zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTyrone Spong bij Tante Es in TV programma zo:RAYMANN

Tyrone Spong bij Tante Es in TV programma zo:RAYMANN

-

Does Travel - naar Suriname

Zondag a.s. neemt ‘King of the Ring’ Tyrone Spong plaats op de stoel naast Tante Es in het TV programma zo:RAYMANN. De Surinaams-Nederlandse kickbokskampioen heeft alle mogelijke titels in diverse gewichtsklasses gewonnen. Nu woont hij in Miami en stort hij zich op de Mixed Martial Arts (MMA). Tante Es is nieuwsgierig naar het levensverhaal van dit vrouwenidool.

In Quintis’ Teletijdmachine bezoekt en onderzoekt Quintis Ristie wekelijks een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. In deze aflevering onderzoekt Quintis of de Romeinen echt zulke ‘rare jongens’ waren en wat hun aanwezigheid in Nederland heeft betekend.

De quiz ‘Ken je ABC’ met Edsel staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat weten we ervan? Edsel en Coassistencia testen het bij mensen in de zaal. Verder zijn te gast Agnes Jongerius en Martin Simek en zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit.

Uitzending: zondag 17 maart – 23.10 uur op Nederland 1 (NTR).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES