President Bouterse ontslaat ministers Abrahams en Kromosoeto

133

PARAMARIBO, 11 jun – In Suriname hebben ministers Ramon Abrahams (Openbare Werken) en Ginmardo Kromosoeto (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer) vannacht hun portefeuilles moeten inleveren. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws.

Beide ministers lagen geruime tijd onder vuur vanwege hun beleid. Abrahams vanwege de ‘ruis’ om hem heen en Kromosoeto vanwege zijn grondbeleid schrijft Starnieuws.

De twee bewindvoerders zijn van de NDP en moesten hun portefeuilles inleveren bij president Desi Bouterse. Lees ook: Rabindre Parmessar getipt als minister OW.

Kromosoeto
[Ginmardo Kromosoeto (links)]


133 REACTIES

 1. het is eigenlijk jammer dat deze gasten zich en hun gezinnen eerst zich moeten verrijken alvorens ze optedonderen.ze zijn lang blij dat het zo lang geduurd heeft.en nu hun gangen maar volgen,wat ze opgebouwd hebben met die boeverij.schandalig is dit.ongeschoolde krachten.


  Maak melding

 2. Dank u President,
  Wat jammer dat het zolang geduurd heeft en zich kunnen verrijken. En nu die anticorruptiewet, dan blijft u nog 5 jaren de President van ons geliefd Suriname.


  Maak melding

 3. @anne
  Zo gaat het in SU…de wolf laat ook zijn vrienden/families zich flink verrijken alvorens zgn ontslag wordt verleend.
  Het zal mij dan ook niet verbazen dat hy gewoon wordt doorbetaald…alles is toch mogelijk baya.
  God heeft ons geliefde land verlaten…de demonen hebben vrij spel…


  Maak melding

 4. Wat bezielt mensen om zich te midden van zoveel arrenmoede schofterig en schaamteloos te verrijken. Hopelijk komt er een diepgaand onderzoek met alle daaraan verbonden consequenties. Mi granma bing taki, “fufuru nu e go na Gado”! De NDP is te shchande gelegd!


  Maak melding

 5. Verkiezing e doro baja, suri s laten jullir je niet om de tuin leiden door deze grote boef en crimeneel cq misdadiger. Waarom nu, denk a torie voor de zoveelste keer.
  Een kat in het nauw maakt rare sprongen en deze kat kan geen sprongen meer maken.


  Maak melding

 6. Ik vermoedde het al. Abrahams was jarenlang de vertrouweling van Bouterse. Maar hij heeft het vertrouwen van de zieke Bouterse ernstig beschaamd. Abrahams had lak aan wet en recht en dacht dat hij de absolute politieke ondersteuning van Bouterse zou krijgen. Maar ik wist dat Bouterse met Abrahams zijn maag zat alleen kon hij dat niet uit. Moedig besluit van DDB om dit kankergezwel weg te snijden!


  Maak melding

 7. Laten we elkaar geen mietjes noemen. Het volk wordt constant zand in de ogen gestrooid. Laten we dus van harte hopen dat dit ontslag definitief en echt is en er geen opening voor ze wordt gecreeert om nu “achter de schermen” nog meer “zakvul” praktijken te gaan verrichten. Want ze zijn tenslotte toch “bloodbrothers”? Want wij zijn “achterlijk” en geloven toch alles????

  Een bezorgde Srananmang


  Maak melding

 8. Gewoon schoonschip maken met deze gasten die niet aan het landsbelang denken en handelen.Deze heren hebben misbruik gemaakt van de beleidsvrijheid die ze van de president hebben gekregen.Het was te verwachten dat dat deze heren ontslagen zouden worden.Ze waren eerder in de fout gingen en toonden geen tekenen van verbetering. Ik raad de president aan om voortaan meer de regie op zich te nemen van ministeries die zeer gevoelig zijn voor verleidingen.Het liefst moet een zwaargewicht die ongvoelig is voor verleidingen op deze ministeries geplaatst worden.


  Maak melding

 9. @Paraman

  Wat bezielt mensen om zich te midden van zoveel arrenmoede schofterig en schaamteloos te verrijken. Hopelijk komt er een diepgaand onderzoek met alle daaraan verbonden consequenties. Mi granma bing taki, “fufuru nu e go na Gado”! De NDP is te shchande gelegd!

  kleine correctie: in arrenmoede betekent ten einde raad. je bedoelt gewoon armoede.


  Maak melding

 10. Als deze heren zich schuldig hebben gemaakt aan strafbare feiten moeten ze vervolgd worden. Alleen zal dat niet gebeuren.

  Verder moet men niet van uitgaan dat deze heren weg zijn en dat daar geen bevriende personen zullen worden geplaatst. Deze ministeries zijn heel belangrijke ministeries, waar zaken voor DDB, familie en naaste vrienden goed kunnen worden geregeld. Let goed op of op deze ministeries mensen komen met kwaliteit/deskundigheid, kennis en ervaring of nietsnutten in dienst voor DDB.

  Suriname is een rode banaan oerwoudlandje, waar DNA, de rechtbank, de grondwet van de republiek van Suriname, internationale verdragen, democratie/rechtsstaat, enz al bijna 33 jaar niet telt. DDB maakt mensen dood, bang, intimideert mensen, ontslaat en verrijkt zichzelf.

  DDB het monster van Fort Zeelandia, moiwana, de rechtbank/krijgsraad van Boxel, Trias Politica, Suriname, enz.


  Maak melding

 11. Dinsdag 11 juni 2013 om 08:46 uur, door Paraman

  Wat bezielt mensen om zich te midden van zoveel arrenmoede schofterig en schaamteloos te verrijken. Hopelijk komt er een diepgaand onderzoek met alle daaraan verbonden consequenties. Mi granma bing taki, “fufuru nu e go na Gado”! De NDP is te shchande gelegd!
  ======================================================

  Wel hetzelfde wat deze Stomme Paraman bezield heeft om deze regering te verdedigen.
  Nu een plotselinge draai?? Of ben je met een beetje P.R. voor Bouterse bezig.
  Hij is nl. de grootste schandvlek voor de Surinaamse politiek in het Buitenland als hij opstapt kan Su weer overal in de wereld op allerlei podia haar gezicht laten zien. Nu blijft het bij landen die niets met echte democratie en met mensenrechten hebben.


  Maak melding

 12. Moreel besef is ver zoek in Su. Dit klinkt wel mooi, maar de hamvraag blijft: wat is de deal die er is gemaakt? Er is een hidden agenda. Laat je geen zand in de ogen strooien.
  Heeft dePres ook opdracht geven om een gerechtelijk onderzoek te starten naar machtsmisbruike en persoonlijk gewin ten koste van de Staat? Nee, dat doen we niet. Zie de recente gebeurtenissen. Ook hie dekken we lalles met “de mantel der liefde”


  Maak melding

 13. Abrahams kan nu lekker gaan uit rusten op zijn net gekochte jacht samen met zijn familie. En dat is de NDP familie. Ze zorgen goed voor elkaar.

  Maar nu de uitdaging: wie kan een integere NDP minister noemen die ook vakkundig is?


  Maak melding

 14. Dit was niet te vermijden voor Abrahams. Wat zijn de gevolgen. Gaat Abrahams gewoon door binnen de NDP zonder wrok en met evenveel macht of gaat hij rancuneus doen.

  Indien hij gewoon doorgaat zal er weinig gebeuren. Gaat Abrahams rancuneus doen dan zal Bouterse heel snel met Santohki tot een deal moeten komen anders is hij helemaal klaar en heeft hij zich zelf ook ontslagen.


  Maak melding

 15. Ramon had gezegd binnen 5 jaar “binnen” te zijn. Het is hem waarschijnlijk eerder gelukt. Dit is geen ontslag maar pensioen. Shame!


  Maak melding

 16. Dre, Kromosemito ging in de fout door beschikkingen te ondertekenen waardoor bepaalde personen in het bezit kwamen van grote hoeveelheden grond. Dat is not done in de gegeven omstandigheden waarin men zich heeft te manoeuvreren. Hij had afstand moeten nemen van bepaalde intenties van personen.


  Maak melding

 17. Parlementariërs zijn de eerst gekozenen via polls en dus de wetgevers. Ministers, worden daarna via getrapte verkiezingen benoemd en zijn dus de eerste verantwoordelijke uitvoerders van besloten beleid prijkend op de politieke agenda.

  Ongeoorloofde handelwijzen en belangenverstrengelingen zijn een graadmeter tegen geloofwaardigheden die er toeleid dat gezagdragers knel komen te zitten in de onoverbrugbare kloof tussen Recht en Democratie!!!

  Misiekaba, Abrahams, Kromosoeto en nog vele anderen die zijn voorgegaan en die nog zullen volgen wacht het zelfde lot als een gerichte schot!!!

  Nu nog wachten, hoe precair en schadelijk de posities tussen Recht en Democratie van de ministers van NI, politie, financiën en bank gouverneur voor de komende verkiezingen houdbaar is!!!


  Maak melding

 18. Forummers, Odi odi.

  Nogmaals een (herhaling) van een vorige reactie aan onze SUPER CASSAVETELER (pero)!

  Zaterdag 8 juni 2013 om 15:14 uur, door pero
  de sterke man van suriname desi delano bouterse heeft gesproken ,het is geschied ,er is getekend en wij zijn tevreden .

  Natuurlijk is onze (pero) tevreden in Olland.

  Maar nu komt het vervolg verhaal voor onze tevreden(pero) in Olland.

  MEGAPROJECTEN REGERING (DADA & CO.) IN DE IJSKAST
  vrijdag, 07 juni 2013 (zie nospang.com)

  PARAMARIBO – Het ziet er naar uit dat een groot aantal groots aangekondigde megaprojecten van de huidige regering in de ijskast is gezet. In het regeerprogramma 2010-2015 was gesteld dat er onder meer gebouwd zouden worden: bruggen over de grensrivieren, een highway met negen ‘fly-overs’, 18.000 woningen, acht flats van 250 wooneenheden, een diepzeehaven,ziekenhuizen en een weg naar Brazilië.

  Deze gigaprojecten zijn vooralsnog luchtkastelen gebleken en ook andere beleidsintenties zijn òf meerdere malen uitgesteld òf zelfs volledig van de baan. De Algemene Ziektekostenverzekering (AZV) zou worden doorgevoerd, maar nu wordt beweerd dat over drie weken een soortement AZV voor alle kinderen tot 16 jaar en seniorenburgers boven 60 jaar zal komen.

  Vorig jaar zou per 1 juli digitale televisie worden gelanceerd, maar inmiddels is al bijna een jaar verstreken. Ook de invoering van de militaire dienstplicht is een ‘kayana granman’ gebleken.

  Volgens minister Ramon Abrahams van Openbare Werken wacht hij op fiat van de minister van Financiën, zodat kan worden aangevangen met de constructie van de highway naar Zanderij, die om en bij US$ 100 miljoen zal kosten. Ook Nickerie zal zich volgens de OW-minister mogen verheugen in de aanleg van een weg van Kamp 13 naar Washabo.

  Wat de brug over de Corantijnrivier aangaat, reageerde Abrahams tegenover Radio 10 voorts kortaf met “HET IS GEPARKEERD”.

  Natuurlijk is een deel van het geld op zijn geheime bankrekening (GEPARKEERD)!

  (pero) ‘VERLOS ONS VAN DEN BOZE’.

  Wel (pero) BEDANKT HOOR.

  Jouw GEBED is in vervulling geweest.


  Maak melding

 19. ik hoop deat hij zijn stink mond open zal gaan doen,want hij weet zat van ddb,dus gaat het balletje misschien weer rollen hahahaha, wat zijn ze blind geweest om het pas na 3 jaar in te zien dat het een foute keuze was.
  oprotten moeten ze,
  stelletje boeven ja
  rararararrarararararrarara


  Maak melding

 20. Dat deze 2 ministers hun portefeuille hebben moeten inleveren betekent geenszins dat ze ook hun priveleges hebben moeten inleveren. Ze blijven behoren tot de top van hun partij met alle bijbehorende priveleges van dien. Ze komen o.a. in aanmerking voor een ruime pensioenregeling, mogen gebruik maken van hun dienstauto met chauffeur en het hele gezin is verzekerd voor de rest van hun leven van gratis medische zorg. En dat alles met het voordeel dat ze nu geen verantwoording hoeven af te leggen over hun misstappen. De president heeft ze juist een gunst verleend, weg uit de vuurlinie en doorgaan als adviseur om nog meer te kunnen graaien uit de honingpot.


  Maak melding

 21. DE DEAL: Abrahams neemt het jacht van baas op zijn naam en nu krijgt hij een zak met zwijggeld mee.

  Hij is gewoon de katvanger van die coke-snuivende massamoordenaar.

  En Suriname slaapt verder.


  Maak melding

 22. Firma: Abraham & Sons kunnen nu levenslang gaan rentenieren op kosten van het volk…

  Als je iemand berooft, of als je in een winkel steel kan je een gevangenisstraf krijgen. Maar als je miljoenen van het volk steel, krijg je zogenaamd ontslag en is alles weer vergeten…

  Ik hoop nu dat er een onderzoekscommissie komt om te kijken wat en hoeveel er allemaal gestolen is gevolgd met een strafrechtelijk proces… Als dit niet gebeurt zullen de meesten blijven stelen omdat het niet ontmoedigd wordt…

  De corruptie moet nu met wortel en tak uitgeroeid worden.


  Maak melding

 23. @ Michael
  je hebt volledig gelijk. ze trekken zich lekker veilig terug voor moeilijke vragen met behoud van alle voordeeltjes.
  Bij een moeilijke vraag hebben ze een standaard reactie. “gelieve deze vraag aan mijn opvolger te atellen”. de opvolger zal eenvoudig antwoorden “ik ben mij nog aan het inwerken!”Ik zal het dossier zodra dit prioriteit krijgt bestuderen”1 “Nu heb ik ander prioriteiten”.
  Deze teksten moeten de heren toch wel kunnen onthouden voor hun vorstelijke schadeloosstelling.


  Maak melding

 24. president bouterse heeft hen de gelegenheid gegeven om hun fouten te herstellen maar hebben er niks van waar kunnen maken.
  abrahams van openbarewerken die zijn taak niet begrepen heeft om het ook in het land uit te voeren,heeft bewezen geen kennis en organisatie vermogen te beschikken om openbare werken te stimuleren en ook onderhoud van het land en water afvoersystemen te onderhouden.
  geduld van de president is op geraakt en abrahams naar huis gestuurd,ik bedoel ONTSLAGEN,in afwachting voor een grondige onderzoek naar fraude.
  kromosoeto heeft gevaald in zijn beleid en uitvoer van het bos beheer,ook hij heeft zich schuldig gemaakt aan zijn bekwaamheid en praktische inzicht wat zijn taken betreft(ruimtelijke ordening,grond en bosbeheer),voor het organiseren van grond en bosbeheer moet men inzichten gebonden aan praktijk die geen negatieve gevolgen voor het land en volk zullen zijn uit kunnen voeren.
  kromosoeto mag ook naar huis gaan(ONTSLAGEN)in afwachting voor een grondig onderzoek naar froude.

  ja,opgeruimd staat netjes.
  wie zijn verantwoordelijke taak niet naar behoren uitvoerdt,word ontslagen.


  Maak melding

 25. Forumleden, Breaking News.
  Om onnodig bloedvergieten te voorkomen is Paranam hedenochtend met een toestel van het Nationaal Leger vertrokken naar Hanoi. Het is niet zeker wanneer deze functionaris naar Suriname terugkeert. Aldus een persbericht.


  Maak melding

 26. Abrahams wordt de nieuwe directeur van Staatsolie en zijn dochter wordt de nieuwe minister van OW. Belachelijker kon het niet. Het is dezelfde dochter van hem die het kamer van Abrahams heeft gerenoveerd voor SRD650.000,-
  Wie houdt de president voor de gek, het volk is allert.
  Wat was de rol van de commissie bij ROGB die door de president was geinstalleerd.
  Hoe kan het dat de advocaat,Irvin Kanhai die de motor is achter de amnestiewet een concessie van 200 hectare heeft gehad aan concessie om goud te mijnen. Is alleen dit de beloning die hij heeft gehad van de president.


  Maak melding

 27. Henk,

  Je hebt zonnet hetzelfde gepost op de Ware Tijd.
  ——————————————————————————
  DWT online.

  Henk van der Bijl · Top Commenter · Works at Geen, heerlijk gepensioneerd
  Abrahams neemt het jacht van B. op zijn naam zodat B. gedekt is om van gemeenschapsgeld zichzelf met een jacht te verrijken.
  En nu krijgt A. een zak zwijggeld mee. THAT’S THE DEAL.
  Reply · Like · Follow Post · 8 minutes ago


  Maak melding

 28. who is fooling who . waarom nu deze 2 ontslaan . flink rijk geworden en zogenaamd ontslaan . laat bouterse al het geld dat deze 2 boeven hebben genomen terug betalen aan de staat . mr bouterse voer de anti corruptie wet nu in . dan ga je nog een x aantal jaren president zijn . de vraag is : gaat u dat doen . ze zijn toch allemaal 1 pot nat . men vergeet dat ze eens voor de Almachtige gaan staan . Abrahams zal weer naar de casino gaan en dan weer bankroet worden en weer bij zijn moeder inwonen .hahahaha


  Maak melding

 29. geachte president,ik ben van de VHP en jaren gestemd op de nf
  ik vind u een dappere surinamer ik zie dat je van het land houd ,iemand die zijn rechterhand en vriend ontslaat zie je niet bij de vhp of een andere partij u heeft geluisterd naar het volk u bent een echte sranangman. de volgende verkiezing stem ik op u.


  Maak melding

 30. wat nou weer??? A no so burki ey har wagie!! en wat nu straks met de Hindustanen de samenwerking??? Je ziet nu waar het land gaat zonder hen!!!! Uilskuikens!!!


  Maak melding

 31. @@@ Anne, wat dacht je van helemaal kaal plukken!!!!! naar huis gaan met lege handen en wat thuis is ook afpakken en hardhandig ook!! geeft het aan de minder bedeelden!!!


  Maak melding

 32. Abrahams heeft zichzelf en de zijn familie vreselijk verrijkt. Vervolgens heeft hij de aanbestedingsregels aan zijn grote militaire laars gelapt. De kwestie rondom de omstreden aankoop van het jacht, was de druppel die de emmer deed overlopen. Met dank aan het parlementslid Tjin a Tsoi!


  Maak melding

 33. Dinsdag 11 juni 2013 om 11:43 uur, door sra
  president bouterse heeft hen de gelegenheid gegeven om hun fouten te herstellen maar hebben er niks van waar kunnen maken.
  ……………………………………………….

  Het Gerechtelijk Vooronderzoek in deze zal geschieden door mijn Switi Gudu (sra-JUDESKA).
  Onze Historicus & Specialist in diverse (Geneeskundigekruiden).


  Maak melding

 34. Hahahaaaaaa…ze zijn ontslagen met behoud van alles!!
  Het moet niemand verbazen wanneer deze 2 boeven weer terugkomen,dus het oude ding in een nieuw verpakking!
  Ze gaan gewoon verruild worden van post!!!De vraag is welke 2 straks echt ontslagen zullen worden zodat deze twee boeven hun plaats gaan innemen!!!


  Maak melding

 35. Dus Henk Molenaar = Henk van der Bijl.
  Getver, is dat niet die ouwe bok, die stiekem bid dat hij een neger is.Wat doet die man op al die Surinaamse fora?


  Maak melding

 36. “Dinsdag 11 juni 2013 om 08:46 uur, door Paraman

  Wat bezielt mensen om zich te midden van zoveel arrenmoede schofterig en schaamteloos te verrijken. Hopelijk komt er een diepgaand onderzoek met alle daaraan verbonden consequenties. Mi granma bing taki, “fufuru nu e go na Gado”! De NDP is te shchande gelegd!”

  Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen!

  En deze dan!!!

  “Hopelijk komt er een diepgaand onderzoek met alle daaraan verbonden consequenties.”

  Grow up ParaPinto! Bij elk onderzoek zal de naam van mister 10 pct. uw halfgod keizer Bigi Mofo I (Diarree K.A. Bouterse) als mede verantwoordelijke boef naar
  boven komen drijven.


  Maak melding

 37. Even heerlijk van de zonnige dagen genoten!
  Nu voor even terug!

  Nu ter zake:-
  Dit is voor mij geen verrassing!
  Vreemd dat iedereen in een hoera stemming verkeert.
  Zowel vriend (NDP’ers die Abrahams en Kromosoeto niet zagen zitten) als vijand (tegenstanders van de regering)!
  Maar ik niet!

  Want pas op!Dit scenario zat allemaal van begin tot eind al in de planning,mensen.
  Tante Truus zou zeggen:”Een voorgekookt potje”!
  M.a.w. is dit de vervolmaking van een van te voren afgesproken draaiboek!
  Een verrassing voor het publiek,maar niet voor de “inner cirkel” noch voor Kromosoetoe,noch voor Abrahams.

  Wij kunnen ons liever richten op en zorgen maken over de volgende episode in de pijplijn!!
  Nu is de weg voor Bouterse vrij om zijn reshuffelkoorts voort te zetten.
  Alice Amofo en Falisi Pinas gaan er aan,hun dagen zijn geteld.
  Deze dreiging heeft hen trouwens van begin af aan boven het hoofd gehangen,maar dankzij de dwarsligger Brunswijk heeft het geen voortgang kunnen vinden.
  Ze waren immers zijn beste ministers uit het kamp ABOP en Ronny wilde ze niet verruilen,tenzij ook Abrahams (Bouterse’s letterlijk en figuurlijke blood brother) de laan werd uitgestuurd!
  Maar nu is de tijd er rijp voor.

  Om maar met de woorden van Julius Caesar die hij bij de staatsgreep(na de verovering van Gallië)bezigde af te sluiten:”Alea jacta est”!
  (de teerling is geworpen,the die is cast,le dé en est jeté,der Wurfel ist gefallen)!!!

  Mark my words!


  Maak melding

 38. Abrahams is de grootste Bautist die je kan indenken. Deze man laten vallen is ontegenzeggelijk de grootste fout die Desi kan maken. Volgens mij zit er veel meer achter dan we nu op dit moment kunnen vermoeden. Ik denk dat Bauta hiermede zijn eigen hachje wil redden. Kijk, hij heeft een heleboel beloftes niet gerealiseerd en de volgende verkiezingen zijn al in 2015. Wedden dat hij anderen de schuld hiervan zal geven? En Abrahams? Die wordt op de een of andere manier rijkelijk beloond. De toekomst zal ons leren.


  Maak melding

 39. ERRATUM

  “Bij elk onderzoek zal de naam van mister 10 pct. uw halfgod keizer Bigi Mofo I (Diarree K.A. Bouterse) als mede verantwoordelijke boef naar
  boven komen drijven.”

  Lees

  Bij elk onderzoek zal de naam van mister 10 pct. uw halfgod keizer Bigi Mofo I (Diarree K.A. Bouterse) als medeverantwoordelijke boef naar
  boven komen drijven.


  Maak melding

 40. @pasew!
  Fawaka mang.

  Forummers:
  Ook deze laat nu van zich horen en kiest thans eieren voor zijn geld!

  Minister Stanley Betterson wil geen geld meer bij RO

  11/06/2013 – (Bron-dwt.com)

  PARAMARIBO – Uit de kluis van het hoofdkantoor van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) aan de Rooseveltkade is een groot geldbedrag ontvreemd. Dit werd gisteren bekendgemaakt.
  Minister Stanley Betterson wil door het voorval geen geld meer opslaan bij het ministerie.

  “Als we geld nodig hebben, zullen we dat rechtstreeks opnemen bij het Centrale Bank van Suriname (CBvS).”

  Volgens Betterson werd geld dat voor bepaalde projecten bestemd was, opgeslagen bij het ministerie. Waarvoor dit geld precies bestemd was, wil de minister niet kwijt.

  Wordt het thans heet onder hun voeten?

  Maar wie is de volgende die plaats zal moeten maken?

  Ik doe wederom een beroep op (pero) & (sra)!

  “VERLOS ONS VAN DEN BOZE” voor 2015.


  Maak melding

 41. @Jenke (de oplettende Jenke)

  BREAKING NEWS:
  Henk Molenaar (DE RACIST)is betrapt!
  Die draagt de schuilnaam van Henk v/d Bijl op het forum van dWT.
  Ik vond die Henk v/d Bijl op het forum van dWT ook al zo’n vreselijke racist!
  Maar ik kon de link al heel vroeg leggen (door zijn finger print!),totdat hij dieper door de stront zakte toen hij ook bij dWT het woord “PAUPERS” vaker gebruikte!
  Dat was zijn kenmerk!
  HENK je bent door de mand gevallen;je bent dus een RACIST en BEDRIEGER.
  IK HOOP DAT DIT OOK AAN DE LEZERS OP HET FORUM VAN dWT BEKEND WORDT GEMAAKT!
  Sterkte!!

  OOK ZIJN WE OP JACHT NAAR GLENN WATERS!!!
  Die pakken we eerstdaags ook aan zijn kloten!
  Geduld is een schone zaak!

  Jenke:Ik ga nu als een speer even kijken!Thanks!!!


  Maak melding

 42. 11 juni 2013

  De positie van Abrahams was al wankel.Het was alleen maar aftellen.Srika verwachtte dit al.

  Van Kromosoeto is het ontslag onduidelijk. Gaat het hier daadwerkelijk om de gegeven consessies in de ‘area of interest’ of gaat het hier om het niet hebben of willen of kunnen uitvoeren van een bepaald grondbeleid?

  Srika ziet een lichte verschuiving in benaderen van beleid van de surinaamse Pres.,D.D.Bouterse. Hij wordt zich waarschijnlijk langzaam bewust(denkt Srika) van de politieke realiteit in zijn eigen partij c.q. zijn regering en waarbij hij nu de boodschap doet, dat eenieder in zijn partij of regering minder moet gaan tellen, maar meer moet gaan wegen qua kennis,vaardigheden,discipline,management en leiding geven.
  Srika


  Maak melding

 43. Dinsdag 11 juni 2013 om 12:30 uur, door Fer. E.

  Dinsdag 11 juni 2013 om 11:43 uur, door sra
  president bouterse heeft hen de gelegenheid gegeven om hun fouten te herstellen maar hebben er niks van waar kunnen maken.
  ……………………………………………….

  Het Gerechtelijk Vooronderzoek in deze zal geschieden door mijn Switi Gudu (sra-JUDESKA).
  Onze Historicus & Specialist in diverse (Geneeskundigekruiden

  neen jongen
  ik noem mijn zelf geen specialist in diverse geneeskundige kruiden,ik heb jou vriend ray gevraagd als hij mijn kan uitleggen als hij weet uit watvoor substansies een genees middel wordt gemaakt”dat maakt mij geen specialist van genees kundige kruiden.

  maar jou vriend kan nog steeds geen antwoordt daarop geven.
  jere no,fre.e”volgende keer goed lezen.


  Maak melding

 44. Eindelijk ziet bouta dat in nu als iemand zich wilt inzetten voor ons land dan zal hij maatregelingen moeten treffen,de oude schurk abrahams bleef maar doorgaan met machtsmisbruik net als toen hij hoofd was van de militaire politie,nu nog naarendorp en de oude de freitas auditeur fiscaal,tijdens het militair bewind mensen die misbruik van hun posities hebben gemaakt.ik zie mensen schrijven over de anticorruptie wet laten intreden die wet is er al sinds vene er zat ,je zult altijd corruptie hebben want een ieder ja jij ook houd van tjoekoe ondro tafra om je ding snel geregeld te verkrijgen.waar het nu om gaat is dat er geluisterd moet worden om su sterker te maken en dat de mensen waarmee bouta werkt dit ook doen zonder eigen belang,en dat mist hij dus het is nu spijkers met koppen slaan.


  Maak melding

 45. MEDUSA

  @Jenke (de oplettende Jenke)

  BREAKING NEWS:
  Henk Molenaar (DE RACIST)is betrapt!
  Die draagt de schuilnaam van Henk v/d Bijl op het forum van dWT.
  Ik vond die Henk v/d Bijl op het forum van dWT ook al zo’n vreselijke racist!

  Beste Medusa en Jenke

  Hierbij moet jullie meedelen dat jullie officieel KNETTERGEK zijn.

  Ik heb geen idee wie die Henk v/d Bijl is en ik heb nog NOOIT een post op DWT geplaatst.

  Maar het tekent jullie volkomen gebrek aan zinvolle invulling van jullie leven dat jullie je speurwerk naar mijn als BREAKING NEWS brengen.

  Wat een stumpers.


  Maak melding

 46. Medusa:

  OOK ZIJN WE OP JACHT NAAR GLENN WATERS!!!
  Die pakken we eerstdaags ook aan zijn kloten!
  Geduld is een schone zaak!

  Jenke:Ik ga nu als een speer even kijken!Thanks!!!

  Typische NDP mentaliteit. Echt te zielig voor woorden. Ook nog eens een rechtstreekse bedreiging


  Maak melding

 47. Abaisa
  Henk Molenaar = Neus!!!!

  En ze gaan maar door die Paarse Paupers….

  Zelf gebruiken ze 1200 nicknames.

  Ik ben mans genoeg om mijn niet verschuilen anders verschillende nicknames. Ik gebruik al jaren dezelfde.


  Maak melding

 48. Maar beste Paarse Paupers:

  Wat wil je als je de hele avond niets anders dan Info Propaganda op elke net die brulaap va Clifton Limburg de natie toespreekt om Bouterse de hemel in te prijzen. Uren per avond worden Suriname gebrainwashed door die idioot. Elke scheet die Bouterse laat wordt 80 keer herhaald. Wat kost die propaganda zendtijd niet aan belastinggeld.


  Maak melding

 49. @ Abaisa en Jenke
  Henk Molenaar = Neus (noso) = Henk v/d Bijl!
  Wat een toevalligheid dat deze lummels alle drie het woord (paarse) “PAUPERS” gebruiken in hun reacties!
  That’s his “finger print”.

  Nu GLENN WATERS nog!


  Maak melding

 50. 11 juni 2013

  @Medusa,

  Zit je tegenwoordig bij de afdeling recherche van PRISM,team ‘electronische sporenonderzoek’? Prima!!

  Ja, mensen laten veel sporen achter op internet en als je redelijk geduld hebt en een neus voor onderzoek weet je uiteindelijk met wie je te doen hebt. Zo moeilijk is het niet.

  Maar Medusa, er bestaat nog een woord als ‘ethiek’.

  Van personen hun werkelijke identiteit, primaire gegevens, bekendmaken past in de ogen van Srika, rekeninghoudend met de bepalingen van de forumhouder, niet hier op dit forum.

  Van jou Medusa en van Henk Molenaar, Esmerald, Roy e.a. heeft Srika veel persoonlijke gegevens, primaire en secundaire. Jij en de anderen laten overal electronische sporen op het internet achter. Bijv. is Esmerald heel slim geweest om snel veel van internet weg te halen of beter te beschermen.

  Maar je ziet Srika toch niet forumleden aanvallen m.b.v. zeker de primaire gegevens?

  Srika hoopt dat Henk Molenaar nu niet met een ‘botte bijl’ electronisch wordt bewerkt.Hij heeft ook recht op wat veiligheid en privacy.
  Srika


  Maak melding

 51. @ Henk Molenaar
  Ik ben geen beste!
  Hoe haal je het in je hoofd je reactie gericht aan MEDUSA met “beste” aan te heffen?

  Ik wil liever een nagel aan je doodkist zijn,een luis in je pels en een doorn in je oog tegelijk zijn,maar geen “beste”!


  Maak melding

 52. Beste Srika

  Met deze actie bewijzen de Paarse Paupers weer hoe zij omgaan met kritiek op hun grote leider. Indirect bedreigen ze iedereen ook via Waterkant. Het zijn laffe honden die met een grote bek en een gebrek aan IQ andersdenkende de mond willen snoeten. Met kogelbrieven of digitale bedreidingen.


  Maak melding

 53. Voor Abrahams zal het weinig uitmaken, daar hij zich de afgelopen 3 jaar zo verrijkt heeft, dat hij voor de rest van zijn leven op zijn veranda kan gaan zitten met een black label en een dikke sigaar, daarbij heeft hij ook nog in die 3 jaar zijn dochter en zoon kunnen bevoordelen met eigen bedrijven waarvan ze directeur zijn.


  Maak melding

 54. Sinds het aantreden van de regering Bouterse is er heel veel ‘gereshuffeld’. Dit is een unicum in de parlementaire geschiedenis van Suriname. De facto was deze regering vanaf haar intreden volledig incompetent. Als DDB dit eerder wist was hij nooit hieraan begonnen (zal hij hardop denken).


  Maak melding

 55. @Medusa

  De gehele surinaamse gemeenschap noemt jullie DE PAARSE PAUPERS! en niet slechts een paar!!
  Glenn Waters die ben ik niet ,maar eerlijk Glenn Waters doet het heel GOED/PRIMA !!!!


  Maak melding

 56. @Srika.(de visionaire consultant)
  Je zit nog vast in je oude mindset’
  Je bent gewoon nog niet klaar voor de paradigma-shift!

  😆 😆 😆 😆 😆


  Maak melding

 57. @Henk Molenaar en @Ray
  Waarom maak je je zóóóóó druk?
  Indien jij het niet bent,dan ben jij het niet tòòòòòch???

  Jullie doen me denken aan de anekdote over de Indiaan:
  A djersie wang cocronotto,ma a no wang cocronotto!
  Sang na ing?
  Wel na wang cocronotto!
  Ik hoop dat jullie hem snappen!

  😆 😆 😆 😆 😆

  Ray ken je Glenn Waters (jouw soul mate)?
  😆 😆 😆 😆 😆


  Maak melding

 58. 😆 😆 😆 😆 😆
  MEDUSA = Bifa = P= warme kuly cola

  Bifa,P,warme kuly cola!!!
  Indien jullie dit lezen,laat direct van je horen!
  Bovendien vraag ik me af wie P en kuly cola zijn.
  Nooit van gehoord!


  Maak melding

 59. Niet helemaal waar. Ik, P, post meestal onder de naam Pero. Maar Medusa ken ik heel goed. Hij is mijn buurman in Gliphoeve, met wie ik soms samen naar de soos rijd om onze maandelijkse briefjes in te leveren.


  Maak melding

 60. @P
  😆 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 :lol::lol: 😆 😆 😆 😆


  Maak melding

 61. He MEDUSA, na mie, joe buurman. Ie sabie toch, mie know you foe Nikerie (Post Rotterdam) en now wie na djadja Bemreman. O ten you go pay mie foe a djonko ?


  Maak melding

 62. Beste Medusa,

  Waarom maak jij je zo druk over een Henk Molenaar, liever maak je je druk om de regeerders van Suriname die hun eigen volk bestelen.

  Heb een Henk Molenaar nooit op racistische uitspraken kunnen betrappen en ook al zou hij een racist zijn … liever dat dan vaderlandslievende Surinamers vermoorden en dan later spreken over “dat ding” …


  Maak melding

 63. @door p

  bouterse opgeruimt staat netjes

  is dat: bouterse, opgeruimd staat netjes?

  of is dat: bouterse opgeruimd staat netjes? duim voor de tweede.


  Maak melding

 64. Bouta heeft gehoord dat Abrahams hem wilde coupen….want bouta is slappe hap en hij weet het…Abrakadabra heeft gedreigd hem op te sluiten als hij aan de macht zou komen. Bouta heeft zich snel van Abrakadabra ontdaan.

  Regering Bouta = Poppenkast

  2015 maakt angstig.
  Santhoki for president….


  Maak melding

 65. @James Marshall
  1.Een Henk Molenaar (Henk v.d. Bijl) of de regeerders van Suriname is lood om oud ijzer!

  2.Henk Molenaar geen RACIST?
  Ik heb hem er zo vaak op betrapt.
  Eens durfde hij dat nog te ontkennen.
  Ik beloofde toen hem eens erop te zullen wijzen.
  Toen ik hem dat later onder z’n neus smeerde,heb ik nooit meer iets over gehoord!
  Maar ik zal je wel aan herinneren.
  Mark my words!


  Maak melding

 66. Kromosoeto en Abrahams stellen portefeuille beschikbaar
  11/06/2013 07:49 – Annelies Brinkman, DWT

  PARAMARIBO – Minister Ginmardo Kromosoeto van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer en Ramon Abrahams van Openbare Werken hebben hun portefeuille ter beschikking gesteld. Dat bevestigt Kromosotoe dinsdagmorgen aan de Ware Tijd. ‘’Ik heb in een brief aan de president geschreven dat ik om persoonlijke redenen en om de president de ruimte te geven mijn portefeuille beschikbaar stel’’, aldus Kromosoeto.
  Ook Ramon Abrahams, die minister van Openbare Werken was, heeft zijn portefeuille beschikbaar gesteld, bevestigt Kromosoeto. Waarom Abrahams dat gedaan heeft, kan hij niet met zekerheid zeggen, maar hij heeft sterk het gevoel dat het om dezelfde reden is, aldus Kromosoeto.

  President Bouterse heeft nog niet gereageerd op de brief van Kromosoeto en dus is Kromosoeto op dinsdagmorgen nog steeds minister. Of de president al gereageerd heeft op de brief van Abrahams is niet duidelijk.


  Maak melding

 67. @Dre
  Ik heb je vandaag al 2 mensen op taalfouten zien corrigeren.
  Mij zal je aan je kant vinden,maar weet waar je aan begint!
  Heb je eelt op je ziel?


  Maak melding

 68. Breaking nieuws.
  MEDUSA is geestelijk gestoorde man die dringend hulp nodig heeft.
  Word Abrahams nog vervolgd??
  Deze recidivisten verrijken zich over de ruggen van die domme massa in Suriname.
  Abrahams nog gefeliciteerd met jou nieuwe paarse LOVE BOAT.Jullie kunnen MEDUSA en rest van die paarse blinde volgelingen gebruiken als schoonmakers.


  Maak melding

 69. @P
  Hé Soema joe sabie?
  MEDUSA of medusa?
  Joe know me foe Nikerie (Post Rotterdam)???
  Pe Nikerie de bakka?
  Mie don’t know Nikerie ‘r ass,me know NiCkerie swagrie!
  You skont don’t know anything of your ass man!
  Get to hell outah here,skont!


  Maak melding

 70. @GMAP
  Je persisteert in stommiteiten.
  Met wordt vervolgd bedoelde ik niet Abrahams.
  IEDERE KOE VAN ZONDAG WEET DAT DAT NIET ZAL GEBEUREN.
  Met “WORDT VERVOLGD” bedoel ik,dat het betoog (van mijn reactie)VERVOLGD WORDT,GECASTREERDE VETGEMESTE KALKOEN!


  Maak melding

 71. @surinam patriot
  Medusa is undercover NDP pero!!
  😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  JOE Ê SOEKOE MIE MOFFO NÔH?
  Joe ô mang tjar’ing?
  M’ê warscow joe wang laatste lesie!


  Maak melding

 72. Beste Medusa,

  Wordt vervolgd … vind ik best wel een heel leuke grap … (helaas zal er niemand vervolgd worden maar wel jouw en onze postings).

  Deze mensen zullen niet vervolgd worden ook al zal achteraf blijken dat ze de zwaarste misdaden hebben begaan.

  Als hun eigen leider geen enkel respect heeft voor rechters en zich ook niet eens wilt verantwoorden voor het Parlement waarom zouden de ondergeschikten zich dan voor de rechters moeten verantwoorden.

  De enige zwaarste straf dan is om hun positie op te geven (daar worden ze echt niet bang van en dan meldt de volgende zakkenvuller zich wel aan ).

  Wat telt nou een hoeveelheid gestolen goed tegenover een hoeveelheid mensenlevens, is toch geen enkel vergelijk ?


  Maak melding

 73. Ik ben de tel kwijt hahahahhaaa, de hoeveelste is dit nu?? ik denk e 2000ste hhahahaahaa, als je een koe benoemt tot president dan krijg je dit.


  Maak melding

 74. @ parbo, MEDUSA,RobG,
  Hoelang willen jullie dit nog goed praten??
  4 ministers die in één dag het veld moeten ruimen is toch niet normaal.
  BOUTA NA WAN BURIKI.


  Maak melding

 75. Wie zijn de verliezers dat is het parlement zij kunnen deze ambteloze burgers niet ter verantwoording roepen.
  Dat doet hun baasje weer netjes.


  Maak melding

 76. @ James Marshall
  Wanneer heb ik beweerd dat Abrahams vervolgd (moet) wordt(en)?
  Kan je lezen of niet?
  Het lijkt mij niet!
  Je lijkt GMAP wel die hetzelfde als jij beweert!


  Maak melding

 77. @Perseus
  Arme MEDUSA. Heel Waterkant tegen haar en toch nog dapper naar taalfowten en razzisme zoeken.

  Ik kan ze allemaal aan!
  Voor elk van ze,een slang in mijn pruik!

  En over taalfouten???
  Huh? ….. arme MEDUSA en toch DAPPER ????? 😳
  Daar lees ik eventjes (tijdelijk)overheen!
  Ik zal aan de gang blijven. 😆 😆 😆


  Maak melding

 78. Het ministerie van Openbare Werken heeft een betalingsachterstand van twee jaren bij vele aannemers te Commewijne. Dat melden enkele aannemers aan het Dagblad Suriname. Uit vrees dat ze nooit betaald zullen worden, willen ze niet openlijk in de media komen. De namen zijn echter wel bekend bij de redactie.

  ‘Het ministerie moet ons bedragen tot in de miljoenen uitbetalen. En we wachten zeker twee jaren op onze betalingen. Er zijn aannemers die hun have en goed als onderpand hebben gezet om de zaak door te draaien. Al deze aannemers hebben tientallen mensen in dienst die nu brodeloos dreigen te worden. We moeten straks al deze mensen ontslaan, omdat we gewoon geen geld meer hebben om onze bedrijven te runnen’, aldus een aannemer in de krant van vandaag, dinsdag 11 juni 2013.

  De aannemer zegt dat ze herhaaldelijk contact hebben gemaakt met het ministerie via brieven, maar nooit werd gereageerd. Uiteindelijk hebben enkele aannemers de minister persoonlijk gebeld.

  ‘De minister heeft ons gezegd dat zolang hij minister is, geen enkele aannemer van een andere partij betaald zal worden’, aldus de woorden van de aannemer. Hij zegt dat de minister bezig is tal van ondernemers met de grond gelijk te maken.

  De redactie van het Dagblad Suriname trachtte een reactie te krijgen van de directievoering bij het ministerie van Openbare Werken, maar er werd niet opgenomen.
  June 11, 2013


  Maak melding

 79. Het maakt Abrahams in principe niets uit, als minister deed hij nooit iets behalve zijn kamer pimpen en dat soort onzin, in dat opzicht verandert er dus niet veel in zijn leven, het is nu slechts officieel dat hij werkeloos is, na eervol ontslag, wil ik wedden. Brampie zou, met slechts zijn mulo diploma op zak, als ambtenaar, nooit zoveel verdient kunnen hebben en nu krijgt hij, vanwege het eervol ontslag, tot zijn dood een ministersalaris (net als de 80 wegwerpministers uit de revo periode). Het enige wat onze Brampie jammer vindt is dat hij zich als minister, samen met zijn hele familie, niet meer zo schaamteloos kan verrijken. Dat hij het toneel niet nog rijker verlaat dan hij nu is, heeft niet aan zijn bescheidenheid gelegen, maar aan het feit de schatkist nagenoeg leeg is.
  Zelfs NDPers, die over het algemeen niets slechts over hun leiders willen horen (neks no fout immers), lusten Brampie al lang niet meer, het wachten is nu alleen nog maar wanneer ook Bouta hen de strot uitkomt vanwege zijn rookgordijnen (het zogenaamd daadkrachtig ontslaan van ministers die niet deugen), zijn eigen aandeel in de verspilling van ons belastinggeld en zijn niet waar te maken beloften.


  Maak melding

 80. Ramon Abrahams moet alles, dan óók alles inleveren wat hij de laatste jaren op een oneerlijke wijze bij elkaar heeft `verdiend`! Daar moet Bouta voor zorgen! Dan pas is Bauta eerlijk,integer,transparant…..bla,bla….. vóór Suriname bezig.

  Groet,Ram Ram,Groet,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 81. Ook directeuren van directoraten zullen wacht worden aangezegd(bron de ware tijd 12 juni 2013)

  Exit en nogmaals voorspelbare exits; het beleid van jaapje ons aapje die kleine schavuit, betekent uitvoeren.
  Jaapje moet kunnen bogen op de vertaalde en behaalde uitvoerresultaten van zijn beloftes van de vorige verkiezing voor de komende verkiezing, dus hij rekent op de uitvoerders op die posten.
  Het moeten afvallen van kneuzen, omdat zij niet zijn berekend voor de gegunde taken, maakt van alle posities een onhoudbare pion tijdens het politieke schaakspel.
  Want redeneert jaapje, de politiek af te leggen afstand tussen recht en democratie maakt dat de kiezersgunst cruciaal is.
  Die bepaalt immer de politieke marathon die ruimte geeft aan een hernieuwde toekomstperspectief in de politieke arena.
  Die moet voorkomen dat de kloof tussen Recht en Democratie niet onoverbrugbaar wordt!


  Maak melding

 82. @ex-Ndp-er
  Je pleegt plagiaat 😆 op dinsdag 11 juni 2013 om 23:23 uur!
  Dit is al een groot deel eerder door mij gezegd!

  Zie mijn reacties van:-
  dinsdag 11 juni 2013 om 15:39 uur –
  dinsdag 11 juni 2013 om 16:41 uur –

  En bij het artikel:-
  President Bouterse ontslaat de ministers Abraham en Kromosoeto op dinsdag 11 juni 2013 12:49 uur.

  Doe een beetje origineel!!


  Maak melding

 83. Wereldrecord!

  Het opstaan en vallen van ministers in Suriname is een wereldrecord. Nooit heeft een land zoveel verloop van ministers gekend. En dat wordt een wereldrecord in een land met nog geen half miljoen inwoners. Als het zo doorgaat dan is bijna iedereen in Suriname ooit minister geweest en krijgen ze allemaal een toelage zonder te werken.
  Nu Abrahams weg is kan R. King minister van OW worden omdat hij wel weet hoe met het vele water om te gaan.

  Ik zeg het nog een keer: POLITIEK IS DE DOOD VAN SURINAME. Schaf het tijdelijk af en kies een ZAKENKABINET.


  Maak melding

 84. MEDUSA,
  De hoofdschuldige is jou BAASJE burike DESI.
  De hoeveelste ministers is dit nou ??
  bijna een hele kabinet is door incompetente desi naar huis gestuurd,MEDUSA jij bent een grote KAW om nog in BURIKI DESI nog te geloven.


  Maak melding

 85. Laat Abrahams alles terug betalen, die boef,rover, zaka zaka .
  Beloven en beloven en ondertussen zijn zakken vullen.

  En Bouterse mag ook ophoepelen, want hij ontslaat de rovers met een eervol ontslag, dus behoud van een vette pensioen!!


  Maak melding

 86. Ik ben niet onder de indruk. Dit is een schijnbeweging. waarschijnlijk is het geld van de corruptie deels naar de NDP gegaan. Het zal me niet verbazen als Abrahams uiteindelijk weer de verkiezingen gaat voorbereiden. Ik denk eerder dat hij daarom is “ontslagen”.

  DiDiBri heeft nog nooit één van zijn eigen mensen laten vervolgen. Dus mensen: niets aan de hand!!


  Maak melding

 87. Midete
  Volkomen eens met jouw visie. Het is een rookgordijn. Mission accomplished,dus Abr.mag nu gaan werken aan de volgende vekiezingen. Wie denkt dat de pres zijn ondervoorzitter/rechterhand onder druk de laan heeft uitgestuurd is naief.


  Maak melding

 88. @Henk Molenaar
  Breaking News: Medusa is een witte pedofiel????

  Molenaar(alias dWT v.d. Bijl).
  Juist jij staat op dit forum bekend als de pedofiel!
  Vraag het maar aan anna_z,sabirieri en nog vele anderen!
  Zal je er voortaan aan herinneren!


  Maak melding

 89. Beste Medusa:

  Prima referenties geef je op: anna_z,sabirieri

  Deze idioten zijn al meer dan 1 jaar van Waterkant verbannen.

  Nu weten we helemaal dat je knettergek bent


  Maak melding

 90. Henk Molenaar aka Henk van der Bijl, de internet racist van de Ware Tijd loopt nog steeds ongestraft rond. Hoe noemde je Suriname ook alweer…de apenheul toch.
  Man sodemieter toch op en ga je eigen volk afzeiken. Wat zeur je tussen de Surinamers?

  En neem maar van mij aan…al droom je er elke nacht stiekem van Surinamer te zijn….voor ons ben en blijft zo een vieze ouwe bok bakra, uitgekotst door zijn eigen maatschappij, die we massaal achter zijn rug om uitlachen en overlaten aan op geld beluste nachtvlinders.

  Zielepoot


  Maak melding

 91. Jenke,

  Hij is Henk van der Bijl. Zijn teksten lijken op elkaar en hij gebruikt dezelfde termen.

  Zijn motief is duidelijk………deze site wordt in de gaten gehouden door de geheime dienst.

  Hij en GMAP proberen je in de val lokken.


  Maak melding

 92. @ Parbo, mi sabi, bedankt voor de ontmaskering. Ik ga over mijn nek van zulke gasten. Kan niet aan zijn trekken komen in de natte polder, dus zit de godganse dag te miereneuken tussen Surinamers.

  Hoeveel van dit soort gepensioneerde gasten hebben we niet voorbij zien komen? Vaak ook nog herstellend alcoholist met een stiekeme voorkeur voor vroegtijdige tienermeisjes.
  Ik begin dat verhaal van de geheime dienst te geloven want dit doe je toch niet voor je plezier.

  Hoe achterlijk Ray en Paraman ook zijn, het zijn wel mijn medesurinamers, dus till death do us part, maar ik zit niet te wachten op een belerende Hollander.

  3x getver voor die gast.


  Maak melding

 93. Jenke,

  Zo is het toch. Dit zijn de mensen die geen toekomst hebben kunnen creëren voor Suriname, omdat ze in de jaren ’60 en ’70 niks hebben gedaan voor de komende generatie.

  Terwijl de rest van de wereld hard werkte, bestonden hun leven uit:

  -Zoveel mogelijk kinderen verwekken bij zoveel mogelijk vrouwen.

  -Feesten tot bam in plaats van je geld in je gezin steken.

  Ai baia zal ik het daar maar bij laten want de lijst in eindeloos. Nu willen deze loosers een generatie komen beoordelen die ze zelf in de steek hebben gelaten door het land te verlaten.

  Aangekomen in Nederland hebben ze gefeest tot aan hun pensioen. Nu willen ze op hun oude dag de schuld komen geven aan Bouterse, Venetiaan of welke politicus dan ook.

  Geen enkel offer hebben ze gebracht toen het hun tijd was.

  En nu is hun tijd voorbij en dat de ze zoveel pijn dat de lafaards afgeven op de nieuwe generatie.

  Lafaards van Surinaamse afkomst onder een Oranje paraplu.


  Maak melding

 94. Jenke,

  Niet letten op de plusjes en minnetjes. Ze hebben een bevoorrechte positie op deze site waardoor meerdere keren hierop kunnen klikken.


  Maak melding

 95. Iedereen klaagt maar en is negatief bezig! Als er iets niet “leuk” gevonden wordt qua de actions van ons beleid dan doe er wat aan! Zoek solutions!!!!! Maar dat gezeik van die is rijk en die heeft jacht en die …blah blah – is non-produktief and soooo weak!! Stop talking and start taking actions to find a solution to make a change if you desire so!! Productive bezig zijn en niet al dit slap gelul! daar bereikt men totaal NIETS mee! Come up with solutions to make it a better place!


  Maak melding

 96. Bouterse fuck you….die klootzakken hebben gestolen en opgelicht en horen net als alle anderen in de bajes en het gestolen geld moet ook terug!!
  Tientallen miljoenen zijn verdwenen,en je denkt hierbij ze te ontslaan zonder gevolg?
  Dit is weer typisch vriendjes politiek,maar ja als je deze schurken vast zet moet je ook jezelf vastzetten,lijkt me wel eerlijk toch.
  Tenslotte ben jij degene die deze boevenbende hebt aangesteld voor jaren….
  Deze mannen zijn niet ontslagen…..ze zijn met vervroegd pensioen!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.