NGO misbruikte kinderen voelt zich genomen

22

PARAMARIBO, 28 mei – De Stichting voor het Kind staat voor zijn zoveelste financiële crisis. De lonen bij de op seksueel misbruikte kinderen gerichte NGO kunnen niet worden uitbetaald. De subsidie is weer eens veel te laat. Toch had overheid beterschap beloofd. De regelmatige terugkerende gaten in de geldverstrekking zouden ‘definitief’ tot het verleden behoren. Het stichtingsbestuur is ten einde raad.

De lonen kunnen al niet meer worden betaald, want daar gaat de subsidie vrijwel geheel aan op. Een bijkomende kopzorg is dat vaste donors nu dreigen af te haken. De stichting heeft node sluiting moeten aankondigen, omdat het personeel toch niet meer aan het werk zal verschijnen. De donoren zien daar aanleiding in hun bijdrage – vaak in natura – te staken. Maar die is broodnodig, omdat de kinderen niets anders op tafel te verwachten hebben.

Het tehuis waar de stichting de kinderen onderbrengt, wordt zo nog meer de dieperik in geduwd. “Na slechte publiciteit van de stichting stoppen deze donoren met doneren, want ze zijn van oordeel dat hun geld naar organisaties moet waar zekerheid heerst”, zegt bestuursvoorzitter Kamla Brug tegenover de Times of Suriname. De stichting kwam eerder dit jaar al in het nieuws, ook vanwege subsidiearmoe. Er werd ook al met sluiting geschermd. Vicepresident Robert Ameerali beloofde toen beterschap.


22 REACTIES

 1. Oh wat gaat het goed in Suriname!! Maar niet heus!! DaDa Bouta en zijn kornuiten zijn zo goed voor Suriname dat ze zelfs weerloze kinderen overlaten aan de vele Surinaamse pedofielen, kinderverkrachters en mishandelaars daar in dat land. Geen subsidie aan mensen die nog proberen om er iets van te maken voor die kinderen. Ziekelijk en duivels!


  Maak melding

 2. u schrijft:”Ngo misbruikte kinderen voelt zich genomen”

  Hoe durft u zo een koptekst te maken met deze woorden?. Omdat u wel respect hebt voor deze kids?

  Onbeschofte varkens


  Maak melding

 3. Deze beschadigde kinderen worden wederom misbruikt en in de steek gelaten. De meest kwetsbare groep in de samenleving! Daar mag je niet zo mee sollen!
  Schande en nog eens schande voor SU!!!

  @Resto, de koptekst is misselijkmakend. Ik ben het eens met jou!


  Maak melding

 4. “Toch had de overheid beterschap beloofd”!!!!

  Welnu we weten allemaal wat de beloften van de politieke delinquenten in Surimaribo waard zijn. Niets notie nada noppes!!!!

  Maar er zijn vast wel een paar “waarachtige” Suris,miljonairs en super rijken, hun fortuin wel of niet vergaard door fraude list bedrog en criminele drugsactiviteiten die bij willen springen.

  Of de first lady wannabee of Stevie wonder meye de voodoopriester met hun gigantische salarissen, die hun handen en grijpgrage lange vingers in hun bodemloze zakken willen stoppen, en eindelijk een keer laten zien dat die kreet I LOVE SU niet een loze is.

  Have a nice day….

  En o ja SRA PERO PARAMAN en de rest van de paarse paupers kunnen misschien wel wat euros opzij leggen van hun uitkering, en PARBO kan het best wat minder djogo’s naar binnen gieten en iets doneren!!!!


  Maak melding

 5. En het gaat toch zoooo goed met SU? De regering van Bouta is wel goed om overheidsopdrachten aan de familie van Abrahams te gunnen en de opdrachten ook te betalen maar subsidie aan deze stichting kan dus niet betaald worden. Voor hun geen goudenbergen, alleen voor de families van de regering.


  Maak melding

 6. @Chind

  Goedzo, precies!
  De aanhangers van Bouterse verdienen in eens gemiddeld per gezin( vader, moeder, zoon en schoondochter) SRD 7500,00 per maand aan de gaarkeukens voor de overblijvende schoolkinderen. Hierbij komt nog kijken dat ook de familie’s van deze Bouta aanhanger een baantje bij dezelfde gaarkeuken krijgt, dus…… de ene gezin heeft alles in overvloed en de buren ernaast moeten het maar zien te redden.

  Kijk maar naar de alleenstaande moeders:
  Hoe moeten deze moeders rondkomen? Geen wonder dat er zoveel prostitutie in Suriname is. Deze arme groepen en hun kinderen worden gedwongen om zich te prostitueren en dat ziet Bouta niet! Neen eigen mensen gaan voor bij deze president!


  Maak melding

 7. Vicepresident Robert Ameerali beloofde toen beterschap …

  Deze man belooft zo veel en komt welhaast geen enkele toezegging of belofte na … een volkomen waardeloze en onbetrouwbare kerel is dat.


  Maak melding

 8. Ik ken de regering van Paramaribo niet, maar als ik het zo lees is er weinig verschil tussen nedeland en uw land. In Nederland vergrijpen de medewerkers van de instellingen waar het misbruikte kind in terecht komt voor hulp aan de kinderen zelf. De meest walgelijk taferelen die de kinderen hebben mee gemaakt, maken zij opnieuw mee als ze worden onder gebracht in zo’n tehuis voor misbruikte kids. Ik zou die regering en de degene die er voor moeten zorgen dat die kinderen in uw land te eten en hulp krijgen zelf op een onbewoond eiland droppen met alleen pedofielen erop als medebewoners. Eens zien hoelang ze dat volhouden. Het allemaal een pot nat al die vieze vuile varkens houden elkaar de hand boven hun hoofden ze zijn erger dan de ergste misdadiger ter wereld. ONZE KINDEREN ZIJN ONZE TOEKOMST VOOR MORGEN.


  Maak melding

 9. Nu zouden we Brunswijk moeten vragen hoe toegankelijk Bouterse is. Waarom is Bouterse voor deze kwetsbare kinderen nergens te bereiken? Bouterse komt elke avond op de T.V. verkondigen hoeveel hij van ons houdt, terwijl wij niet van hem hoeven te houden (dat doe ik dan ook met geheel mijn hart). Door deze meest kwetsbare groep in de samenleving in de steek te laten geeft hij er blijk van niet van ons te houden. Hopelijk slaagt hij door deze onverschilligheid erin om de groep Surinamers die niet van hem houden te vergroten, hij zou daarmee eindelijk toch wel, onbedoeld, iets goeds voor de Surinaamse samenleving doen.


  Maak melding

 10. GMAP
  RobG,Paraman Afu sensie,Lucien en de rest van die LUMMELS wat jullie antwoord hier op.
  We benne benieuwd.
  =
  De mensheid is hard op weg naar de afgrond sinds mensen tegen de bedoeling van God Almachtig zich te buiten gaan allerlei bizarre excapades. Mannen met mannen, vrouwen met vrouwen en pedofielerij. Deze stichting komt pas bij kijken als het kwaad al is geschied en Joost weet als sommigen hier of daar er niet een schepje bovenop doen. De Stg zou zich meer in de repressieve sfeer moeten inzetten wil zij overleven.
  Voorlichting is de boodschap en aan de schandpaal nagelen van agressors! De Stg heft mijns inziens gefaald wanneer dit verschijnsel meer toe- dan afneemt in die samenleving.


  Maak melding

 11. Lonnie…hup..in je Hummer naar DIDIBRI om te regelen dat die kinderen een dak boven hun hoofd hebben..je was toch zo een goede mati van DIDIBRI!


  Maak melding

 12. PARAMARIBO, 7 mei – Ook advocaten hebben te lijden van het geldtekort bij de overheid. De strafpleiters krijgen al maanden geen geld meer voor het ‘kosteloos’ bijstaan van armlastige cliënten.

  ——————————————————-
  PARAMARIBO, 26 apr – Het Kabinet van de Vice-President heeft een ICT-bedrijf een opdracht verleend zonder openbare inschrijving. Dit meldt De West. Op zich zou er niets aan de hand zijn. Maar volgens de krant betreft het een bedrijf van minister Ramon Abrahams van Openbare Werken. De opdracht ter waarde van ruim een miljoen Surinaamse dollar (ongeveer tweehonderd duizend euro) geschiedde zonder openbare inschrijving

  bij Ashiana moet het bedrijfsleven bijspringen, maar DADA springt een gat in de lucht…zijn paleis wordt nl opgeknapt!

  zijn plein ziet er pico bello uit, want hier ontvangt hij het schone schijn volk 🙂


  Maak melding

 13. @Paraman

  Feit is dat vele stichtingen aan een beademingsapparaat liggen sinds je baasje aan de ‘macht’ is gekomen…Amnestie macht wel te verstaan!
  Alle fondsen die bested zijn voor zulke doelen worden door je baasje en zijn bende gekaapt in naam van EIGENBELANG !!


  Maak melding

 14. @Paraman,
  Heb je die postings van die LUMMEL(S) gelezen?
  Waren het niet deze LUMMEL(S) die het ongeveer 1 tot 2 jaren geleden vurig opnamen voor de in NED. veroordeelde ex leraar Sjerome S, die in SU zijn smeerlapperij was gaan uithalen en het echtpaar Henk en Hermine G?
  Henk G is vorig jaar veroordeeld in SU.
  Wat zijn deze LUMMELS kort van geheugen, Alle pedo’s levenslang de gevangenis in, als ze nou Surinamers of Hollanders zijn, een pot nat!
  Let op!!! het gaat nu minnetjes regenen op mijn posting!

  Ben het trouwens eens met @Resto, WKN wat een schandelijke koptekst!
  Geen wonder dat het niveau op dit forum soms heel erg laag is.


  Maak melding

 15. Beloftes, beloven, beloofd, beloofde, belooft en nog vele malen beloven!!! Als de kont van Bouta oven was, hadden zij elke dag nog eens verse brood!! Hi HIIII!!


  Maak melding

 16. @John2

  LUMMEL,de PEDOFIEL van Suriname Somo is maatjes met je baasje!!!En hij is mini-ster!!
  De pedofiele minister van Suriname,de enige in zijn soort in de wereld!!


  Maak melding

 17. Esmerald

  Wat erg!

  En nog meer slachtoffers van het beleid van deze regering!
  Weer stemverlies voor de ndp.
  j merkt duidelijk dat deze personage de klok heeft horen luiden, en nog steeds niet kan begrijpen dat ze mut zukn waar die klepel hangt!!!!


  Maak melding

 18. @John2

  Is de schuld bij Hermien en Henk ooit bewezen ?!!
  Is het niet Jabini van de ndp horde die deze echtpaar uitmaakte voor pedofielen met het oog op EIGENBELANG!!
  Zie je Henk en Hermien rondlopen met Amnestie?!!


  Maak melding

 19. waardeloze landgenoten
  geen geld voor st voor het kind maar wel 1,5 milj srd voor viering keti kotie, immigratie
  hai mi mama mi gado
  sranan pikin e krei maar feesten kunnen we wel betalen
  wie snapt het, leg het me ff uit want ik begrijp het niet meer met deze waardeloze ministers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.