Ex-minister Harold Pollack overleden

3

PARAMARIBO, 1 aug – Ex-minister Harold Pollack is niet meer. Pollack, begin jaren negentig minister van Natuurlijke Hulpbronnen, is zes en zestig jaar oud geworden.

Hij overleed in het ziekenhuis, een dag nadat hij er was opgenomen. Pollack heeft jarenlang geleden aan diabetes millitis. Hij wierp zich de laatste jaren op als bepleiter van goede zelfzorg en medicatietrouw bij diabetici. Harold Pollack is tijdens zijn periode als minister niet vrij gebleven van controverse. Zijn ambtsperiode kon niet worden voltooid vanwege de controversiële afhandeling van een saneringsovereenkomst met bauxietmaatschappij Suralco.

Vooral vanuit de toenmalige oppositie kreeg het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen toen de wind van voren. Ook het management van brandstoftekorten leverde Pollack vrij veel kritiek op. Zijn houding toen kenmerkte zich door een haast stoïcijns aandoend uiterlijk te midden van hevige kritiek. Pollack was lid van de Nationale Partij Suriname en maakte jarenlang deel uit van het kennisinstituut van deze politieke partij. Hij was geoloog en docent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname.

3 REACTIES

  1. Als mens spreek je met respect over het verscheiden van een medemens. Vanuit die gedachte mijn condoleances aan de nabestaanden.

    Er is echter een keerzijde. Deze meneer was een uitermate corrupte boef. Niet zomaar heeft hij het met Vene vaak aan de stok gehad. Altijd ergens aan het sjoemelen met grond en met bedrijfjes. Zoonlief gaat al jaren rustig door waar pa gebleven is.


    Maak melding

  2. Het is niet boutes die dood is .Dus wat;zoonlief gaat verder waar pa stopte.Zoon wijlen heer Pollak vertoont in elk geval niet dat gedrag van Dino bouters. En weer blijkt uit reacties dat PRESIDENT VENETIAAN steeds weer kon optreden tegen boeven,MMMMMAAAARRRRR ie zie a DIIIIDiiiiiiBrie die de sterkeman zou zijn en tegen alles zou optreden deze kan/kon maar niet optreden. Zie dat gedrag van de vorige BOEF Die zichzelf minister waande van/op OW. Ook het niet kunnen optreden tegen de zwakte op/bij SoZaVo en ga zo maar door.Dus no klets. Voor de rest zou ik zeggen,ondanks alles R.I.P. en STERKTE fam Pollak en vrienden.Odiiii.
    Glenny.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.