische eilandjes Guadeloupe en Martinique besloot eind jaren zeventig hun favoriete muziekstijl Carnival in een moderner jasje te steken.

Deze swingende Carnival versie met kompa, salsa, calypso en zelfs rockinvloeden bleek uitermate aan te slaan en een heuse nieuwe muziekstijl was geboren: Zouk. Op het hoogtepunt van hun wereldfaam scoorden ze de wereldhit ‘Zouk la sé sèl médikaman nou ni’. Na dertig jaar blijkt Zouk nog lang geen uitgekauwd concept en weten de mannen nog steeds wereldwijd de heupen aan het swingen te krijgen.

Waterkant.Net mag kaarten weggeven voor het optreden van KASSAV’ op zaterdag 14 december 2013. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een gratis kaartje voor dit concert. Deelname is simpel: stuur een e-mail naar webmaster@waterkant.net waarin je aangeeft waarom jij graag naar Kassav’ zou willen gaan. De leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Let op – geef ook een telefoonnummer op waarop je te bereiken bent.

Reageren kan tot donderdag 12 december 00.00u. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.