Justitie Suriname wist van Spaans plan aanhouding drugsboot

53

PARAMARIBO, 25 sep – De justitie in Suriname wist van voorbereidingen op het aanhouden van de Miss Amalia. Het met drugs beladen vaartuig is met medeweten van de Surinaamse justitie opgevangen bij de Kanarische eilanden. “Het is een operatie waar Spanje, Frankrijk en Suriname bij betrokken waren”, zegt Rudy Steinberg, topfunctionaris bij het Korps Politie Suriname.

Vooraf was er dus een behoorlijke afstemming. “We waren ruim een maand al op de hoogte”, zegt Steinberg tegenover de Ware Tijd. Het betekent dat er ook in Suriname onderzoek verricht zal worden. Weliswaar zijn er geen Surinamers aangehouden op de Miss Amalia. Het schip met ruim vierhonderd en tachtig kilo cocaïne aan boord, had een buitenlandse bemanning. Die bestond uit drie Ghanezen, twee Brazilianen en een Zuid-Afrikaan.

De Spaanse justitie heeft alle zes aangehouden. Justitie Suriname wacht nu op documenten uit Spanje in verband met een rechtshulpverzoek. “Ik heb ze liever vandaag dan morgen”, aldus Steinberg. Dat Surinamers betrokken zijn, wordt niet uitgesloten. De Miss Amalia moet op naam staan van een Surinamer of een Surinaams bedrijf. Wie precies, wil niemand zeggen. Steinberg houdt het erop dat ook in Suriname een justitieel onderzoek komt.


53 REACTIES

 1. ” Het is een operatie waar Spanje, Frankrijk en Suriname bij betrokken waren ”

  ” Het schip met ruim vierhonderd en tachtig kilo cocaïne aan boord, had een buitenlandse bemanning. Die bestond uit drie Ghanezen, twee Brazilianen en een Zuid-Afrikaan ”

  En Suriname komt natuurlijk weer het slechtst ervan af.

  ” We waren ruim een maand al op de hoogte, zegt Steinberg tegenover de Ware Tijd ”

  En dan doe je niets?


  Maak melding

 2. De Miss Amalia moet op naam staan van een Surinamer of een Surinaams bedrijf. Wie precies, wil niemand zeggen.

  aldus een topfunctionaris bij KPS!

  ai boi toppers 🙂


  Maak melding

 3. Journalisten: ga zoeken. Van wie is “”Miss Amalia””?

  Misschien van de onbekende Surinaamse drugskoning Willem Alexander? 😉 😉 😉

  Volgens mij is het geen geheim op wiens naam schepen geregistreerd staan. Navragen dus.


  Maak melding

 4. Wat moet een Surinaams visserskrot in Europa doen?
  Daar heb je de schijn al tegen,want in Europa gaan steeds meer vissers failliet,omdat er weinig vis zit en ze gebonden zijn aan een quota.Nog vermakelijker is het natuurlijk,dat de autoriteiten in Suriname van deze geplande actie op de hoogte was en niemand de bemannig de opdracht kon geven om de lading te lozen,want dan zou Frankrijk weten dat Surinaamse justitie betrokken is bij dit verhaal en Suriname op het matje roepen.Dat Suriname nog een onderzoek moet gaan instellen zegt genoeg over de mentaliteit van justitie.


  Maak melding

 5. Steinberg je lult uit je nek maar wat,als je een maand vantevoren wist ,waarom hebben jullie niet ingegrepen? Maar je dacht daar gaat jou commisie,je hebt de Su. vlag schande aan gebracht,je heb geen weet van jou functie,ik vraag me af was je uitgeloot ,in Su. is heel veel mensen bang om minister te worden,je hoeft geen scholing te hebben,je wordt intern opgeleid,klootzakken,allemaal.


  Maak melding

 6. Wat een tegenstrijdigheid,niet lang geleden zij veligheids meneertje LINSCHEER dat die lai op de oceaan was overgeheveld.
  En hoe kan STEINBERG nu zeggen dat hij op de hoogte was.
  STEINBER wat een schande voor onze VLAG,en dar heeft hij zomaar laten gaan.Ai baj de deskundigen van SURINAME zetten ons nog meer in DISKREDIET!!!!


  Maak melding

 7. Ja Steinberg weet wie de eigenaar is van deze schip Amalia!!Hij zelf moet ook een aandeel hebben in deze!

  Hij kan gelijk starten met een onderzoek bij de disgraced lijder van Suriname thuis als hij ballen heft en die wil tonen!!!


  Maak melding

 8. Een Venezolaanse boot die de Surinaamse wateren was binnengevaren, is op mysterieuze wijze verkocht door het OM. Dat schrijft althans vandaag, woensdag 25 september 2013, het Dagblad Suriname.

  De boot werd door de maritieme politie in beslag genomen op verdenking van smokkel. De vijf bemanningsleden en de kapitein werden voor enkele dagen in voorlopige hechtenis genomen. Aan de kapitein, die slechts de Spaanse taal machtig is, werd zonder tussenkomst van een tolk gevraagd om een stuk te ondertekenen. Hij plaatste niets vermoedend zijn handtekening. Achteraf blijkt dat hij als zogenaamde eigenaar tekende om afstand te doen van de boot.

  Na de gevangenneming bleek dat de boot verkocht was, terwijl de buitenlanders nog in de cel zaten. Aan hen werd door de justitiële autoriteiten gevraagd Suriname zo snel mogelijk te verlaten. Hun tickets waren al in orde.

  De buitenlanders weigeren echter te vertrekken en eisen dat de boot hen weer toekomt. Ze willen een rechtszaak aanhangig maken. Deze informatie verkreeg de krant ‘van zijn bron’.

  Op 16 augustus 2013 bevond de boot zich in Surinaamse wateren met aan boord duizenden liters diesel. Volgens de bemanningsleden betrof het geen smokkelwaar, maar ze konden niet aangeven wat de bestemming was van de olie. Volgens hun informatie zou de olie verkocht worden in Suriname aan geïnteresseerden.

  De bron laat de redactie van het Dagblad Suriname verder weten, dat de bemanningsleden een boete opgelegd kregen van 15.000 Amerikaanse dollar door de politie. Deze boete zou zijn betaald zonder hun medeweten. Door wie dat is geschied, is nog steeds een vraagteken. De bron beweert dat er ‘een vreemd, vies spel is gespeeld’.

  De bemanningsleden hebben een rechtszaak aanhangig gemaakt en eisen dat de verkoop van de boot wordt teruggedraaid. De eigenaar van de boot arriveert over enkele dagen in Suriname.

  De bron geeft verder aan, dat het geld voor het kopen van de boot op het politiebureau is betaald. Er zou contant een bedrag zijn neergeteld van 150.000 Amerikaanse dollar, inbegrepen de duizenden liters olie aan boord. De boot met lading zou echter een waarde hebben van miljoenen Amerikaanse dollars. De boot inclusief de olie is opgekocht door een persoon die in de benzinebranche actief is en over eigen ondernemingen beschikt.

  Het Dagblad Suriname sprak ook met een persoon die geïnteresseerd was in de koop van de boot. Het verbaasde hem heel erg, dat in dit geval de boot voor de laagste bieder is verkocht. ‘Meestal kiest men voor de hogere bieder. Maar hier is het juist omgekeerd aan toe gegaan.’ Hij beweert dat er ‘onder tafel’ enorm veel geld is gesmeten met de verkoop van de boot die onderhands heeft plaatsgevonden. ‘Want ik heb nergens een bekendmaking gelezen dat een boot door het OM wordt verkocht. Die zou in feite op de veiling moeten gaan en de hoogste bieder krijgt de boot.’

  Deze persoon noemde de naam van een mevrouw op het parket van de procureur-generaal die als tussenpersoon is opgetreden bij het verkopen van de boot. Het Openbaar Ministerie was niet bereikbaar voor commentaar om duidelijkheid te verschaffen over deze kwestie.
  September 25, 2013

  http://obsession-magazine.nl/wp-content/uploads/DSC0475811.jpg


  Maak melding

 9. zogenaamd wist justitie van het plan van aanhouding door Spanje, behalve wanneer het schip op de plaats van bestemming was aangekomen.
  Suriname staat al op de wereldkaart betreffende drugshandel onder leiding van die criminele famillie Bouterse, en dan ben je ook nog zo dom om onder Surinaamse vlag te gaan varen.


  Maak melding

 10. Alle drugs dingens worden op Bouterse geschoven,maar jullie weten bliksems goed dat de Hindostanen de drugs-scene ruled.
  Ray en kornuiten weten dat,maar ja een stok vinden ze altijd om iemand te slaan.
  Ik vind als je over de drugsdealers praat scheer dan iedereen over 1 kam,zo ook Brunswijk.

  Goed zo Sur.justitie,opruimen die rotzooi,i s m Spanje en Frankrijk.

  Opvallend:alle positieve berichten uit Suriname wordt steeds met de grond gelijk gemaakt,wees effe blij dat er iets goeds gedaan is.


  Maak melding

 11. Rudy Steinberg wilt groot doen….gewoon een lul verhaal.
  Ik zou zeggen, Rudy waarom heb je je huiswerk dan nog NIET gedaan…
  Je weet toch wel een maand geleden wie de eigenaar is ….

  Dezelfde eigenaar werkt toch ook samen met de wolf en consorten (oa Black S).


  Maak melding

 12. Al

  Positief iets??!!Noem je een politie leiding die beweerd alles te weten en toch niets doen, iets Positiefs?!!!!

  Hallo bouta en zoon zijn geen hindostanen!!!!zoonlief dinootje zit in een cel in amerika ,papa desi heeft contacten met de Farc en Roger Khan!Shepen met een volle lading aan coke vertrekken met de surinaamse vlag erbij en de politie die criminele bemanning komt uitzwaaien en zeggen….veilige reis en aankomst met je LAI..en je noemt dit alles positief?!!!
  And by the way…Suriname heeft nog steeds een crimineel als lijder met amnestie erbij,noem je dit positief!!


  Maak melding

 13. het afstemmen hebben ze zeker geleerd van de Amerikanen. Wel zielig dat Suriname weer een witvoetje wil halen.

  Ze of Surinamers er niets mee te maken hebben, maar alles is anders dan het lijkt!


  Maak melding

 14. Straks beweert deze idioot dat de Djoeka’s van Mars komen !

  Als de Spanjaarden een ding niet zouden doen, dan is het die onbetrouwbare en criminele justitiele autoriteiten van Suriname op de hoogte brengen.

  Ik denk eerder dat de DEA agenten van de Amerikaanse ambassade in Par’bo hierbij betrokken zijn, maar echt niet die criminele bende op JUSPOL.

  Stelletje leugenaars !


  Maak melding

 15. Heb ik al verteld fa den man dis e kiri mi…….LOLLOLLOL……ai dus die vrouw van Muntslag werkt bij de politie, Linscheer en cs hebben inzage in het werk van de politie,net als de president zelf! Opeens is iedereen daar Heilig Boontje en is Suriname hard bezig met het stoppen van drugssmokkel vanuit Suriname. Wie houden ze voor de gek? Dikke Tjoerie!


  Maak melding

 16. Ray, lief ventje, alles prima? Je dagelijkse laster en verdraaiingen zijn we allemaal zo zoetjes aan gewend aan geraakt.

  We weten dat ons lief ventje Ray leest wat hij graag zou willen lezen. Waarin je realistisch mag zijn kereltje is, dat geen enkele Creool van de stad of het Binnenland van Suriname zijn stem of steun zal geven aan een persoon uit de racistische VHP. Lief ventje Ray, staat de afkorting van de VHP trouwens niet voor de Vuile Hypocriete Poen-vereerders.

  Jij beweert toch steeds dat de Koelie-mannetjes toch zo welvarend zijn. Dus zou zo’n schip nooit van een door jou verguisde “neger” kunnen zijn.

  De tijd dat de VHP macht had in Suriname is voor eens en altijd VERLEDEN TIJD.

  Jij blijft voor ons allen Ray, het ventje met fantasieën en VALSE HOOP. Is het ook niet een leuke afkorting voor jou VHP-tje: Valse Hoop Partij-tje.


  Maak melding

 17. @ Pieters

  Wat ben jij toch een naar mannetje !

  En dan die nickname: PIETERS

  Waarom niet gewoon ZWARTE PIET !

  Nee, want daar schaam je voor he?

  Zwart van buiten en wit van binnen !

  PIETERS klink toch wat beter in de oren, lekker zo’n blanke naam !

  Fuck off man !


  Maak melding

 18. 25 sept.2013

  Srika wacht rustig het onderzoek af.

  Maar in het gebouw waar de PG van Suriname zit, krijgt men het steeds benauwder.

  Vergeet mijn minpunten niet!
  Srika


  Maak melding

 19. @Pieters

  Arme ,Pieters.
  Hallo Pietertje,neen de creolen van het binnenland en van de stad hoeven hun stem niet uit te brengen op de heer Santokhie. Wij gaan niemand een pisotol tussen de slapen houden en dwingen zijn /haar stem uit te brengen op de heer Santokhi,ook gaat de VHP geen gesloten deur of achter een gesloten deur politiek bedrijven zoals je baasje het doet!Mijn part Mogen de creolen zichzelf onafhankelijk verklaren van de stad en hun Eigen Republiek gaan oprichten in het binnenland met jou of brunsie als ‘president’.
  De rest van de creolen uit stad en Binnenland die wel voor vooruitgang en welvaart kiest voor Suriname ,zijn WELKOM bij de VHP!
  Bij de aangehoudenen horen 3 ghanezen,2 brazilianen en 1 zuid-afrikaan! Jij lijdt aan HINDOSTAAN FOBIA!Laat je kop checken,okay!

  NDP=njang dringie prisirie

  NDP=Narcotics,powder and Nicotine
  NDP=Na Dino volgt PAPA
  NDP=nu Desi poepe
  NDP=nu Dino Poepe
  NDP=NOW DESI PIENA
  NDP=NOW DINO PIENA


  Maak melding

 20. @pieters
  Waarom scheld je een hindoestaan uit voor koelie en noem je nikkers creolen? Suriname is nog steeds land van de indianen,dus wordt het hoog tijd om een boot te charteren en allemaal terug te varen naar je eigen land.
  Iedereen is racistisch zelfs de marsmannetjes,anders hadden ze negers nooit in Afrika achtergelaten.
  Overal ter wereld wordt er gediscrimineerd of je nou moslim,jood,wit,katholiek,hindoe,neger enz…bent.
  Wen er maar aan dan niet iedereen je in deze wereld wilt of mag.Zodra je weer terug bent in Afrika,zal je merken dat zelfs daar racisme bestaat.


  Maak melding

 21. Ray lief kereltje, jij spreekt altijd jou Valse Hoop uit. Dat weten we allemaal van jou sinds jaar en dag, vriend en vijand weten dat het jou innerlijke frustraties zijn.

  De Creolen gaan geen enkele Republiek stichten, had je graag gewild, racistisch jochie. Ik voorzie dat geen enkele Creool op een racist uit jou VALSE HOOP Partijtje gaat stemmen. Ze hebben het nooit gedaan en nu helemaal (lees: helemaaaaaaaaaal) niet zullen doen.

  Die zogenaamde “verbroederingspolitiek” van jou Lachmonnetje waren alleen maar “mooie woorden”, maar daden NUL komma NUL. Jij bent ook zo’n typisch Lachmonnetje-productje oftewel NUL komma NUL, NUL NUL NUL tot het oneindige.

  Ik zie wel Rutte campagne voeren in Suriname. Zeg je Sandopie (klein duimpje) om campagne te voeren in Suriname, waar voornamelijk bijvoorbeeld Creolen, Javanen of Indianen (echte autochtone Surinamers) wonen. Ik voorspel je dat een ieder rustig in z’n bedje zou verkiezen te liggen, dan om naar zo een HYPOCRIET van het ergste soort te gaan luisteren.

  De Nederlanders hebben, althans de geïnteresseerden in de Surinaamse politiek, hebben duizenden maal een Bouterse, dan ene Santhoki, lees: SANDOPIE (nog altijd een DWERG in de Surinaamse politiek) aan het bewind.

  Daarom probeert Nederland nu de banden aan te halen met Suriname en niet na 2015. Nederland heeft de toenadering tot Suriname gedaan en niet andersom. Ik vind het desalniettemin moedig van Nederland, er is niets fout aan.

  Kereltje Ray-tje blijf maar dromen. Voor jou zijn dromen geen bedrog.

  Takroe ziekie ie kang dresie, ma takroe manierie (racisme) ie no kang dresie! Ray-tje: probeer eens NEE te zeggen tegen racisme, dan ben je op weg naar een volwassen ventje.


  Maak melding

 22. Er is zojuist een fax gestuurd naar d.d.b.En raad eens,
  dina is verliefd op een zwarte amerikaan,wel wel deze is
  binnenkort zwanger no ka boi, moi dogla boi!!!!!!!!!!!!!!
  toch? Binnen kort de veertiende kleinkind voor d.d.b.


  Maak melding

 23. Is de mrs. Amalia misschien niet het jacht van vorige eigenaar Pallad,dat Abrahams in de schoenen is geschoven om Arthur Tjin A Tsoi een hakje te zetten?
  want veel verschil zie ik niet!!!

  Bijna iedereen valt over het KPS.
  Maar mensen denk goed na!
  Die hebben prima werk verricht!
  Soms worden er internationale afspraken gemaakt om niet in te grijpen maar te wachten tot het uur Ü”!
  Veel bolletjes slikkers bijvoorbeeld,worden soms opzettelijk voorbij gelaten,maar worden op de rijksweg naar huis toe,met afhalers klemgereden en soms worden de gesprekken afgetapt!!!!
  Slim toch?Of niet?
  Nu zijn van de Mrs. Amalia ook alle telefoon gesprekken afgetapt!
  Slim toch ? Of niet soms!
  Het zal mij niet verwonderen dat de heer Muntslag nu nog Quincy Edmund maar zo dadelijk Quincina Edmunda Muntslag en Dina Delana (vroeger Dino Delano)Bouterse er meer van af weten!
  Dina en Quincy zijn een maand geleden gearesteerd!
  Wat een toeval!!! 😕


  Maak melding

 24. hahahahahahahha Ray wat spreek je je zelf tegen zeg.Eerst stelden de zwarten niets voor.je typte een keer dat alles van jullie Hindostanen afhing.Een ieder die de postings van Ray heeft gelezen ,als ze tenminste EERLIJK zijn,kan dat beamen.Hahahahah typische daad van VHP, eerst de zwarten vergruisen en nu plotseling ze welkom heten hahahah wat een farce zeg hahahah.
  Santoki was toch hiero,heeft hij de zwarten opgezocht?Neen hij ging linea recta naar de VHP-Ned.waar eer geen ene zwarte te bekennen was.
  Mensen mensen houdt dit in gedachten als Ray zijn schijnheilige welkom zwarten typt:Als De Boer Zijn Passie Preekt,BOER LET OP JE GANZEN.


  Maak melding

 25. @michael
  Ik denk dat het KPS daadwerkelijk is geïnformeerd,maar ze konden het schip niet meer waarschuwen of laten terug keren!
  Alles en iedereen (uit Suriname)werd afgeluisterd dus de Spanjaarden c.s. zouden te weten komen waar (uit welk land)het lek vandaan kwam!


  Maak melding

 26. Ray je hebt helemaal gelijk,laat het binnenland een repibliek binnen een republiek worden.Dan kunnen BRUNSWIJK en consorten van het ene dorp naar het andere dorp met hun helikopter vliegen,Want die BRUNSWIJK zal de grenzen nooit meer overgaan.
  De boslandcreolen hebben een aanpssings probleem,echt niet om iets deze mensen zijn geen stadsleven gewend.Kijk de gevangenissen tjokvol.alleen……Dit is een groot probleem.Ze zien de stadsmensen niet staan.Je wordt midernacht beroofd.En belfor zegd ,dat roven minder is daar klopt niets van.Deze boslandbewoners willen alles jatten wat ze zien.Zelfs op je eigen perceel willen ze je weg drijven.
  Misschien zou het inderdaad goed zijn toch wil PANKA een 2 parijen stelsel,maar hij kan dit ook bestuderen om het binnenland tot een 2 staat te maken.Geloof me een neger kan niet regeren,Maar geregeerd worden.Alles wat in de handen van een neger komt valt aan diggelen.Ik heb niks tegen hun.Maar de 2 culturen verschillen heel veel,en het zal nooit goed komen geloof me.Zelfs ben ik niet partij gebonden,en ben wel een ras echte neger.Het hard maar dit is de waarheid


  Maak melding

 27. @Srika
  Na maanden krijg je eindelijk weer ’s een plus!
  P.G Punwasi (neef van de toenmalige minister van Justitie en Politie Chanderika persad Santhikie en toen officier van Justitie en Politie) moet ons nog komen vertellen wat hij diep in de nacht van de dodelijke aanrijding,hoek Wanica straat en Gemenelands weg(waarbij zijn arme echtgenote het leven liet)met die 15 kg cocaïne in zijn auto deed!ER ZIJN NOG VELE EN VELE ONBEANTWOORDE VRAGEN C.Q. ONBEVREDIGENDE ANTWOORDEN!!!
  En ik hoop dat hij nu met een plausibele verklaring op de proppen komt.


  Maak melding

 28. hahahhahaha Ray toch ,heb je het artikel goed gelezen?Tuurlijk wist Suriname van die operatie Er staat duidelijk:Het was een operatie waar,Spanje ,Frankrijk en Suriname bij betrokken waren,dus Suriname in zijn eentje kon niets anders doen dan afstemmen met de betrokken landen. Ach ja laat ook maar inderdaad jij leest wat je wil lezen hahahhaha begrijpend lezen is te moeilijk voor je.


  Maak melding

 29. @Roza,

  Watte!!!!
  Werkt die vrouw van muntslag het vriendinnetje van dina bij de politie.

  Deze mensen hebben hun mannetjes/vrouwtjes op alle strategische posten geplaatst.

  Eén grote corrupte bende!

  Het zal me niet verbazen, als ze onder begeleiding van ctu, mp, het spul naar zanderij vervoeren en de politie en douane hielpen een handje mee om het spul in te laden,
  vervolgens konden ze genieten van een rijst met pom aangeboden door de nationale carrier.

  Hopeloos en waardeloos!


  Maak melding

 30. @ MEDUSA

  Jules Wijdenbosch kwam niet speciaal voor de creolen, hij kwam voor allen die afkomstig zijn uit Suriname. En als jij goed hebt gelezen gaf hij een lezing.


  Maak melding

 31. Dacht je dat de Creolen en andere weldenkende personen in Suriname het Lachmonnetje camouflage beleid van jou VALSE HOOP Partijtje gaan ondersteunen. NO WAY! Racisten moeten zich verre houden van de Surinaamse politiek. Het zou van vooraf aan beginnen zijn.

  Dat ons ventje Ray valse hoop koestert is een feit. Jou VALSE HOOP ziekte is alom bekend. Dat woord President is mooi, maar past in geen geval bij jou SANDOPIE (Santhokie).

  Surinamers tolereren geen racist als leider. Het is het ergste wat een land anno 2013 kan overkomen.

  Met een DWERG van een SANDOPIE doet geen enkel gezond land zaken. Denk je dat Nederland met al haar “problemen”, op iemand zonder draagvlak zit te wachten om mee samen te werken? Nederland heeft op dit moment teveel sores aan haar hoofd.

  Een experiment met een SANDOPIE (DWERG) is het laatste waar ze in Nederland geïnteresseerd zijn.

  Een mooie op de Nederlandse televisie vandaag: Emiel Roemer van de SP vroeg zich af: waarom moet de Nederlandse regering 4,5 miljard euro besteden aan de JSF’s. Hij zei waarvoor? Tegen vijanden die er niet zijn gaat men in tijd van crisis 4500 miljoen euro oftewel 4,5 miljard uitgeven.

  Daar heeft ons ventje Ray-tje geen commentaar op. Want hij moet vrij z’n VALSE HOOP dagelijks kunnen uiten.

  Kortom, Surinamers m.n. de Creolen zitten op geen enkel Lachmonnetje productje te wachten. Suriname experimenteert niet met VALSE HOOP Parasietjes. Moge dat duidelijk zijn.

  Een Nederland in zo’n moeilijke fase sinds haar bestaan, zit nimmer op een dergelijke proefkonijn als een Santhokie (lees: SANDOPIE) te wachten.


  Maak melding

 32. Wat vreemd dat MEDUSA’s reactie van woensdag 25 september 2013 om 18:11 uur niet verborgen is wegens de negatieve beoordelingen.
  Geloven jullie zelf nog in negatieve/positieve beoordelingen?
  IKKE NIE (meer)!!
  Parbo zou zeggen:”Laten ze ma alle met hun positieve en negatieve beoordelingen effe op ’t dak gaan sjitte! :lol:”


  Maak melding

 33. De Surinaamse justitiele autoriteiten durven niet eens de initialen van de eigenaar/s van de drugboot bekend te maken.
  Doorgaans worden initialen van verdachten bekend gemaakt. Tot het verschijnen van dit bericht zijn er in deze zaak geen verdachten in Suriname, hoewel men reeds een maand op de hoogte is van de op handen zijnde aanhouding.
  Ik zie rook!


  Maak melding

 34. Het Surinaams parlement kan weer aan de slag met het maken van een nieuwe Amnestywet voor de eigenaar, aandeelhouders en geldschieters van het schip Miss Amalia.


  Maak melding

 35. De Miss Amalia! Hoe toepasselijk! Puur ter informatie:

  Wat weinig mensen weten, is dat `t Nederlandse Koninklijke Huis hun rijkdom ook via cocaïne/opium hebben verkregen!
  Zij waren de grootste aandeelhouders c.q. “drugsdealers” van de wereld met toestemming van de NL overheid met `n legale cocaïnefabriek in NL, Amsterdam! De Nederlandse handelsgeest kenden/kent geen grenzen!

  Kijkt u maar naar `n gesprek bij Pauw&Witteman met de schrijfster Conny Braam die `n boek heeft geschreven, getiteld “De handelsreiziger”!

  De Nederlandse Cocaïne Fabriek deel 1
  http://youtu.be/TZ5_MOmWc2I

  De Nederlandse Cocaïne Fabriek deel 2
  http://youtu.be/315PQTwiI-0

  Google a.u.b. de naam van Ewald Vanvugt. Hij heeft `n boek geschreven: “Zwartboek van Nederland overzee” geeft een uitvoerig overzicht van “wat iedere Nederlander moet weten” over de Vereenigde Oost-Indische Compagnie (VOC) de West-Indische Compagnie (WIC) de massale mensenhandel in de Oost en de West, de eeuwen van kaapvaart en piraterij, de kapitale opiumwinsten van Nederland in Azië. Voorts de Pax Neerlandica en de vele oorlogen in Indonesië, de verrijking van Nederland en de verarming van Java, het schitterend roofgoed van overzee in de rijksmusea, het opiumfortuin van het Nederlandse koningshuis en andere pijlers van onze welvaart en beschaving.Hoe dit uit het bewustzijn en de geschiedenisboekjes is verdwenen, mag een raadsel zijn!! “History is not what happened, but what historians wanted us to remember.”


  Maak melding

 36. Donderdag 26 september 2013 om 17:09 uur, door Shima:
  Wat weinig mensen weten, is dat `t Nederlandse Koninklijke Huis hun rijkdom ook via cocaïne/opium hebben verkregen!

  Moet zijn: hun rijkdom ook via cocaïne/opiumhandel hebben verkregen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.