maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameMedewerkster Surinam Airways mag Amerika niet binnen

Medewerkster Surinam Airways mag Amerika niet binnen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 apr – Dulcine Graanoogst – Muringen, purser bij de SLM, mag de Verenigde Staten van Amerika niet meer in. Dit meldt de Ware Tijd. Een reden voor het verbod hebben de Amerikaanse autoriteiten nog niet gegeven. Graanoogst kreeg het nieuws te horen tijdens een vlucht naar Miami. Tijdens een tussenstop in Georgetown, Guyana, werd zij met het verbod geconfronteerd. Medewerkster en werkgever zijn totaal verrast.

Vooraf waren er geen aanwijzingen. “Ik heb een geldig paspoort en visum en bij de vluchtuitvoering vanuit Guyana kreeg ik te horen dat ik niet verder kon, zonder opgaaf van reden. Dus ik weet niet op grond waarvan dit is gebeurd”, zegt Graanoogst-Muringen. Intussen is een formele klacht ingediend bij de Amerikaanse ambassade in Paramaribo. Daar is haar meegedeeld dat ze zo snel mogelijk geïnformeerd zal worden, wat nog niet is gebeurd.

Dulcine Graanoogst-Muringen zegt niet te begrijpen wat er fout ging. Ze doet de Verenigde Staten van Amerika al ruim veertig jaar regelmatig aan. Het is haar nog nooit eerder overkomen. Ook Surinam Airways probeert uit te vinden wat er aan de hand is. De vliegmaatschappij onderhoudt sinds vorig jaar een route tussen Paramaribo, Georgetown en Miami. Het is nog niet eerder voorgekomen dat een werknemer op een dergelijke manier ‘overvallen’ is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

43 REACTIES
 1. Tsja, de naam Graanoogst roept associaties op met moordverdachte Desi Bouterse. Dus wellicht dat die Amerikanen dat ineens een reden vonden…


  Maak melding
 2. Er zijn belangrijke zaken dan mevr Grantjie!!!!

  Weer een gedoe!

  Open brief aan de vice-president.
  Belfor, je voldoet niet!

  Een paar stukkies:
  “Bevorderingen en benoemingen schijnen in een taboesfeer te zijn terechtgekomen, behalve wanneer het gaat om specifieke groepen. De rest van het personeel wordt beknecht en ondersneeuwd als Sneeuwwitje in het bekende verhaal.”

  “Het ministerie kent geen carrièreopbouw. Landsdienaren die het hogerop willen zoeken door studies af te ronden worden willekeurig ergens in de ruimte gelaten, zij die de mogelijkheid tot overplaatsing overwegen worden zonder redelijke argumenten de laan uitgestuurd.
  Landsdienaren met ervaring lopen in de ring van onzekerheden, het lijkt vrij duidelijk op een systeem waar de regels ondergeschikt zijn aan personen, die toevallig de macht in handen hebben.

  Excellentie, communicatie wordt anders begrepen, namelijk eenrichtingsverkeer; de noodzakelijk geachte motivatie loopt weg van de mensen.”
  bron:starnieuws

  Tsja, beetje oud nieuws, machtsmisbruik.


  Maak melding
 3. Ze moeten in Suriname maar niet doen of hun neus bloed “ik weet niets” ha ha ha…

  Omdat ik wel weet waarom er geweigerd wordt door Amerika,moet zij het zeker WEL weten.

  Spannend, allemaal, maar de leugen regeert niet in deze!


  Maak melding
 4. Ze wil maar niet begrijpen dat behalve de Suri’s ook de Amerikanen moe werden om haar poster steeds te zien verschijnen.Dulcine,de fictieve vriendin van Don Quichot.


  Maak melding
 5. Volgend probleem!

  Financiële problemen merkbaar in woningbouw overheid!

  stukkies uit GFC

  “De mogelijke financiële problemen, waarin de overheid verkeert zijn merkbaar in het woningbouwproject van het Kabinet Bouterse/Ameerali.

  Bij de start van het woningbouwproject waren er 35 aannemers, die toen ruim 70 woningen hebben opgezet, maar nu zouden dat er slechts 12 aannemers zijn. Elk van deze aannemers krijgt de opdracht 14 woningen te bouwen.

  De aannemer, die er vanaf het begin bij is, kan zich voorstellen dat veel mensen hadden gedacht de woningen gratis te zullen krijgen, maar volgens hem is die tijd voorbij. Hij wijst op het feit dat in vele van de oudere projecten waar volkswoningen staan de huizen aan de tand des tijds zijn overgeleverd alleen omdat de eigenaren, naar zijn mening, er niet voor hebben betaald.”

  And now,
  the END is near,
  because I did it……….. the bouta-way!


  Maak melding
 6. Dit krijg je ervan,haar baas de SLM lapt alle regels aan haar laars. Eerder drogeerde en verkrachte een ander medewerker/piloot een passagier.

  Stuk voor stuk NIETS waard en alles behalve integer.

  Of het nou slm medewerkers zijn, rechters, advocaten, notarissen, politie en justitie……zij allen zijn enorm vatbaar voor omkoping/corruptie en andere criminele praktijken.

  IK MOET NIET VAN SU en zeker niet van dit soort figuren.

  Amerika, sjappo!


  Maak melding
 7. Geef de aap een een pak en positie en zie wat die kan.

  Kijk maar naar medewerkers op zanderij. Ze zijn alles behalve pro. Zij kregen hun positie om politieke redenen, denk aan die misselijke mensen die controles uitvoeren, zij voelen zich boven alles en iedereen verheven. Jammer voor hen, want deze pruim geeft ze altijd een grote mond en dan zie je dat ze meteen stil worden en terugtrekken omdat ik over zaken met hun heb wat zij wel en niet zouden mogen (zoals de wet dat bepaald) Tja, dat weten ze zelf ook niet, helaas.

  Krijg je ervan als Brunswijk zijn vriendjes uit de jungle plukt en op zanderij laat blinken!

  Je kunt je in Suriname letterlijk omhoog likken.


  Maak melding
 8. @Joyceline

  Bij sollicitatie zou mijn over-over-over grootmoeder ook worden aangenomen bij de SLM….

  Jabaya, alles is moeglijk in mijn geliefde land..


  Maak melding
 9. Wat kan het zijn….rara…een smokkelklokkenluider heeft die vanuit Guayana een mogelijke smokkel doorgeseind naar de Amerikaanse Autoriteiten???..


  Maak melding
 10. De link is niet moeilijk te leggen.
  Zie hieronder de relatie:
  Roger Khan (Grootste Guyanese drugsdealer ooit en tegenwoordig gedetineerde in de VS.)

  -> Desiré Bouterse (oud bevelhebber van het Surinaams Nationaal Leger,oud president en tegenwoordig democratisch gekozen President van de Republiek Suriname)

  -> Ettienne Boereveen (ex luitenant,ex gedetineerde in de VS en tegenwoordig president – commissaris Staatolie)

  -> Ivan Graanoogst (ex chef van de Mil.Pol. interim-president van de Rep.Suriname en oud secretaris en tegenwoordig directeur Kabinet President)

  -> Dulcine Graanoogst – Muringen
  (De in 1989 verdachte echtgenote van Ivan Graanoogst ook verdacht van drugshandel.
  Zij zou betrokken zijn geweest bij de invoer van ongeveer 200 kilo cocaïne uit Colombia in Suriname.
  Volgens Graanoogst werd de naam van zijn vrouw genoemd, omdat “ze bij de Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM als purser werkte”.


  Maak melding
 11. Die naam en so what, in mijn familie komt ook een bekende naam voor heel bekend zelfs, maar goed wat dan nog, we zullen wellicht wel een keer horen waarom deze vrouw een verbod is opgelegd.


  Maak melding
 12. MEDUSA:Kan je dit alles hard maken als Mw. Graanoogst je aanklaagt wegens laster?

  En Ze zijn toch allemaal daar in de top, of drugsdealer of landskasgraaier of landjepikkers en/of alledrie tegelijk?


  Maak melding
 13. Esmerald,de pruim van het Nationaal Front, je leugens over het regiem in Suriname zijn grenzeloos.De volkswoningen die gebouwd werden waren onder het beheer van de Stichting Volkshuisvesting Suriname.De huizen werden op huurkoop aangeboden aan de mensen. De mensen huurden de woning, maar losten ook een lening af tot de waarde van het huis.lieg dus niet,lieg dus niet,lieg dus niet,lieg dus niet.


  Maak melding
 14. @Ferdinand Hossenbux

  de Amerikanen lusten haar smoelwerk niet en daar mee uit.Laat Lackin maar de Am.ambassadeur op het ministerie roepen of de zaak in de assemblee bespreken.Zo gaat het gaan met alle foute namen.


  Maak melding
 15. @who cares(the faker)
  Dit wat er over Dulci wordt verteld is publieksgeheim!
  Haar man moest haar (in het vooronderzoek) redden!
  En het zijn niet mijn woorden maar zijn(Graanoogst) eigen woorden!
  La(a)t(en) ze mij maar voor het gerecht dagen!


  Maak melding
 16. MEDUSA the one and only Who cares dankt je voor die info!!!

  Who cares the faker wist dit w.s. al want die is schijnbaar ook op de hoogte van Ivans sexleven!!!


  Maak melding
 17. waar rook is, is er vuur. Deze Dolziene is het schatje van Aijwan Grantjie. Noso ey broedoe now, wacht maar, straks hoor je waarom dat zo is. Amerika heeft het recht om een Amerikaans verstrekt visum te annuleren. Een visum verkrijgen is geen recht, maar een gunst!!! vandaar dat US Embassy Paramaribo nog niet heeft gereageerd. Maakt niet uit of je voor de bekendste vliegmaatschappij of de kleinste vliegmaatschappij werkt…..annuleren is annuleren….eSeLeM annuleert toch vaak zijn vluchten, dus Amerika dacht haar nu te annuleren om te kijken hoe er gereageerd wordt hahahaha….en zie het resultaat, een klacht baja… Trouwens…..wat doet zo een oude doos in zo’n kist (hihihihihihihi)


  Maak melding
 18. Zelf denk ik niet dat het met drugs te maken heeft.
  Als de VS gemeld was door een klokkenluider, dan zou die mevr rustig mogen vliegen en in de VS zouden ze haar verder aan de tand voelen, om de grote boys te kunnen vangen.

  We horen het binnenkort wel.
  Niets blijft geheim.


  Maak melding
 19. Reactie op Medusa, ja, ik op een verklaring wachten, nee hoor, ik lees eea op dit forum, geef dan wat mee,
  en wat er gebeurt of weet ik veel, zal mij een dikke worst zijn. Die shit gebeurt daar, no spang no weer joe ede, nanga deng voeroe bere torie dape


  Maak melding
 20. @jacobus,
  Die grote smoelwerk van lackintje heeft tot op de dag van vandaag niet opgeleverd.
  Radio Apintie geeft vandaag de echte reden waarom crimineel bouterse Ramdin niet heeft voorgedragen, AMNESTIE mi boi


  Maak melding
 21. “Dulcine Graanoogst – Muringen, purser bij de SLM, mag de Verenigde Staten van Amerika niet meer in.”

  hahahaha, goed voor haar. De V.S. heeft net als ieder ander land het volste recht om de toegang tot het land te weigeren aan bepaalde buitenlanders. Haar man kennende zal de reden van de weigering waarschijnlijk iets te maken hebben met drugssmokkel. Aangezien ze bij SLM werkzaam is, zou het makkelijk voor haar zijn om een smokkeloperatie op touw te zetten (inside man).

  @ Arie,
  Lol, je hebt gelijk hoor. Bij SLM werken voornamelijk lelijke en oude tangen als pursers/stewardessen en die hebben allemaal hun baantje gekregen d.m.v. vriendjespolitiek, reken daar maar op.


  Maak melding
 22. Nu hoor je niemand lullen. If a bing dé Holland dang Sranang bing pisie keba.

  Ai ma dang waarom schijten ze in hun broek als amirkang takie je mag niet binnen komen.
  iedereen houdt zijn sjmoel natuurlijk n durven niets te zeggen zelfs niet “mik deng kong we wakti deng. Stre de stre wi no sa fredé”
  maar tegelijk denken stre de foe stre wo ka inie oenoe broekoe if deng kong wang we waktie deng nanga toiletpapira want we ka.
  hihihihi en dat na sranang tegen amerkang


  Maak melding
 23. Ik woon en werk in Amerika en ik heb ex-commandant en moordenaar Ivan Graanoogst vaak op vluchten van en naar Paramaribo aangetroffen. Indien er een verbod op zijn echtgenote is, moet er ook een verbod komen op de commandant. Henk Herrenberg c.s. mogen dit land toch nooit meer binnen? Laten deze lui een visum aanvragen naar Noord-Korea, Nicaragua, en Venezuela. Daar hoort deze bende thuis. Bye the way, is dit bericht alweer de schuld van Nederland?


  Maak melding
 24. Dulcine Graanoogst oud beest ze had al lang met pensioen maar drugs geld is lekker als je aan begint kan je niet stoppen, verslaving. Goed dat de VS heeft haar gestopt in Guyana want de VS wil haar niet verzorgen als ze haar daar aan houdt en opsluit, ze wahten op mr 10% graanoogst, bouta, lincscheer en de rest.

  Goed wek VS.
  Waar is broko tieffie Lackin his is ook zo stil, hij heeft zijn duim in zijn reet nu. Zo een grote bek.


  Maak melding
 25. Maar hebben jullie zich ooit de vraag gesteld wat er te halen is in America.

  Ik zie echt geen voordeel, nadeel wel, je moet geld naar toe brengen.
  In Su. heeft de chinees voordeel hij komt halen…zulke kansen krijgt geen enkele Suri. in het buitenland.
  Dus ik zou zeggen dag USA.


  Maak melding
 26. er wordt al gereageerd zonder dat bekend is wat de rede is. deze amerikanen zijn de grootste criminelen en oplichters in de wereld vraag het maar aan de indianen.
  ( zoals de waard is vertrouwd hij zijn gast)
  grt ,Mundo


  Maak melding
 27. @ Mundo
  Wie hebben het binnenland van Suriname van een Paradijs tot puinhoop en rampgebied gedegradeerd? Wie hebben de grootste goud- en houtconcessies in de bossen van Suriname? Even kijken: Bouterse, Brunswijk, Herrenberg, Graanoogst, etc.


  Maak melding
 28. Mundo, ik dacht niet dat Obama (het hoofd van die volgens jou boevenbende) net zoals Bouterse op de internationale opsporingslijst stond, ik kan nog weleen paar namen noemen uit de huidige politiek met een straflijst, als er eens gescreend ging worden en alleen politici met een blanco straflijst in de regering in Su mochten zitten, zag het er veel beter uit in Suriname, wat dat betreft.


  Maak melding
 29. Fer.E Fer.E Fer.E mang het lijkt alsof Pasew en WhoCares echt wel met mij rekening houden,maar joe dat,joe dat e probeer toch foe kier mie mang. Fer.E no dwing no dwing no dwing,wwwant famirie toen ik naar youtube ging ben ik zodanig geschrokken dat mie barie mang en je gelooft het misschien niet maar mie e lafoe te now. Een ding jullie zijn echt gezellig hier op dit forum.
  T.a.v.mevr. graanoost het volgende: de americanen zijn de boel al zat in Su. Hun handen jeuken dus lokken ze iets uit maar deze zaka-zakas trappen er niet in.Maar inderdaad als het de Neds waren dan waren ook de rapen gaar.We zouden zoveel schoten horen dat je zou denken dat het 25 febr.1980was/is.Holland zou geleverd zijn in hun handen.Ook ik wacht de reacties af,maar totdus ver is het muisssssstil.Zijn ze bang voor de americanen of zijn ze bang dat of ze een move maken er veel meer van DiDiBrie en Co op straat zal komen te liggen?Rara wie weet. Odi baja odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES