Caribische Moederdag in de Utrechtse Schouwburg

2

De Surinaamse stichting Tori Oso Utrecht en de Stadsschouwburg Utrecht hebben de handen ineen geslagen en organiseren een uniek moederdag event voor dames én heren op zondag 12 mei vanaf 13:00 uur. Ontmoeting, ontspanning en theater staan hierbij centraal.

Theater van o.a. Jetty Mathurin, live muziek van La Fiesta, een gedicht op maat van All Sincere, diverse workshops en optredens…het is allemaal te beleven tijdens deze middag. De dag vindt plaats, geheel in Caribische sferen, in de Stadsschouwburg aan het Lucasbolwerk 24 te Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.torioso.nl/agenda.

2 REACTIES

  1. Nou kijk eens aan, wat zal er daarna nog volgen, een echte Surinaamse moederdag, een mokro moederdag, een torkoe moederdag, boi. Nou ja goed bedoeld, kan leuk worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.