Randjitsingh: parlementsvoorzitter heult met regering

45

PARAMARIBO, 15 apr – De voorzitter van het parlement, Jennifer Simons, heult met de coalitie en de regering. Dit zegt parlementariër Radjkoemar Randjitsingh (Nieuw Front/VHP). Van een neutrale opstelling is totaal geen sprake. De voorzitter heeft geweigerd een motie te behandelen die de oppositie indiende tijdens de debatten over de gouddeals. Dat zette behoorlijk kwaad bloed.

De oppositie is zo een kans ontnomen de eigen standpunten formeel te maken. “De wijze waarop de voorzitter samenspant met de coalitie en de regering alle gelegenheid geeft om hun rare dingen te doen en de wijze waarop zij de oppositie letterlijk wegdrukt in een hoekje, kan echt niet worden geaccepteerd”, zegt Randjitsingh tegenover de Times of Suriname. Het is ook waarom niet werd deelgenomen aan de stemming.

De maat is vol en er worden daden gesteld. “We accepteren het dictatoriale gedrag van de voorzitter niet meer en we zijn het niet eens met de wijze waarop deze deal behandeld is in het parlement. We hebben ook voorstellen gedaan maar die zijn iedere keer van de tafel geveegd. Het ergste is dat in de gouddeal Suriname weinig tot geen zeggenschap heeft”, aldus Randjitsingh. Toch beweren zowel Simons als de coalitie dat bepaalde correcties in de deal op aanbeveling van de oppositie werden doorgevoerd.

45 REACTIES

 1. Ze heult niet alleen, ze likt, ze verraad en ze drinkt alles wat Dada Bouta en zijn kornuiten haar presenteren. Een echte paarse groupie dus met een duivelse natuur.


  Maak melding

 2. Coalitie denkt aan zijn/haar EIGEN voordeel…
  Simons vormt ook een onderdeel hiervan..
  Er is totaal geen sprake van schaamte gevoel, immers heeft moraal en fatsoen plaatsgemaakt voor moreel verval…
  Door list en bedrog wordt het volk geruime tijd dom gehouden omwille van zijn of haar eigen voordeel.


  Maak melding

 3. De tweede dictator heeft zich ontpopt.
  Daarom had haar eigen zus haar mond dichtgeplakt met een groot plakband in de protestmars tegen de Amnestiewet. Dit is wat ze had willen vertellen: Jenny maakt je MONDDOOD!


  Maak melding

 4. Ook als je blind bent voel je aan dat ze heult met de coalitie.Wat kan ze anders? Je voelt/ziet ook aan haar optreden(haar manier van praten/doen)dat ze nieteens weet wat het inhoud om kamervoorzitter te zijn.Ze past haar eigen regels toe en bevoordeelt haar eigen me-ka-cobinatieleden.Ze is helemaal niet onafhankelijk/objectief.Wat een afgang,misschien moeten wij de therapie van dr.Simons(haar eigen therapie)op haar toepassen nml:haar meppen bij dit gedrag,want dit is wat ze deed op de afd.EHBO als arts bij kinderen die bv een snee hadden en gehecht moest worden.Mevr Simons stuurde dan de ouders/verzorer/brenger van zo’n kindje naar buiten en mepte er flink oplos,totdat zo’n kindje stil werd en rustig zat.A zaka-zaka wijf disie.Vraag het maar aan de zusters /broeders die daar hebben gelopen/geholpen zijn en nog een andere wijf die heet volgens mij Gerda Stolting(deze naam weet ik niet zo precies meer)any way mie no e lay.A vieze vuile huichelaar disie van een Jenny Dommie Simons.En het weg sturen van je ouders of wie dan ook is er nogsteeds.Zo gauw je bij AZ komt ga je naar de administratie je zieke gaat naar binnen dan moet jij buiten blijven en wachten,terwijl je je ie wat gerurst bent als je familie naast je bed staat.Neem de proef op de som(onopvallend natuurlijk)en er is zeker nog iemand tevinden zijn die dit kan beamen.Dus dit rot gedrag van haar in de kamer verwondert mij niks,maar dit is ook het einde van haar en haar mie-ka combinatie,want die djoekas zullen er achter komen dat niet alleen Su een zware tol zal betalen vanwege de beslissingen die deze NDPpartij neemt,maar dat ook de djoekas bijzonder zwaar hebben verloren en achteruit zijn gesteld/gegaan.zie area of intrest wie verliest hier wat en hoeveel?Odi.
  Glenny.


  Maak melding

 5. Deze mensen schijnen te vergeten dat niets eeuwig duurt. Bij een wissel van de wacht, kijkt niemand meer naar je om.

  Wat een bruut mens, gezien de reactie van Glenny.
  Ze is zelfs vaak genoeg, niet op tijd aanwezig op een vergadering. Mevrouwtje is nu ook, alweer op reis en heeft de boel laten liggen.

  Vrouw je kan veel leren van Gerdi Verbeet, een klasse vrouw, altijd correct en tot in de puntjes verzorgd!


  Maak melding

 6. De voorzitter heult niet met de regering maar is onderdeel van de regering. Ze stond op de lijst van de MC.
  Ze zit de vergadering niet als een neutrale voorzitter voor.
  Wat dit betreft stelt Randjietsingh zwaar teleur met zijn uitspraak of hij politieke naïef.


  Maak melding

 7. En chinezen houden van varkens en we zien ze graag in de pan…als tjing tjing metie of krokant..这 / 那个 多少 钱
  Zhe / na ge duo Shao Qian?
  I LOVE SU WOON EN WERK…


  Maak melding

 8. Denk eerder dat Simons het varken is!
  En niet Randjiet.

  Een schande voor de vrouwelijke vrouw, net een manwijf.
  Typical ndp-trash.

  En Fu Yong Hai hierboven, je liegt dat het gedrukt staat, dat je in suri woont.
  Ook weer eentje die aan waanbeelden leidt.
  De uitdraai van de afgelopen maand geeft iets anders aan………

  Het DNA- profiel van paars wordt elke dag duidelijker!


  Maak melding

 9. Ook weer zoiets, dit is ook geen hot item, wisten we toch, ze doen hun best maar, en als die meneer van nieuw front dit meegeeft, als hij in die positie gezeten had, dan was ie ook een gatlikker geweest, wellicht krijgt ie die kans in 2015, en dan zeg ik, likken chef, met alles meedoen, dan zit je goed, leuke
  soap daar in de politiek.


  Maak melding

 10. Weer zo en voedselbank klant…hahahahaha
  一天 / 一个 小时 多少 钱?
  Yi tian / yi ge xiao shi duo Shao Qian?
  I LOVE SU WOON EN WERK….


  Maak melding

 11. het blijft 1 grote teringzooi in dit land vol ongeletterden. Hun leven bestaat uit een hangmat, borgoe, klagen en vragen, hand ophouden, bedelen en in ganzenpas achter de diktator aan lopen. Slaafs alle bevelen opvolgend.


  Maak melding

 12. Rare discussie.

  Het parlement is de wetgevende en controlerende macht.
  De voorzitter van het parlement dient zich neutraal op te stellen. Net zoals de president stelt zijn deze functies ten dienste van het hele volk en niet slechts ten gunste van coalitie of oppositie.
  Zoals de zaken verlopen worden er van beide zijden democratische regels / omgangsvormen met voeten getreden. De voorzitter zou dit moeten herstellen. Een heel goed voorbeeld was mevrouw Verbeet of de Lady Speaker in het Britse parlement.

  In elk parlement wordt van uit de fractie discipline gehandhaafd door een Chief Whip. Het is ongepast dat de President naar het Parlement komt om de neuzen van de coalitie in de juiste richtig te zetten. Parlementariërs in een echte democratie stemmen zonder “last of ruggespraak”.

  De president heeft vrijdag 12 april 2013 eigenlijk een staatsgreep gepleegd door als uitvoerende macht buiten de parlementzaal/ doch binnen het parlement met zijn coalitie te overleggen, wetende welke inhoudelijke bezwaren er zijn. Wetende welke inhoudelijk bezwaren er nu genegeerd worden.

  De area of interest zijn niet meer dan achter deurtjes voor coalitie genoten om slapende rijk te worden.


  Maak melding

 13. Mensen mensen,
  Ze kan toch niet anders of denken jullie dat een schoothondje zijn/haar eigen baas in de vinger bijt?
  neen toch dat kan toch niet want anders heeft de baas zijn schoothondje verkeerd opgevoed (term van de honden fluisteraar Cesar Milan).
  Dus je kan praten hoe je wilt het is het schoothondje haar taak om zo een gedrag ten toon te spreiden.


  Maak melding

 14. K’ba nang’a komedie jere Randjitsingh; we weten toch al decennialang dat elke DNA-voorzitter de belangen behartigt van de respectieve regering 😉


  Maak melding

 15. GOUDPRIJS:

  sept. 2011 1900 usd per troy ounce
  vandaag, 15 april 2013, 1375 per troy ounce.

  HET GAAT NOG LEUK WORDEN MET DIE GOUDDEALS EN DE DAARVOOR AFGESLOTEN LENINGEN


  Maak melding

 16. @Marjon

  ….maar ze vindt het niet erg om een massamoordenaar haar baas te noemen?!!!!En dan nog erbij ..die massamoordenaar heeft Amnestie ..hetgeen betekent ..SChuldig..Schuldig…quilty!


  Maak melding

 17. =Heeft men niet door dat je Bouterse niet tegen mag werken en spreken?

  =Jennifer Simons had, voordat zij voorzitter zou worden een heel ander beeld gegeven dat zij Bouterse onder de duim zou houden. Helaas voor Jenny, maar dat kan gewoon niet.


  Maak melding

 18. @Barnie

  Heulen is geen vies woordje!

  heulen is 3 maal gevonden als synoniem van een ander trefwoord:

  samenspannen (ww) :

  complotteren, heulen, intrigeren, konkelen, kuipen, onder één hoedje spelen, samenwerken, samenzweren

  samenwerken (ww) :

  collaboreren, complotteren, heulen, konkelen, samenspannen, samenzweren

  coöpereren (ww) :

  heulen, meewerken, samenwerken

  Wat Randjitsingh zegt is dat Jenny de zogenaamde ,onder een hoedje speelt met Bouta!
  Jenny en bouta werken samen,de rechter en de linkerhand!!


  Maak melding

 19. Aangezien democratische omgangsvormen een vies woord is voor deze paarse bende, is het niet verwonderlijk dat een vrouw als Simons niet weet om te gaan met democratische omgangsvormen, doordat ze nou eenmaal aan een dictatoriale partij is verbonden, en met zo,n partij dulden ze nou eenmaal geen tegenspraak.


  Maak melding

 20. Randjitsingh: parlementsvoorzitter heult met regering…DAN IS DEZE RADJINDER EEN ZEER DOMME VENT…..Want het is nooit anders geweest bij Front ook niet.

  Oppositie Oppositie Coalitie Coalitie nooit anders dit is als een pokai kletsende idioot.


  Maak melding

 21. Ik schrik als ik de uitspraken van Randjietsingh hoor over de voorzitter van het parlement. ik heb echt waar alle debatten gevolgd. Randjietsingh had al voor de indiening van de motie aangegeven dat nf zich zou onthouden van stemming.
  randjietsingh heeft zich vlak voor de stemming ook misdragen in het parlement, zodat de voorzitter hem eruit zou zetten en daarmee zou de gehele nf fractie de zaal verlaten. Maar het liefst hadden zij gezien dat de vergadering zou worden verdaagt.
  De voorzitter had het door. Zij heeft het toen ook gezegd dat het een politiek spel is van randjietsingh, maar er niet in zal trappen. en nu komt hij met zijn zielig verhaal. geachte lezer op dit forum a.u.b. laat u goed informeren voordat u allerlei ongefundeerde reacties geeft.


  Maak melding

 22. “Randjitsingh: parlementsvoorzitter heult met regering”

  Nee randjietsingh de parlementsvoorzitter gaat met jullie fronters heulen hoor. Wat een komediant is deze man toch ook, dat dit soort figuren nog in de DNA zitten is wel een grote schande.

  Deze voorzitter is een No-Nonsense voorzitter, het is best wennen voor de fronters, ze waren de komedie van de frontvoorzitters gewend, die de oppositie niet eens spreekbeurten gaf.


  Maak melding

 23. Randjitsingh heeft gelijk.De voorzitter is even ‘slim’ als haar voorzitter.De regering gaat geld stoppen in een project zonder haalbaarheids studie.Hoe ze weten hoeveel geld in gestopt moet worden,weten zij alleen.En wat ze terug krijgen,is even vaag.Wat zeker is,is dat er heel wat mensen miljonairs zijn geworden met hun concessie.En de regering zelf maakt een sprong in het donker!


  Maak melding

 24. Jacobus dan is randjietsingh gewoon kwaad en jaloers dat hijzelf niet een van de mensen is die miljonair is geworden ergo geen enkele fronter wordt nog miljonair alleen de slimme NDP’ers worden dat.

  Te dong mang kon koni, koni mang ati e brong is hier waarschijnlijk van toepassing.

  Wedden dat de vhp met NDP bij de volgende verkiezing gaat aanpappen die jongens willen ook miljonair worden.


  Maak melding

 25. Maar wat is eigenlijk de stand van zaken m.b.t. de waterlevering aan Equatoriaal Guinee, en de investeerders die opgesteld stonden in rijen van 10 uit China India Indonesia en weet ik het al meer?


  Maak melding

 26. randjietsingh!!!!! mie mang raak niet in paniek .
  simon is eerlijk je hebt je tijd gehad toen je 15 jaar aan de macht was …die mevrouw simon is eerlijk bezig jij denkt nog steeds etnisch en dat maakt dat jullie die verkiezingen weer gaan verliezen …de ndp is een partij die open staat voor elk een .velen kunnen een voorbeeld van de ndp nemen .de vhp is de laatste die het over eerlijkheid moet hebben ..nu zien ze alles dubbel omdat ze geen regeer macht hebben …ik blijf het herhalen jullie zien spoken randjitsingh …jullie kunnen niet komen waar je wil en nu spelen jullie het op die simon oeng dong oeng etnisch en het laatste oeng corrupt en dat doet jullie pijn dat je verwijdert bent van het machtscentrum .ik wil dan ook wedden dat deze partij de pijn voelt dat ze niet in zee zijn gegaan toen bouterse vroeg om samen met ze te werken …de komende verkiezingen zul je zien dat ze de nps laten vallen als een baksteen en samen gaan werken met bouterse …ze mogen samen met bouterse maar de komende verkiezingen is en zal bouterse de onbetwiste president van suriname worden in 2015 .niemand kan bouterse isoleren ze dachten achten olland aan te lopen die vhp maar het mocht niet baten …die strijd is nog niet gestreden wij gaan door ..die redimusus mogen hun borst nat maken op dit moment is de stand 3- 0 in het voordeel van paars …oeng no mik grong mandie boi .
  strede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang
  herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .
  ai na pero takie …vraag niet wat je land voor je kan doen maar vraag wat jij voor je land kan doen …dit geldt voor die redimusus in olland .kaka oeng no e doe ding wittie mang e go jagie oeng nanga tapoe mofo …ze maken alles duur zodat jullie kunnen vertrekken ..no broko joe kondre zakka gie ding wittie mang ze verdienen het niet ..ze hebben niets voor ons gedaan ze will;en ons de les voorlezen maar dat gaat niet onder paars wel ging het onder front .dankzij paars blijven wij niet steken dankzij paars hoeft oland geen hulp te sturen en bewijzen wij dat wij zonder olland door gaan dat zegt mij genoeg …ik ben een trotse surinamer..eindelijk staat su op eigen benen …olland mag hulp geven maar niet bepalen het is geen grootspraak …ze dachten dat ze konden maken en breken onder front maar niet onder paars .
  wie niet werkt gaat niet eten dang na voevoeroe jo voevoeroe …en ik sta pal achter belfor hoe hij de criminaliteit aan pakt …sommige bosland creolen en stads creolen gaan jullie werken zoek een baan het klinkt hard maar het is de waarheid go wroko no voevoeroe … er is werk zat in ons land ..de goede bosland creolen en stads creolen lijden onder de kwade
  a no kang oeng opo …het is geen discriminatie het is de realiteit het moet gezegd worden normen vervagen bij sommigen van ons .elk ras in su heeftplus en min punten maar wij voeren de boeven toon als het om criminaliteit gaat .


  Maak melding

 27. Randjitsingh speelt de grote onschuldige terwijl we hier te maken hebben met een intrigant, een persoon die gebruikt maakt van intriges om zijn doel te bereiken. En mevrouw Simons heeft gelijk. Ze laat niet met zich sollen, m.a.w. ze laat haar gezag niet ondermijnen door politici die weglopen voor hun verantwoordelijkheid. Het is een opsteker voor haar om dit soort NieuwFront tuig goed van repliek te dienen. Het NieuwFront tuig is van hetzelfde houtsnijwerk.Ze zijn zwak,raken snel in paniek en weten zich geen raad met de verantwoordelijkheid die ze op zich hebben genomen in de oppositie.


  Maak melding

 28. @RobG.

  Doekhi liep niet weg voor Somo en Lonnie.Kijk waar hij nu is.De slagen van Lonnie en de schoppen van Somo hebben hem vandaag invalide gemaakt.Hij moet met een zuurstof tank en een neusbril meeslepen.Nog even en hij zit bij zoveel maagden in het paradijs en stijgt de schoen van Somo in waarde.


  Maak melding

 29. Ik heb nooit een hoge pet opgehad van deze Jenny Simons. Ze verdedigd met verve een misdadig en corrupt regiem. Deze vrouw is altijd volstrekt ongeloofwaardig geweest. Ze is een parlementsvoorzitter onwaardig. Als ik haar was zou ik op stage gaan bij Gerry Verbeek (oud voorzitterster van de IIe Kamer)


  Maak melding

 30. Enkele weken terug heb ik een stuk geschreven over de dalende goudprijs. In mijn analyse gaf ik een steun op USD 1100,– voor de lange termijn. De ontwikkelingen hebben mijn analyse in rap tempo ingehaald. Momenteel noteert de goudprijs USD 1350 en een verdere daling ligt in het verschiet. Goldman Sachs heeft een SELL advies gegeven voor goud. Een aantal redenen worden opgevoerd voor dit advies, waarbij de crisis van Cyprus aantoonde dat goud geen alternatief meer vormt voor economisch zware tijden. Een andere gebeurtenis die nog meer opzien baart is dat in tijden van internationale politieke spanningen goud altijd als een vluchthaven werd gezien.

  Welnu, zowel in het geval van Cyprus (economische instabiliteit van de Euro zone) als de internationale politieke spanningen tussen Noord-Korea en de VS heeft goud geen enkele rol van betekenis gespeeld. De goudprijs handhaafde de dalende glijvlucht en is angstig dicht aanbeland op een heel cruciaal punt. DIt omslagpunt ligt rond de USD 1100 ( zoals eerder aangegeven). Hopelijk biedt dit niveau voldoende steun voor een korte rally richting de 1300 en een stevige rally richting de 1550. Maar dan is de koek op. Daarna zal de goudprijs een stevige daling inzetten naar de steunniveaus op resp. USD 925, USD 736 en uiteindelijk de USD 600 waar de goudrally op 31/10/2008 van start ging.

  Een verontrustend technisch plaatje vormt de zgn Shoulder-Head-Shoulder formatie. De linker schouder is gevormd met als steunniveau USD 700 (700-1000-700) tussen september 07 en oktober 08. Als de beurskoers inderdaad met tussenpozen teruggaat richting de USD 700, dan ontstaat er een LS-H formatie. De RS (right shoulder) formatie is dan een pull-back tot een niveau tussen de USD 700 en USD 1200 (top ultimo 2009).

  Uit bovenstaande technische analyse, aangevuld met de fundamentele analyse ( Cyprus, Noord-Korea en Chinese economische data) blijkt dat de exhausting rally, ingezet op 31-10-2008, zijn eer aandoet. Inderdaad EXHAUSTING, UITPUTTING !

  Vandaag kwam nog meer verontrustend macro economisch nieuws naar buiten. De Chinese economie stagneert. Waar de voorgaande jaren een Uptrend was met als uitschieter een jaarlijkse economische groei van 14 procent (double digit) is nu slechts een groeiverwachting van 7 procent. Twee cijfers die de stagnering van de Chinese economie duidelijk weergeven zijn: a. de industriele productie is op jaarbasis slechts toegenomen met 8,9 procent, verwachting was 10 procent en b. de BBP is slechts toegenomen met 7,7 procent, verwachting was 8 procent.

  Waar leidt dit allemaal naar toe?

  De economische groei in de op een na grootste wereldeconomie stagneert, de goudprijs daalt verder, de politieke spanningen nemen toe in het Verre Oosten.

  Maar ondanks alles gaat een Zuid Amerikaans land, met amper een half miljoen eigenwijze inwoners en een BBP van nog geen 5 Mld USD een schuld aan van een half miljard USD (500 miljoen USD). Dit is 10 procent van het BBP ! !

  Ik durf keihard uit te spreken dat Suriname niet in staat zal blijken te zijn om de rentelasten voortkomende uit deze kapitaallening te dragen. Op grond van zijn BBP is Suriname maximaal in staat de rentelasten van een lening van 5 procent van het BBP te dragen. Daarboven is het onhaalbaar om de simpele reden dat de economie van Suriname nog steeds stoelt op een aantal peilers die sterk afhankelijk zijn van de groei van de wereldeconomie. Dit zijn Aardolie, Aluminium en Goud. De VS zijn binnen 10 jaar een energie exporterend land, waardoor de prijs van Aardolie sterk zal dalen. Ook groene energie is sterk in opkomst.

  Mijn advies aan de Surinaamse overheid is om flinke investeringen te doen in de Landbouw sector. Brazilie geeft het goede voorbeeld, waar de oogsten dit jaar verder zijn toegenomen. De wereldprijzen voor voedsel stijgen harder en zijn stabieler dan de prijs van goud, olie en aluminium. Suriname heeft een overvloed aan vruchtbare grond, de bevolking profiteert en maximaal van.

  De andere positieve kant van het investeren in Landbouw in plaats van Mijnbouw is dat het natuurschoon wordt gespaard. Dit leidt weer tot meer toerisme en werkgelegenheid in de toeristische sector. Er treedt geen milieu schade aan de natuur en de waterbronnen. De inheemse bevolking kan nog steeds profiteren van gecontroleerde kleinschalige goudwinning, maar hun woongebieden worden gespaard.

  Ik vrees alleen dat ik een roepende in de woestijn ben. De schurken die nu aan de macht zijn hebben slechts een doel: hun eigen zakken vullen en de rest kan hun geen barst schelen. De Surinaamse bevolking zal met een failliete boedel achterblijven en generaties lang de ellende moeten zien te overleven.


  Maak melding

 31. R heult al zijn levenlang met het deel van de Surinaamse samenleving dat geen lid is van de VHP. Een doe als offer ten voeten uit! Je moet hem horen lullen op Radika.


  Maak melding

 32. Zoals we gewend zijn van de NDP ze zeggen altijd de dingen die mensen willen horen.
  Vandaar zoveel belofte gedaan aan het volk.
  Terwijl ze(NDP) dondersgoed wisten dat ze het beloofde niet zouden kunnen waarmaken.Zo ook wist Jenny Simons precies dat ze DiDiBrie nooit en te nimmer zou kunnen drillen of kunnen bewegen om zich te matigen en anderen te respecteren.En Jenny Simons kan dat niet in no way,want ze is hhhhheel erg chantable, vergis je niet ze slaapt nog altijd naast een BOEF en met een BOEF(pimba dotie directeur). Een NDP boef(kwestie Surpost) wel te verstaan.En ook al zou wie dan ook niet onpartijdig kunnen zijn wat Simons doet is te gek voor woorden so openlijk laten blijken dat je bij de coalitie hoort mik Jenny rotop. En t.a.v. haar optreden als EHBOarts is echt waar,want dat van het naar buiten gaan van de familie is nogsteeds zo je mag pas binnen of jouw zieke naar de rontgen moet dan mag je als fam die maar duwen in een rolstoel naar de rontgen afd.Voor derest kom je er niet in.En vraag maar aan sommigen in het AZ wat de therapie van dr. Simons is dan ie sa jere.Ook als je weet bij de NDP dat neks no fout maar a systeem dies no kang.Odiiiiii.
  Glenny


  Maak melding

 33. @Robg,
  weer zo’n belachelijke opmerking van je:

  “Ze laat niet met zich sollen, m.a.w. ze laat haar gezag niet ondermijnen door politici die weglopen voor hun verantwoordelijkheid”

  Je meent het niet?
  Deze vrouw is nog nooit in staat geweest om 1 dagje orde te houden in het DNA.
  De leden komen en gaan wanneer het hun blieft. Voordat de vergadering überhaupt begint, wordt ze geïnstrueerd over hoe of wat.

  Walgelijk kadaver!


  Maak melding

 34. Parlementsvoorzitter Jennifer Simons heult met regering van DADA & CO.

  Maar dat is al lang bekend.

  Dinsdag 16 april 2013 om 02:36 uur, door michael
  (lees zijn reactie)!

  @michael:
  Het klopt.

  Maar Suriname zou vanaf 2010 de LANDBOUWSCHUUR van het CARICOM worden?

  Ook was er op 09/04/2013 een recent verhaal over de enorme oogst in Brazilië.

  Braziliaanse ‘havens’ kunnen de uitvoer van de ‘recordoogsten’ niet meer slikken.
  De files met vrachtwagens zijn kilometers lang.

  Maar ze hebben hierdoor wel een enorm probleem in Brazilië.
  En dat heeft te maken met de INFRASTRUCTUUR.
  En dat moet ook een goed leerproces voor SU. worden.

  Lees het artikel via:
  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/04/09/braziliaanse-havens-kunnen-recordoogst-niet-slikken


  Maak melding

 35. simons no had joe ede laat die randjitsingh het uitzoeken laat hij zijn beklag bij olland komen indienen .
  olland is hun god olland is hun hanoeman .
  santhoki brengt binnen kort verslag uit aan olland .
  voorlopig staan ze allemaal aan de zijlijn en zo hoort het …oppositie kunnen ze niet voeren wel etnisch denken .
  bouta go go


  Maak melding

 36. randjitsingh je maakt een grote fout .die mevrouw mag je tot de orde roepen .je wil teveel spreektijd en dat kan niet .het zelfde gebeurde toen jij in de coalitie zat ten tijde van front nu zijn de rollen omgekeerd en het bevalt deze meneer niet en gelijk beschuldigt deze man die mevrouw van partijdigheid .u bent kinderachtig bezig meneer .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.