zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWin vrijkaartjes voor Hoe Duur was de Suiker

Win vrijkaartjes voor Hoe Duur was de Suiker

-

Does Travel - naar Suriname

Vanaf 26 september draait Hoe Duur was de Suiker, dit jaar de openingsfilm van het Nederlands Film Festival, in de bioscoop. Hoe Duur was de Suiker vertelt het meeslepende verhaal van twee jonge vrouwen in het achttiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith (Gaite Jansen) en haar lijfslavin Mini-Mini (Yootha Wong-Loi-Sing). Waterkant.Net mag vrijkaartjes weggeven.

Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op twee gratis kaartjes voor deze film . Deelname is simpel: stuur een mail naar [email protected] waarin je aangeeft waarom jij graag naar deze film zou willen gaan. Vermeld daarin ook je mobiele nummer. De leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Daarnaast mogen wij drie keer de filmeditie van het boek beschikbaar stellen.

Reageren kan tot en met vrijdag 27 september 2013. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname. Kijk voor meer informatie over de film ook op www.hoeduurwasdesuikerdefilm.nl.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES