‘Rick Ross zet Suriname internationaal op de kaart’ [VIDEO]

85

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Amerikaanse rapper Rick Ross vorige week in Suriname was. Ross was door Ronnie Brunswijk naar Suriname gehaald voor een show in het Andre Kamperveen stadion. De Surinaamse media hebben hier veel aandacht aan besteed. Maar ook Ross’ eigen record label Maybach Music Group legde zijn bezoek vast in een korte clip ‘Rick Ross travels to Suriname’.

Gisteren verscheen dit video verslag van het bezoek van de 37-jarige rapper aan Paramaribo online. Hierin wordt Ross gevolgd vanaf zijn aankomst tot de show. “There is al lot of beautiful enery in the air. There’s a lot of beautiful people here” zegt Ross direct na aankomst in Suriname.

De in Florida geboren rapper noemt Paramaribo een mooie stad en zegt zeker weer een keer terug te komen. Het is de eerste keer dat een bekende Amerikaanse rapper zoveel aandacht besteedt aan Suriname. Volgens velen wordt Suriname zo weer internationaal op de kaart gezet aangezien Ross populair is over de gehele wereld. Oordeel zelf maar:

85 REACTIES

 1. Volgens velen wordt Suriname zo weer internationaal op de kaart gezet aangezien Ross populair is over de gehele wereld. Oordeel zelf maar:

  Wie is volgens velen???

  Zeker de bekende NDP aanhang die na afloop aanzienlijke vernielingen hebben aangericht in het stadion….


  Maak melding

 2. Rick Ross past zo bij het JungleCommando :P… maar inderdaad mooi dat Suriname weer in beeld is en door Ross wordt gezien als een mooi land met mooie mensen want hoe je het ook wendt of keert dat is het ook…


  Maak melding

 3. Suriname staat al op de kaart zijnde als de ultieme bananenrepubliek met een massa moordenaar aan het hoofd. Ross of wie ever gaat daar geen verandering in brengen.


  Maak melding

 4. Whahahahahahahaha, Koos, inderdaad ik ken zem bigie bere zien!

  Who the hell is RR.

  lekker belangrijk!

  Suriname is onlangs op de kaart gezet door de uitmuntende sportprestaties van diverse sporters en niet door RR.


  Maak melding

 5. Hahahahaaaaaa…
  Bouta Amnestie,bouta pseudo’presidentje’Decembernoorden,moiwana slachtingen,25 feb coup,NEEN HOOR ROSS HEEFT SURINAME NIET ONTDEKT IN 2013,
  SINDS 25 feb 1980 is Suriname altijd in het internationaal nieuws maar dan ook NEGATIEF!thanks to bouta!!


  Maak melding

 6. MENSEN GEEF HET GEWOON TOE, IF YOU CAN FIGHT THE MAN, JOIN HIM..
  BRUNSWIJK ZET SURINAME WEDEROM OP DE INTERNATIONALE KAART….
  DE GENEN DIE DIT ONTKENNEN ZIJN GEWOON JALOERS…


  Maak melding

 7. @Sjoeriname,

  Je bedoeld de Internationale Drugskaart of bedoel je de Internationale criminele kaart?
  Brunsie heeft onbedoeld slapende honden wakker gemaakt.

  Interpol is weer alert!

  En jaloers…. op wie, op brunsie, die niet eens naar Parijs ken om te shoppen of op die dubbeldekkers, die met hun benen wijd om meer geld bedelden.
  Wat een schaamteloze, tenenkrommende vertoning was dat zeg, jakkes, jakkes, jakkes…..


  Maak melding

 8. Ik heb niets tegen Rick Ross maar ik zit niet te wachten op zo iemand om Suriname op de kaart te zetten. Als Barack Obama naar Suriname komt, kun je spreken van ‘Op de kaart zetten’.

  Dit bericht is hyper overdreven!


  Maak melding

 9. @Esmeralda
  Waarom ben je bang voor Interpol, heb je iets te verbergen ???
  Vertel me een rijke zakenman in Suriname die geen drugs of bloed aan zijn handen heeft… noem maar een voor me !!!


  Maak melding

 10. jullie psuedo nederlanders zijn gewoon vieze vuile riool ratten..altijd maar afgeven op suriname , terwijl je zelfs hier naar toekomt om stage of wat dan ook te doen..hypocrysie viert hoogtij bij jullie.!! zelfs de straathonden hebben een betere mentaliteit..maar ach….de witte man zelfs heeft meer verstand dan jullie zwarte bos beesten die zichzelf nederlander noemen..allochtoontjes..!!!!!jullie verstand en intelligentie is gelijk aan die van een boerikie beest


  Maak melding

 11. Sjoeriname, wat dacht je van Dilip Sardjoe. Doet niet aan drugs en heeft geen bloed aan zijn handen. Hooguit betaald hij smeergeld maar thats it


  Maak melding

 12. @sjoeriname.

  Wie ikke, waarom zou ik, ik werk er, whahahahahahaha.
  Denk eerder dat jij bang moet zijn.

  En je bent er ook nog trots op, ga je schamen jochie…
  Er zijn er genoeg zakenlui in suri, die nog op het rechte pad zijn.
  Kom uit je comfortzone en kijk verder dan je neus lang is.


  Maak melding

 13. @sjoeriname

  LEES!

  Brunswijk for president in 2015

  De campagne voor de presidentsverkiezingen van 2015 is gisteren in het André Kamperveenstadion officieel van start gegaan. Ronny Brunswijk, assembleelid, coalitiegenoot, voorzitter van ABOP/A-Combinatie, ex-jungle commandoleider, ondernemer en tegenwoordig ook showpromotor, deelde tijdens de show van Rick Ross het goed opgekomen publiek mede, dat hij een gooi zal doen naar het presidentschap van de Republiek Suriname.

  Brunswijk alias Romeo Bravo betaalde bijkans 150.000 Amerikaanse dollars om Rick Ross naar Suriname te halen. Hij beloofde gisteren ook dat hij dit jaar nog de Amerikaanse zangeres Rihana naar Suriname laat halen. Ook in 2014 krijgt Suriname hoog bezoek, want Brunswijk zei gisteren op een persconferentie dat Beyoncé Knowles gaat optreden in Suriname. Beyoncé zal volgens Brunswijk in april 2014 naar Suriname komen.

  De mededeling van Brunswijk kwam als een grote verrassing. Het is publiek geheim dat Brunswijk ambities heeft voor het presidentschap. Maar de aankondiging gisteren dat hij gaat voor het presidentschap was niet alleen erg vroeg, maar ook opmerkelijk omdat politici er vaak geheimzinnig over doen of ze zich al dan niet kandidaat gaan stellen bij een presidentsverkiezing.

  Rechtstreekse presidentsverkiezing
  Het is bovendien niet mogelijk om in Suriname de president rechtstreeks te kiezen. Van de verkiezingsbelofte van de NDP om de president rechtstreeks door het volk te laten kiezen, is bitter weinig overgebleven. Met nog slechts twee jaar tot de volgende verkiezingen, lijkt het er niet op dat de burger zelf zijn president zal kunnen kiezen


  Maak melding

 14. A CROWD of perhaps 10,000 packed the Andre Kamperveen stadium in Suriname’s capital, Paramaribo, on Saturday. Performing was a shaven-headed and bearded American rap artist, Rick Ross. Also on stage, Ronnie Brunswijk, a former guerrilla leader and now a larger-than-life politician, rapped, danced, and launched a bid to be his country’s next president. He handed $100 banknotes into the audience and showered handfuls of lower-value Surinamese currency. “I want to make all the poor people in Suriname rich” he said, adding: “If you need $100, call Bravo,” a reference to his Romeo Bravo promotions company, which produced the show.

  Mr Brunswijik is a proud member of the Aucaner Maroons, descendants of slaves who escaped their Dutch masters in colonial times to establish free villages in the interior. He is also director of a lucrative riverbank-gold mining company and the owner and former trainer of the Inter Moengotapoe football team—indeed, he still kicks a ball with them from time to time.

  In politics he leads the General Liberation and Development Party, which draws support from the Aucaner and other Maroon communities and is a crucial component of the governing coalition.

  For all Mr Brunswijk’s onstage buffoonery, his party’s influence represents a substantial achievement for Suriname’s Maroons. Many live in isolated interior villages where the government has historically been slow to provide basic services. They were largely outside the political mainstream until a coalition of Maroon parties entered parliament in 2005 with five of the 51 seats, and joined the New Front coalition that was then in power. In 2010 they gained two more seats and switched to a new governing coalition led by Desi Bouterse, a former military dictator. The ministries of social affairs, regional development and transport are now held by members of Mr Brunswijk’s party.

  Mr Brunswijk and Mr Bouterse share a colourful past. The Maroon leader began his career 30-odd years ago as a bodyguard for Mr Bouterse while the latter was dictator. He fell out with his former boss and formed the Jungle Commando, a guerrilla group, which fought a bloody interior war against the military regime. In 1986 the army massacred close to 40 people in Mr Brunswijk’s home village of Moiwana. Maroon refugees streamed across the border river into neighbouring French Guiana.

  Both men have been accused of cocaine trafficking, which they deny. Each has been tried in absentia in the Netherlands on drug charges; in each case the Dutch judge handed down a heavy prison sentence. Suriname does not extradite its citizens and neither man appears likely to cross the Atlantic to serve time.

  Surinamese politics is a bewildering dance in which warring parties form, dissolve, split, shift allegiances and reunify. Mr Brunswijk and Mr Bouterse were bitter parliamentary opponents between 2005 and 2010 (a 2007 video clip shows Mr Brunswijk physically toppling a leading member of Mr Bouterse’s National Democratic Party inside the National Assembly). But since 2010 the two have been firm friends.

  Few Surinamese expect Mr Brunswijk to succeed in his presidential bid. The next parliamentary election is due in May 2015; it will be followed by an indirect poll for president. Mr Bouterse turns 70 later that year, but with the economy bouncing through a gold-mining boom he is enjoying his job. Most expect him to seek a second term. If he loses, the most likely winner is a candidate from the New Front. Mr Brunswijk’s fractious alliance of Maroon parties has split since the 2010 election. And although Suriname’s electoral system over-represents the thinly populated interior, it is hard to see even a united Maroon grouping winning more than seven seats.

  Mr Brunswijk may be hoping for a kingmaker role, holding the balance of power between the two main party blocs. Meanwhile, running for president is not his only ambition. On Saturday he announced plans to bring Rihanna and perhaps Beyoncé to Suriname, while the latter was making headlines that weekend with a trip to Cuba. If those two events materialise, he may have a chance with the youth vote

  Schande ,schande,schande,internationaal weet men nu inmiddels dat het niet veel neemt om de surinamers om te kopen!!
  Brunswijk haal beyonce strakjes naar Suriname en dan heeft Suriname zijn next president in de vorm van brunsie!WALGELIJK!!


  Maak melding

 15. Op die verminkte surinaamsekaart die onze franse- en engelseburen ervan gemaakt hebben en onze regeringsleiders kijken de andere kant op.

  Vandaag op RTL Z, “Goldman Sacs voorziet daling goudprijs, Goudhype is voorbij”. Binnenkort zet deze regering SU helemaal op de kaart met hun “GOUDDEAL”

  Have a nice day > NDP


  Maak melding

 16. Suriname wereld wijd op de kaart door Rick Ross? laat me niet lachen, op welke kaart dan, en who the fuck is Rick Ross, bekend misschien bij een stel nep gangsta’s met de broek onder aan hun kont en hun nalopertjes de loozertjes en crimineeltjes, zijn ze nu echt in de veronderstelling dat dit soort figuren die bovendien ook geassiocieerd worden met drugs, die bovendien over een paar jaar vergeten zijn, iets kunnen betekenen voor de ontwikkeling en de broodnodige kontakten wereldwijd, van Suriname, wordt toch wakker, kijk naar Nellie Cooman of Clarense Seedorf om maar een paar te noemen, veel positiever en die ook daadwerkelijk iets doen voor Suriname


  Maak melding

 17. @ hans…het is suriname die zichzelf altijd zelf op de kaart zet door zichzelf te verlagen en door niemand anders. En we hebben degelijk contact met de wereld, stopcontact, contactlens, contactadvertentie, contactlijm etc dus het komt wel goed.


  Maak melding

 18. Beste hans:

  Goed betoog. Ik word beetje moe van dit suffe wannabee gangsters die om hun moeder gaan roepen als hun veter los zit….


  Maak melding

 19. zijn geen gangsters is kudde gedrag de rappers op handen en voeten dragen die er zeer rijk van worden en de gangsters zelf zitten in hun hutjes of in hun woorden ghetto’s.


  Maak melding

 20. Eerlijk is eerlijk. Ik ben anti-Rick Ross. Maar ik kan het wel waarderen dat hij een korte docu heeft gemaakt over zijn trip in Suriname. En ook al is Ronnie dit en is Ronnie dat. Dit is allemaal dankzij hem. Overal waar dit filmpje staat heb ik de reacties gevolgd. Velen hebben niet eens gehoord van ons land of wisten niet eens dat Suriname bestond. Nu weten ze dat wel dankzij Rick Ross en Brunsie. Nogmaals je kan zeggen wat je wilt over deze mensen. Het is en blijft mooie reclame voor Suriname. Petje af.


  Maak melding

 21. is waar wat je zegt maar hebben we rick ross nodig om suriname op de kaart te zetten!!!! ok is mooi dat hij een docu heeft gemaakt over su, dat is dan ook alles heb liever dat mensen hier komen waar we daadwerlijk wat aan hebben, maar is een mooi gebaar van hem.


  Maak melding

 22. @ WaWaWie

  Ik ben het eens met wat je zegt. Maar nogmaals ik heb naar die reacties gekeken en ik werd er blij van dat er nu mensen zijn die voor het eerst in hun leven van Suriname hebben gehoord en kunnen zien. Het zijn in dit geval voor het grootste gedeelte jongeren en Hip Hop liefhebbers. Dat mensen naar Su komen is stap 2. Vind het alleen jammer dat velen er weer junglecommando, decembermoorden, drugs en bouta aan moeten koppelen. Ik ben ook tegen de komst van Rick Ross geweest en moet niks hebben van Brunsie maar deze positieve promotie van Suriname kan ik niet zwartmaken.


  Maak melding

 23. ABOIKONI Die lui die nu van Su gehoord hebben, die hip hop jongeren vlgns jou, als die gaan googelen dan komen de namen DDB Brunswijk Somo en de rest van die staatsdebielen naar boven, en ik weet niet als je daar blij mee moet zijn.

  En dan komen ook de dec. moorden, Moi Wana en noem het maar op naar boven drijven, en ik kan je verzekeren dat dat geen reclame is.


  Maak melding

 24. @ aboikoni… ja, zwart maken is geen optie maar soms moet je dingen zwart maken zodat men inziet dat het maar beter is om alles schoon te houden om negatieve aandacht te voorkomen maar kan mij inleven in jouw verhaal….. het verhaal van@ who cares@ is ook waar dat kan ik helaas niet ontkennen hoegraag ik dat ook zou willen en op dit punt is GOOGLE echt niet onze vriend of visitekaartje…..damnnnnnn


  Maak melding

 25. Omtrent de kop van het artikel zal ik gewoonweg kort zijn; ” A NO TROE ” !!!!!
  Het betreft ongetwijfeld een bewonderaar van ” LONNIE, KING OF THE JUNGLE”, die deze kop gekozen heeft.

  Het zou best eens kunnen dat zijn/haar keuze voor deze belachlijke kop voortkomt uit het feit dat hij/zij in 1988 óf nogniet het daglicht had aanschouwd óf in PAMPERS óf in WASBARE LUIERS vastgemaakt met een ” Bagespeld” rondhuppelde.

  OLYMPISCHE SPELEN VAN 1988, ANTHONY NESTY GOUDEN MEDAILLE GEHAALD OP de 100 METER VLINDERSLAG ( tijd 53,00 )

  Dit is dé persoon die Suriname in POSITIEVE ZIN ,INTERNATIONAAL op de kaart plaatste maar NIET RICK ROSS !!!!!!!!!!!!!

  Last but not least; Anthony NESTY zijn afbeelding was bovendien te zien op de BANKBILJETTEN van 25 Surinaamse Gulden.

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig kväll !


  Maak melding

 26. Who cares kan het niet hebben dat het goed gaat met Suriname. Die sapakara’s grijpt “elke kans aan om vuil te smijten en Suriname zwart te maken en zal nooit stoppen met verdachtmakingen.”


  Maak melding

 27. Kraw Kraw, de overheid staat debet bij de nat.bank, hoe bedoel je het gaat ? Heeft Bouta je verteld dat het goed gaat met Su ? Mi gado whahahaha arme paarse sloeber, jullie sekte volgelingen zijn ook voor 1 gat te vangen. g, roetjes vanuit olland, go go Bouta… whahahaaaa


  Maak melding

 28. @ Who cares en Wawawie

  Ik heb zelf ff op google gekeken en kan niet herkennen wat jullie zeggen. Ik zie niet dat Suriname negatief of slecht gepromoot word op GOOGLE. Zowel de Nederlandse en Engelse versie. De zwarte geschiedenis van elk land staat op Google.

  Een Nederlander zal trots zijn dat zijn land straks een koning heeft. Een Amerikaan zal trots zijn op zijn president.
  Als Surinamer ben ik trots op de natuur en alles wat mijn geliefde land te bieden heeft.
  Bouta, Somo, Brunsie en wie dan ook boeien mij niet.

  Daarom hou ik meer van het land Suriname en minder van Surinamers.


  Maak melding

 29. @ aboikoni je doet je naam eer aan om het te checken en daar hou ik van maar Multinationals,Bedrijven en investeerders gaan anders zoeken en kijken op google dan de simpele ziel, snap je.. die gaan kijken naar de geschiedenis en dergelijke van het land dan zien ze dat het hier een circus is, heb je weleens ooit afgevraagd waarom er in su geen multinationals, bedrijven zijn die hier zaken willen doen en in andere zuid- amerikaanse landen wel


  Maak melding

 30. @chavez, vraag Nesty hoe hij behandeld is door Bouta en wat er door Bouta allemaal aan die man beloofd is. Groot perceel, groot huis, levenslange toelage. Niets heeft hij ervan gezien en terecht uit dat apenland vertrokken. Er veranderd nooit wat in dit land, liegen, bedriegen, beloven, niks waarmaken. Daar staan ze internationaal voor op de kaart.


  Maak melding

 31. Suriname stond al Internationaal op de kaart vanwege die amnestiewet en allerlei vonnissen die het land aan zijn broek heeft, en mensenrechtenschendingen, en als drugsdoorvoerland.


  Maak melding

 32. Dit artikel gaat over een rapper uit de states maar toch slagen mensen erin om weer over paars of bouta te lullen. Het begint eentonig te worden hier. Als Lex straks koning word heeft DDB het natuurlijk weer gedaan. Hebben jullie geen andere onderwerpen om over te zeiken?


  Maak melding

 33. VEWRMOEIEND: Het begint eentonig te worden hier.

  Nou ik stel voor dat je verder scrolt naar sites als mamjo waar jij je thuis zal voelen.

  En als Lex koning wordt heeft DDB het niet gedaan, want DDB drugsdealer en massamoordenaar, analfabeet en gediplomeerde leugenaar kan en mag niet in een straal van min. 1000 km in de buurt van onze toekomstige Koning Lex komen!!!!


  Maak melding

 34. @ vermoeiend, ik ben het helemaal met jou eens.
  Gewoon geen aandacht meer schenken. dit is een forum waar een stuk of 15 volledig gefrustreerden over DDB hun tijd dagelijks aan besteden. ze zijn werkloos in nederland en dat is ook de schuld van DDB:-))

  Ik adviseer geen tijd en energie meer te verspillen aan deze gasten. Bye bye dit was mijn laatste post ook. houden jullie lekker elkaars handjes vast en zakken jullie massaal door de stront.


  Maak melding

 35. Tang Lafoe-blijven lachen hahaahaaa.
  Ik wist niet dat DDB ook op waterkant zijn CTU bewaking heeft.
  Ik vindt die schaapachtige aanhang van DDB vermoeiend, als het jullie uitkomt dan rollen jullie de rode loper uit van die charmante psychopaat DDB.
  Tang Lafu!


  Maak melding

 36. Tot nu toe (in 2 dagen) hebben al 24.000 mensen naar het filmpje gekeken dus ja, als je het nou leuk vindt of niet; Suriname is gewoon weer mooi in beeld!

  (O ja: weg met Brunswijk! Dat dan weer wel…)


  Maak melding

 37. TANG LAFOE:Je heb net je laatste post op WKN losgelaten onder je Nick Tang Lafoe .

  Vaarwel en rest nog de vraag: Onder welke andere nick kunnen we je verwachten op WKN?


  Maak melding

 38. Bravo die zijn special forces inzet (lees die van de staat van Suriname) nog nooit gezien dan een artiest begeleid Word door militairen. Wat een bullshit, dit weer op kosten van de staat


  Maak melding

 39. Who cares,

  Baya! Ben je zo koningsgezind? Ik ben helemaal geen voorstander van Bouterse, dus denk niet dat ik in zijn kamp zit. Maar dit stukje van jouw zin beviel me niet: “onze toekomstige Koning Lex”. Ik ben een Surinaamse Nederlander die in Nederland woont en ik beschouw meneer Alexander niet als mijn toekomstige koning, hoor.


  Maak melding

 40. Even voor alle duidelijkheid; ik ben geen NDP of DDB voorstander maar blijkbaar word een ieder met een afwijkende mening als aanhanger gezien. Het enigste wat ik graag zou zien is dat mensen een beetje on-topic blijven. Zet je obsessie opzij en ga bijvoorbeeld een goed boek lezen. Mensen hier staan op en gaan slapen met die Boutade. Onbedoeld maken ze hem belangrijker dan hij is. Nog een prettig weekend.


  Maak melding

 41. @ HENK
  donderdag 11 april 2013 om 21.37 uur

  Wanneer ik ergens op reageeer dan probeer zovéél mogelijk binnen de perken van het BETREFFENDE ARTIKEL te blijven.
  Om tellkens een POLITIEKE DRAAI te geven ( wat op dit forum SCHERING EN INSLAG IS ) aan ieder onderwerp dat op WN verschijnt is ” TIJDVERSPILLEN AAN EEN SITUATIE ( een GEKOZEN President met een negatief verleden ) die JIJ, IK en VELE ANDEREN hier IN DEN VREEMDE NIET kunnen veranderen.

  ANTHONY NESTY, heeft er natuurlijk goed aangedaan om te verkassen naar het buitenland. Ik heb slechts zijn heldendaad voor Suriname, die door velen vergeten lijkt te zijn opnieuw in de schijnwerpers proberen te plaatsen.

  Bra, CHAVÉZ önskar dig en trevlig helg !


  Maak melding

 42. XAVI: Je kent mij nog mijn achtergrond, dus weet je ook niet wie mijn Koning of Koningin is.

  En Lex is als hij straks staatshoofd is Koning van elke NMederlander, en als jij denkt dat jij er niet bijhoort dan is dat zo!

  Maar figuren zoals jij die schreeuwen om het hardst dat ze niet geaccepteerd worden en gediskrimineerd voelen.


  Maak melding

 43. Liedjes van Rick Ross worden meteen in praktijk gebracht, zie bericht,..

  Een ± 16-jarige meisje is vermoedelijk gedrogeerd. Zij is door een aantal mannen verkracht en achtergelaten in het centrum van Paramaribo. Zaterdagmiddag omstreeks 12.10 uur is zij door enkele taxichauffeurs ontdekt aan de Dr. Sophie Redmonstraat. Ze was besmeurd met bebloed. Een van de omstanders die haar in de situatie aantrof schakelde de politie in.


  Maak melding

 44. Kan de titel van dit artikel niet onderschrijven. De enige die op de kaart worden gezet (of nog liever in beeld verschijnen) zijn enkele zwarte mannen met een fors overgewicht. En wat te denken van de ‘fans’ die zich als idioten op de auto storten, waarin de Messias zich kennelijk bevindt als hij met loeiende sirenes door de stad rijdt. Kennelijk geldt ook hier “geef het volk brood en spelen” en je hebt er geen kind meer aan. Maar Suriname internationaal op de kaart gezet?! I don’t think so!


  Maak melding

 45. Xavi
  Who cares,

  “onze toekomstige Koning Lex”. Ik ben een Surinaamse Nederlander die in Nederland woont en ik beschouw meneer Alexander niet als mijn toekomstige koning, hoor.

  Lachen zeg:

  Dan moet je oprotten, waar je vandaan bent gekoken.


  Maak melding

 46. Ik ben ook in Nederland , maar ik hou niet van de koningshuis poppenkast etc. Hij is ook geen koning van mij. Ik lees liever een sprookjesboek. Ze moeten dit gewoon afschaffen. Het past niet in Nederland. In Engeland heeft het meer pit, maar in Nederland is het een slap en onnodige vertoning. Sorry blanken 🙂 Ik heb dan liever Wilders met z’n witte haar, hahahahahaha.


  Maak melding

 47. Suriname is inderdaad niet op de kaart gezet door rick ross, ook niet bij de hiphop liefhebbers. Suriname is op de kaart gezet door sporters zoals voetballer seedorf en zwemster ranomi kromowidjojo. Muziekaal gezien door postmen, deams e-life, maar ook sugacane. Die hebben ook straatwaarden maar zijn wel bekend in de us. Het belangrijkste is dat zij denken aan wat zij achterlaten voor het nageslacht. Hiphop is poezie. Poëzie is kunst. Rick ross heeft nooit van hiphop gehoord, alleen van de gangstertje spelen. Hiphopheads zijn niet blij met rick ross. Het zal


  Maak melding

 48. Rick ross zorgt met nog een aantal top 40 rappers voor het morele verval door middel van dat gangstergedoe. Wat draagt zijn muziek bij tot een betere samenleving? Evenals rihanna, seksuele propaganda voor jonge meisjes. Als hiphop zo leeft in suriname propageer dan inteliggente hiphop. Geen hoerige rihanna, of beyonce. Voor alle liefhebbers van vrouwelijke rappers kijk op youtube naar rapsody -lampin. Of voor de oudere onder ons queen latifah – unity. Onze kinderen moeten opgroeien met wijsheid en het kan. Stop het vergangsteren van de jeugd. De jeugdwerkloosheid loopt op in nederland en de mainstream is al besmet. Graag reacties.


  Maak melding

 49. schaamte loze ronnie brijnswijk, die poepeboy. gek is hij, wil mensen laten zien wat hij kan, terwijl, zijn onderbroeken gaten heeft met poep vlekken. zorg dat als je poept op straat het niet boven komt drijven, of te zien is. maar 1 ding poep nooit in je eigen straat! p


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.