zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLevenspartner politicus woest om loslippigheid rond aangifte

Levenspartner politicus woest om loslippigheid rond aangifte

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 apr – De vrouw van ex-minister en leider van de politieke partij Bep, Celsius Waterberg, is niet te spreken over het ‘lekken’ van een aangifte bij de politie. de vrouw, Ileana Waterberg, had haar man aangeklaagd wegens bedreiging. De vrouw heeft het gevoel dat de aangifte en alle drama eromheen opzettelijke wereldkundig is gemaakt.

Het was uiteraard nooit de bedoeling er zoveel gerucht aan te geven. Het ging om een privé twist tussen de twee partners en had dat moeten blijven. “Er is geen geheim meer in dit land. Alles wordt opgeblazen”, zegt Ileana Waterberg tegenover de Ware Tijd. De twist zou om ‘niets’ gaan. er werd alleen aangifte gedaan omdat de politicus een vuurwapen had. Ileana vreesde dat het wapen af zou kunnen gaan. Het wapen is nu bij de politie.

Volgens de politie is gereageerd op een melding. “Toen de politie poolshoogte ging nemen, bleek er daadwerkelijk wat gaande te zijn tussen een man en een vrouw. Maar er was geen sprake van mishandeling”, zegt politiewoordvoerder Humphrey Naarden. De vrouw wilde aanvankelijk geen aangifte doen, maar wel dat de man ontwapend werd. De politie stelde intussen vast dat de vuurwapenvergunning sinds 2006 is vervallen, vandaar ook de inbeslagname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

52 REACTIES
 1. Mw Waterberg beweert dat er niets aan de hand was, maar haar dochter belt wel het alarmnummer, en Mw doet aangifte, en haar echtgenoot wordt ontwapend…..

  Mw. is natuurlijk geschrokken over alle publiciteit, en heeft na een heftige vrijpartij het weer bijgelegd met manlief en nu heeft de pers het gedaan….


  Maak melding
 2. “Er is geen geheim meer in dit land”, zegt Ileana.

  Is niet waar hoor, ze lult. Ze heeft nog steeds niet verteld met wie ze vreemd ging want daar ging die ruzie over.


  Maak melding
 3. Don’t talk shoot…zij was toch niet thuis…dus het moet een inbreker zijn.
  Daarnaast politie in Su….din boi na meisjes…tja fromu gevaalik….gewoon een bende SNOTNEUZEN.


  Maak melding
 4. Het wapen kon niet afgaan want de dame had al eerder het magazijn verwijderd.Ze wist wel dat Waterberg een ongeladen pistool op haar richtte.Wat aangeeft dat er vaker ruzie’s waren in het gezin.


  Maak melding
 5. @Ileana Waterberg, dit zijn de consequenties voor iemand die bekend is. Sorry voor jou

  =Ik weet zeker dat alles weer goed gepraat zal worden vanwege meneer waterberg zijn politieke carriere.

  Lees hier maar een stukje tekst:::::Jaloers///leugens

  Waterberg zegt vanuit de huistelefoon gebeld te hebben naar zijn vrouw, want ze had niet gezegd dat ze uit zou gaan. Hun twee zonen waren alleen thuis. Zij hing op toen bleek dat hij aan de telefoon was. Na een half uur kwam zijn echtgenote thuis, terwijl hij bezig was zijn spullen op te bergen.

  “Zij was aan het sms’en met iemand en ik heb de telefoon afgepakt om te kijken met wie ze contact had. Ik had mijn wapen in de hand, maar het was niet geladen. Het magazijn was op de grond gevallen en mijn zoon had dat opgeraapt.

  Toen mijn dochter ook thuiskwam en ons zag ruzie maken, heeft zij gelijk de politie gebeld”, legt Waterberg uit. “Haar moeder zei nog om dat niet te doen, maar ze had al gebeld”.

  Toen de politie aankwam, hebben moeder en dochter hun verhaal gedaan. Ook Waterberg is gehoord. De politie heeft het wapen meegenomen. Zondag moesten Waterberg en zijn vrouw zich aanmelden bij de hulpofficier van justitie.

  Besloten is om het wapen, hangende het onderzoek, in beslag te nemen. Zijn vrouw heeft gevraagd om het wapen voorlopig in bewaring te houden. Waterberg zegt dat ze nog steeds allemaal in hetzelfde huis wonen. “Er zijn ook houwers en messen in de woning.

  Ik kon haar ook daarmee iets aandoen. Het was nooit mijn intentie om het wapen tegen haar te gebruiken. Ik neem het wapen altijd mee als ik naar het binnenland ga. Dit is voor mijn eigen veiligheid. Toen zij thuis kwam was ik het net aan het opbergen”, voert Waterberg aan.


  Maak melding
 6. Eey Pres,…wat is dit?

  wel,.. sa mi jere is,…Waterberg komt thuis, vrouw is pleite , die ukkie is alleen, en als die vrouw thuis komt gaat die blackberry “”vreemd loeien “”

  Pres…daarom vind ik jou een groot strateeg mang!

  wel pasew thanks voor jou eerste compliment,..maar hoezo????

  jij gaf tog Ingrid huishoudgeld??

  ja en???

  wel Pres…toen was ze in de gelegenheid voor Short Time Geheim Hotel..len!!

  jo vuile beest yu

  🙂


  Maak melding
 7. En men overziet de etnische kant in deze, omdat men geen begrip heeft van hindoe etniciteit. Ga na het is een waardeloze hindoe, die dit heeft laten uitlekken. Het kan anders zijn hoor, maar ga na want dat is verwachtbaar. Zo’n groot Surinamerde bedenker van het AZV, dat nu een kleine vieze agent zich in deze de gelegenheid krijgt om zich op te trekken aan Waterberg.

  Als ik Waterberg was had ik de voor de onbesmette vrijheid gekozen en deze vrouw VERLATEN ! !


  Maak melding
 8. DEVID: Die grote Surinamer van jou die het AZV bedacht heeft, blijkt dus nu een driftkikker en agressieveling te zijn die niet met conflictsituaties weet om te gaan.

  Het huwelijk is schijnbaar ook geschoeid op wantrouwen.

  En hoge bomen vangen veel wind als meneer niet in de negatieve publiciteit wil, had hij zich moeten beheersen.

  En wie het nou wel of niet heeft laten uitlekken doet niet ter zake, je suggestie is een beetje erg laag aan de grond! Zeker een paarse schaap??


  Maak melding
 9. nee, er is niks aan de hand zegt Waterberg!

  ziekenhuizen lopen vol, doden valt er te betreuren vanwege de dengeu epidemie,…maar neks no fout volgens Waterberg……en toen mocht hij naar huis!!

  hieraan voorafgaand had hij “ruzie” met collega Asha Mungra!

  …..hij noemde haar een koorddanseres….

  tja, het huiselijk koord blijkt van chinese makelij 🙂


  Maak melding
 10. Een bekende gezegde” een vrouw is net een vuurwapen, je moet ermee weten om te gaan, want als je het niet kan verwond je jezelf mee”. lijkt me echt van toepassing van toepassing te zijn op Celcius Waterberg. Alleen had hij voor alle zekerheid als voorzorgsmaatregel een vuurwapen bij zich.

  Die vrouw zal hem naar alle waarschijnlijkheid tot het uiterste gedreven hebben.Misschien zat ze midden in een periode. Daar komt nog bij dat het politiek ook niet lekker loopt voor de BEP. Celcius heeft grote zorgen aan zijn hoofd en als hij ook nog wordt geconfronteerd met en vrouw die a politiek is, maak maar een optelsom van alle stressoren aan zijn hoofd.Ik wens hem veel sterkte toe.


  Maak melding
 11. @Roy
  Daarom heeft een vrouw niet 4 (vergis je je niet?) maar 6 lippen.
  2 om ruzie te maken en 4(!) om het weer goed te maken…
  Ga maar weer goed tellen,jôh! 😆 😆


  Maak melding
 12. MEDUSA: You do care, want je komt aanzetten met je dubbelzinnige suggestie naar Roy toe…
  Dus je komt iets tekort, maar je hoeft je niet schamen, daarom ben je niet slecht….


  Maak melding
 13. Leuk om dit zo te lezen, kortweg, gelul ten top, slaat nergens op, deze zaken gebeuren elke dag.
  Stelletje sukkels bij mekaar.


  Maak melding
 14. ONE verwijfde HOOLIGANS en MANNELIJKE Esmerald(tje)
  Een hele fijne en goede middag, in het bijzonder aan onze HOOLIGAN kornuitjes. Who cares ik vind je erg uitmunten, wat ben jij een aardige amokmaker. Bij alle artikelen is onze relschopper vriendje en koloniale liefhebber te bewonderen. Dat vinden we met z’n allen erg knap. Overtref je baasje gewiekste Molenaar niet (Henk Molenaar) anders wordt ie boos. Zijn verzonnen verhaaltjes en die van miss Koos(je), Gmap en onze dreumes pasew(tje) vinden we altijd nog steeds spannend.

  Dat jullie je op dit moment niet storen aan een echte levenspartner heeft meer te maken met jullie verwijfde opstelling, in geval van Esmerald(tje) om haar MANNELIJKHEID.

  Ik hoop dat jullie je bezinnen, na dit artikel te hebben gelezen. Onze réétje (Ray) die is zich aan bekeren en transformeren als een brave doch stiekem brutaal HOOLIGAN(tje). Volgen jullie het goede voorbeeld.

  Gewiekste molenaartje (Henk Molenaar), draai jou gabbertjes nog een poosje in de rondte, geef een stevige zwiep aan je molentje. Jullie HOOLIGANS weten dat lachen zeer gezond is en dat jullie de verstandige mens dienen te vermaken.

  Trouwens ik vind het erg leuk dat ons relschoppertje Who cares een relatie heeft. Dus onze fantast is vanaf zijn eerste levensjaar actief. Echt zo’n slappe lach bezorger, net als onze rrrrrréétje (Ray) en miss Koos(je) val jij in onze favoriete top vijf clubje ruziezoekers.

  Lieve AMOKMAKERS, we wachten af met alle plezier uiteraard. Hou de verhaaltjes spannend, miss Koos(je).

  We benne benieuwd!


  Maak melding
 15. Ojo antes de tocar ! , Look before you leap !, Bezint eer ge begint !

  Señora Waterberg moet niet vergeten dat zulk nieuws, VOER is voor de MEDIA. Haar man is ARTS, dus iemand die in SURMARBO hoog in AANZIEN staat. Daarnaast ook EX-MINISTER, dus iemand die vroeger VOLLOP in de picture stond en leider van een politieke partij.

  ” A WELL KNOWN DOC with a GUN arguing with his OL’ LADY and you want to keep this away from PUBLICITY ??? Are you kidding me ?

  Bra, Chavéz önskar dig en trevlig kväll !


  Maak melding
 16. het zijn de heren die het over normen en waarden willen hebben …ding mang dies na so so sarie boi .
  het zijn deze zelfde mensen als die redimusus fronters olland die anderen de les willen voorlezen .
  hoe verklaar je dit aan je achterban ..inplaats dat deze losers die fout bij hun eigen gaan zoeken …zoeken ze die fout bij justitie .
  bouta tik joe fatu tap ding mang mie e laf oenoe .
  meer wil ik niet kwijt lasting onbelangrijk voor pero …pero kijkt naar vooruit gang opbouw kijk ik ..ik kijk wat mijn president doet .die fronters redimusus olland allemaal hebben ze normen en waarden tekort .
  bouta go go


  Maak melding
 17. PERO: Over normen en waarden gesproken, de LIJDER die jij achterna loopt is zelf ook een veroordeelde drugsdealer en massamoordverdachte, om niet te spreken over zijn grijpgrage tentakels in de staatskas en domeingronden en goudconcessies.

  Dus Bouta go go go to hell and back………


  Maak melding
 18. who cers ga van je uitkering genieten ding wittie mang gie joe a uitkering keba ..go smoko joe djonko .
  met jou in discussie gaan is tijd verlies ik ga mijn niveau niet tot de jouwe verlagen …joe na so so boto jij niet alleen ook die andere redimusus …jullie hebben geen recht van spreken als het om su gaat zoutzak ben je mang blijf rustig op je ballen zitten bij rutte ze willen jullie kwijt en daarom verzwaren ze die lasten voor die buitenlanders jo ka tang tikie nanga ding redimusu …grong kouroe gie oenoe dape .
  bouta go go


  Maak melding
 19. Maar PERO waar was je nou op 25 maart???

  En al zou jij je tot mijn niveau verlagen dan zit je nog steeds sky high and dry in the air……,

  Alleen als je mijn niveau bereikt hebt, val je als een blok beton keihard naar beneden waar je thuishoort, n.l. in het riool bij de overige rioolratten en kakkerlakken en de zwerfhonden van goede verwachting….

  Bouta go go go to hell …. and back…


  Maak melding
 20. jeeminee effe dacht ik,eindelijk houden die groene hufters zich aan het artikel,maar neen niets is minder waar,daar komen GMAP en Noonecares,met hun eindeloos gezwetst over de president,ik ben absoluut geen fan van hem,maar iedere keer als ik de artikelen lees en de reakties,vraag ik me af,waarom houdt men zich inhoudelijk bezig met het artikel.
  Die NF-zeikerds gaan met Bouterse naar bed en staan met hem op,althans in hun botte hersenen,hebben ze niet door dat ze zich zelf psychologisch om zeep helpen,vraag ik me soms af.
  1 remidie voor die getraumatiseerde Bouterse haters,ga werken ,doen jullie wat nuttigs voor onze Nederlandse economie.


  Maak melding
 21. TIM: Maar had je zelf nog iets te melden over het onderwerp?
  Iedereen schijnt er een te hebben.

  En wat is 1 remidie? Of bedoel je remedie?


  Maak melding
 22. Ileana, nooit gehoord van de uitdrukking hoge bomen vangen veel wind? Ze vangen extra veel wind als ze op een (Water)berg staan. Als je niet wilde dat je verhaal wereldkundig werd gemaakt, dan had je de politie niet moeten bellen, al vanaf 2006 is het illegale wapen van je man niet zomaar afgegaan, waarom zou het nu plotseling wel afgaan? Als de politie niet gekomen was en hij je een kogel door je cabeza had gejaagd, zou je ze ook verwijten maken, het is ook nooit goed. Misschien had je in Cuba moeten blijven wonen met Celcius Aquamontaña, daar pakt de politie de zaken met meer takt aan, ze zouden hem in een kerker opsluiten en men zou nooit meer iets van het voorval horen.


  Maak melding
 23. Je hebt 2 soorten lippen:
  De praatlippen
  De fluisterlippen
  Beide soorten zijn loslippig, d.w.z. opentrekken die lippen om voordeel uit te behalen hoe en welk voordeel is niet zaken doende.


  Maak melding
 24. Mi no wani jere neks, die mevrouw is die hondse behandeling of tewel pai pai gewend van meneer Waterberg. Buitendien is de politie ambtelijk bevoegd om kennis te nemen van vergrijpen, die niet afhankelijk zijn van aangifte. Sculddelicten sobung.Hij moet gewoon van die vrouw afblijven dan is er verder geen vuiltje aan de lucht.


  Maak melding
 25. GMAP, tot mijn grote vreugde mag je van mij vernemen dat ik jarenlang in het Nederlandse leger heb leren omgaan met militaire gevechtstechnieken en met wapens. Het was een leuke en zeer leerrijke periode.In Suriname zou ik me zeker hebben aangesloten bij Bouterse.


  Maak melding
 26. Tim,

  Waarom houd jij je niet aan het onderwerp? Omdat je iets interessants te melden hebt? Ik dacht het niet. Je mag dan wel geen fan van Bouterse zijn, zeg je zelf, maar interessant doen is nou typisch iets wat Bouterse en zijn paarse paupers heel goed kunnen.

  Dus houd je waffel en ga werken of zo, want niemand zit hier te wachten op je postings. En zeker niet als je niet weet waar je het over hebt. Loser!!!


  Maak melding
 27. Neen ik heb niets te melden,ik bemoei me niet met Surinaamse aangelegenheden,ik woon daar niet,ik was er niet bij,wat er zich afgespeeld heeft tussen man en vrouw kan ik geen commentaar geven,Bifa ik werk ja en jij?Ik dacht het niet,want jij en nooncares zijn elk uur van de dag op internet,ik heb daar echt geen tijd voor.
  Noonecares, remidie of remedie what ever,je begrijpt het,nogmaals ga werken ,want blijkbaar hebben enkelen van jullie totaal niets te doen.STELLETJE PROFITEURS van de Nederlandse voorzieningen.
  En maar zeiken over het doen en laten in Suriname,ook daar is er volop werk als jullie het zo goed met Suriname en de Surinamers voor hebben,gaan jullie daar naar toe om jullie zg know how te aktiveren.

  Tot zo ver,dit is mij allerlaatste posting,verder ga ik net als altijd elke dag NA MIJN WERK,de artikelen lezen en voor kennisgeveing aannemen.


  Maak melding
 28. Tim,

  Zoals ik al zei, je bent niet interessant, ook al doe je alsof. In dat verband ben je net een paarse pauper van Bouterse en zijn kornuiten.

  En wat betreft dat werken: er zijn 600.000 werklozen in Nederland, jij bent er ééntje van en ik niet. Self employed, you know!! What have you got!!

  ‘Neen ik heb niets te melden,’ schrijf je aan het begin van je domme posting. En dat klopt helemaal!!


  Maak melding
 29. Pee smoko dee, jaja dee tu! Er is nog een andere topper met losse handjes wanneer het gaat om het gaat om het op een negatieve manier betutelen van de vrouw. Vrouwen zijn geen boksballen of bokszakken, je moet ze koesteren!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES