AT5: “Sluiting forum Mamjo.com door Bouterse?”

38

AT5, de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam en omstreken schrijft dit weekend dat het ‘populaire’ Surinaamse forum Mamjo.com al meer dan een week onbereikbaar is. “Er gaan inmiddels veel geruchten over het plotselinge verdwijnen van de website. Het gerucht dat je het meeste hoort is dat president Desi Bouterse er een hand in heeft gehad” aldus AT5.

Zijn zoon Dino zit momenteel in de cel op verdenking van wapenhandel en drugssmokkel. En op Mamjo.com kon je er tot voor kort alles over lezen. Meer dan gewenst, aldus de geruchten schrijft de zender.

Volgens AT5 is het Surinaamse forum ook erg populair onder Amsterdammers van Surinaamse afkomst. Maar opeens was het forum niet meer te bereiken. (Bron: AT5)


38 REACTIES

 1. het is het beste at er kon gebeuren de hele rotzooi opruimen voor at5 is het jammer kunnen ze niets meer waarnemen over suriname en voor de mensen die op mamjo leefden goed voor jullie bouterse geeft jullie een nieu leven ga je eigen troep opruimen inplaats van je landgenoten hier te schande te zetten dommie,s


  Maak melding

 2. Hij kan ons niet met wapens en grof geweld de mond snoeren, die rat. In de jaren 80 werden media gebouwen met militair zwaar geschut in brand geschoten.


  Maak melding

 3. Nee, Boutje is bang. Hij weet dat hij binnenkort hangt en dat de Amerikanen hem zal inrekenen. Jammer dat hij alleen voor drugs is veroordeeld en niet voor massamoorden.


  Maak melding

 4. inetnum: 62.212.69.0 – 62.212.69.127
  netname: LEASEWEB
  descr: LeaseWeb
  descr: P.O. Box 93054
  descr: 1090BB AMSTERDAM
  descr: Netherlands

  Server staat gewoon in Nederland, registratie loopt via Amerika – domeinnaam is vastgelegd tot 2019.

  Dus dat zou betekenen dat de hand van Baas B. internationaal reikt?


  Maak melding

 5. In een democratie , mag je toch je mening geven, alleen denken zgn. democratie’s gekozen volksvertegenwoordigers en hun aanhang daar blijkbaar anders over en draaien de “oproerkraaiers” op een diktatoriale manier de nek om, en zijn er ook nog malloten die het daar mee eens zijn


  Maak melding

 6. ja ik ben blij met die rotzooi. thank you mr. Bouterse. rotzooi opruimen. het zijn echt mensen die niets hebben te doen met hun tijd die op de site zijn.

  Dit moest eerder aan de orde komen. Die site was een troep.Opruimen die handel…………..


  Maak melding

 7. Caramba!!!!! De reikwijdte van de macht van president Bouterse is voelbaar tot ver buiten de Surinaamse grenzen reikt.Althans dat wil men ons doen geloven.Straks krijgen we ook nog te horen dat de Surinaamse inlichtingendiensten zijn geïnfiltreerd in de Nederlandse media.Paniek in de polder.


  Maak melding

 8. GMAP vertel eens wat van 50j voor 80 het 80 weet iedereen al ik denk dat mensen er moe van worden vertel iets nieuws of van 2013 en trouwens is Bouterse de baas van Mamjo of eigenaar is er bewijs dat het zo is maar ja dat hoeft niet als ik nu zeg dat Bouterse waterkant gaat sluiten geloof je dat ook gelijk en zal je gaan schelden wrok en haat Hahahhahahaa zielig echt waar maar ja je zal wel je reden hebben maar wat voor reden dan ook zoek of weet eerst zeker GMAP GOD BLESS


  Maak melding

 9. Wacht even geduldig af. Van vrienden heb ik begrepen dat ze met een soortgelijke mamjo site binnenkort in de ether zijn.
  Daarnaast komt er een op Su gebaseerde wikileaks site .Kan Bouta hier wat mee ?


  Maak melding

 10. Mensen geen paniek, er zijn meer wegen die naar Rome (New York) leiden:
  De nieuwe Mamjo site heet “Tori fu Sranan”!

  Je kunt niemand de mond snoeren. Mensen zullen altijd blijven zeggen wat ze willen en wat ze denken, al moet het in het Chinees!

  Mamjo opruimen is niets.
  Haal je zoon terug, DÁN heb je reikwijdte en DÁN heb je macht!!


  Maak melding

 11. Eigenaar van mamjo is waarschijnlijk gezwicht voor wat ndp ete, wie weet a mang vanga wang miljoen euro gi mamjo.com. Dus monie talks boelshit wakka.hahaha


  Maak melding

 12. Waarom zou Bouterse zich druk maken om een ” Mamjo “. Dan had waterkant.net ook moeten sluiten, want er wordt hier meer gelult over de familie Bouterse dan op Mamjo.


  Maak melding

 13. Mamjo zal de rekening wel niet betaald hebben.
  Bouterse kan niks. Hij weet niet eens de aan en uitknop van een laptop te vinden.
  Dat hij invloed heeft op de bladen in Suriname lijkt mij duidelijk.
  Zo hebben we het forum van b.v. De Waretijd zien veranderen.


  Maak melding

 14. Hahaha vanessa muriel chantal natascha junies janice joyce priscilla elijah frijkje esther en heeel vlissingen omg dankzij bouterse hebben jullie geen leven meer thank god!


  Maak melding

 15. Het zou mij niets verbazen want Bouterse heeft NOG STEEDS overal zijn informanten. Het zou mij niets verbazen als Bouterse een webteam heeft, naar Chinees model, die de reacties van bezoekers van websites in de gaten houdt. Bouterse heeft in elke sector zijn ogen en zijn oren. Politieke macht interesseert hem niet, die gebruikt hij alleen om zichzelf te beschermen. Het gaat hem vooral om de economische macht en daar passen geen “onthullingen” in door bezoekers. Iedereen weet toch dat politie, de AIVD en andere opsporingsorganisaties Mamjo al jaren monitoren. En dat weten ook de tegenstanders van baas B. Daarnaast speelt ook zijn ego een rol, hij accepteert het niet als mensen respectloos over hem praten. “Soema ne klop na wan kontra”, geldt nog steeds.


  Maak melding

 16. Als een sunami de dam van nederland overbluft zal ik Baas B weer de schuld krijgen.

  Binnenkort zullen zij mensen doen geloven dat een koe honing produceert.


  Maak melding

 17. Ik heb domme mensen gezien maar zo dom heb ik het nog nooit meegemaakt. Romeo Hoost en consorten die alle sites waar Surinamers komen vervuild met zijn anti-Bouterse tirade heeft meer slecht dan goed gedaan voor zijn eigen zaak. Inmiddels gaat het niet meer om 8 december, maar om het in stand houden van een uitkering voor het niet willen werken zoals het elke normale Nederlander betaamd, maar het alle aandacht vestigen op Bouterse en dan vervolgens veinzen psychische klachten te hebben.
  Laat mij duidelijk zijn ik beweer niet dat Bouterse een brandschone blazoen heeft, maar Bouterse is vooral een Surinaamse zaak die minder belangstelling had moeten krijgen van de Surinamers in Nederland. Romeo Hoost en zijn kliek hebben Bouterse vooral gemaakt tot een Nederlandse zaak waardoor al het andere wat Surinamers regardeert naar de achtergrond is gedrukt. Om die reden ben ik blij dat Mamjo is opgedoekt. Ik weet wel vrijwel zeker dat Bouterse hier niets mee te maken heeft. Integendeel Romeo Hooost en zijn kliek hebben de site misbruikt door continu berichten te posten en ondanks waarschuwen ging men gewoon door. Dag in dag uit ging het 24/7 over Bouterse, waarbij men niet schroomde om pornografisch materiaal op de site te posten om een punt te maken. Zij moeten vooral de hand in eigen boezem steken. Zie hier wat er op Waterkant gebeurt. Hetzelfde is hier aan de gang en het is een kwestie van tijd voordat de eigenaren van Waterkant inzien dat ze het paard van troje hebben binnengehaald door Romeo Hoost en zijn “vrienden” een podium te verschaffen.
  Gelukkig hebben ze elkaar gevonden in het promoten van haat en racisme onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Zodra je scheld op Surinamers (zwarte Surinamers) blijft jou post staan, maar als je het hebt over de VHP wordt je post verwijdert. Dat zegt al genoeg.

  Ik ga ervan uit dat deze post niet geplaats gaat worden, want mijn berichten worden niet geplaatst omdat ik niet meedoe aan het collectief schelden op de Surinaamse regering en de Surinamers.


  Maak melding

 18. @Awara ko, in ieder geval fijn dat WKN weer haar regels wilt naleven en eerst screent alvorens postings te plaatsen, want het gescheld op Surinamers, vooral marrons liep de spuigaten uit!


  Maak melding

 19. @Awarako

  ik heb domme mensen gezien en gehoord, maar zo dom als jij bent is een unicum. een echte awarako die alleen met een mokro gekraakt kan worden, want om zoveel domheid zoals jij die uitkraamt lees ik nu voor het eerst.


  Maak melding

 20. Het werd de hoogste tijd opdoeken die site.
  Wat mensen elkaar kunnen aandoen, schaamteloos en vernederend en beneden alle pijl.
  Mocht deze site ooit weer terug komen dan hoop ik dat er gecreend gaat worden namen en foto,s van mensen mogen nooit meer ongestraft worden gepubliceerd.
  En dat allemaal om de een paar rot centen.
  Awara ko je richt je haat tegen de verkeerde persoon Hoost heeft geen bloed aan z,n handen.


  Maak melding

 21. Het ziet er naar uit dat Mamjo dit keer officieel is heen gegaan. Wie weet wanneer die siengienetie wordt gehouden? Ik ga er vanuit dat wij(de Surinaamse gemeenschap)dit verscheiden op gepaste wijze zullen markeren en afsluiten. Wie neemt deze taak op zich om dit te organiseren? Ik zorg alvast voor soekretjie en skratie. Vrijwilligers bij mij melden. Niet allemaal tegelijk:-)


  Maak melding

 22. Waarom laten jullie BOUTERSE niet met rust gaan jullie met witte mensen afrekenen wat ze met ons surinamers hebben gedaan .Niemand anders dan ding witie sma en ze lullen nog steeds.
  Ze laten ons domme surinamers met elkaar vechten elkaar haten daar genieten ze van.Later deng tek a kondre baka op welke wijze dan ook ik zeg altijd mek deng bakra pai sranang fosi dan praten we derest van de zaken.Holland moet suri betalen vragen jullie eerst dat geld eerst zaak 1 afronden.Mijn bedoeling is met de bakras afrekenen


  Maak melding

 23. Mamjo is al een maand offline, is ook niet meer op Google te vinden. Denk dat het nu definitief voorbij is.

  Jammer & Joepie!

  Ik ga mijn homies missen!

  Kusjes, Sarah


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.