vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentFotograaf Raul Neijhorst brengt DVD naaktfotografie uit

Fotograaf Raul Neijhorst brengt DVD naaktfotografie uit

-

Does Travel - naar Suriname

De in Nederland wonende fotograaf van Surinaamse komaf, Raul Neijhorst, is voor de 3e keer op een DVD verschenen voor het blad Zoom.nl. In deze 3e DVD wordt naaktfotografie in de studio belicht. Raúl, die nu al ongeveer 10 jaar actief is als fotograaf, geeft regelmatig workshops in binnen- en buitenland. In 2009 en 2011 deed hij dat in Suriname, in 2012 op Curacao en komend jaar wil hij dat weer in Suriname en op Curacao doen. Ook verzorgt hij regelmatig workshops in Nederland.

Om een breder publiek te bereiken, geeft hij in samenwerking met Zoom.nl, een fotografiemagazine in Nederland met een oplage van 50000 stuks, DVD’s uit waarop diverse cursussen te zien zijn. In de eerste DVD had Raul het over de thuisstudio. In de tweede DVD werd de portretfotografie in de studio belicht.

Op de DVD “Naaktfotografie” komen de volgende onderwerpen aan bod: het naaktmodel, licht en belichting, standpunten, achtergronden en attributen, apparatuur, close-ups en abstracht, visagie en afwerking. In de DVD zie je hoe Raul samen met de modellen Nadia Hassan en Niesha Dwarka de diverse onderwerpen belicht. De DVD duurt 52 minuten en wordt onder de abonnees van het blad gratis verspreid. Ook is de DVD te koop.

Met deze 3e DVD hoopt Raúl de taboe rond naaktfotografie weg te halen. “Een goeie en mooie naaktfoto kan ook heel esthetisch en artistiek zijn, zonder dat het te plat wordt”. Hij is daarom ook blij dat er 2 modellen op de DVD te zien zijn waarvan je niet verwacht dat zij ook openstaan voor naaktfotografie. Een van de modellen is zelfs van Surinaamse afkomst. Ook hoopt hij dat fotografen inzien dat het heel belangrijk is om te allen tijde goed en professioneel met het model om te gaan.

De DVD is te krijgen via https://zoom.nl/shop/fotocursus-op-dvd, voor € 7,50
Een teaser van de DVD kan je vinden op de facebook van de fotograaf: www.facebook.com/raulneijhorst

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES