Uitverkochte shows van ‘Tante Es’ in Suriname

9

De 69-jarige populaire Surinaamse tante Esseline van Doornegat, die in Nederland bekend is als ‘Tante Es’ van de TV show en voorstellingen van Jörgen Raymann, is op 27, 28 en 29 december in Suriname te zien tijdens de show ‘Tante Es komt thuis‘. Alle voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht liet Jörgen Raymann vandaag weten.

Het wordt een hele speciale Surinaamse show vertelde Jörgen Raymann in september aan Suriname.NL. Met special guests uit Suriname en heel veel lokaal talent. Zo zal de muzikale begeleiding in handen zijn van een team van Surinaamse musici waaronder Albert Calor, Jim Westfa, Ernesto van Dal, Jason Eduard en Maurice Issa.

Raymann speelde in 2010 zijn laatste theatershow, maar werkte de afgelopen maanden speciaal voor de oudejaar-show in Suriname aan nieuw materiaal. De cabaretier, die druk bezig is met televisiewerk, is de afgelopen negen jaar niet in Suriname geweest tijdens oud en nieuw en dat maakt het ook voor hem speciaal. De voorstellingen, waarin zowel Raymann als alter ego Tante Es te zien zijn, vinden plaats in de Ballroom Torarica te Paramaribo.

es


9 REACTIES

 1. Jurgen Raymann,
  Een bruggenbouwer in een multi-etnische samenleving!
  Wat Jurgen voor mekaar heeft gekregen, voor wat betreft het bij mekaar brengen van culturen, daar mag menig politicus wat van leren!
  Waar een politicus 3 A-4tjes nodig heeft om de boodschap over te brengen doet Raymann dat in één zin!
  Jurgen, dat jouw shows in een mum van tijd zijn uitverkocht, zegt hoe hartelijk welkom je thuis bent!
  Welkom thuis, zoon van Suriname!


  Maak melding

 2. beste taaaaaante welkom in Su,waarom moeten de toegangs kaarten altijd zo duur zijn .bent u taaaaante van ons allen of van hen die op je lijken.Het zal heten dat de baten voor goede doelen zal worden gebruikt en dan nog zal er rekening moeten worden gehouden met de nichten en neven vn taaaante die ht niet kunnen betalen.taaante let op “Familie kijven Familie blijven”.


  Maak melding

 3. Jurgen go for it. Men kan ervoor betalen, want de shows zijn al uitverkocht.Jurgen ik lach nu al, en vraag ik me ook’t volgende af…hahahaha Jur hoe ga je doen met dat beetje schuinigheid innie tor? Jurgen nogmaals go go go go go go go gooo for;it en zet’m op aw luk. De Suries zullen zeker van je genieten Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.