zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit Nederland"Royston Drenthe misschien wel beste aankoop van de eeuw"

“Royston Drenthe misschien wel beste aankoop van de eeuw”

-

Does Travel - naar Suriname

“Royston Drenthe is de beste aankoop van Alania Vladikavkaz, misschien wel van de 21ste eeuw”. Dat zei Alania trainer Valery Gazzaev gisteren nadat zijn club met 3-1 won van Mordavia Saransk. Alle drie de doelpunten werden gemaakt door Drenthe, schrijft Voetbal International.

Volgens de sportsite wil Gazzaev Royston aanvoerder maken. “Hij voert zijn taken goed uit en het publiek houdt van hem. Hij is niet alleen technisch sterk en professioneel, maar hij heeft ook een geweldig karakter. Hij is alleen pas bij de club en de aanvoerder moet eigenlijk een oud gediende zijn”.

Oud-Feyenoorder Drenthe kwam in februari terecht in het Russische Vladikavkaz na een carrière bij Everton, Hércules Alicante en Real Madrid. Zijn club staat op de laatste plaats en had sinds 20 augustus niet meer gewonnen.(Via Voetbal International)


Alania vs Mordovia 3-1 Match Highlights door C_7_2_R_10

opening
Fernandes Express
BODO Party

8 REACTIES
 1. Het zal wel, wat hierboven staat, daar komt ie wellicht tot bloei, maar een echte top heeft ie nooit bereikt, en zal ie ook nooit bereiken, ligt aan de man zelf, dat weten we toch, daarom wou geen club in Ned hem binnenhalen,en in Europa wisten ze genoeg van hem.
  Laat maar lekker daar blijven. Ik lees ook hierboven
  het beste linkerbeen van Ned, nou sorry hoor, ik weet niet hoelang deze gast het voetbal in Ned volgt.


  Maak melding
 2. Ik ben blij voor Drenthe dat het goed met hem gaat in dat, in alle opzichten koude land, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht dat iemand met Surinaamse roots het lang zou volhouden in dat land vol met, door wodka benevelde xenofobische, hooligans .

  In Rusland kennen ze het Nederlandse spreekwoord ‘één zwaluw maakt nog geen zomer’ vast niet. Om één gewonnen wedstrijd zoveel lof? Als je als voetbal trainer zo lang geen wedstrijd gewonnen hebt, wordt je daar blijkbaar een beetje gek van. Waarom wacht die trainer niet tot het voetbal seizoen afgesloten is voordat hij van Drenthe een halfgod maakt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES