Humberto Tan mag door met RTL Late Night talkshow

17

Televisie zender RTL is tevreden over de eerste reeks en hoe RTL Late Night met Humberto Tan zich ontwikkelt. Het dagelijkse praatprogramma zal daarom in het nieuwe jaar weer bij RTL 4 op de buis te zien zijn, meldde een woordvoerder van RTL gisteren.

Half december stopt Humberto’s programma, maar in de eerste maanden van het jaar gaat hij weer vrolijk verder. RTL is namelijk heel blij met de show en doorgaan is voor hun daarom een logische stap.

De in Suriname geboren en getogen Tan(-A-Kiam) startte maandag 26 augustus 2013 met zijn eigen Late Night talkshow. Eergisteren keken er 640.000 mensen naar de talkshow en daarmee was het de best bekeken woensdaguitzending tot nu toe. De meest bekeken uitzendingen zijn die van vrijdag, deze komen meestal boven de miljoen kijkers uit en trekt het weekgemiddelde vaak omhoog.

17 REACTIES

 1. Huberto: ik ben ben trots op jou.

  Huberto is heel populair onder de Surinamers in Nederland. Ik was dit jaar op het Keti Koti festival in Amsterdam. Huberto werd bedolven onder de vrouwen die op de foto met hem wilden.

  Ga zo door brada.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 2. Sinds jij ’t programma NOS sport(mede) presenteerde wist ik dat er veel meer in jou zat Humberto.Hopelijk mag /kan je vele maanden /jaren hiermee doorgaan. Jongeman houden zo wij(Suries) zijn allemaal trrrrots op je. Krachtie en bigi Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 3. Er zaten reeds bij Sonja’s programma van de VARA (de tafel van 7) alle ingrediĆ«nten in om de toen nog jonge maar de zeer al welbespraakte schoolgaande Umberto te maken tot wat hij vandaag is!
  Een bij uitstek succesvolle zakenman,radio en T.V. presentator!
  Toen merkte je al dat deze energieke Nederlander van Surinaamse afkomst het bijzonder goed zou doen!
  WAT EEN VERSCHIJNING EN UITSTRALING TIJDENS DE “LATE NIGHT SHOW” UITZENDINGEN!
  WAT EEN BEHEERSING VAN DE NEDERLANDSE TAAL!
  VERZORGD en VERZORGD VAN TOP TOT TEEN!
  BRAVO,MEESTER IN DE RECHTEN (H)UMBERTO TAN-A-KIAM!


  Maak melding

 4. Humberto wij kijken elke dag naar je late nightshow en zijn heel enthousiast op de wijze hoe je deze show presenteert. Wij zijn het niet eens met critici die vinden dat je de gasten niet de gelegenheid geeft om hun zin af te maken. Ik vind dat ze altijd wat op te merken hebben, als je naar andere talkshow kijkt kan ik het verschil niet opmerken wat timing betreft om in te grijpen in een gesprek. Humberto ga zo door met de show wie weet wordt je de tegen hanger van Oprah Winfrey op de Nederlandse tv.

  We love you


  Maak melding

 5. Ja, ook ik ben trots en blij met Humberto. Prettig om vijf dagen in de week die mooie, donkere jongeman op de buis te zien. Fijn dat jij niet onder doet voor onze blanke broeders. We zijn trots op je en bidden je Gods kracht en wijsheid toe. Dit geldt ook voor John Williams, Simone Wijsman en Prem Radakishun – sosolobi!!!


  Maak melding

 6. HUMBERTO-TAN-A-KIAM is een geboren leider…Mijn wensen zijn dat hij wat kan betekenen voor switi SURINAME!! RADJA{Sire} van de 20e eeuw.Bovendien ben ik een grote Fan van Humberto Tan.


  Maak melding

 7. Ik help de kleur maar dragen dat was de uitspraak van een intelligente man. hoe kan iemand toch zoiets zeggen.
  Ik schaam mij echt voor zulke uitspraken.


  Maak melding

 8. Als ik Umberto zijn plaats was zou ik vertrekken .Deze man heeft teveel kwaliteiten om op de schopstoel te zitten.Hij kan overal aan de slag.


  Maak melding

 9. Als het maar geen fake nieuws is. Maar mocht het waar zijn dan zou hij die RTL bazen een flinke MOKSIE -METIE SCHEET laten ruiken en NO THANKS! zeggen. Ze hebben hem alreeds hun ware aart laten zien. Het is nu aan Tan. Als de zon schijnt krijg hij een paraplu mee, maar als het regent dan moet hij het inleveren. zo klinkt dat. Ik denk persoonlijk dat het met Twan niks was geworden. Er zijn teveel karakteristieke prog. van de kaliber Twan op tv.

  Tan heeft zich nu al bewezen, hij hoeft nergens meer bang voor te zijn : Hij kan de eer nu aan zich zelf houden.

  Ik bedoel,, als iemand tot tranen toe gekwetst is, dan is daar alle reden voor.

  Maar goed wie ben ik…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.