maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijFundraising t.b.v. verstandelijk gehandicapte kinderen in Suriname

Fundraising t.b.v. verstandelijk gehandicapte kinderen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Vrijdagavond 15 maart 2013 organiseert ‘Quota International Nederland, Rotterdam’ een swingend concert met medewerking van de Surinaamse muzikant Yannick Hiwat & Quartet in de Surinaamse Kerk (Evangelisch Broeder Gemeenschap) te Rotterdam. De opbrengst van het concert komt ten goede aan het project ‘De Muziekkist’ voor kinderen met een verstandelijke handicap in Suriname. Jörgen Raymann opent dit muziekspektakel.

Het aantal Surinaamse scholen binnen het project ‘de Muziekkist’ waarbij kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar gedurende één dag naar hartenlust muziek kunnen maken, blijft groeien. Daarmee ook de vraag naar muziekkisten. De inzet van deze spraakmakende en dolle avond is om met uw financiële bijdrage het aantal muziekinstrumenten in de Muziekkist uit te breiden.

Het concert begint om 20 uur in de Kerk van de Evangelische Broeder Gemeenschap aan de Avenue Concordia 111 te Rotterdam. Inloop vanaf 19 uur. Voorafgaand, in de pauze en na afloop kunt u genieten van een drankje en een hapje waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het project. Kaarten van € 20,- per stuk zijn te koop op de avond zelf bij de kerk of vooraf te reserveren en te betalen via [email protected] op rekeningnummer 423 506 749 tnv: Quota International Rotterdam o.v.v.’de Muziekkist, uw naam of organisatie. Sponsorbijdragen zijn ook welkom.

Het concert is een initiatief van Quota International Rotterdam ter gelegenheid van het 15 jaar bestaan van haar zusterclub Quota International Suriname met ondersteuning van de Nederlandse Ambassade in Suriname. Door het realiseren van serviceprojecten steunt ‘Quota International Nederland, Rotterdam’ jaarlijks één of meerdere organisaties/goede doelen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Nobel doel van mensen in Holland met het hart op de juiste plaats, want als de kindjes op de Suri overheid en de zgn waarachtige Suris moet wachten, dan kunnen ze wachten tot ze een ons wegen.


  Maak melding
 2. Bedankt Nederland,bedankt nederlanders en bedankt nederlanders van surinaamse afkomst.
  Zoals who cares heeft aangehaald eerder,
  Suriname is jullie echt dankbaar voor de nobele doelen als deze!


  Maak melding
 3. Zulke projecten kan alleen maar toejuichen. Het zijn activiteiten die van korte duur zijn en het rendement zichtbaar zijn. Als daarbij nog het doel steeds centraal staat en ontkoppeld is van politieke motieven en persoonlijke gewin kan het niet misgaan. Ok een minder valide heeft recht op een normaal leven.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES