Minister Hok: concessie voor Sew-Atjon ‘beperkt’

63

PARAMARIBO, 3 jan – De concessie van zeshonderdduizend hectare voor John Sew-Atjon is een beperkte. Dit zegt minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen, NH. De regeringsonderhandelaar en aanstaande directeur van Staatsolie kreeg niets meer dan een concessie tot ‘verkenning.’ Van het verstrekkender recht tot exploratie of exploitatie zou geen sprake zijn. Parlementariër Asiskoemar Gajadien (VHP) heeft kritiek op de ongekend ruime concessie. Ook zou Sew-Atjon juist niet alleen mogen verkennen maar ook exploreren. Allemaal misleiding, vindt Hok.

Het recht op verkenning biedt slechts de mogelijkheid het betreffende gebied te verkennen per vliegtuig. Op de grond mogen op beperkte schaal monsters worden verzameld voor analyse. “De zeshonderduizend hectaren die in het ‘verhaal’ van Gajadien voorkomen, betreffen het recht tot verkenning en zijn verleend over vier verschillende gebieden verspreid over delen van Sipaliwini, Para, Saramacca en het Coroniezwamp”, zegt Hok op de website van Krin Denki.

Bovendien mag het recht op verkenning niet worden doorverkocht. Hok vindt Gajadien kwaadaardig. “Terwijl deze jong aandoende politicus alle ruimte had om met nieuwe en frisse benaderingen in de politiek te komen, zien wij helaas dat de aangekondigde vernieuwing maar schijn is. De man is niet verder gekomen dan het nodeloos besmeuren van instanties en personen. De politiekvoering vanuit het riool heeft helaas een nieuw gezicht gekregen.”

- Advertentie -

63 REACTIES

 1. “De politiekvoering vanuit het riool heeft helaas een nieuw gezicht gekregen”, zegt onze linkse boze geest Hok.

  Hij kan het weten, want het is een riool waar hij zich midden in bevindt pal naast DiDiBri Bouta.

 2. Als ik Hok goed begrepen heb heeft Sew Atjon een concessie gekregen om te onderzoeken of er goud voorkomt in die 600000 hectare, hij mag, wanneer hij goud ontdekt, het goud echter niet aanraken. Hok moet ons nu alleen nog komen uitleggen waarom Sew Atjon zo graag dit zogenaamd DAAR MAG JE ALLEEN MAAR NAAR KIJKEN, MAAR AANKOMEN NIET concessie zo graag zou willen hebben. Als Sew Atjon, als deskundige (geoloog?), voor de regering moet onderzoeken of er goud in het gebied voorkomt, dan is het niet nodig dat HIJ het gebied in concessie krijgt. Ook moet Hok ons uitleggen wat in deze context het verschil is tussen verkennen en exploratie, beide activiteiten vullen elkaar gewoon aan, ze hebben tot doel te achterhalen of er goudvoorraden/delfstoffen in het gebied voorkomen.
  Ik begin steeds meer te geloven dat deze regering denkt dat Suriname bevolkt wordt door idioten, die de meest doorzichtige leugens toch zonder meer zullen slikken als zoete koek.

 3. Hok moet terug naar het HOK waar hij vandaan komt.
  Het komt ervan als je als regering geen transparant beleid voert en geen verantwoording in het perlement wenst af te leggen. De opmerking van Gajadien is terecht. Waarom wordt er geen openheid van zaken gegeven?

 4. Het Recht tot Verkenning niet verhandelbaar of overdraagbaar. De houder van dit recht kan er dus geen geld mee ‘maken’. Is de minister gek. Als de houder van de verkenningsrecht geen geld kan maken heeft het dan zin dat hij zulke hoge kosten gaat maken?
  Of het kan zijn dat dhr. Sew a Tjon dit alles zal doen op kosten van Staatsolie alwaar hij in oktober 2013 aangesteld wordt als directeur.
  De minister van ROGB en de minister van NH moeten onmiddellijk hun portefuille ter beschikking stellen. Als dat niet gebeurd, wil dat zeggen dat de president medeplichtig is.

 5. Heeft dhr. Sew a Tjon verkenningsrecht gekregen voor het verkennen van het gebied voor zichzelf of voor de Staat Suriname?

 6. Als de concessiehouder bij het verkennen van het gebied goudreserves ontdekt, mag hij dat niet aanraken volgens minister Hok.
  Wie houdt minister Hok voor de gek.

 7. Als deze potentiële-/goed opgeleide Srananman een Amerikaanse, Canadese, Hollandse, Braziliaanse of Zweedse naam voerde had hier geen haan naar gekraaid. Wij en wij en wij Surinamers gunnen elkaar geen zuchtje zuurstof.

 8. Dhr. Sew a Tjon kan geen concessie krijgen op zijn voor staatsolie.
  Als staats olie als bedrijf onderzoek gaat doen naar de bodemschatten ,dan is dat t.b.v. van de surinaamse staat en de baten en winsten komen ten goede aan het volk van Suriname.

  Dus laten we ophouden elkaar te belazeren, Dhr. Hok denk dat het de tijd is van wijlen Jopie Pengel, het domme slaven volk.

 9. De regeringsonderhandelaar en aanstaande directeur van Staatsolie kreeg niets meer dan een concessie tot ‘verkenning.’ Van het verstrekkender recht tot exploratie of exploitatie zou geen sprake zijn.

  De eerste en zoveelste leugen?
  Hij vergeet erbij te zeggen dat Sew Atjon een optie heeft om het terrein voor algemene doelen etc te krijgen. Niemand kan er dan aankomen totdat sew atjon aangeeft dat hij het niet meer wilt hebben.
  Ma dang zal ie gek zijn toch.
  Goud in de grond is dan voor eigen exploratie, geen bodemschatten dan de dure houtsoorten exploiteren en hierna verkavelen.
  Soso lafoe joe kang lafoe de zoveelste leugen.
  Zie wat ba Anansie schrijft zo klaar als een klontje

 10. Paraman eet Drek.
  Dit geeft duidelijk aan dat deze recidivisten K.A hebben met de bevolking.
  Hok jou reactie geeft aan hoe fout jullie zijn, stuur alle gevens naar het parlement als je lef hebt

 11. De minister voelt zich zwaar op zijn tenen getrapt en gaat in de verdediging,…..hmmm ,…dan heeft Gajadien toch gelijk.
  Bouterse zei onlangs dat de regering kritisch gevolgd moet worden. Nou,….wij,..Henk Molenaar, mi mati Passew, Esmerald, Roy, Ray,GMAP,Bifa, Fer.E etc. zullen het 2013 zeker blijven doen.
  Dus Paraman,..maak je borst maar nat,..owww Faya!!

 12. wij zullen zien wat de uitkomst zal zijn.
  Er worden uitdagende woorden tegen de regering gebruikt,’pas maar op het zal een teleurstelling voor velen van jullie redimusus zijn.
  De regering hoef zich niet te verdedigen,’die concessies zijn voor verkenning en niet voor eigen gebruik zoals vele denken.
  Die 6000000 hec is verleend over 4 verschillende gebieden en het recht op verkenning mag niet doorverkocht worden.
  En als aankomend directeur moet sew-a tjon zich ook aan de regels houden van het regeer stelsel.

 13. Als Sew a Tjon 600000 ha grond heeft gehad om te gaan verkennen per vliegtuig denk ik dat hij het te druk gaat hebben met zijn vluchten om daarnaast ook zelf medewerker te worden bij staatsolie. Laatstaan directeur van staatsolie, een billion dollar company. Deze Palu hok en de hele NDP denken dat het surinaams volk het ziet vliegen want elke keer komen ze met nog meet ongelovige verhalen. Ik denk hierbij aan bijv. ” op de vlucht doodgeschoten”.

 14. In geen enkel rechtsstelsel bestaat er iets als ´verkenningsrecht´. Je krijgt een vergunning om te exploiteren of niet! Wie houdt wie voor de gek.
  Deze Hok denkt dat hij met een stelletje imbicielen te maken heeft.

 15. …’s-morgens vroeg op een mooie dag zegt Sew aan zijn wederhelft;

  schatje..ik ga huren een vliegtuig boordevol electronica,…duur duur duur, maar ach, ik heb tog zat geld dus waarom niet!!!!

  Sew mi boi…gokken doe je in de Casino,…jokken in het Parlement 🙂 🙂

 16. Deze meneer wordt aan gesteld bij Staatsolie alleen maar om het geld door te sluizen naar Bouterse.
  De onbeschaamdheid van de zwarten in Suriname en in de wereld kent zijn weerga niet.
  Volk van Suriname tracht je te bundelen en neem de hef in handen.De rijkdommen behoren niet aan een paar zwarten maar aan de bevolking toe.
  Er wordt hier veel commentaar gegeven maar het stelen moet stoppen.Waarom doet de NPS haar mond niet open.Hebben ze geen een recht geaarde zoon.

 17. sra….een reactie van maar 3 woorden!!??

  wat is er skatje…heb je hoofdpijn, of zit je in de maandcyclus 🙂

 18. Deze forum word dagelijks door racisten bezocht en de redactie doet er niks aan om die mensen een waarschuwend woord toe te spreken.
  Savioen als jij de geschiedenis zo goed ken,dan zou jij weten wie de oorspronkelijke bewoners van mijn land suriname is ,’een opstand in su veroorzaken zal jou nooit lukken omdat het su volk weet voor wie zij gekozen hebben,het zou beter zijn als jij die geen surinamer is dat accepteerd en zo laat en jou er niet mee bemoeid.

 19. De oppervlakte van Suriname omvat veel grond.De aanstaande directeur van Staatsolie heeft mijn inziens een toezegging gekregen om in die gebieden mogelijk naar olievoorkomens te gaan zoeken.Maar de oppositieleden van het NieuwFront die moeilijk om kunnen gaan met hun nederlaag zijn uit op wraak.Op intellectueelniveau zijn ze helaas niet in staat om met een goede oppositievoering voor de dag te komen.

 20. Fawaka SRA
  deze forum word ook door,marokanen,turken,antie’s,cabo’s.nep suri’s,nederlanders bezocht en die menen er ook geen moer van wat zij willen uitleggen dan alleen maar kletsen uit hun nek.
  zij doen zich als een ekte surinamer voor maar zijn het zelf niet.

 21. De verbroedering van de volkeren in Suriname is heel hard nodig.Afro Surinamers en Hindoestanen tracht elkander te begrijpen en de twee dracht die tussen jullie gebracht is te door gronden.De witten hebben dit gebracht daarna aan de creolen overgedragen en nu hebben de Afro Surinamers en Hindoestanen dit overgenomen.
  Zolang wij geen vuist kunnen maken zullen onze leiders ons uit buiten.Als ik alleen bij Telesur kijk wat daar gestolen wordt of bewust verkeerd geinvesteerd wordt zouden vele sociale projecten gefinancierd kunnen worden.Dit is een van de redenen dat Bouterse daar zit.

 22. SRA
  k.k
  plassew is inderdaat een boeler,sra jij hebt gelijk hij zoekt wat hij niet dragen kan.
  strak valt hij in zijn eigen ka

 23. RG zegt:
  De aanstaande directeur van Staatsolie heeft mijn inziens een toezegging gekregen om in die gebieden mogelijk naar olievoorkomens te gaan zoeken.Maar de oppositieleden van het NieuwFront die moeilijk om kunnen gaan met hun nederlaag zijn uit op wraak.

  Ik zou zeggen, aan deze zwakzinnige, lees eens de aanvraag en zie dat daar staat aangegeven waar er naar gezocht zal worden. Nergens staat er iets van olie.
  Trouwens, olie wordt nagenoeg altijd gevonden nabij water omdat de olie voortkomt uit zeedieren.

 24. hete kolen

  niks van aan trekken;’a boeler ede boro.laat hij maar lullen met zijn boeler gepraat.

 25. Goed zo Gajadien,
  alle duistere praktijken van deze ndp regering openbaar maken aan het publiek!

  JIM HOK,DE JOKKEBROK!

 26. @hete kolen

  …Bijna ,bijna was je baasje bouta in zijn eigen KA gevallen en toen redde de illegale bouta AMNESTIE hem!!Maar amnestie of niet ,
  je baasje is allang met stront besmeurd reeds vanaf 25 feb 1980 tot heden!

 27. Wat jammer dat de belofte (het volk van Suriname in 2014 een eigen goudmijn) van de President een vervelende kant opgaat.
  Ik adviseer diegene die de beste bedoelingen heeft met Suriname om vooral door te gaan op de ingeslagen weg en zich niet te laten afleiden. Remember Suriname had eigenlijk minimaal de uitstraling van New York moeten hebben, maar het zal zelf mooier worden. Denk aan de woorden van wijlen PERTAB RADHAKISHUN.
  I love Su

 28. Paraman, wat is een echte Surinaamse naam en wat is b.v. een Nederlandse of andere buitenlandse naam? Zijn Hok, Bouterse, Castelen, Venetiaan, Van Genderen, Wijngaarde o.a. nu echte Surinaamse of Nederlandse/Europese namen? Bij de namen die volgens jou geen problemen zouden ondervinden ben je vergeten Chinese namen te noemen, Sew Atjon is een Chinese naam, hij zou als het om zijn naam ging geen problemen moeten ondervinden, de oude en de nieuwe Chinezen krijgen over het algemeen in Suriname zonder problemen hun zaakjes rond want hun Chinese naam roept bij andere Surinamers geen antipathie op. Paraman ga daarom, zonder op de naam te letten, het onderhavige probleem op zich bekijken en kom ons dan uitleggen waarom deze concessie terecht is.

  sra, kan ook niets anders uitbrengen dan “wat een toestand” dat is een teken dat zelfs sra deze handeling van Hok niet begrijpt en dus niet kan verdedigen. Wanneer sra uitgedaagd wordt reageert ze wel uitgebreider maar ze komt niet verder dan mensen voor boeler uitmaken, de concessie bespreekt ze echter niet.

  Uit het antwoord van Gajadien aan Hok (in Starnieuws) blijkt dat Hok voor het gemak vergeten is om erbij te vermelden dat het recht op verkenning ook het exclusieve recht geeft aan de concessiehouder om de ontdekte grondstoffen te exploiteren (Bij wet is vastgesteld dat degene die de verkenning doet, een exclusief recht heeft tot exploitatie (artikel 23 en 24 van de mijnbouwwet). Wanneer je als minister de halve waarheid vertelt, blijkt in de praktijk die halve waarheid uiteindelijk een hele grote leugen te zijn.

 29. “Potentiële-/goed opgeleide Srananman en… wij Surinamers gunnen elkaar geen zuchtje zuurstof”, schrijft DiDiBri Bouta-volger Paraman.

  Het moet niet gekker worden, waar was hij toen 15 goed opgeleide Surinamers werden opgehaald, gemarteld en vermoord op 8 december 1982? Zei je toen ook dat wij Surinamers elkaar geen zuchtje zuurstof gunden? Of stond je aan de zijde van je geliefde DiDiBri Bouta om hem te helpen alle zuurstof uit die 15 onschuldige mannen te knijpen. Het zou me niet verbazen gezien al je achterlijke postings op dit forum.

  Nee hoor Paraman, we gunnnen jou, DiDiBri Bouta en zijn kornuiten alle zuurstof en ze hebben ook nog een keus: de zuurstof van de Santa Boma gevangenis of die van een Scheveningse cel. En de boelers krijgen ze er gratis bij. Hebben ze ook nog wat te genieten.

 30. Ik gun DDB een cel in de Scheveningse gevangenis met uitzicht op de Noordzee, en elke dag gezonde heerlijke Hollandse kost…

 31. Minister Hok voelt nattigheid.
  Laat hij zijn portefuille ter beschikking stellen net als onderminister Gopi?

 32. De modus operandi van baas is altijd geweest ‘Deep Cover’ Hij staat altijd achter een batterij stromannen,die orders ontvangen en de winst afleveren. Stromannen die vals spelen weten wat hun te wachten staat.Wie goed meespeelt wordt goed beloond. Heel Suriname,behalve de blinden,weten en vermoeden dat baas achter de gopi-gronduitgifte en de
  sew-exploratie staat.

 33. Savioen

  Deze meneer wordt aan gesteld bij Staatsolie alleen maar om het geld door te sluizen naar Bouterse.
  De onbeschaamdheid van de zwarten in Suriname en in de wereld kent zijn weerga niet.
  Volk van Suriname tracht je te bundelen en neem de hef in handen.De rijkdommen behoren niet aan een paar zwarten maar aan de bevolking toe.
  Er wordt hier veel commentaar gegeven maar het stelen moet stoppen.Waarom doet de NPS haar mond niet open.Hebben ze geen een recht geaarde
  De verbroedering van de volkeren in Suriname is heel hard nodig.Afro Surinamers en Hindoestanen tracht elkander te begrijpen en de twee dracht die tussen jullie gebracht is te door gronden.De witten hebben dit gebracht daarna aan de creolen overgedragen en nu hebben de Afro Surinamers en Hindoestanen dit overgenomen.
  Zolang wij geen vuist kunnen maken zullen onze leiders ons uit buiten.Als ik alleen bij Telesur kijk wat daar gestolen wordt of bewust verkeerd geinvesteerd wordt zouden vele sociale projecten gefinancierd kunnen worden.Dit is een van de redenen dat Bouterse daar zit. mi no man denki dat blaka sam e mek a don koeli kon les un de les voor tap WKN het houdt op!!!!

 34. Alleen verkenning?! Hij vindt een paar honderden kilo’s goud maar hij zal ervan afblijven want hij mag alleen verkennen hihihi…..wie houdt wie voor de gek. 😀

 35. @Paraman
  Jij schrijft:”Wij en wij en wij Surinamers gunnen elkaar geen zuchtje zuurstof”.

  600.000 ha = 6000 km^2 (een stuk bos van 80 x 75 km)is 33x zo groot als Paramaribo;volgens mij meer dan een vleugje zuurstof! Of zie ik dat verkeerd?

 36. @kolo kolo
  Jij zegt :”Trouwens, olie wordt nagenoeg altijd gevonden nabij water omdat de olie voortkomt uit zeedieren”.

  HOE KOM JE AAN DIE WIJSHEID?VERGIS JIJ JE NIET? 😳

 37. zoals ik eerder heb aangegeven hebben de zgn broeders van de wolf hem nu bij zijn ballen beet, hy staat erbij en schreeuwt het uit van de pijn zonder dat er geluid komt.
  Chantage op hoog niveau mie boi…
  De wolf kan niet “schudden” want dan is hy overgeleverd aan de oranje leeuw…kabinet o fadong..
  Hy gaat er alles aan doen om alles wat fout is recht te praten dmv liplezen…fout zal nooit en te nimmer openlijk worden erkend alsmede sancties hiertegen over.

 38. Forummers, Odi odi.

  ASABINA: “GAJADIEN HEEFT MIJ AAN ZIJN KANT”
  03 Jan. 2013 11:30 (Bron-StarNieuws)

  Ronny Asabina:

  “Ik blijf erbij dat het beleid van deze regering niet transparant is. Vriendjespolitiek, regelarij en favoritisme vieren hoogtij. Ik heb ook indringende vragen in het parlement aan de regering gesteld over de wijze waarop en de mate waarin met onze natuurlijke hulpbronnen wordt omgesprongen. Tot op heden wacht ik op de antwoorden.” Zo reageert parlementariër Ronny Asabina (BEP) op de aanval van minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen op collega-parlementariër Asis Gajadien.

  En wat zal het vervolg hiervan zijn?

 39. Alle overlopers richting de paarse partij hebben recht op hele grote stukken land….
  Deze overlopers zijn in staat om hun eigen kinderen daarvoor op te offeren/te verkopen…
  regels van moraal en fatsoen hebben geruime tyd plaatsgemaakt voor hebzucht en moreel verval.

 40. Donderdag 3 januari 2013 om 11:04 uur, door surinam patriot:
  @surinam patriot: Dat zal ik zeker blijven doen.

  Maar ook deze zaak m.b.t. de Goudroof te Curacao, moeten wij in de gaten blijven houden.

  Forummers kunnen het eventueel raadplegen via:
  http://www.versgeperst.com/nieuws.
  Zie tevens div. reacties.

 41. Weg met deze roversbende, die nu al door de mand vallen.
  Als de massa nu nog niet weet wat ze bij de volgende verkiezing moeten doen, dan is de hoop ook verloren.

  Weg met de roversbende die alleen hun eigen zakken vol stoppen.
  Alles wat niet ten goede komt aan het algehele Surinaamse volk moet terug genomen worden en de daders en rovers moeten worden onthoofd.

  25 mei 2015 stem bewust en reken af met de domeingrondrovers en de verkenners.

  Voor dit gedrag en hebzucht geldt maar één woord,nl: crimineel. Kent u een ander woord voor? ik niet!

  Kijkt u goed naar die gasten, hun hele voorkomen druipt/straalt criminaliteit uit/af.

  Wie houdt wie voor de gek?

 42. Hok Jokkebrok probeert Sew A Tjon te verdedigen hetgeen hem natuurlijk niet lukt. Het is vrij duidelijk dat er hier sprake is van vriendjes politiek, blijft nog altijd de vraag wat de volgende stap zou zijn, als er tijdens de exploraties daadwerkelijk rendabele goudmijnen worden ontdekt. Next step is wordt dan het onderling speculeren met deze consessie waarbij het om vele miljoenen USD gaat, met Suriname als de grote verliezer. Overigens de paarse Jokkkebrok heeft met geen woord gerept over de andere veel besproken consessies van M. Gopie en Greenheart. Dit is slechts een tipje van de sluier, transparantie is zoek want er is heel wat te verbergen. Daarom blijven vragen ook onbeantwoord.

 43. Deze niet te verdedigen zaak heeft een pleiter nu.In de persoon van Rudy Schillevoort.Hij is de direkteur van N.H en grote pleit bezeroger voor Sew Atjon.Schaamteloos hoe zo iemand zich verlagen kan en zich in allerlei bochten wringt.
  Dit keer hebben ze buiten de binnenland bewoners gerekend.Want de concessie gaat ook over tribale gronden en dat komt Lonnie niet goed uit.

  Cobie.

 44. Deze gasten denken nu dat we allemaal als pero en sra zijn.Wij nemen echt niet alles aan en vooral niet wat deze leugenaars vertellen.

 45. Waarom zou je een “kijken, maar niet aankomen” concessie willen? Als het voor de overheid zou zijn, was er geen concessie nodig. Na exploratie komt exploitatie. Dit is dus de eerste stap. Wie denkt dat dit normaal is, is dom, corrupt of gewetenloos.

 46. @kolo kolo,en hoe zit het met de grote olievoorraden die in de woestijnen worden gevonden en geëxploiteerd? Ik denk dat de haat van de NieuwFront aanhangers hen belemmerd om zonder vooroordelen en waardevrij objectief te denken.

 47. Indien Gajadin gelijk heeft ,moet Hok zo snel mogelijk de eer aan zichzelf houden.Laten wij de moraal en ethiek hooghouden.Dit geval vormt de zoveelste vlek op de Regering.Waar is de kruistocht tegen corruptie van Bouta.Is hij in de slaap gevallen ?Wake up man.

 48. @R.G
  kolo kolo heeft een beetje gelijk.Aardolie ontstaat niet van de ene op de andere dag.
  Veel woestijngebieden waren miljoenen jaren geleden nog zeebodem,waar duizenden tonnen organisch materiaal bezonken is geraakt en al die tijd onder hoge druk van de nieuwe aardlagen en hoge temperatuur binnen in de aardkorst blootgesteld is geweest.

 49. Hok denkt net als die moordenaar van bouterse dat het hele Surinaamse volk dom is, maar gelukkig zijn er nog mensen die wetten kunnen lezen, want Hok denkt omdat het over 4 verschillende gebieden gaat, dat daardoor de wet niet van toepassing is, en maakt daarbij weer eens een grote denkfout, daar ook hij niet echt geschoold is, en daarbij denkt het volk te kunnen misleiden, zoals bouterse al 2 jaar rotzooi loopt te spuien, en nu ook weer met zijn onzinnige nieuwsjaartoespraak over het sociale jaar 2013.Wie gelooft deze fantast nog?

 50. Rimor: “Waar is de kruistocht tegen corruptie van Bouta. Is hij in de slaap gevallen?”

  Rimor, Bouta is helemaal niet in slaap gevallen, Bouta is, zoals zijn paarse aanhang ons steeds weer onder de neus wrijft, de meest, daadkrachtige president die Suriname ooit heeft gekend, als hij echt iets wil realiseren is het binnen de kortste keren een feit, kijk maar naar de amnestiewet, de ambassade in Parijs, hij kon zelfs een president uit een Afrikaans gat waar de meeste Surinamers nog nooit van gehoord hadden, naar Suriname halen en hem met de hoogste onderscheiding van het land vereren (waarom eigenlijkl?) en hem de sleutel van Paramaribo geven, als hij je als minister niet meer lust ben je voordat je met je ogen kunt knipperen eruit geschopt. Dat we nog steeds geen anticorruptiewet in Suriname hebben komt niet omdat hij slaapt, daar is maar één verklaring voor: “BOUTA WIL HELEMAAL GEEN ANTICORRUPTIEWET HEBBEN!!!!!!!”

 51. Vidasha, waar heeft Django beweerd dat er alleen maar stront uit mijn mond komt? Ik kan niet beoordelen of ik jouw opmerking als een compliment moet opvatten of niet (m.a.w. of je anti of pro deze regering bent), jij bent me namelijk nog nooit eerder opgevallen er komt waarschijnlijk niets uit jouw mond, dat het onthouden waard is, m.a.w. jij bent een leeghoofd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.