Bedrijf biedt vanuit Suriname paspoorten aan

52

PARAMARIBO, 29 nov – Het bedrijf Filho & Carvalho Immigration Consultants biedt vanuit Suriname Bulgaarse, Braziliaanse en Ierse paspoorten aan. Dit meldt de Ware Tijd aan de hand van een onderzoek dat samen met het Bulgaarse blad Trud en nieuwssite Devsur.com. In Bulgarije is geschrokken gereageerd.

“Ik heb de vicepresident (Margarita Popova) erover gesproken en die schrok ervan. Suriname en Bulgarije onderhouden geen diplomatieke betrekkingen, dus juridisch is er weinig dat Bulgarije van Suriname kan vragen. De leiding van de inlichtingendienst wil kijken of het onderzoek kan worden uitgevoerd met hulp van Interpol “, zegt Trud-journalist Ivan Dimov. Popova heeft haar veiligheidsdiensten wel opgedragen een onderzoek te plegen in eigen land.

Filho & Carvalho Immigration Consultants biedt de paspoorten aan op de website www.diplomaticsecondpassport.com . Het bedrijf staat niet geregistreerd bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken, wat wettelijk wel verplicht is. Buitenlandse Zaken Suriname wil niet officieel reageren. Ambtenaren zeggen wel dat er weinig kan worden gedaan, omdat het om cybercriminaliteit zou gaan. De Bulgaren hebben wel contact gemaakt met Paramaribo.

52 REACTIES

 1. In een bananenrepubliek is alles mogelijk.

  Suriname staat met de arrestatie van Dino Bouterse prominent in de spotlights.

  En dat trekt ook cybercriminelen aan.

  Goede reclame voor Suriname, dankzij Bouterse.


  Maak melding

 2. Aub verder zoeken. Dit is ordinaire internet fraude die een adres zoeken dat moeilijk te vinden is en daar door te controleren. Alleen de internetverbinding werkt. Deze mensen zitten overal en nergens maar voornamelijk in Rusland.

  Heeft helemaal niets met Suriname te maken behoudens dat iemand gebruik maakt van de recente commotie omtrent het gegeven dat er Surinamera schijnen te zijn die diplomatieke paspoorten kunnen leveren.

  Het is zaak dit soort artikelen helemaal te lezen en te begrijpen.


  Maak melding

 3. Cybercriminaliteit! Baap re baap.. Alles is tegenwoordig mogelijk elektronisch en de Minister van Buitenlandse zaken wil niet formeel reageren.Terrorisme is niet in de levenshouding van Surinamers zei die ziki dagoe laatst,die zich gedeisd houdt en niks van aantrekt,maar van wie zijn zulke zaken dan wel?


  Maak melding

 4. Kan iemand mij vertellen wat momenteel de status is van de gouden kerst die de wolf heeft beloofd..

  Ik hoop niet dat het oa faya alesie met kakastong wordt tegen die tijd….


  Maak melding

 5. Weer leent Suriname zich voor grensoverschrijdende internationale criminaliteiten, en dit keer gaat het om de verkoop van Internationale paspoorten(incluis Surinaamse?). Dus, kan je zeggen dat SME goede (criminele) zaken doet. Het meest vreemde is dat men voor een Braziliaanse naamgeving gekozen heeft. En we kunnen doen alsof we van de prins geen kwaad weten, of krokodillen tranen huilen, de stigma door deze criminele gezagdragers aan Suriname bezorgd, is onuitwisbaar. Omdat de gepakte misdadigers vaak gelieerd zijn aan de regering. Dat er paspoorten van bepaalde landen in de aanbieding zijn, zegt heel wat over de organisatie hierachter. Wel is wel weggelaten het aanbod van Surinaamse documenten, want die zijn ook makkelijk te verkrijgen. Opvallend is dat Suriname officieel nog niet gereageerd heeft, met de steeds niets zeggende van er zal een diepgaand onderzoek komen, dat tot de bodem onderzocht zal worden. En het probleem is dat de gemeenschap wars van corruptieve gezagdragers met hun handlangers is, je kan zeggen dat corruptie het alterego van de Surinaamse gezagsdrager is. Ook is het alom bekend dat onderzoeken belooft door de overheid, het zelfde zijn als; “de slager die zelf zijn vlees mag keuren”. Dus, meestal hoor je over het begin van alle onderzoeken, maar van het einde hoor je nooit. Dit omdat niemand zijn/haar vuile was buiten hangt. We moeten niet uit het oog verliezen, deze regering/gezagdragers houden zich bezig met zware internationale criminele activiteiten bezig.


  Maak melding

 6. Wat me dus wel opvalt is dat heel veel (illegale) Turken een Bulgaars paspoort hebben…

  Reden is dat ze dan niet uitgezet mogen worden uit de eurolanden. Bulgaren staan ook bekend als zeer corrupt net als de Grieken…

  Wil je dus toegang kunnen krijgen in een eurogebied incl. Nederland dan is een Bulgaars paspoort een optie. Veel Turken hebben hier al gebruik van gemaakt. Als je de goede wegen ken heb je zo een Bulgaars paspoort…

  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/europese-unie/vraag-en-antwoord/welke-landen-behoren-tot-de-europese-unie-eu-en-de-europese-economische-ruimte-eer.html


  Maak melding

 7. Ik zal de laatste zijn die gaat beweren dat er geen boeven in Suriname rondlopen, maar eerlijk gezegd zie ik niet in wat Suriname hiermee te maken heeft, het gaat om een via internet opgezette fraudezaak, je kunt net zo makkelijk elk ander land van de wereld in je website vermelden. Nu staat er: “Het bedrijf Filho & Carvalho Immigration Consultants biedt vanuit SURINAME Bulgaarse, Braziliaanse en Ierse paspoorten aan”.

  Het had met even veel moeite kunnen zijn: Het bedrijf Filho & Carvalho Immigration Consultants biedt vanuit NEDERLAND, NIGERIA, VENEZUELA, GRIEKENLAND, ENZ. ENZ. Bulgaarse, Braziliaanse en Ierse paspoorten aan. Het is de bedoeling dat je als sucker je geld naar hen overmaakt en vervolgens kan je fluiten naar ‘je’ paspoort en je geld. Suriname moet Bulgarije gewoon antwoorden dat ze er kennis van genomen hebben en dat ze het resultaat van hun onderzoek afwachten, als mocht blijken dat er Surinamers bij betrokken zijn dan zal Suriname ervoor zorgen dat ze gestraft worden. Verder hebben we er, zolang het tegendeel niet bewezen is, niets mee te maken.


  Maak melding

 8. Nu nieuws in Bulgarije, een van Europa’s meest corrupte land en de armste. Zelfs daar zijn ze geschokt van de misstanden in Suriname. Wanneer men in Afrika ook geschokt raakt van SR dan hoop ik dat men eindelijk wakker zal worden in die amazone jungle bij Parbo.

  Suriname haalde vorige week zelf The Economist, en en ging zeker niet over de economie, of hoe goed het zaken doen is met Suriname. Maar over de bouterses en hun praktijken….

  Suriname krijgt wereldwijd aandacht. Bouterse had beloofd dit te bewerkstelligen en percies zoals in de jaren 80 toen Suriname wereld nieuws was, is er ook nu NIKS positiefs te melden.


  Maak melding

 9. Triest dat er nu een hele discussie gaande is over iets dat “leeg” is.

  – Google eens op de foto’s en zie dat sommige locaties niet eens overeenkomen met de opgegeven landen.

  – De naam is gebruikt van een Braziliaanse Toyota dealer maar dan andersom

  – en ja Rusland samen met Oekraïne zijn meester in de Spam


  Maak melding

 10. Nou ik ben ook geinteresseerd in een Bulgaars paspoort (lees visavrij toegang tot de EU, inclusief NL). Waarom? Omdat ik dat gedonder bij de NL ambassade met hun zogenaamde strenge regeltjes die ze elk jaar “strenger” maken (jawel, een land die elk jaar dieper in de crisis wegzakt) voor Surinamers (e.a. buitenlanders), wilt omzeilen.
  Wie kent een andere, betrouwbaardere weg?


  Maak melding

 11. wat “helpt”is dat je in sr geen vergunningen meer nodig hebt. oa. het had inderdaad wel overal op de wereld kunnen wezen, maar op de een of andere manier gedijt het in suriname het beste.


  Maak melding

 12. opleidingskampen voor Hezbollah-strijders werden ook vanuit Suriname aangeboden…dus de link is gauw gelegd en lulletje Lackin moet nu zijn bek houden van de wolf.


  Maak melding

 13. @miwanni2
  Even aanmelden bij (misanni1)

  About Us
  Our company Filho & Carvalho Immigration Consultants was established on 15th of September 2003, registered and located in Suriname South America.

  Filho & Carvalho Immigration consultants works successfully in the international market and offers a wide range of immigration and offshore services.We are fully licensed and authorized by the Government of Suriname and have assisted hundreds of customers in the past 9 years obtain legal residency, citizenship and diplomatic passports in more than 25 countries.

  Contact us by e-mail for a free consultation.

  Filho & Carvalho Immigration Consultants

  Gompertstraat 121/5

  Paramaribo, Suriname

  Phone/Fax (597) 42-4811

  Email: carvalho@nm.ru


  Maak melding

 14. O MIJN GOD,waar gaat het mooie land naartoe
  ben zeer bedroeft om dit te horen.
  ben GOd dankbaar dat mijn mensen er niet meer zijn.
  want het word een grote rotzooi in mijn mooie sur.
  oh oh wat erg wat erg.


  Maak melding

 15. @Filet

  Zit stil en wacht rustig je nieuwe leven in Hezbollah-NDPslavernij af ! De zoon van de Pres kan buiten alle veiligheidsdiensten om vrijelijk onderhandelen om het volk te verkopen aan terroristen. En jij zit droogjes andere forumleden te corrigeren.
  De Hezbollahdjihadisten zijn wat betreft dodelijk geweld vele malen erger dan de voormalige slavenhouders en -drijvers !!


  Maak melding

 16. boi ik ben jaloers,jullie kletsen als maar door over dino of desie,maar wat ik zo erg vind is,dat mie no mang jang wang stuk fowroe fre in sranang,ammang e jang krakoeng drape baja,is pijnlijk voor mij horr, moet de hele week hard werken en royco soep vreten met rijst hoe heeft de heer het zo klaargespeeld.olanga ding beest o jang!!


  Maak melding

 17. Beste mensen,

  Ik hoop nu dat jullie begrijpen waarom de deelstaat Harivart er moet komen. Gezien de reacties lijkt het mij duidelijk dat jullie het begrijpen en erachter (gaan/willen) staan.

  Spreek je steun maar uit. In Harivart zullen zulke of andere misstanden direct bestraft worden. Geen genade voor misdaad en mismanagement.


  Maak melding

 18. Is het volk nou bang om op te komen voor hun recht hoe zit dat nou.
  Als je luisterd hoe het surinaams volk deze regering verdedigd zakt me broek af.Sari torie hoor!


  Maak melding

 19. En nu VERKOOPT de Sur Papa Doc de Suris voor 1000 miljoen dollars aan de terroristen van Hezbollah !

  Inclusief Surireisdocumenten en Suridiplomatieke paspoorten !

  En niemand in Su mag criminele zoon Pres controleren of hem tegenspreken, in opdracht van de Pres !

  Dat is NDP-democratie = Dictatuur !

  Un pot a Grondwet baka pe a moesoe de !!

  No fas a Grondwet ! Now sanni e dangra her’Sranang !


  Maak melding

 20. Venuzuela is al uit geroepen tot een communistische staat(bron gfcnieuws)
  Wat het volk niet begrijpt is dat hun pres het touwtje strakker om hun hals is aan het trekken.
  Echt waar ze zien het niet alles praten hun in een verdedigenderol.
  Ik weet niet of ze dat in zien.Meestal zijn het die mensen die gelijkwaardig staan met hem.
  SARIE!


  Maak melding

 21. Reageerders!

  Kan iemand mij vertellen hoe het (onderzoek) van Justitie verder is verlopen met de twee (2) volgende artikelen?

  1; Antillen vragen om onderzoek Paspoortzwendel. (vrijdag 16/06/2006)

  2; Surinaamse paspoorten doorverkocht aan Chinezen.
  (zaterdag 17/06/2006)


  Maak melding

 22. Niet op reageren mensen. De boosdoener zit in Rusland. Ik wordt ook dagelijks door Nigerianen bestookt met de mededeling dat er Miljoenen Euro’s Dollars etc door mij te ontvangen zijn, mits ik al mijn privegegevens doorgeef.
  beste advies: negeren


  Maak melding

 23. Suriname verkoopt geen zenuwgas aan Irak of welk ander land dan ook. Er vertekken uit Suriname geen Jihadstrijders naar welk land dan ook.

  Suriname is het beste land ter wereld!!!!!!!!!!

  Dus mensen ………………………………. niet zeuren!


  Maak melding

 24. @ Zeppelin

  Sranang moet weer het beste democratische en het vreedzaamste land worden en dat vereist een grote politieke ommezwaai !!!

  Daarom geen verkoop Suribevolking aan Hezbollah !
  Daarom moet de SuriGrondwet terug in place !
  Daarom geen oprichting gewapende machten die niet in de Grondwet voorkomen !

  Weg met NDP kadertraining die Suris leert :

  —Oppositie en aanhang zijn staatsvijanden
  —Een verbod in de Grondwet kan je omzeilen of wijzigen met een gewone lagere DNA-wet
  —De DNA kan beslissen dat de Pres per DECREET gaat regeren. Introductie Cuba-Chavez-communistisch model in Su (= ONDERDRUKKING en MOORDEN)

  Suma yu denki yu o hor’a spotoe ??


  Maak melding

 25. Zaterdag 30 november 2013 om 23:06 uur, door Srafu
  @ Abaisa

  Ia baja, en nu biedt DINO Suri volk te koop aan voor SLAVERNIJ bij de Hezbollah-onderdrukkers !

  Dang suma fout ???
  ============================
  Kan je dit bewijzen??


  Maak melding

 26. @ Abaisa

  U vraagt om bewijs, lees aub de aanklacht van de Amerikaanse Justitie tegen Dino. De observatie van deze heer met tig antecedenten lopen vanaf 2011.
  De Amerikaanse Justitie heeft zeer bezwarend materiaal tegen de zoon vd Pres en heeft hem om die reden opgepakt. Er zijn al tapes en audio-materiaal openbaar gemaakt.

  De verkoop aan Hezbollah zou geschieden tegen de prijs van 100 a 200 miljoen.

  Wilt u ook een bewijs dat Sur geen begroting,geen Grondwet en geen mensenrechten meer heeft ??

  Dang suma fout ??

  Groetjes vd Suri Geheime Dienst, w’e tan sribi !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.