vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameGMAP: 'Bouterse was niet welkom op Caricom-top'

GMAP: ‘Bouterse was niet welkom op Caricom-top’

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM/PARAMARIBO, 21 feb – Het Suriname comité GMAP, Geen Moordenaar Als President, zegt in een verklaring dat ‘Bouterse niet aanwezig was op de onlangs gehouden 24ste top van Caricom staatshoofden in de Haïtiaanse hoofdstad, omdat hij besefte dat zijn aanwezigheid door verschillende regeringsleiders en bestuurders niet op prijs werd gesteld.’ Het Suriname comité baseert zich op ‘betrouwbare bronnen dichtbij het vuur’.

Volgens GMAP is ‘de officiële reden van de president dat hij de Afrikaans- Zuid Amerikaanse bijeenkomst in Malabo moet voorbereiden, oncontroleerbaar en dus niet te toetsen.’ GMAP zegt ‘dat de ongewenstheid van Bouterse samenhing met het thema veiligheid en criminaliteit en de aanwezigheid van de Amerikaanse minister van Justitie Eric Holder.’ Volgens GMAP ‘zou zo een top over veiligheid en criminaliteit een aanfluiting zijn als een president, veroordeeld voor cocaïnesmokkel en verdacht van massamoord, daar acte d’presence zou geven’.

Het Suriname comité wijst erop dat Bouterse ‘eerder, om dezelfde reden, ook niet aanwezig kon zijn op de vergadering in Suriname van CICAD, de drugsbestrijdingsorganisatie van de OAS.’ GMAP besluit haar verklaring met de stelling ‘dat telkens blijkt dat de NDP, Suriname ernstige imagoschade heeft bezorgd door een president met een strafblad voor te dragen.’ ‘Suriname kan en verdient beter’, aldus GMAP.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

163 REACTIES
 1. =Ik denk dat de voorstanders nu niet meer kunnen zeggen dat hun president wel overal naar toe kan reizen.

  =Ik weet dat Jamaica helemaal niets moet van Bouterse.

  =Gezellig om te lezen dat de thema over veiligheid en criminaliteit ging.
  =Ik blijf het zeggen Bouterse is geen goed voorbeeld voor land en volk.

  =Bouterse helpt Suriname inderdaad om juist achteruit te gaan in plaatst voorruit


  Maak melding
 2. Het Suriname comité GMAP bestaat 99% uit holander en als ze denke dan 1 mens op deze aardbol hun rotzooi geloof hebben ze het glad mis, zelfs Ira, Koos en da andere anti Bouterse geloof GMAP niet maar ze zijn gewoon hypocriet!!!


  Maak melding
 3. Wie kent GMAP niet? Het is een tweemansclubje van de zwaar gefrustreerde en manisch depressieve Romeo Hoost en de meeloper Jan Rakisoen.Ze hebben tot hun grote frustratie niet kunnen voorkomen dat Bouterse president werd van Suriname.Tips voor Romeo en Jan:En je weet het! 1. Gefrustreerde mensen is men liever kwijt dan rijk.
  2. Jullie lopen rond met een ‘ik-haat-me-leven’ blik , en om elk scheetje ruzie maken om Bouterse.
  3. De gefrustreerde narcist(die alle verzet tegen president Bouterse alleen voor zichzelf claimt en vooral erg liegt) zoekt bewust conflicten op. Zolang zijn ego en eigenbelang voorop staat, kan het goed met hem gaan. Op het moment dat zijn imago op het spel staat, of nul aandacht krijgt, dan zijn de gevolgen een narcistische woede.
  4. Gefrustreerde narcisten zijn grote lafaards.Op veilige afstand brullen ze over president Bouterse, terwijl de echte strijd op Surinaamse boden gevochten moet worden.


  Maak melding
 4. @ HESSO,

  Ik vraag mij uberh. af of jij hersenen hebt.
  of dat je van een ander planeet komt.

  BE REAL MAN.

  AL BEN JE DOOF…BLIND..OF ANDER ZINS JE KAN TOCH VOELEN EN RUIKEN ALS DE BAAS VAN DIE PAARSE MOORD PATIJ JN DE BUURT IS????????????

  COME ON BE A REAL SURINAMER.


  Maak melding
 5. Romeo Hoost, de man achter GMAP kan zijn kruistocht om de verloren miljoenen die hij vergaarde tijdens zijn werkzaamheden bij de vakbond in Suriname niet loslaten.Romeo was actief in Suriname bij de vakbond die aan de NPS gelieerd was.Bij de militaire coup in 1980 is hij al het op onrechtmatige wijze verkregen geld kwijtgeraakt.


  Maak melding
 6. gmap is een stelletje verzuurde ex surinamers.die namens de ned staat artiekelen schrijft.inruil voor subsidie .ik weet het ,het is zo .over 60 jaar als er openheid komt ,en de dosiers mogen publiekelijk gemaakt worden ,zullen jullie het ware gezicht zien van GMAP.


  Maak melding
 7. HEREN/DAMES,

  WAT ZIJN DE BOUWJAREN VAN DIT PAARSE GESPUIS DAT OP DEZE FORUM HUN MENING GEVEN??????????????

  KOM NAAR VOREN TALK TO ME DAN ZAL JE DE WAARHEID HOREN

  VEEL HEB IK NIET TE ZEGGEN ,,,,,,WIE DURFT,


  Maak melding
 8. Het is niet niks, om gezocht te worden door interpol vanwege cocainesmokkel en schuldig te zijn aan massamoord. En daarnaast nog gekozen president te zijn van een “beschaafd land”…

  Niet vreemd eigelijk dat velen het niet wenselijk vinden met hem geassocieerd te worden…

  Ach ja, het volk vind het niet erg om een moordende drugsdealer als president te hebben. Dat zegt ook iets over de vorige regering die niet veel heeft laten zien, anders was het waarschijnlijk nooit zover gekomen.


  Maak melding
 9. Bouterse houdt ervan in de schijnwerpers te staan en hij hunkert naar erkenning, niet alleen van criminelen, maar vooral ook van nette mensen. Daarom is het niet te verklaren (door Paars) dat hij steeds de vergaderingen, waar hij deze neigingen zou kunnen bevredigen, systematisch niet bezoekt.


  Maak melding
 10. Romeo Hoost was bij de vakbond die NNNNU aan DiDiBrie gelieerd is nml de Moederebond met als voorzitter NU die boef en harstochtelijke dobbellaar Errol Snijders.
  @live je weet precies hoe de vork in de steel zit en nog ben je trotst op deze DiDiBrie als jouw pres boi njang mi e puf jere.Met deze DiDiBrie kun je alleen in die kapotte straten van Su pronken.Veel plezier nanga joe pres.


  Maak melding
 11. Iedereenj die maar een beetje verstand heeft van hoe het werkt in de diplomatie weet dat dit bericht klopt.
  Die NDP-zwerfhonden, boefjesknuffelaars en kuddedieren kunnen niet tot die groep gerekend worden, dus die pappegaaien maar wat de gediplomeerde leugenaar, massamoordenaar en drugsdealer roept en zijn handlanger Lackin.
  En of het bericht nu door voor of tenstanders de wereld in is geholpen, feit is dat het op waarheid berust.


  Maak melding
 12. Gaymap
  Dat zijn vermoedens van jou en heeft niks met realiteit te maken.
  Dagu,dit is het enige wat jullie kunnen”liegen en manipuleren.
  Rot tog op met jullie leugens.


  Maak melding
 13. SRA: alias de Clini Clown en Gargy de Gargamel.
  Er is maar 1 die liegt bedriegt ,steelt, fraudeert, moord, vermoordt en dat is DDB, gesteund door zijn 40 struikrovers, en zijn kuddedieren met een IQ van gelijk aan de Surinaamse zwerfhonden uit de Goede Verwachting e.o.
  En als het bericht niet klopt daag ik je hierbij uit om het tegendeel te bewijzen.


  Maak melding
 14. Het is weer niet waar in de ogen van die paarse schapen.
  Durf jij het te hebben over vermoedens en realiteit, terwijl jij dagelijks dom ongefundeerde reactie hier plaats die nergens op slaan.
  De reactie van die paarse schapen valt onder de psychologische term Cognitieve dissonantie, vooral sra,paraman hebben dat heel erg.


  Maak melding
 15. LAATEN JULLIE EX SURIES DIE NED HEBBEN GEKOZEN ALS JULLIE LAND,ONS SURINAMEEN ONZE DEMOCRATISCH GEKOZEN PRESIDENT MET RUST .HET IS ONZE PRESIDENT,NIET JULLIE .GA KLOPPEN VOOR WILLEM ALEXANDER ,EN GA BIDDEN VOOR ZIJN BROERTJE.DIE IN COMA LIGT ,STELLETJE AFGESCHREVEN VERZUURDE. AA


  Maak melding
 16. Wie Gmap nu nog steeds serieus neemt is net als de voorzitter van Gmap niet helemaal kosjer in zijn hoofd.

  In 2012 was Bouterse voorzitter van de Caricom en de staatshoofden van de caricom waren laaiend enthousiast
  over deze voorzitterschap.
  Tijdens de vergadering van de ACP-landen in november
  vorig jaar waarin ook de caricom in particeert werd duidelijk gemaakt dat de ACP landen pal achter Bouterse stonden.
  GMAP, is alleen maar leugenachtigheden aan het verspreiden omdat de verschillende oproepen aan de verschillende internationale organisaties om Bouterse
  te boycotten straal keer op keer worden genegeerd door deze organisaties.
  Dus nu gooit GMAP het op een andere boeg om leugens te verspreiden.
  Gmap zegt de beweringen te baseren op betrouwbare bronnen dichtbij het vuur???
  Zijn deze beweringen van GMAP dan wel controleerbaar en te toetsen??? NEE DUS!
  De geloofwaardigheid is dus in deze ver te zoeken.
  Wat wel verifiërbaar is het volgende dat in verschillende dagbladen verscheen;

  PARAMARIBO – 26/11/2012
  ACP-voorzitter Musikari Kombo gaf tijdens de openingsceremonie van het historisch evenement aan dat het laten houden van de bijeenkomst in Suriname, niet van een leien dak is gegaan. Hij doelde op het standpunt van een aantal Europarlementariërs, die niet in Suriname wilden vergaderen door de politieke situatie hier. “Hun houding demonstreerde onverhuld disrespect voor regionale instituten van de ACP.”

  De voorzitter voegde eraan toe dat de Europese Unie in 2010 waarnemers in Suriname had bij de verkiezingen en zelf heeft verklaard dat de stembusgang vrij en eerlijk is geweest. Door te ageren tegen het houden van de ACP/EU-meeting in Suriname, omdat Bouterse er een rol zou kunnen vervullen, typeerde hij als het trappen tegen de eigen Europese waarden en normen van democratie.

  Kombo zei dat op het tijdstip dat Surinames aanbod ter discussie werd gesteld, president Bouterse voorzitter was van de Caricom-staatshoofdenvergadering. Dat heeft gemaakt dat ACP-landen hebben besloten dat de vergadering in Suriname wordt gehouden “en nergens anders”. De Keniaanse vertegenwoordiger kreeg luid applaus.
  Geen moment heeft de ACP overwogen de vergadering elders te houden, benadrukte Kombo later tegenover journalisten.
  Suriname was 2012 voorzitter van CARICOM. Van het door sommigen gevreesde isolement waar Suriname in terecht zou komen door Bouterses verleden is opnieuw niets te merken. Sterker nog: Suriname heeft zichzelf onder de lidstaten stevig op de kaart gezet. Twee belangrijke voorstellen uit de koker van de voorzitter werden warm omarmd.

  De recent aangetreden aangetreden Secretaris Generaal van CARICOM, Irwin LaRocque bevestigt dat de bezem door de organisatie gehaald moet worden. En ook de scheidend voorzitter Denzil Douglas erkent dat het tijd is voor vernieuwing. ‘A new CARICOM starts in Paramaribo’.

  GMAP,

  Er is een spreekwoord;’ de wens is de vader van de gedachte’.

  Maar bij jou is die wens zo’n obsessie geworden dat je zelfs bereid bent om leugens en onwaarheden te verspreiden met de bedoeling die wens gestalte te geven.
  Maar zo werkt het niet vriend!

  Als jij met overtuigende bewijzen kunt komen dat Bouterse werkelijk niet gelust wordt door de staatshoofden van Caricom dan zal ik met alle graagte mijn verontschuldigingen aan jou aanbieden.
  Maar ik vrees dat dat niet zal gebeuren en je het zal houden bij jouw zogenaamde ‘betrouwbare bronnen’.

  ja, ja …


  Maak melding
 17. Het complete gebrek aan beschaving bij iedereen die 8dec, en de drugsaffaires proberen goed te praten, blijft mij verbazen. En dit zijn de mensen die onze jeugd het goede voorbeeld moeten geven. Dan vraagt men zich nog af waar de verloedering vandaan komt. Ik schaam me voor dit klootjes volk.
  En dannog steeds met woordgrapjes als Gaymap komen, echt waar ? Wij leven in 2013. Grow up and get civilized!


  Maak melding
 18. Een mooi artikel van GMAP en volgens mij is daar geen spelt tussen te krijgen.

  – ACP top Paramaribo (Bouterse niet welkom)
  – Overleg in Chili regionale leiders (Bouterse gaat niet)
  – Overleg Caricom in Haiti(Bouterse gaat niet)
  – OAS topfunctie voor Surinamer (Ondenkbaar dankzij DDB)

  Dit is toch niet in het belang van Suriname. De man moet zsm vertrekken.


  Maak melding
 19. Beste Koos, Maar Plaatboek Bouterse is van harte welkom in het toonaangevende land Equatorial Guinea.

  Hij heeft een OV jaarkaart voor dit land en vandaar dat hij er elke maand naar toe gaat….

  Waarom weet niemand…..

  Het is het enige land waar hij welkom is.


  Maak melding
 20. Marlio houd die gedachte vast als je weer in de rij gaat staan om je pakket op te halen. Of je neef die op vakantie is vraagt om zijn holland kleren voor je te laten. En vooral niet vergeten wanneer je als een dagu in de hete zon gaat wachten op je visum, wat waarschijnlijk toch geweigerd word vanwege jouw deplorabele kennis van de Nederlandse taal. Stakker.


  Maak melding
 21. Laat ik duidelijk zijn ik heb alle belang bij een solide en goede president en een succesvol presidentschap.

  Nuance is op haar plaats, schelden werkt niet en doet mensen niet van inzicht of standpunt veranderen. Het is niet hoe men het ziet in Suriname. Het zijn niet de multi interpretabele uitspraken van diplomaten en regeringen die de waarheid presenteren. Het zijn de feiten/gebeurtenissen die spreken:

  1) de president heeft slechts 1 maal de jaar vergadering van de Verenigde Naties bezocht.
  2) de president was op de belangrijkste internationale vergadering (EU/ACP)in eigen land niet welkom.
  3) de president was recent in Chili afwezig bij Zuid Amerikaans staatshoofden overleg.
  4) de president is afwezig bij staatshoofden overleg van de Caricom terwijl hij pas een week later in Equatoriaal Guinee verwacht wordt.

  Mogen mensen dan gaan vermoeden dat de President van de Republiek Suriname niet overal welkom is. Mogen mensen dan gaan vermoeden dat anderen bepalen of de president van een autonome republiek mag verschijnen of niet.

  Gezien het gegeven dat zelfs de minister van Buitenlandse zaken voor de Caricom bijeenkomst niet even heen en weer vloog zegt voor een objectieve waarnemer genoeg. Het geen heel jammer is.


  Maak melding
 22. rechtenwaarheid jij bent een zielige nederlandse puppy.hou je bezig met jou land nederland .of kom ook naar suriname en lever je bijdrage dan zal ik ook naar de onzin die je blaft luisteren.


  Maak melding
 23. Henk Molenaar, Suriname is onder dit regime uitgegroeid tot de paria van de Cariben. Als het aankomt op drugs en veiligheids vraagstukken dan lijkt het mij logisch om Bouterse niet bij te betrekken. Immers bij het ontwikkelen van een internationale rakettenschild vraag je toch ook niet of Mahmoud Ahmadinejad aan komt schuiven. Overigens Dictatoriaal Guinee is de escape route van Bouterse. Mocht hij ooit veroordeeld worden dan zal hij bij Obiang asiel aanvragen. De landingsgestel van de SLM toestel zakt nog net niet door haar hoeven, zoveel spullen vervoerd men naar Afrika alleen om de krijgsheer tevreden te houden.

  @Jojo, als het aankomt op Bouterse valt er weinig te nuanceren. Bouterse beschadigd het land. Precies de reden waarom investeerders wegblijven. Zonder Bouterse had het land grote stappen kunnen maken. Hopelijk wordt het volk wakker.


  Maak melding
 24. comité Gmap is bevangen door een web van leugens en onwaarheden dat dit comité deze leugens en onwaarheden verheft tot ‘betrouwbare bronnen’.
  Een ieder die dit tegenspreekt wordt zelf gebombadeerd tot leugenaar en dit zogenaamde comité klampt zich vast aan ‘zijn betrouwbare bronnen’.
  Waar hebben we dit ook weer meegemaakt.
  o ja. Lance Amstrong! De man die zijn eigen leugens
  verhefde tot de waarheid. Wie hem niet geloofde werd vervolgens voor van alles en nog wat uitgemaakt.
  Uiteindelijk werd Lance Amstrong ontmaskerd als de
  grootste leugenaar ooit.

  Het comité GMAP vertoont nu de zelfde neigingen van
  Lance Amstrong.

  Ik zal nu ook wel voor alles en nog wat worden uitgemaakt. 100%! Ach ja, pathalogische leugenaars moet je niet al te serieus nemen want voor mij valt het onder de categorie ’trash’.

  Aldus de voorzitter van comité GRAP


  Maak melding
 25. Moet een comité niet uit een groep mensen bestaan?

  Uit ‘betrouwbare bronnen van mensen die dichtbij het vuur staan’ heb ik begrepen dat comité GMAP bestaat uit
  1 persoon, namelijk de voorzitter R. Hoost die zich vervolgens voordat als Gmap op dit forum.
  Zeer wazig allemaal!

  Zal ik ook een comité oprichten en een eerbetoon
  doen aan Bouterse en allerlei eigen brouwsels verspreiden onder de naam comité BWAP. Bouterse Wel Als President. Dan benoem ik mezelf als voorzitter!
  Ben benieuwd of er malloten zouden zijn die zulk onzin zouden geloven.


  Maak melding
 26. @GMAP
  Broeder, de tijd dat dezelfde stronthonden en hun nakomelingen die de duivel aanbidden hun klauwen moesten ophouden voor donaties uit HOLLAND zijn ze vergeten…
  OORZAAK en GEVOLG zijn ze NU vergeten voor gratis oud vreten en oud bier alszijnde donatie van de wolf…


  Maak melding
 27. Tsja, dat die crimineel tot pres is gebombardeerd is ook een vorm van Democratie.
  Helaas is deze Democratie heden verworden tot een Democratuur.

  De enige reden waarom hij nog niet in de bak zit, is vanwege het Internationale reglement dat een pres, diplomatiek ‘onschendbaar’ is.

  Hij heeft het paarse stemvee misbruikt om voorlopig de dans te ontspringen.
  Dat dit paars stemvee nog niet door heeft dat hij voor mei 2010 zijn pootjes nergens in de wereld kon vertonen, is te wijten aan hun geconditioneerde minderwaardigheidscomplex in combi met de manipulatieve ‘bruine bone’ prietpraatjes van die crimineel.

  En oohh ja, hij is een beetje lichtie kleur, anders dan Dhr Venetiaan, dit lijkt raar, maar speelt ook mee, zeker bij de paarse vrouwtjes die zwijmelend aan zijn zevenenzestigjarige bejaarde lippen hangen, whahahahahahaha.

  Desiree je bent nergens welkom.
  Zelfs in je eigen geboorteland moest je het onderspit delven, want je aanwezigheid was niet gewenst bij de acp/eu meeting.
  Jij bent toen gaan uithuilen bij je matie doekhie, zoals je wel vaker doet.

  Wanted, but not welcome………….


  Maak melding
 28. Iedere rechtgeaarde Surinamer, ik roep u op het NDP-zooitje geleidt door DDB het vuur na aan de schenen te leggen. Deze duivels denken aan hun eigen belang(en).

  Het gaat niet goed in Suriname onder deze lijder.

  Hij moet zo snel mogelijk opzouten. Hij hoort in de bajes thuis. (3 keer levenslang)


  Maak melding
 29. O..o..o.o..o Gmap goes dirty….dit is toppunt van frustratie
  Oke..oke….dit is natuurlijk een leugenachtig bericht
  maar laten we aannemen dat het waar zou zijn wat denkt die gmap dan te hebben bereikt.
  Gmap….misschien ken je de situatie in Suriname niet maar in Suriname wordt er hard gelachen om jouw en je acties.Ik zou zeggen vooral niet stoppen…….Ezel


  Maak melding
 30. Het valt mij op dat de paarse stemvee alle argumenten wegzet als “niet waar of het is een leugen”. Kom nu eens met onderbouwde argumenten. Azijnpissen op GMAP heeft geen zin. Feit is dat Bouterse een nergens welkom is behalve in Afrika. Ik ga steeds meer geloven dat de stille diplomatie van Nederland haar werk doet. Dit is toch niet in het belang van SU ?

  Graag een fatsoenlijke reactie hierop !


  Maak melding
 31. Paramannetje, jouw baasje is toch een ekte surinamer. De economische successen kunnen we hem toeschrijven. Hij heeft suriname tot grotere hoogte geleid en dat in 2,5 jaar tijd ? Geweldig joh ! Geloof je zelf nog ???


  Maak melding
 32. Mijn orientatie en algemene kennis reikt verder dan ocer,bakana tori,radio kankantri en die doctrine Van paars.
  Verdedigen en aanbidden vaneen gewetenloze moordenaar is het slechste wat je als mens kan doen, jij behoord niet tot de beschaafde mens met menselijke waarde.
  Jij een bent schande voor de mensheid, kijk wat er in de wereld gebeurd in landen waar onmenselijke dictators als bouterse aan de macht zijn.


  Maak melding
 33. who cares,gaymapima,ray en consoorten

  jullie zijn weer uigeschakeld.

  in su lachen wij om die rotzooi die jullie de geestelijk gestoorde idioten over onze president uit jullie nek lullen.
  laat su en bevolking en de president met rust,jij/jullie hebben niks daarover te beslissen en vooral nief met jullie leugen en versinsels.

  nogmaals;;jullie zijn uit gezchakeld”wat jullie zeggen intreseert ons niet.


  Maak melding
 34. gaymap

  jou orientatie en algemeene kennis is van veraderlijke aard en onbetrouwbare gegevens die op leugen gebaseert is en geen waarde met zich meedraagd.


  Maak melding
 35. De lijdster van gmap of grap, Romeo Mariku Hoost heeft ooit verkondigd ze van alles zal doen om de wettig gekozen regering van Suriname te dwarsbomen.Het groepje dat achter deze vrouw aanloopt bestaat inderdaad uit totaal verzuurde ex-Surinamers die hard van de daken schreeuwen om de subsidie van de Nederlandse staat voor hun vage activiteiten veilig te stellen.Deze vrouw had hard van de daken geschreeuwd om op 8 december jl, een protestactie bij het Surinaams consulaat in Amsterdam te houden.Er kwamen maar drie deelnemers opdagen en een veertigtal Nederlandse journalisten.Zij ging voor het oog van de wereld ten onder met haar haar strijd.Ze vonden haar allemaal een zielige vrouw die eenzaam en alleen gefrustrrerd voor zich stond uit te kijken.


  Maak melding
 36. Suriname verdient dhr. Bouterse er is geen betere man/vrouw in het land.Het is een land vol huichelaars en dieven.De oorzaak dat deze man nu president is komt door de NPS.De NPS is de daad werkelijke moordenaar van het volk.Moet de NPS weer aan de macht komen.Moet er altijd een domme zwarte aan het roer.


  Maak melding
 37. roy

  jij zegt hoe jij zelf bent,stomme idioot,’jij kent mij niet eens.
  geef een positieve inbreng inplaats van die persoonlijke uilatingen te weergeven”heb ik een gevoelige snaar gerrakt.


  Maak melding
 38. Beste sra:

  n je een lijstje geven van landen die Bouterse heeft bezocht om de belangen van Suriname te dienen?

  Nog een vraag: Wat is langer van Bouterse:

  Zijn strafblad of zijn CV met opleiding en werkervaring?


  Maak melding
 39. Beste Koos:

  We wachten u al 3 weken op bewijzen van Bouterse dat het geld van de gouddeals WEL in de Surinaamse begrotings is verwerkt.

  Hoe zit het ook al weer met die ‘Waarheidscommissie’?


  Maak melding
 40. henky molenaar

  ik ben jou niks verschuldig.
  in jou vorige posting’s had jij het over snoepreisjes van bouterse en aanhang”dus jij zal wel moeten weten welke landen bouterse geweest is.
  jij vraagt wat langer is dan bouterse zijn cv of opleiding en werkervaring”nou henky,als jij dat wil weten moet jij hem persoonlijk gaan vragen.
  jullie weten toch alles van bouterse,toch.
  kom dan met jullie bewijzen.


  Maak melding
 41. OOOOooooh ,geen wonder dat bouta met allerlei excuses kwam om zijn afwezigheid tijdens deze conferenties te verklaren. Maar dat wisten we wel,hoe is het mogenlijk dat deze crimineel uit eigen houtje een reis op kosten van de staat zal afwijzen?!
  Neen bestaat niet,de redenen was …HIJ IS NIET WELCOME!


  Maak melding
 42. Henk Molenaar, vers van de pers.

  Paramaribo – Het verzoek van advocaat Irwin Kanhai om het 8 december strafproces is afgewezen door de raadkamer van de Krijgsraad omdat de rechtsvraag over inmenging in het rechtsproces eerst beantwoord moet worden. Volgens de grondwet kan deze vraag alleen door het Constitutioneel Hof worden beantwoord. Daar houdt de Krijgsraad zich aan.

  Kanhai had een verzoekschrift ingediend bij de Krijgsraad namens zijn cliënten Errol Alibux, Iwan Krolis en Imro Themen. De raadsman vindt dat het Constitutioneel Hof niet bestaat waardoor de Krijgsraad en het Openbaar Ministerie hier niet op kunnen beroepen. Op grond hiervan vroeg hij om het proces te beëindigen, want er is een amnestiewet aangenomen door De Nationale Assemblee en afgekondigd door de regering. Kanhai voert aan dat het rechtsproces niet langdurig onderbroken kan worden, want zijn cliënten worden te lang in het ongewisse gelaten, wat volgens de wet ook niet kan.

  Toetsen van grondwet
  Verwijzend naar de grondwet in het vonnis in mei vorig jaar, schorste de Krijgsraad het proces. Aan het Openbaar Ministerie werd gevraagd om de indringende rechtsvraag beantwoord te krijgen of de wetgevende macht zich mag inmengen in een zaak die aanhangig is gemaakt bij de rechter. In de grondwet artikel 131 lid 3 staat dat “Elke inmenging inzake de opsporing en de vervolging en in zaken bij de rechter aanhangig, is verboden”. Het Openbaar Ministerie stelde zich ook op het standpunt dat het Constitutioneel Hof het orgaan is om dit artikel van de grondwet te toetsen.

  Procureur-generaal Soebhaas Punwasi zegt aan Starnieuws dat hij intussen het vonnis heeft ontvangen, waarbij duidelijk gesteld is dat “de prealabele rechtsvraag door het Constitutioneel Hof moet worden beantwoord”. Het Openbaar Ministerie zal in dit stadium geen stappen ondernemen om opheffing van de schorsing te vragen. “De voortzetting van deze zaak is afhankelijk van de beantwoording van de prealabele vraag is de beslissing van de Krijgsraad”. Punwasi wil zich niet uitlaten over deze kwestie.

  CONCLUSIE : HET VERDWIJNT ALLEMAAL IN DE DOOFPOT, OOK DIE GOUDBEGROTING EN GEEN HAAN DIE ER NAAR KRAAIT


  Maak melding
 43. Beste broer Roy,
  Die paarse schapen hebben het nog niet door dat ze met open ogen bedonderd worden door die criminele president.
  Net als de perschef van Saddam hoessen, heel de wereld kon via beelden zien hoe duizenden Iraakse militaren zich overgaven en toch beweerde de pershef het tegenovergestelde,lees reactie sra en paraman dan snap je wat ik bedoel.


  Maak melding
 44. In Suriname is er de laatste jaren een eigen waarden en normenstelsel ontstaan in de politiek. Uitgangspunt hierbij is dat de strafrechtelijke of maatschappelijk achtergrond van een policicus niets meer uitmaakt om te worden gekozen tot minister of president of andere hoogwaardigheidsbekleder. Deze ontwikkeling is het buitenland niet ontgaan. De affaire rondom de Amnestiewet en wijze waarop zelfs dominees fervent voorstander zijn van een van moord verdachte president, doet de wenkbrauwen fronzen. De decadentie heeft hard toegeslagen in Suriname. Het volk heeft hiermee een molensteen om haar eigen hals geplaatst. Aleen is zij zich daarvan nog niet bewust.


  Maak melding
 45. =Allen die Bouterse zo hemelen en steeds op reacties van anderen gaan die vinden dat het niet waar is wat er geschreven staat, zou ik graag willen vragen wel iets te schrijven over Bouterse dat WEL GOED is.

  =Blijven jullie maar lekker dromen totdat jullie gaan inzien dat het land Suriname achteruit gaat.
  =Alleen Bouterse, zijn vrienden en families worden rijk en krijgen de beste posten.

  =Het lijkt alsof vele Surinamers hun hersenen ergens stil is blijven haken zodat zij de echte waarheid niet onder ogen willen zien.

  =Onderzoek de achtergrond van deze regering maar:::drugs, crimineel, moordenaar, mishandeling verkrachting, oplichterijen etc etc….


  Maak melding
 46. @marlio, je moet je heel erg diep schamen over jou reactie.
  =Zou je niet gaan bidden voor die 15 moorden die jou baas heeft gepleegd. Wat zou je doen als het jou vader was????????

  =Willem Alexander heeft geen MOORDEN gepleegd en woont in een beschaafd land.


  Maak melding
 47. Voor zij die democratie roepen,moeten begrijpen dat bout een Putin democratie heeft ingesteld. Tegenstanders worden genadeloos gestraft. Toutlifout waren mensen van de concurrentie van Dino/bout en ook Merian gebied.Hij is de beste man voor de job zei de vader.


  Maak melding
 48. Ik weet niet waar gmap met de informatie voor hun pseudo-wetenschappelijke verklaring vandaan komt.Ik heb sterk de indruk dat ze iedereen aan het misleiden zijn.Bouterse is wel meerdere keren bij Caricom bijeenkomsten geweest en hij heeft ook bezoeken aan Caricom landen gebracht.Dat hij niet welkom zou zijn komt dus uit de zieke geest van de aan hysterie lijdende van Hoost.


  Maak melding
 49. Beste GMAP mensen wie is deze ERIC HOLDER, de slapste min van justitie.VRIEND van de stelende BANKIERS van WALL STREET die de WERELD ECONOMIE IN DIEPE ELLENDE hebben gestort.Hoeveel van deze BANDIETEN HEEFT HIJ GEDAGVAARD. .DEZE MAN IS DE GROOTSTE UNCLE SAM SINDS MENSEN GEHEUGENIS.(WANG REDI MUSU ABANI )


  Maak melding
 50. Jacobus kan je in heldere woorden weergeven wat je onder een Putin democratie verstaat? Je moet niet met een ‘Hollandse’ definitie komen of een definitie van George Bush jr, of een definitie van de Telegraaf of POwNed die de Nederlandse meningen beïnvloeden.

  Ik zeg dit omdat men alleen bij sommige delen van de Nederlandse pers en bij sommige Nederlandse politici een aversie tegen Putin kan bespeuren.Het is typisch Nederlands gebruik. Je bent echt het product van Nederland geworden, gehersenspoeld door de media.In het buitenland,Duitsland,Frankrijk,Belgie,Italie,Amerika,Canada,Engeland,Zweden,Noorwegen,Denemarken,Finland,enz. denkt men heel anders over Putin.


  Maak melding
 51. Koos, volgens mijn bescheiden inschatting ben je vast wel een intelligent persoon maar soms speel je de rol van een onnozele en doe je alsof jouw geheugen niet verder reikt dan gisteren. (wanneer het jou uitkomt)

  Ik zal jouw geheugen even opfrissen. Niet op basis van mijn eigen mening maar op basis van feitelijkheden die via de media werden verspreid kort na het aantreden van Bouterse als president van Suriname.

  Vlak na het aantreden van Bouterse werd het volgende
  door Nederland naar buiten gebracht;

  Nederland zal de uitspraak van het internationale gerechtshof uit 2002 waarin is opgenomen dat Bouterse vanwege zijn functie van president vrij kan reizen vanwege de immuniteit respecteren.
  Verhagen voegde daar echter onmiddelijk aan toe dat Bouterse in Nederland alleen welkom is om zijn celstraf uit te zitten.
  Nederland had als enige land daar dus een duidelijk standpunt in. Bouterse WAS NIET WELKOM IN NEDERLAND!
  Andere landen hebben echter nimmer het voorbeeld van Nederland gevolgd.
  Amerika gaf te kennen de uitslag van de democratische verkiezingen en de keuze van het Surinaamse parlement te respecteren.
  Echter Amerika heeft nimmer te kennen gegeven dat Bouterse geweerd zou worden.

  Koos, graag zie ik feitelijke bewijzen waarin zou blijken dat Bouterse wel degelijk niet welkom zou zijn in welk land dan ook.

  Het comite GMAP beweert betrouwbare informatie te hebben voor hun uitspraken ( Bouterse was niet welkom..)
  Mogen wij ook weten wat deze bronnen zijn zodat wij zelf kunnen beoordelen of deze wel of niet betrouwbaar zijn?? Ligt het aan het comite GMap om zelf te bepalen dat hun informatie betrouwbaar is???
  Een loze mededeling doen is 1 ding maar om deze mededeling met bewijzen te staven is een ander ding.

  ‘Bouterse was niet welkom op Caricom-top’

  Is Comite Gmap de enige die over deze informatie beschikt?

  Heeft Caricom deze uitsluiting van Bouterse middels een nota bekend gemaakt aan de Surinaamse overheid?

  Is dit aan de pers bekendgemaakt?

  Waarom is via de Caricom totaal niks over verschenen in de media?

  Als er werkelijk bewijzen zouden zijn dat Bouterse
  niet welkom zou zijn bij die Caricom top, waarom
  worden deze niet via de media verspreid?

  De Nederlandse media heeft overal in de wereld werkarmen. Zou zo’n belangrijke mededeling niet door de Nederlandse pers zijn opgevangen en gepubliceerd?

  Koos, ik zou jou en de Comite Gmap graag willen geloven maar daar is wel veel meer nodig dan een simpele mededeling (‘uit betrouwbare bronnen’) voor nodig.
  Vooralsnog ga ik er vanuit dat de voorzitter van het comite de mededeling gewoon uit zijn duim heeft gezogen. Tenzij er natuurlijk bewijzen zijn..
  Tja, op deze manier is het wel zeer goedkoop om aandacht te krijgen.


  Maak melding
 52. Bouterse is democratisch gekozen.

  Ik zou zeggen: respecteer de keus van DE SURINAMERS!

  Ik persoonlijk weet dat de NDP aanhangers al voor de verkiezingen hun wens uitte dat zij graag Bouterse als president wilden. So be it!. Laat de man eens een keer met rust. Zijn persoon en naam bekladden heeft geen zin.

  De herhaling van aantijgingen naar de persoon Bouterse ben ik meer dan beu. Zwartmakerij is enkel van GMAP zich mee bezig houdt.


  Voor ieders duidelijkheid:

  Wie Bouterse beschuldigt van moord, moet maar eerst naar Nederland en Nederlands aandeel in het geheel.

  Nederland heeft door corrupte handelingen Bouterse laten veroordelen voor drugshandel. Het bewijs is door omkoping van criminelen verkregen. Maar ja, Barbertje Bouta moest hangen en dat heeft Nederland voor elkaar gekregen. Zegt ook iets over de rechtspraak in Nederland. Nog corrupter dan in Suriname.

  Zelfs Nederlandse rechter beschermde jaren geleden minderjarige criminelen inruil voor orale sex. De advocaat Generaal en de hele justitie wist ook nog van. Dus Nederland kijk eerst naar jezelf!.

  En daarom heb ik hekel aan de Blanke Nederlanders, ze wijzen graag naar anderen maar kijken nooit naar hunzelf. Een jaloers volk!


  Maak melding
 53. Putin democratie is dat pussy Roit is veroordeeld voor het zingen van een protest lied.
  Boutacratie is dat jongeren die protesteren tegen een onmenselijk amnestiewet als vijanden van het volk worden bestempelt .


  Maak melding
 54. Ok dan weten wij dit ook, trouwens geen spectaculair nieuws, er nog zijn belangrijkere zaken, mbt tot Suriname, en of de Pres nou welkom is of niet, so what, ik lig er niet wakker van.
  Ik pluk de dag, zie het wel, en morgen een nieuwe dag, met nieuws, gedoe, enz


  Maak melding
 55. ROBG: je bent echt een product van Nederland geworden,gehersenspoeld door de media.

  RBG: Ik denk dat je echt een product van DDB de drugsdealer en zijn 40 struikrovers bent geworden,gehersenspoeld voor zover je die hersenen al had. asjeblieft ,dank je wel, graag gedaan hoor!


  Maak melding
 56. Duidelijke taal toch.!!
  Bouta als President is al belachelijk, en ja, er zijn er velen die hem reeds uit gepoept hebben.
  Zoals ik al reeds eerder zij het is beter voor s’lands aanzien, als Bouta zich terug trekt in het grote woud en daar gaat proberen gebakken lucht te verkopen.
  Suriname verdient echte regering’s functionarissen en geen veroordeelde criminelen die weigeren zich fatsoenlijk op te stellen en verantwoording te nemen voor hun daden.

  Dag Bouta


  Maak melding
 57. @ RobG

  jij als goed ge-orienteerd iemand moest toch weten wat Putin onder democratie verstaat.Dat is:”Als je niet voor mij bent,ben je tegen mij en dat moet bestraft worden”.Opponenten van Putin worden overal in de wereld dood gevonden.Laatst nog in een Nederlandse cel.In Rusland worden ze na een SCHIJN proces opgesloten in eenzame opsluiting of krijgt dwang arbeid.De CTU
  elimineert mensen in Sur.die evenals Dino in de illegale circuit opereren.Ook op Maripastong werd een goudzoeker doodgeschoten zonder dat de dader berecht is.Een voorbeeld van Putin democratie in Sur.


  Maak melding
 58. Kringen!

  Tijdens deze Top komen mensen bijeen die men wenst te ontmoeten en de handen schudden. Veel fatsoenlijke leiders die aanwezig waren behoren tot kringen van eerlijke of niet misdadige mensen.
  Dan wil je toch niet de handen schudden met iemand van wie je weet dat hij niet tot die nette kringen behoort?

  Ook denkt men aan het imago. Om het eigen imago hoog te houden en je curruculum vetea schoon te houden van ontmoetingen met destructieve mensen kan je eisen dat bepaalde mensen niet aanwezig zijn tijdens zo een bijeenkomst.
  Je kan drugs namelijk niet bestreiden in aanwezigheid van een drugsbarron. Net zoals je corruptie niet kan uitroeien als je leiding uit corruptelingen bestaat.


  Maak melding
 59. @RobG

  op welke figuur van Mario Puzo lijkt bout op de boven staande foto?Om je op weg te helpen zegt de persoon in kwestie “doe hem een bod die hij niet kan weigeren”.


  Maak melding
 60. GMAP,het kan eenmaal niet anders met jouw door de polder beïnvloedende waarnemingen. Je doet aan selectieve waarneming.De dames van Pussy Riot hebben zich aan huisvredebreuk schuldig gemaakt, nota bene tijdens een kerkdienst en dat is strafbaar, ook in het W.v.Sr van Nederland.Maar in grote delen van de Nederlandse pers neemt men de religies of kerken niet serieus, dus wat Pussy Riot deed mag in de ogen van Nederlanders wel. Dat je aan selectieve waarneming is duidelijk. Het zijn ook Putin en Medvedev geweest die vroegen om clementie voor de dames, maar de procureur generaal zijn antwoord was ‘njet’.Dat gedeelte van het nieuws is je vast ontgaan,he.


  Maak melding
 61. Ik vindt comite GMAP gewoon belachelijk,maar het kan niet anders.Ze moeten zou praten anders kunnen hun en hun ouders die een dubbele nationaliteit bezitten straks niet weer terug naar het grootste land,die zoveel slaven vermoord hebben en vrouwen verkracht hebben.Laat deze comite GMAP ook onderzoeken waarom dit alles Nederland met onze voorouders heeft gedaan.


  Maak melding
 62. Rob g

  Gmap heeft een zeer selectieve kijk op zaken. Alles wat in zijn voordeel spreekt brengt hij met veel tam tam te berde. Maar zodra zijn zienswijze op enigerlei wijze dreigt te worden gelogenstraft dan vertoont hij abrupt tekenen van dat bekende aapje; ‘horen, zien en zwijgen’!

  Dat is Gmap ten top!


  Maak melding
 63. @Steven

  Begin te verklaren wat je baasje met de 15 ongewapende burgers die hij uit hun bed heeft gesleurd,gedaan heeft!!
  Waarom praat je baasje niet over 8dec 1982!!??
  KOM VERKLAREN!!


  Maak melding
 64. @UUHHH?
  Als je baasje zo vrijelijk kon/mocht reizen ,vindt je dan niet dat zijn Amnestie OVERBODIG IS GEWEEST?!
  Begin hem te vragen of hij zonder zijn amnestie reizen kan!ZEG AAN HEM DAT HIJ DE ILLEGALE AMNESTIE TERUG MOET GEVEN!!Hij heeft het toch niet nodig??!!!


  Maak melding
 65. Broeder Ray,

  Die onnozele zielgenoten van Gmap beseffen niet dat ze zich laten bedotten door de zogenaamde comite Gmap.
  De hele wereld kan zien hoe Bouterse van het ene land naar het andere hopt( hij wordt door die zelfde zielgenoten van Gmap zelfs beschuldigt te veel ‘snoepreisjes te maken) maar Gmap blijft volharden dat Bouterse geen buitenlandse reizen kan maken.
  Lees de reacties van Gmap en Koos dan begrijp je wat ik bedoel.


  Maak melding
 66. Ray,

  Ben jij zo dom of ben ik dat.
  Het aannemen van de amnestiewet heeft totaal niks te maken met de buitenlandse reizen van Bouterse.
  Die amnestiewet is alleen in Suriname rechtsgeldig.
  Als die amnestiewet niet was aangenomen dan nog kon Bouterse gewoon naar het buitenland reizen!
  Capice!


  Maak melding
 67. Blub, blub, blub!

  Phoehoehoeeeeeee……
  wat een spastisch gespartel van die paarse troepen.

  Maar tjsa, we moeten niet veel verwachten van kuddedieren die achter een Ongecertificeerde Analfabeet lopen.

  “Ik slaap als een roos,
  al staat Paramaribo in brand”
  memoires van …………


  Maak melding
 68. Zolang de ‘paarse’ Surinamer niet met zichzelf in het reine kan komen inzake de decembermoorden, zal dit ze generaties lang achtervolgen. Ze zullen NOOIT rust hebben.


  Maak melding
 69. @The other Gmap en uuuhhh

  De vraag is dan alleen maar waarom Amnestie dan is bewerkstelligd en ook nog TRANGAFASIE!!
  Waarom al die drama’s dan?
  Als amnestie geen nood Zaak is en je baasje vrijelijk op en neer kan reizen ,waarom zegt hij dan niet..IK HEB AMNESTIE NIET NODIG!Ik geef Amnestie terug!
  Je baasje reist naar de landen die niks te bieden hebben,waar de leiders ook even corrupt zijn als jullie baasje zelf. Waarmee gaat haitie,china,venezuela,afrika brazilie, Suriname kunnen helpen dan?
  Oh please vertel me niet dat jij in die loze beloften en sprookjes paradijs van hem geloofd.
  Amnestie is net VISUM voor je baasje.
  HEt is een twee in een ding,
  Het geeft je baasje de garantie dat hij op en neer kan reizen zonder aan gehouden te worden en dat hij in Suriname nooit in de gevangenis zal belanden!!
  Sjeesjes,als hij zo fatsoenlijk was en onschuldig HAD HIJ TOCH GEEN AMNESTIE NODIG!!??


  Maak melding
 70. Broeder Ray,

  Begin jij maar te verklaren waarom Nederland
  Bouterse nimmer heeft opgepakt tussen 2000 en 2010?
  Bouterse is toch vanaf 1999 door Nederland veroordeeld?
  Nederland had op basis daarvan alle recht om Bouterse op te pakken.
  Amerika heeft Noriega van Panama ook in zijn eigen land gaan halen en gearresteerd?
  Waar was Nederland dan bang voor om hetzelfde met Bouterse te doen? Nu heeft Nederland een grote smoel over arresteren en dergelijke maar waar was hun grote
  smoel destijds???? Waren ze bang voor Bouterse??
  Bang voor Venetiaan misschien???? Of bang voor het
  nietzeggende legertje van Suriname?
  Of was Nederland gewoon een bange schijterd???
  Begin dat maar te vragen aan jouw baasje Rutte.

  Broeder Ray,

  Als Nederland had gedaan wat ze hadden moeten doen namelijk het arresteren van Bouterse, dan had jij ‘je nieren niet zo hoeven te eten’ over Bouterse.
  En dan waren wij tevens bevrijd van jouw irrante gezeik.
  Misschien kan jij jouw baasje (Rutte) vragen om Bouterse alsnog te laten arresteren. Bouterse bevindt zich namelijk in het buitenland. Een mooie kans om
  ‘mijn baasje’ te laten arresteren.
  Ja toch broeder Ray??


  Maak melding
 71. Hahahaaa,de hele wereld kan zien Hoe crimineel bouterse van het ene land naar het andere hopt, naar zijn criminele vrienden.
  In Afrika kan hij bij gelijkgestemden de grote jongen uithangen dan heeft Limbo beeldmatriaal om die kudde nog dommer te houden, ai mi gado san ede unu don so? wat een gedrog op die foto met een zonnebril.


  Maak melding
 72. Jacobus, de zogenaamde ‘goede democraten’ die tegen Putin zijn, zijn machtige oligarchen(multi miljardairs) die een stel meelopers om zich heen verzameld hebben.Deze mensen waren ‘arm’ en binnen een no-time bezaten ze grote olie-raffinaderijen, goud-,diamant-,uranium-,nikkel-,kopermijnen enz. De Russische staat had niet eens geld om haar ambtenaren te betalen en deze oligarchen maakten per maand ruim 12 miljard Euro’s per maand over naar banken in Nederland, Engeland, Duitsland,enz. Per jaar werd ruim 150 miljard Euro overgemaakt naar westerse banken.

  Putin heeft een eind aan deze grote praktijken willen maken. Het is hem nog niet helemaal gelukt.Gisteren stond in Nederlandse kranten een artikel waarin stond dat de oligrachen in 2012, nog altijd op slinkse wijze nog 50 miljard Euro vanuit Rusland wisten over te maken naar buitenlandse bankrekeningen.De mensen die Putin aanpakt om deze praktijken hebben eigen politieke partijen opgericht om hun belangen te dienen.

  De Russische overheid beschikt nog niet over de deskundigheid om dit soort complexe fiscaal-economische praktijken helemaal te stoppen. De Nederlandse banken en de Nederlandse staat zwijgen echter over deze praktijken omdat er zelf grote belangen voor Nederland zijn bij een grote toestroom van geld naar Nederland.


  Maak melding
 73. Hallo vriendjes HOOLIGANS, jullie dag kan niet meer stuk. Dat jullie praatjesmaker zijn weten wij sinds jaar en dag. Wij maken ons echt niet druk om onze schandknaapjes. HOOLIGANS is voor mij en velen echte vermaak.

  Zolang de minister van justitie van jullie USA-tje jullie Bush-je die voor z’n neus ligt niet durft op te pakken voor de grove misdaden tegen de menselijkheid begaan, waardoor hij 500.000 doden de vernietiging heeft ingejaagd, heeft hij nimmer recht van spreken.

  Tussen dergelijke misdadigers doet Bouterse als weder geboren Christen goed aan, om zich niet te mengen.

  Niet Bouterse houd de wereld onder schot. Maar jullie USA-tje die binnen een druk op de knop, alle HOOLIGANS en anderen ineen kan wegvagen. Scheppen jullie voor deze kwajongens oftewel misdadigers, direct en/of indirect op.

  Wees blij dat jou land Suriname geen President heeft die zich net als jullie als ‘schandknaapje’ profileert.

  HOOLIGANS een ding mag van jullie worden gezegd: jullie komedie op deze site is erg verrukkelijk. Daarom zal ik nooit zeggen dat HOOLIGANS gestoord zijn.

  Belhamels met hun vastgelopen cd-tje is toch een genot. Het is prachtig om mee te mogen maken hoe ‘volwassenen’ net als kinderen met een IQ van hooguit twee jaar hun reactie geven.

  Met veel plezier kijken we met z’n allen uit naar onze volgende raddraaier.

  HOOLIGANS, ik heb een tip: zeg het dat niet George Bush jr., maar Bouterse de mensen in Irak de dood heeft ingejaagd en dat hij degene is die een zeer belangrijke VN resolutie aan z’n laars lapte. En om het nog mooier te maken moeten jullie vertellen, dat het Bouterse is die al die Amerikaanse soldaten in Irak om zeep geholpen heeft. Laten het voorlopig daar op houden anders komt het verdacht over.

  HOOLIGANS, jullie zijn echte schatjes, echte schandknaapjes. Jullieschudden elkeen wakker en laten zien in welke ‘democratie’ wij met z’n allen in vertoeven.

  HOOLIGANS gebruiken jullie nu de Caraibische landen die jullie altijd voor aap wilden neerzetten.

  HOOLIGANS laat zien dat ze niet alleen in de sport last van jullie hebben. Ik wacht met genot af.

  We benne benieuwd!


  Maak melding
 74. @UUHH
  Werkelijk, moet ik alles vanaf het begin vertellen?!

  Hier gaan we dan!
  In 1980 pleegde Bouta,je baasje ,gewoon zomaar een coup!
  In 1982 bracht hij de december moorden tot staand. Ons land moest toen kennismaken met de avondklok,lange rijen enz..enz…
  Toen kwamen de opeenvolgende presidenten die allemaal ceremonieel waren,alle opdrachten werden gegeven door je baasje en de ceremonieele presidenten moesten zich aan zijn regels houden. De angst dat deze crimineel met zich kan meebrengen leeft nog heden in de harten van de mensen en ook in de harten van degenen die ervoor moeten zorgen dat criminelen zoals hem liever opgesloten dienen te worden. Zie de hedendaagse Amnestie drama,geen enkele rechter durft het om een vonnis te vellen!Het is de eerste rerchtszaak in Suriname waaraan geen einde schijnt te komen!
  Deze crimineel pleegde ook een telefoon coup,wat aangeeft dat deze crimineel nooit het machtscentrum verlaten had!
  Het is ook merkwaardig dat je baasje sinds 1999 zijn poten niet in Nederland heeft gezet!!Is hij bang dat hij opgepakt zal worden!!Nu hij amnestie heeft en immuniteit geniet waarom vermijdt hij dan de route Sur-ned.?!!Om thuis niet een herhaling mee te maken van de coup gepleegd door je baasje en de dec moorden 1982 werden er geen pogingen ondernomen om bouta te arresteren door Suriname zelf!Bovendien bestaat geen uitleverings verdragen en kan Nederland onmogenlijk bouta in Suriname kunnen arresteren. Zij wachten geduldig af op de dag dat bouta zijn poot in Nederland zal zetten!Dat dit niet zal gebeuren daar zijn ze ook zeker van!
  Bouta vermijdt die route als de pest!
  Je bedoelt Nederland moet de grote broer van Bouta vragen om hem uit te leveren of te arresteren?!
  Als dit mogenlijk geweest zou zijn zou hij niet verder dan Guyana kunnen reizen.
  VERKLAAR WAAROM HIJ AMNESTIE NODIG HEEFT?!VERKLAAR DE NUT VAN ZIJN AMNESTIE!


  Maak melding
 75. @HE HE,
  Neen bouta hoeft de wereld niet onder schot te houden,alsof de wereld naar de pijpen van bouta de moordenaar zou willen dansen!!

  Nah,bouta houdt de 500 000 zielen van Suriname onder schot!Waaronder ook jij!


  Maak melding
 76. =ZIE MAAR WIE RIJK WORDEN IN SURINAME:::Wwn stukje tekst,,Belachelijk

  Procureur-generaal (pg) Soebhaas Punwasi rekent er op dat de regering voorstellen van de rechterlijke macht zal honoreren voor een betere waardering. De financiële vergoeding van de regering, assembleeleden en de ambtenaren is omhoog gegaan.

  De derde macht heeft nog niets gemerkt in haar portemonnee. Er is sprake van scheefgroei en de waardering voor het vele werk dat verzet wordt, blijkt niet uit het honorarium en andere voorzieningen.


  Maak melding
 77. @RobG

  weet je nog dat er op Zanderij [JAP]per vergissing 135kg goud was onderschept zonder papieren?En waarom de pres.2x moest landen in Cuba?
  Dat goud is na 3 dagen geruisloos toch van de centrale bank naar het buitenland gegaan[Dubai].
  En pres.moest in Santiago eerst landen om “WAT’veilig te stellen voor hij door vloog naar Havana om zijn mensen te ontmoeten.
  In ’83 toen het volk begon aan de lange mars van de pinarie,speelden de groep van 16 “élle”,zo als Derby het zei,met vliegtuigen in de lucht.Zg namen ze vlieglessen.Nog gekker werd het toen één van ze besloot helemaal in Caracas te gaan trouwen.Allemaal op ‘slands kosten.Hoe zijn dezen dan rijk geworden en wat moet er met hun gebeuren?De Putin democratie toepassen?


  Maak melding
 78. Forummers, Odi odi.

  @Jacobus/Cobie:

  Kan je het navolgende nog herinneren?

  Vandaag ging hij echt diep door het stof.
  Ik heb geen IPHONE.
  En hij wil zijn ‘passie blijven uitoefenen’
  Dat moet hij maar rustig afwachten tot 22/04/2013.

  Moszkowicz verbiedt beelden van zijn ‘dansje met Bouterse’
  http://www.ad.nl/…/Moszkowicz-verbiedt-beelden-van-zijn-dansje-met-Boouterse
  Bram Moszkowicz en zijn cliënt Desi Bouterse in de jaren negentig. update.
  Als je die beelden bekijkt, lijkt het een beetje op de ‘Bunga Bunga’.

  En nu komt het!
  Hoe werd de rekening destijds betaald door zijn cliënt?
  ……………………………………………….
  En aangezien DADA & CO. wederom op reis gaan naar EQUATORIAL GUINEA, kwam ik wederom een site tegen.

  Zie http:www.guineaecuatorialpresscom
  En let goed op de (youtube) beelden wie cadeautjes loopt uit te delen.
  Zal de zoon van DADA het zelfde ook doen?
  ………………………………………………


  Maak melding
 79. Forummers:
  Wederom een bericht via (Prensa Latina News Agency)
  Prensa Latina News Agency, is heel gemakkelijk te raadplegen.

  Neem het artikel even rustig door.
  Zou dit ook niet van toepassing zijn op DADA & CO.?
  ……………………………………………….

  UN Demands Punishment for Duvalier’s Crimes in Haiti PDF Imprimir E-Mail

  UN Demands Punishment for Duvalier’s Crimes in HaitiUnited Nations, 2013 Feb 21 (Prensa Latina) The United Nations today called Haitian authorities to avoid impunity for the human rights violations from the regime of Haitian dictator Jean Claude Duvalier (1971-1986).

  “The State has an obligation to ensure that there is no impunity for serious violations of human rights which occurred in the past, the UN High Commissioner for Human Rights, Navi Pillay, stated in Geneva.

  The warning was issued a few days prior to the Court of Appeals in Port au Prince resuming hearings on existing denunciations against Duvalier for abuses committed under his term of office.

  Pillay stressed that there is no statute of limitations whatsoever in international law for serious violations of human rights which include murder, torture, extrajudicial executions and enforced disappearances, among others.

  Duvalier returned to Haiti in January 2011 after 25 years in France, where he had fled in 1986 after three decades in power, a period marked by massive human rights violations.

  The return to Haiti of the former dictator, son, heir and successor to the throne of the regime built by his father, Francois Duvalier, occurred by surprise and since that time, he has lived discreetly in the Caribbean nation.

  ( jueves, 21 de febrero de 2013 )


  Maak melding
 80. En dit is nog even een aanvulling op mijn vorige reactie:

  En nu komt het!
  Hoe werd de rekening destijds betaald door zijn cliënt?

  ‘GEEN CONTANT GELD MEER EN BEREID TOT PRO-DEOZAKEN’

  Moszkowicz betuigde vanochtend in de rechtbank in Den Bosch opnieuw spijt over zijn tekortgeschoten administratie en handelswijze. Hij wil geen contant geld meer aannemen en is bereid pro-deozaken te gaan doen, zo zei zijn raadsman Gabriel Meijers.

  Meijers betoogde dat Moszkowicz niet de voorkeur gaf aan contante betalingen, maar dat (veel cliënten) het (honorarium) niet over kunnen maken omdat ze geen betaalrekeningen hebben. Het is volgens Meijers inherent aan het vak van advocaat dat (sommige) cliënten met (crimineel geld) betalen, dat soms alleen contant kan worden overgedragen. “Ik heb nu eenmaal niet de luxe dat ik Shell of Unilever als klant heb. Ik heb met een andere clientèle te maken”, zei Moszkowicz zelf. Moszkowicz meldde de betalingen niet, naar eigen zeggen om de (privacy) van zijn cliënten te beschermen.


  Maak melding
 81. Straks krijgt Bouterse ook de schuld in de schoenen geschoven van GMAP over de leerlingen in het westen van Suriname die in trance op school zijn geraakt.

  Bron: De Telegraaf op21 feb 2013, 23:14|
  Leerlingen in trance op school in Suriname


  Maak melding
 82. GEBEDEN MOETEN TRANCE MULO WAGENINGEN VERDRIJVEN!

  21/02/2013 18:56 (Bron-dwt.com) Fariel Menso

  Neen RobG: DADA krijgt in deze zeker niet de schuld.
  Maar de veroorzaker in huis van DADA & CO. is debet hieraan.
  En dat is STEVE MEYE WONDER.
  Hij dient nu echt ten tonele te verschijnen in Wageningen.
  Want voor SRD. 6000,- netto per maand, ligt hij ook de hele dag op z’n reet.
  DADA kan ook een beroep doen op de toekomstige nieuwe PAUS van PAPATAM.
  En dat is natuurlijk onze RONNY ASABINA.


  Maak melding
 83. wanneer zullen de ogen van dit Surinaamse volk een keer open gaan, want met deze moordenaar en drugsdealer als president, wat zoal een schande is voor dit land, kom je echt niet verder mee, want in principe is hij nergens gewenst, en moet hij allerlei uitwegen zoeken om het volk te misleiden door uit te leggen met leugens waarom zijn afwezigheid aan de orde is, deze moordenaar moet zo snel mogelijk het veld ruimen, om verdere schade aan dit land te voorkomen.


  Maak melding
 84. Brada Ray,

  Met jouw koeterwaalse betoog heb je de onmacht en
  onkunde van Nederland aangetoond mbt Bouterse.
  Dat ‘grote’ Nederland en dat ‘kleine’ Suriname!
  Dus niet. Dat ‘grote’ Nederland kon niet eens hun eigen veroordeling van Bouterse gestalte geven.
  Wel veel geblaat van Nederland maar verder weinig wol.
  Net als jij.

  Nederland had toen niet de macht om Bouterse op te pakken en Nederland heeft nu nog steeds niet de macht om dat te doen.

  Ray, puur formeel gezien heeft Nederland Bouterse
  eigenlijk zelf amnestie verleend vanaf 1999.
  Wel Bouterse veroordelen maar voor de rest niks voor elkaar krijgen en destijds geen lef tonen om Bouterse met harde hand op te pakken.
  Wat voor waarde heeft die veroordeling dan???
  Dat is amnestie verlenen in optima forma.
  Overigens heeft Bouterse niks te zoeken in Nederland.
  Zou Bouterse naar Nederland moeten komen om die mooie blauwe ogen van jouw baasje (Rutte) te bewonderen???
  Financieel gezien kan Nederland niks meer betekenen
  voor Suriname. Nederland is zelf economisch gezien aan het ‘verdrinken’.
  Suriname heeft landen nodig die straks de economie
  van de wereld gaan bepalen. Brazilië, India, China en sommige Afrikaanse landen.
  Terecht dus dat Bouterse Nederland vermijdt.

  Het bewonderen van die mooie blauwe ogen van jouw baasje (Rutte)??? Daar hebben we jou voor!

  Ray, nogmaals van harte bedankt dat jij de onmacht van
  Nederland hebt willen aantonen.

  Ga zo door brada Ray!

  We luv ya!


  Maak melding
 85. @ uhh?

  “financieel gezien kan Nederland niks meer betekenen” is een BOUTe uitspraak die enige nuancering behoeft.

  De Nederlandse economie zorgt er voor dat er jaarlijks ongeveer euro 180.000.000 naar Suriname overgemaakt wordt, dat de SLM draait en dat er nog enige toeristen Suriname bezoeken.
  Ofwel de Nederlandse economische ondersteuning is omvangrijker dan de gouddeals of de afdracht van Staatsolie.
  Deze bron van inkomsten is de enige stabiele want over 10 jaar is Staatsolie uitgepompt en lopen de huidige gouddeals al tegen hun einde.

  uhh u spuugt in de voedingsbak die de nationale honger voorkomt.


  Maak melding
 86. UUH???: RAY zijn verhaal is helder en duidelijk.
  Als er iemand hier koeterwaals spreekt met een mix van ABRACADABRA dan is het UUH??? de KUUCH!!!!!!!!


  Maak melding
 87. Er is navraag verricht bij verschillende Caribische nieuwsagentschappen en het bericht van gmap blijkt op een verzinsel te berusten.We hebben ook de laatste edities van een tiental Caribische online kranten doorgenomen en we zijn niet gestuit op een artikel met beweringen van gmap.Er is maar een conclusie te trekken en dat is; we hebben te maken met pathologische leugenaars die dit bericht gelanceerd hebben.Achter de organisatie gmap gaan de volgende schimmen schuil:Romeo Hoost,Jan Ramkisoen,en een verwarde heer Krolis.


  Maak melding
 88. ROBG: Mis poes!!!! de pathologische leugenaars, drugsdealers, massamoordenaars, gediplomeerde leugenaars zitten allen in het Suri bestuur, en als er figuren zijn die verward zijn geraakt door indoctrinatie en het dromen van luchtkastelen dan zijn het de paarse zwerfhonden, kuddedieren en het stemvee van het Surikartel.


  Maak melding
 89. Jojo, je kraamt alleen maar onzin uit.Wil je zeggen dat de Nederlandse economie ervoor zorgt dat de Surinaamse scholen open worden gehouden tot diep in de binnenlanden van Suriname, dat de lonen van het onderwijzend personeel en de ambtenaren worden uitbetaald,dat de ziekenhuizen draaien en dat de politie haar werk kan doen, dat de Nederlandse economie er debet voor staat dat heel wat on- en minvermogenden op bescheiden schaal medische hulp ontvangen, dat de diplomatieke diensten in veel landen worden onderhouden door de Nederlandse economie.Voor her eerst heb ik een onzin van dit groot formaat gehoord. Dat je witte voetjes wilt maken is zondermeer duidelijk. Dat je je als een ‘ uncle Tom ‘ opstelt om je in de Nl samenleving te handhaven is ook duidelijk.Je bent in mijn ogen een schertsfiguur net als je idool Romeo Hoost en zijn volgelingen.


  Maak melding
 90. JoJo,

  Dat er toeristen naar Suriname gaan en dat er geld wordt overgemaakt is geen verdienste van de Nederlandse overheid. De toeristenstroom naar Nederland en de geldovemakingen zijn dus pure persoonlijke initiatieven en de Nederlandse staatskas
  profiteert er overigens ook lekker van!
  Kijk alleen maar de verschillende belastingen, heffingen en toeslagen die je als toerist naar Suriname moet betalen.

  Dus nogmaals op politiek en finacieel niveau kan de Nederlandse overheid totaal niks voor Suriname betekenen.
  Sterker nog. Suriname draagt zelf ook bij aan het spekken van de Nederlandse staatskas.
  Hoeveel Nederlandse bedrijven zijn op dit moment bedrijfsmatig bezig in Suriname?
  Een boel kan ik je zeggen.
  Deze Nederlandse bedrijven die op dit moment goed boeren in Suriname dragen hun belastingen keurig af aan de Nederlandse staat. Zie daar het financieel aandeel van Suriname aan de Nederlandse economie.
  En denk je dat de Nederlandse overheid dat aandeel zou weigeren omdat die gelden uit Suriname komen?? Aan mijn hoela niet!

  JoJo,

  Ik heb begrip voor jouw opvatting en ik begrijp ook wat je wilt uitleggen.
  Maar de politieke en financiële relatie tussen de Nederlandse en Surinaamse overheden is op een dood spoor.
  De zakelijke relatie tussen beiden overheden tiert echter welig waardoor er sprake is van een win-win situatie. En zo hoort het ook!


  Maak melding
 91. Rob G,

  Dat Gmap leidt aan waanstoornissen is niet onbekend.
  Alleen hij weet het zelf nog niet.
  Er zijn een aantal van die freaks op dit forum die
  de waanideëen van Gmap als zoete koek inslikken.
  Soort zoek soort he?


  Maak melding
 92. Who Cares,

  Het is volstrekt logisch dat je het verhaal van
  Ray kan bevatten. Daarvoor ben je toch zijn geestverwant?? Dus zo’n reactie van jou is dus zeer verwachtbaar.

  Het zou mij zeer en zeer bevreemden wanneer je het verhaal van Ray kritisch zou benaderen en een afgewogen mening op zou geven.

  Who Care, jouw gedachtengang is dus in de lijn van mijn verwachting.

  Thanx om dat te bevestigen.


  Maak melding
 93. Hoe maak men dat aan de aanhang wijs zo gauw je iets zegt van DiDiBrie roept dat deel van de dommies die op mij lijken in koor ;ja ma a mang e doe ing best.En als je hen vraagt eem vb te noemen dan zwijgt die hele domme bende of ze komen met dat nietszeggende aov/kinderbijslagsverhaal.Sterker nog eentje vond dat Jo Ann een lied zong en daaraan kon je zien dat het goed gaat in Su ai dies mie no bing mang lafoe,toen had ik de bevestiging dat aan’t einde van deze rit DiDuBrie-Arme Ali velen (vooral zij die op mij lijken)niets en dan ook niets zullen hebben.Dus de stem die je op 25 mei 2010 aan DiDiBrie hebt gegeven heeft je niks opgeleverd,maar meer achteruit heeft gezet.1 Fernandes casino bruinbrood kost 5,55 srd.In Su zeggen ze een grote soft hahahahha en zo’n grote soft kost 4,80 srd nu.Periode Vene kostte een Fernandes casino 3,25 srd en drisdrank 2,75 srd.En zo kun je doorgaan alles is vele malen duurder geworden en wie niet omkijkt naar dit DOM Su volk is de man die het Su volk naar grotere hoogte zou leiden.Elke dag zie je hoe armer ze worden,vooooooral zij die op mij lijken a kiesie ding mooi,want deze roepen het hardst om DiDiBrie en a DiDuBrie dies no e jere a no e sjie ding terwijl DiDiBrie kan helpen met de meest elementaire dingen(als je ziet hoe hij voor zichzef en familie zorg) zoals een huis met soepele aflossings voorwaarde en dit is niks anders dan was beloofd toen DiDiBrie nog gekozen moest worden voor de verkiezingen van 25 mei 2010.Niet iedereen kan meteen met de bouw van een woning starten ook al heb je een perceel.DiDiBrie zorg ervoor dat de mensen een perceel krijgen zoals belood voor de verkiesing van 25 mei 2010.Dom Dom Dom allemaal.Voor de rest zien we wel hoe ze zich hieruit(kwestie OAS)zullen lullen.Migado blunder tapoe blunder.Su wordt echt te schande gezet/gemaakt met deze DOMME Des for pres.Odi.
  Glenny


  Maak melding
 94. Met alle storingen van GMAP maakt hij/zij het knap moeilijk voor DiDiBrie,want te GMAP vaja DiDiBrie a Satan no mang poor ing poot uit Su en daar gaat het om.Het gaat er omdat hij zich eerst in Su moet verantwoorden foe ding sanie sa a doe nanga ding sma in Su.Dus GMAP ga gewoon door met wat je aan het doen bent.Want ding abie ding Bimbo nanga ding rommel act.GMAP jij bent onze buitenlandse info acteur.GMAP a lot off us love you.Die Djoeka zou zekke ka kewoon door.Odi
  Glenny.


  Maak melding
 95. jezus man.
  Ik kan mij niet geloven dat de GMAP, die zich zelf GMAP noem met de zogenaamde december moorden zou bezighouden. maar het lijkt nu meer op een politiek orgaan die zich ook bezig hout met waar de president geweest is en niet.

  straks zullen ze zicht ook bezig houden wat voor kleur poep de president gepoept heeft en wat voor kleur onderbroek die aan had.

  Kom op mensen, er zijn voor 1975 en voor 1980 zoveel moorden gepleegd en tot de dag van heden weet niemand wie die moorden hebben gepleegd.

  Het is voor mij niet belangrijk om te weten waar de president welkom was of niet. voor mij is belangrijk dat straks mijn families, vrienden en kennissen een beter leven hebben in suriname, werk, school, onderwijs en gezond kunnen wonnen in betaalbare woningen en veilig suriname.

  boeiend om te vermelden waar onze president niet is geweest en wat de reden zou zijn.


  Maak melding
 96. Beste Ro.
  Welke kleur de poep van die massa moordenaar is,valt niet zo moeilijk te raden. Die mafkees schijt peentjes. Hij is beperkt in zijn criminele beweging. Denk erom verschillende moordenaars waaronder Charles,zijn jaren op de loop geweest. Hun eind station was toch de tribunaal in Den Haag. Ik zie gewoon uit naar de dag waarop deze smeerlap aan de beurt is. You running and you running away. But you can,t run away from your self,zingt Bob Marley.


  Maak melding
 97. Je noemt alleen de namen van mannen die achter GMAP staan en of bijhoren,maar achter elke STERKE opganisatie staat ook een of meerdere sterke vrouw(en)dus vergeet de sterke secretaresssse Hortaans Creebsburg niet haha.Vergeet de sterke Martha Koenders niet.Vergeet sisa Mathilda niet.Vergeet de oud onderwijzeres mevr Clarke niet(zus van Albertine Liesdek clarke thans gehuwd met een heel jongere broer volgens mij van bouterse vanwege de kerk als ze uigerancheerd zijn dan gaan ze hun heil zoeken in de kerk hahahaaiii.Vergeet de even Sterke Ilse niet, a dies dat tof helemaal a dies dat wijs echt.Vergeet mevr first lover niet Seedorf en al deze wijven die bij martradio zitten te bellen zijn niet alleen erg sterk en ook zo wijs dat je niet verder komt dan waar je bent dus dan zal de organisatie GMAP gefrustreerd achter blijven en nog veel meer last van ze(die oude wijven van holle bolle…….) zal hebben.Zulke wijven kraaien zoveel stommiteiten uit dat je bijna blij bent om van anderen te horen dat zij echt gefroestoe froestoe froestoe zijn.Hahahahaaai.Romeo Hoost.Jan Ramkisoen em de gentleman Hesdy Krolis zoveel als u weet en kan kan de hele bende van de ndp niet niemand uitgezonderd dus vanaf No 1 van de ndp bedoel ik echt tot de laatste man op dit forum.En mn men Krolis zet’m op en nooit no kies atiebrong gie ding zaka-zaka dong BEEST diesie en niet meer meedoet ze mogen hun borst natmaken wij gaan op alle fronten meedoen/door de wereld moet zien dat er nog mensen zijn die deze zaka-zakas door hebben
  So odi
  Glenny.


  Maak melding
 98. ro : ” de zogenaamde december moorden”

  alleen al het feit dat je deze zin uit je typemachine krijgt bewijst wat voor smerige paarse kakkerlak je bent


  Maak melding
 99. MARIO: Van wie of wat heb jij een klap gehad, of ben je zo geboren?

  En het uitzoeken welke kleur die poep van DDB heeft laten we graag over aan zijn stemvee ,kuddedieren en overige fans want zij zijn degenen die elk uur van de dag met grote gulzige halen zijn Indiaanse stinkreet aan het likken zijn.


  Maak melding
 100. @robg
  Lezen is een kunst. Ik beweer slechts dat vanuit Nederland euro 180.000.000 overgemaakt wordt. Dat is meer dan Suriname nu verdient aan haar Goud. Het komt overeen met 2 maandsalarissen van alle Surinamers welke als hulp het land in komt. Dat geld komt in roulatie zonder dat er voor gewerkt is. Het is subsidie omdat er velen anders geheel onder hun schulden zouden bezwijken. Het is geen onzin maar een FEIT.

  @uuh???
  Natuurlijk is de verhouding op regeringsniveau aardig stuk. Rutte en Rosenthal zijn nu eenmaal niet de slimsten geweest. Timmermans zal wel iets herstellen. Wij begrijpen elkaar redelijk goed.

  Ten aanzien van welke bedrijven in Suriname nog actief zijn MNO Vervat en haar moeder Boskalis en Ballast Nedam. Binnenkort komt ook baggeraar de Boer bij dit groepje. Allemaal bedrijven die geen rocketscience brengen maar er wel voorzorgen dat er iets gebeurt, de raffinaderij uitbreiding niet instort er echte wegen naar Moengo aanlegd worden, Suralco niet hellemaal droog komt te staan, west Suriname ontsloten kan worden, commewijne niet blank komt te staan, de nieuwe haven niet instort en bereikbaar blijft, etc.

  Helaas geniet de Nederlandse economie hier niet veel van omdat belasting betalen iets is dat deze bedrijven redelijk weten te ontgaan. Erger een deel van het werk wordt nog betaald door de Nederlandse belasting betaler.

  Helaas moet ik verwachten dat deze president met ongedekte cheques begint te betalen en de economie met een noodgang in de grond laat lopen. Wie weet moet Santohki hem binnen kort kommen redden


  Maak melding
 101. Hallo R.Hokstam,

  Dit is precies wat ik bedoel over Gmap.

  i.p.v. zicht bezig te houden met belangrijke zaken die goed zijn voor het land, zaken die suriname vooruit kan brengen, positieve instelling en schouder aan schouder gezamenlijk het land te proberen op te bouwen, jij en Gmap zicht verlagen tot een niveau dat zwaar onder maat en pijl is. kijk naar je taal gebruik, scheldwoorden, schaam jij je niet om dat neer te zetten op een site??

  zo kan je zien wat voor soort mens je bent.
  zo maak ik me zorgen met mensen als jij die een bepaald en de politieke kleur die jij vertegenwoordig.
  men zegt vaak, zo te vertegenwoordiger zo de aanhang.

  Ik maak mij zorgen dat straks politieke partijen die jij wil dat suriname vooruit moet brengen ook zo zijn en reageren hoe ij bent.

  Het is te zien in de DNA hoe ze de coaltitie op alle fronten proberen aan te vallen, schelden en tegen werken.

  dus jij en Gmap denken het zelfde.
  waarom ga je ook niet mee lopen in december.

  volgens mij ben jij geen surinamer!!
  en als dat zo is heb je geen jeje noch een kra.

  je leeft zeker zonder een helige geest die jou zou moeten beschermen in het leven, vandaar je lage, smaakloze, laag geschoolde duivels gehaat wat jij in jij hebt.

  mijn advies, ga je bekeren en neem de here jezus in je.


  Maak melding
 102. Henk molenaar,

  jij pas ook in het straat van de Gmap, lees mijn tekst.

  als jij mijn tekst lees, trouwens je leest het wel anders kan je niet op mijn reactie reageren.

  lees het nogmaals , ik zou zeggen lees mijn tekst zoveel mogelijk dat dat jij het begrijp, dan zult jij zien dat jij spijt zal hebben over je zwaar onder maat gegeven reactie.

  Kan ook zijn dat jij niet kan lezen, en als dat het geval is neem ik je niet kwalijk. dan heeft het te maken met je ideologen. je politieke kleur.

  je zit nog zeker met die haat gevoelens voor 1980.
  die werd gecreëerd door de 3 politieke partijen van voor 1980.
  NPS strooide bloed op VHP en omgekeerd.
  Beide partijen hadden zo’n een haat op elkaar dat die aanhang van beide partijen elkaar ook te lijf bestormden.

  wat een wonder dat ze dat ze zogenaamd een front hebben gevormd dat voor de jaren 80 nooit kon gebeuren.

  Conclusie, jij molenaar en Gmap reageren precies als voor 80. zijn het zelfde als die VHP en NPS.

  Jij bent overspoeld met de duivelse bloed.


  Maak melding
 103. Henk molenaar,

  je kan zien dat jij nog in die tijd bent blijven hangen van voor 80.

  het is geen typmachine, misschien gebruik jij hiervoor een typmachine om te kunnen reageren, maar het wordt PC genoemd, personal computer.

  Dan heb jij bij deze toch wat geleerd door je lage bijdrage.

  bedank voor je optreden.


  Maak melding
 104. En toen verscheen een zekere RO aan de horizon die schijnbaar ook al van de werkelijkheid is losgeraakt.
  Ook al lid van het klootjesvolk die zich laten belazeren door de natte kliek van crimi colors.Monumentaal dom, laag zelfbeeld en grenzeloos oppervlakkig, zonder zich permanent diep te schamen. Lood om oud ijzer. Fout zijn ze allemaal. Bah bah bah!!!! om van te kotsen.


  Maak melding
 105. ha, die koos, molenaar, wiep de boeler ding, roy, gmap etc, dat hele stelletje verbitterde loosers, fuck jullie allemaal en hou je bij je nederlandse politiek. wat lullen jullie over su? gaat je toch geen fuck aan? kijk liever hoe jullie regering jullie uitkering kan verhogen.
  tis koud buiten he? dan maar lullen op n forum.get a fucking life, gaan jullie werken verdomme, stellertje uitkering trekkers. om jullie krijgen nederlanders een hekel aan suriname. REDIMUSUS!


  Maak melding
 106. @ro deng mang dies na deng kraboe, waar we het zo vaak over hbn in Su. ze zijn gelukkig bijna allemaal gevlucht na ptata..god zij gedankt. oe tang drape, redimusus, tang drai tap wang uitkering yere..:) 🙂 🙂 🙂 🙂


  Maak melding
 107. @JOJO, je lult uit je nek man, nationale honger voorkomen jullie zeg je? hahahaha, hier groeit alles, dat weet je…wij hoeven niet te rennen naar ALDI zoals jij als je honger hebt.wij plukken het uit de tuin. trouwens, de statistieken wijzen uit dat jullie daar in de bijlmer het niet zo best hebben 🙂 🙂


  Maak melding
 108. hahaha, nette mensen? jullie? achterbakse huichelachtige redimususus…;) whuahahahaha….oja, pasew, jou was ik vergeten, thx 4 the reminder, jij hoort er ook bij…voel je je gepaseerd pasew? neen, geen regen vandaag hier, nog sneeuw, noch kou 🙂 🙂 🙂 en bij jullie?? 🙂 🙂 🙂


  Maak melding
 109. Henk en Yolanda: Het ultieme Bijlmer Trash Couple

  ( Yolanda, nog nooit een dag in haar leven gewerkt, 3de generatie uitkeringstrekker, oma op haar 32, al haar kinderen een andere achternaam…)


  Maak melding
 110. PASEW: Heb en uur geleden iemnd gesproken uit Paramaribo,Gemenelandsweg.
  Het regent al dagen achtereen ook vandaag. Heel Parbo staat blank.
  Maar dat weet onze HENK niet want die zit in de Haagsche Schilderswijk je weet wel die krachtwijk.


  Maak melding
 111. YOLANDA: Ik woon en werk in Su.!!!!!
  Yeah right!!! een NDP hooligan en werken! steeldieven en uitkeringstrekkers zijn jullie ja!!!
  Neen madammeke je zit gewoon van je uitkering te genieten in een van de Nedelandse achterstandswijken.
  Nog even en je alleenstaande ouderkorting je toeslagen en kinderbijslag worden gestort, dus een beetje dimmen chagerijn…..


  Maak melding
 112. Henk Molenaar,

  Ik dacht dat je door het leven van mijn tekst geleerd zou hebben om je taalgebruik aan te passen en deze te corrigeren.

  Wat boeit het wat voor stemmer Yolanda is??

  zo kan je zien dat jij tot een niveau behoort dat men geen waarde aan hechten noch toevoegen.

  zo zie je hoe jullie zijn, je kent Yolande niet eens en Yolande heeft je toch niet gezegd op wie zei stem.

  je stempeld Yolande zomaar en oordeel zomaar wat voor stemmer zei is.

  dat doen jij Henk molenaar en de zogenaamde Gmap of weet ik veel hoe zei zicht zelf willen noemen ook met DDBouterse.

  jullie oordelen weer dat hij een moordenaar , jullie zijn toch geen rechter!!

  weet je wat een moordenaar is??
  ga kijken als je kan lezen in een woorden boek die die bakra’s hebben gedrukt.


  Maak melding
 113. Ro :”ullie oordelen weer dat hij een moordenaar , jullie zijn toch geen rechter!!

  Jou Paarse Leider is aan de rechter ontsnapt omdat hij zichzelf amnstie heeft gegeven. Amnesty is alleen voor de schuldigen.


  Maak melding
 114. who cares!!!!

  wees blij dat jij werk hebt, zeker heeft front werk voor je gereld!!

  je lieg , je woon niet en werk in suriname.
  Surinamers in suriname hebben geen tijd voor deze shit hier.

  Zijn surinaamer in nederland lullen in het algemeen op deze site. OP deze site komen kansloze grenzeloze duivels bezetenen mensen van de oude gaarde zicht wreken tegen de nieuwe wind. wreken tegen de jongere generatie die suriname voort zal brengen.

  front heeft voor jaren 80 toen ze nog elkaar haten de kans gekregen met ontwikkelings hulp van nederland om suriname op te bouwen en vooruit te brengen???!! wat hebben zei in de jaren gedaan?? geen moer,

  dan willen ze het in eens nu wel goed komen doen?? terwijl ze jaren lang aan de macht waren.

  Front zal nooit meer aan de macht komen, sterker nog, die gaat uit elkaar gaan want VHP ziet het verlies van de Nps telkens groter worden en de VHP verlies ook aanhang.

  NPS bestaat over 20 bijna niet meer, want dan zijn al die oude aanhang onder de grond.


  Maak melding
 115. Niet alleen laagopgeleiden zijn aanhangers van DDB de veroordeelde drugsdealer,en massamoordverdachte, maar ook hoogopgeleide analfabeten, fraudeurs, steeldieven, en andere trash die van de werkelijkheid zijn losgeraakt, en hun tijd vullen met het zo goed mogelijk achteruit rijden.


  Maak melding
 116. Henk molenaar,
  je lult uit je nek weer stom.

  voordat je over een onderwerp spreek, ga je eerst verdiepen in.
  ga eerst uitzoeken wat amnestie betekend.
  amnestie word in verschillende soort van vormen verleend,
  kan aan 2 partijen verleend worden die in oorlog zijn geweest en aan beide zijde schade hebben gericht.

  een veroordeling zou voor beide partijen de rust en orde weer in gevaar kunnen brengen.

  zo kan ik door gaan met voorbeelden


  Maak melding
 117. RO: Wil je zo vriendelijk zijn om een Nederlandse, en ik bedoel ABN Nederlandse vertaling met je posting mee te sturen.Mocht het niet lukken probeer het dan in een van de moderne talen Engels Spaans Duits of Frans.
  Abracadabra en koeterwaals zijn n.l. nooit mijn sterkste kant geweest.
  Bij voorbaat dank!


  Maak melding
 118. In het bijzonder aan Henk molenaar.

  vergist je niet??!! vienitiaan of weet ik veel hoe die aap heet, die heef zijn pensioen al afkocht.
  die zit nu al in zijn zak, maar hij zit nog steeds in DNA van suriname?? wat fuck gebeurt er in dat land??


  Maak melding
 119. Ro: “amnestie word in verschillende soort van vormen verleend,
  kan aan 2 partijen verleend worden die in oorlog zijn geweest en aan beide zijde schade hebben gericht”

  Met wie was Suriname dan in oorlog>?

  je lult je zelf tegeb


  Maak melding
 120. Paraman:

  Nogmaals mijn vraag: Heeft het Surinaamse leger ooit wel eens op een vijand geschoten die terugschiet?

  In plaats van onschuldigen burgers kapot te schieten>?


  Maak melding
 121. BOUTERSE GOD GEEFT JE KRACHT
  BOUTERSE GOD ZIJ JE WAT VAN MORGEN
  GOD ZIJ BLIJF MIJN VERTROUWEN

  DE TOEKOMST IN SURINAME WAT JE VOOR DE MENS DOET ZAL MET MOOIE MOMENTEN KOMEN .IK BLIJF JE KRACHT EN ENERGIE GEVEN
  BOUTERSE GOD LAAT JE NIET IN DE STEEK


  Maak melding
 122. MENSEN WANNEER GAAN WIJ EERBIED HEBBEN VOOR ELKAAR
  HET GEHOOR EN HOOR VAN JULLIE HOUDEN JULLIE ER MEE OP
  IK BLIJF BIDDEN VOOR JULLIE
  PERSONEN DIE ZEER SLECHT VAN EEN ANDERE PRATEN
  ZIJN JULLIE ZIJN NIET BETER, IK DENK HET NIET JULLIE HEBBEN GEEN EERBIED VOOR ELKAAR
  JULLIE LEVEN NIET ALS EEN MENS
  IK SCHAAM ME ECHT WAAR, ALLES IK ALLES MOET LEZEN
  SURINAAMSE MENSEN IK BLIJF BIDDEN VOOR JULLIE
  GADO STA MI BIJ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES