Nieuwe voorstelling van Rayen Panday in première

1

Op 28 februari gaat de voorstelling ‘Drie keer Rayen’ van Rayen Panday in première in Amsterdam. In deze voorstelling neemt Rayen je mee in zijn verhaal over hoe het is om al 29 jaar op te groeien, om samen te wonen met je ouders die volgens hem hoognodig op zichzelf moeten gaan wonen. En natuurlijk hoe het is om een relatie te hebben met je toekomstige vrouw.

Want iedereen in zijn omgeving is het erover eens… Het wordt tijd voor huisje, boompje, beestje!
Rayen zelf ziet dat nog helemaal niet zitten! Om zijn familie en vrienden gerust te stellen zegt Rayen dat alles goed komt en doet hij wat er van hem verlangd wordt. Trouw struint hij alle familiefeestjes af, waaronder de bruiloft waar hij eigenlijk zelf had moeten staan. Eenmaal op de bruiloft zijn alle ogen op Rayen gericht. Gelukkig heeft hij genoeg afleiding van de hilarische Bollywood wedding singer, zijn nichtje die optreedt voor het bruidspaar en de speechers…

Rayen Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na op te treden in Zo:Raymann werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma van Jörgen Raymann en daarna voor de Dino Show van Jandino Asporaat. Sinds 2010 is hij vaste kracht bij het Comedy Café in Amsterdam. De première in Amsterdam is reeds uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor een extra show in Den Haag.

1 REACTIE

  1. Beste Rajen P, die hindoe cultuur, deng mang moeilijk
    ik weet het als geen ander, zie mijn naam en mensen denken ik ben een moslim, dus niet brada, een Hindoe ben ik, in merg en been, alleen, ja alleen, ik leef niet als een hindoe, doe wat ik wil, eet wat ik wil,
    de helft van mijn famirie deng mang na blakka mang, Rajen no spang, doe je dingen en laat alles om je heen maar zeiken libie sjattoe, geniet, ok, a tang so.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.