Nieuw seizoen van TV programma zo:RAYMANN

8

Op 15 september begint een nieuw seizoen van zo:RAYMANN. Dat wordt het 25e televisieseizoen van Jörgen Raymanns late night show. In september 2001 werd de show onder de naam Raymann is Laat voor het eerst uitgezonden. Anno 2013, twaalf jaar later, is het een van de langstlopende entertainmentshows op de Nederlandse televisie.

Tot en met 15 december 2013 is zo:RAYMANN weer wekelijks te zien op de zondagavond,om 23.20 uur bij de NTR op Nederland 1.Jörgen laat je het laatste uur van het weekend lachen zodat je energiek aan de werkweek kunt beginnen!

Al 12 jaar wordt de sfeer bij de opnamen door mensen die erbij zijn geweest als “uniek” omschreven; ongedwongen en vol humor. Jörgen noemt zijn bezoekers “het mooiste publiek van Nederland”. Wil je dit ook een keer meemaken? Kijk op www.ntr.nl/zoraymann bij ‘Opnamen’.

Uitzending: vanaf zondag 15 september 2013, wekelijks om 23.20 uur, op Nederland 1.

8 REACTIES

 1. Helemaal eens! Je hoirt heel veel surinamers en ook blanke nederlanders het masr niets meer aan te vinden , er moet iets nieuws komen rayman , succes.


  Maak melding

 2. Ik vind zo Rayman niet zo mooi en interessant meer als Rayman laat.
  Waarom moest hij zo-nodig de naam veranderen.

  En verder te veel grove taal. Bij voorbeeld:
  Joe ma….p..i…m…a…, ; dat vind ik smakeloos.

  Meneer Rayman, laat dat achterwege, want ik weet zeker dat je dit niet hebt geleerd van je groot moeder.


  Maak melding

 3. Helaas wij hebben in onze groepje geen gevoeletje voor die humor-dingetje. Het zit niet in onze geentjes en onze bloedjes en we waardeer het ook niet van een andertje.
  Zijn we JALOERZZZZ???
  Niet….. helemaal niet.
  Want …..wij tover kunnen, maak van dubbeltje twee vijftig…..!!


  Maak melding

 4. Jurgen heeft meer in zn mars.Hij kan veel meer dan alleen”wie isje vader en wie je moeder?”Ik kijk ook niet meer.Kom op Jurgen!!ik wil zien die “maffe indo”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.