Minister Abrahams negeert aantijgingen corruptie

65

PARAMARIBO, 18 dec – Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW, heeft beschuldigingen vanuit de oppositie straal genegeerd. Bij de beantwoording van vragen bij de begrotingsbehandeling, sprak Abrahams uitsluitend over ‘mislukte’ projecten. Het betreft werk van de vorige regering, zoals de bouw van politiebureaus en internaten in het binnenland. De oppositie is laaiend.

Abrahams is niet eens onder druk gezet door de leiding van het parlement. Volgens Asiskoemar Gajadien (Nieuw Front/VHP) bewijst de houding van Abrahams dat hij veel te verbergen heeft. In feite is het een bevestiging dat het fout loopt met het gunnen van opdrachten. Ook procedures bij het uitvoeren van projecten zijn niet overzichtelijk. Dit werkt corruptie in de hand, ook omdat Abrahams als het ware alle gelegenheid krijgt de dans te ontspringen in het parlement.

Mahinder Jogi (Nieuw Front/VHP) vroeg eerder ook waarom projecten gegund zijn aan bedrijven van Abrahams zelf. Abrahams deed alsof zijn neus bloedde. Zijn focus gold projecten als het politiebureau. Dat zou opgezet worden met Nederlandse ontwikkelingshulp. Door bureaucratie liepen de kosten steeds meer op totdat het bureau uiteindelijk vertraagd werd opgezet. Deadlines werden niet gehaald. OW voert het project nu uit en het is al voor de helft af.

65 REACTIES

 1. Corrupte Abrahams heeft al veel zaken verprutst. Maar goed, Abrahams is het maatje van Bouta dus blijft hij zitten als minister. Stelletje beesten zijn het bij de NDP. De begroting 2013 is ook al een zooitje. Nieuw Front moet misstanden blijven aan kaarten.


  Maak melding

 2. Amafo weet niets van beloofde aov.
  Abrahams doet wat hij wil.
  Somo gaat zijn eigen weg
  CTU die lak heeft aan wetten regels
  die laat zien dat Bouterse en zijn criminele bende incompetente recidivisten zijn


  Maak melding

 3. En hij mag ook de vragen negeren of zwijgen, want he geld komt via de achterweg gewoon weer naar bouta.

  Ja jullie willen het misschien niet weten, of geloven, maar dit zijn de feiten.

  De man wil rest van leven financieel goed op orde hebben.

  De Surinamers hebben voor hem gekozen omdat hij beloofde juist om corruptie met wortel en tak te bestrijden en intussen zou ik zelf de zak van deze president willen afschieten en dan hem vragen hoe het voelt.

  Achterlijk dieven bij elkaar.

  En de burgers, die mogen NIET klagen, want hun wil geschiedde!


  Maak melding

 4. De president heeft zijn aandeel in het gesjoemel op het Ministerie van O.W.
  Hij heeft over het hele land machines, pontons en andere zwaarmaterieel die werken voor OW uitvoeren.
  Neks no fout?
  Suriname is een klein land.
  Al probeer je dingens te verzwijgen in aanloop van de verkiezingen van 2015 zal het volk de waarheid zeggen.


  Maak melding

 5. Abrahams en Doekhie kennen alle geheimen van de president.Ze hebben in de tachtiger jaren meegewerkt met de huidige president om het land te plunderen, waardoor de president nu niet kan optreden.
  Deze twee luizen zullen profiteren zolang Bouterse president is.


  Maak melding

 6. Deze minister heeft zijn auto laten pimpen, zijn kantoor laten verbouwen tot een hotel , heeft geprobeerd miljoenen aan Ballast Needam te betalen voor werken dat nooit zijn uitgevoerd.Toch wordt hij het laan niet gestuurd. Het volk slaapt niet?


  Maak melding

 7. De hele bende persoonlijk aansprakelijk stellen voor alle zogenaamde mislukte projecten.
  Beslag laten leggen op al hun tegoeden en de hele paarse bende aanklagen.
  Dat is de enige oplossing.
  Waarom blijven wij hier in SU dit alles toestaan?
  Abrahams staat bekend als de minst inteligente figuur in SU, kijk hoe hij uit zijn woorden probeert te komen en hoe hij uit zijn ogen kijkt!
  Volgens mij is die klojo constant zo stoned als een garnaal.


  Maak melding

 8. Het is de cultuur van Suriname. Zwarten zijn schandeloze mensen.
  Dit is geen NDP het is de bevolking.Onder de NPS is het ook zo.Dus waar moeten jullie naar toe.De pijn zal geleden moeten worden er is geen ontkomen aan.


  Maak melding

 9. Rare opmerking van Savioen. Corruptie heeft niks te maken met zwart zijn; het heeft niks te maken met kleur. Het gaat erom of je integer bent of niet? En als je dat niet bent dan ben je voor dit en ander ongein vatbaar.


  Maak melding

 10. De minister heeft meer tijd nodig om iets te verzinnen.
  Hij zei toch ook dat de dijk van Commewijne niet verder gebouwd zou worden en daarna zei de president dat het wel gebouwd zal worden.
  De president sei toch ook dat aov verhoogd zal worden in december 2012 en minister Amafo zei toch dat ze niet heeft begrepen dat de president heeft bedoeld dat aov verhoogd moet worden.
  Zijn we in een Bakba land. Begrijpen politieke ambstdragers elkaar niet meer?
  Het is tijd dat de president zijn tent moet sluiten net als president Wijdenbosh in de jaren 90.


  Maak melding

 11. Eey Abraham met lange vingers fawaka??

  pasew, voor het eerst richt jij het woord tegen mij en het is gelijk “lange vinger”

  hoezo ,..heb jij korte tenen dan??

  nee, dat niet, maar iedereen doet zijn ding tog..ook de oppositie in het verleden!!

  ja maar jij overdrijft zo erg dat ook sardien-aanhangers er geen saus van lusten,,

  ,,en waarom moet jij altijd meereizen met DADA ook al valt het buiten jou discipline??

  wel pasew,..ik ben van alle markten thuis ie sabi tog!!

  ,,ook in de liefde???

  hoe bedoel je???

  jij hebt tog verkering met je schoonzoon?

  jo vuile beest ju

  🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 12. Bouta had een afspraak met Abrahams.
  Ze spraken met elkaar af, laat die domme bevolking maar lekker lullen, wij zullen onze zakken extra veel vullen!

  Corrupte bende in de nationale assamble, dus heel snel weg ermee.
  Onbegrijpelijk dat dit allemaal wordt toegestaan in ons mooie SU.


  Maak melding

 13. Bouta wilde VHP opsluiten voor corruptie. Als hij een grote man is, gaat hij Abrahams ook strafrechterlijk vervolgen voor deze misdaden. Anders moet hij z’n waffel houden.

  Ben benieuwd welke drogredenen de paarse redimusus nu weer hebben. De witte mannen hebben vast in het complot gezeten.
  Dat de aov niet omhoog gaat is ook de schuld van de witte mannen.


  Maak melding

 14. Ik ben eigenlijk te moe om te reageren,
  het is nu toch echt duidelijk hoe de vork in de steel zit?
  We hebben nu eenmaal met corrupte mensen te maken in Suriname, het gros zit in de huidige regering.

  Het verwijzen naar voorgaande regeringen is daar een voorbeeld van.
  Ze hebben hard geroepen dat ze het beter zouden doen, nu een tijdje later nadat ze een vuile billen in de zetels hebben gezet doen ze net of hun neus bloed, in plaats van werken aan een beter Suriname Dromen ze hard op maar weten ze niet hoe ze het moeten aanpakken.
  Waar is jullie trots leden van de regering?

  Ik zeg als je het niet kan geef het eerlijk toe dan zul je meer respect krijgen vooralsnog hoon ik jullie liever weg.

  De waarheid is hard Bouta aanhangers.


  Maak melding

 15. OH,abrahams,en somo die meer dan de helft van commewijne heeft,brunswijk die,goud, houtconsessie,s, bezit,en nu zelf,s de hele marowijne onder controle heeft met zijn school-bootje,s,bouterse die ook hele grote goud,hout consessie,s heeft,waar blijft het commentaar van die geweldige aanhangers van deze criminelen,moordenaars.Distict-commisarissen die geld aannemen,agenten die zelf nu moorden plegen,waar en bij wie ben je veilig.


  Maak melding

 16. Zolang het volk deze praktijken blijft pikken, kan Abrahams gewoon zijn gang blijven gaan, zijn buit is allang binnen, en nu is hij bezig voor zijn zoon en dochter van de N.V.Abrahamfa, om een zorgeloos leven tegemoet te gaan door zo veel mogelijk te roven van het volk, zolang hij minister is kan het nog, en deze hersenloze landmachter hoeft toch niet bang te zijn voor zijn positie, en zulke figuren zoals die andere criminelen uit de coalitie maken het land Suriname kwetsbaar, deze criminelen baden zich in weelde terwijl het arme volk crepeert, kijk maar naar de inschrijving voor een kerstpaketje, de mensen verdringen elkaar om in aanmerking te komen voor een kerstpaketje, heel triest.


  Maak melding

 17. Mensen, mensen, lieve landgenoten.
  Jullie verwachten te veel goeds van de regering. Kijk maar naar alle regeringen die geweest zijn en de huidige. Het zijn allemaal zakkenvullers, corrupt en ASOCIAAL. Als je geld wilt verdienen dan moet je de politiek in. Want daar valt geld te verdienen. De regeringsleden zijn de beste zakenmannen (ze hebben nog nooit een behoorlijke opleiding hierin gedaan), maar ze hebben wel bv`s met giga winsten.
  In mijn ogen is er geen enkel Surinamer politicus met een patriostisch gevoel, die EERLIJK en OPRECHT is. Het zijn geen beesten, maar wezens zonder gevoel en geest en ZONDER LIEFDE VOOR HUN VOLK EN LAND.
  Het is jammer dat het volk er telkens weer in trapt tijdens de verkiezingen om deze asociale figuren te kiezen.
  Dus mensen verwacht niet al te veel van ze.


  Maak melding

 18. Waar blijven Sra, Pero, Savioen,Virago, Sabidieri, Sempa, Paul, Radjkoemar Rajaram, Patrong, Anna Z, Afu Sensie en Brian met hun reacties ?

  Alleen een grote mond hebben jullie. Jullie ouders kunnen ook verhoging van de Aov vergeten. (ook zo’n geweldig plan van het NDP).

  Als jullie echt met Su begaan zijn nemen jullie afstand
  van het NDP en haar populisme. Ga lekker op een fatsoenlijke partij stemmen (en dat hoeft echt geen Front te zijn !!). Tijd om wakker te worden


  Maak melding

 19. Generaal Prof Dr Ir Mr Drs Ing Pinochio Abrahams is te druk met stelen en daarom heeft hij geen tijd om te reageren. Eerder had hij de onderminister van OW al weggestuurd want hij lust geen pottenkijkers en toen was de weg vrij om te gelden voor de dijken in Commewijne en Coronie doen verdwijnen richting zichzelf en basja bobo.


  Maak melding

 20. @Koos
  ZE ZIJN WEER,UIT VREES VOOR DIT ZONLICHT,ONDER HUN KOUDE MET ALGEN EN MOS BEDEKTE STENEN,VERMOLMD HOUT,GATEN GROTTEN,SPLETEN EN SPELONKEN TUSSEN DE PISSEBEDDEN VERDWENEN.
  ZUCHTEND EN LOEREND OP SURINAAMSE SUCCESVERHALEN EN VERLOSSEND NIEUWS!!!
  P.S.je vergat een naam n.l.Dus dat,takkie enz!


  Maak melding

 21. @Koos en Medusa,
  Deze personen ,Sra, Pero, Savioen,Virago, Sabidieri, Sempa, Paul, Radjkoemar Rajaram, Patrong, Anna Z, Afu Sensie , Brian en takkie gaan niet komen!
  Ze zijn met stomheid geslagen nu openlijk geschreven wordt hoe corrupt hun paarse idolen wel niet zijn!
  Ze kunnen de waarheid niet onder ogen zien,vandaar!!


  Maak melding

 22. Hee Medusa, je hebt gelijk, was idd ndp lid Takkie vergeten. Blijf mij verbazen dat die hyena’s zich afzijdig houden als het nieuws negatief voor hun uitpakt.

  Hun worship voor Bouterse gaat heel ver. Begin wel eng te worden. Als Tom Cruise kan bekeren van de Scientology is er nog hoop voor hun. Krijg het bijna niet uit m’n strot..sorry


  Maak melding

 23. Ray, die gasten zullen hun verdriet weg wegdrinken op 6 hoog in Frissenstein, Dennenrode, Daalwijk of een andere getto in Bijlmer/Amsterdam. Gall & Gall in de Amsterdamse Poort gaat vandaag goede zaken doen.

  Maar goed, je afzijdig houden van een discussie is een teken van zwakte. Weglopen of zaken onder het tapijt schuiven is de rode draad van het NDP beleid. En dit alles wordt nog een versterkt door corruptie en nepotisme.

  Dat Bouterse president wilde worden van Suriname heeft niets te maken met z’n liefde voor Su. Het was enkel alleen om z’n bruine reet te redden en dat hij financieel beter van werd was mooi meegenomen. Het is toch bij de beesten af. In deze tempo kunnen ze in 2015 de schatkist zelf gebruiken als brandstof en mag Front de puinhopen opruimen.


  Maak melding

 24. Balotelii.
  Ik heb gelezen dat je niet weet hoe je een kerstpakket uit moet pakken hahahahaa.
  Weet je wat djaka betekend? Rato.
  Pas op me boi, we gaan jou ontmaskeren.


  Maak melding

 25. Als er niet via het parlement openheid van zaken kan worden verkregen omdat de coalitie deze Abrahams de hand boven de kop houdt, dan is het beter om aangifte te doen bij het OM wegens diefstal, verduistering, oplichting etc. Vervolgens is het ook mogelijk om relevante stukken die betrekking hebben op de malversaties van deze minister, ten toon te spreiden.


  Maak melding

 26. Koos stelde de volgende vraag: Waar blijven Sra, Pero, Savioen,Virago, Sabidieri, Sempa, Paul, Radjkoemar Rajaram, Patrong, Anna Z, Afu Sensie en Brian met hun reacties?

  Koos je moet niet zo vervelend doen, het is toch mogelijk dat van al deze mensen tegelijkertijd de computers onklaar zijn geraakt. Dat is toch best mogelijk? Bouterse is ook, na alles wat hij gedaan heeft, toch maar mooi president van het land geworden, de wonderen zijn de wereld nog niet uit zoals je ziet. Ik zal om de bovengenoemde aanhangers/likkers van dienst te zijn de reactie die ze zeer waarschijnlijk zouden posten voor hen opstellen: Bouterse, de meest progressieve president ooit, laat zich niet afleiden door de praatjes die de Frontaanhangers onder invloed van de witte man de wereld in helpen, hij gaat onverstoorbaar door met het land op het juiste spoor te zetten, de Frontaanhangers zijn gewoon jaloers en bovendien was het tijdens het Front bewind veel ergerrrrrrrrr gesteld met de corruptie in Surname.

  Sra, Pero, Savioen,Virago, Sabidieri, Sempa, Paul, Radjkoemar Rajaram, Patrong, Anna Z, Afu Sensie en Brian, jullie hoeven me niet speciaal te bedanken dat ik verwoord heb wat jullie vanwege al die kapotte computers van jullie niet zelf hebben kunnen posten hier op Waterkant, de volgende keer mogen jullie op mijn hulp rekenen als jullie weer eens een keer de pech hebben om allemaal met computerproblemen geconfronteerd te worden.


  Maak melding

 27. “”Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW, heeft beschuldigingen vanuit de oppositie straal genegeerd”

  Ja en zo hoort het, aantijgingen zonder enig bewijs moet je negeren, het is me wat om op al die onzin van die corrupte en stelende fronters te reageren terwijl er genoeg te doen is in Suriname.

  Wie zien we hier reageren en verzoeken naar reacties van rechtgeaarde en vaderlandslievende Surinamers, medusa natuurlijk, die oen weet uit arrenmoede geen raad met dit soort berichten. Het is duidelijk dat deze medusa, dezelfde dna heeft van savioen, koos en ray. Zwerfhonden die die zich als een hyena werpen op onzin van de geboren dieven van front.


  Maak melding

 28. ik hoop dat deze stinkenke bandit niet kan genieten met het geld wat hij van het volk gestolen heeft.om heel eerlijk tezijn ben ik blij dt boutas ministers van het volk stelen.dit is een harde LES voor alle surinamers die p bouta gestemd hebben.
  moge deze boef als hugo chavev [pre. van venuzuela]eindigen.

  SOORT ZOEKT SOORT.


  Maak melding

 29. De oppositie zal vragen stellen totdat ze een ons weegt, maar deze Ramon zal ze gewoon negeren. Het doet hem niets. In Suriname is sprake van de macht van de misdaad. De criminaliteit heeft zich in Suriname genesteld in de bovenwereld en heeft een legitime status gekregen. Tot 2015 zal de oppositie van alle parlementaire info verstoken blijven. Misschien wordt het nooit meer goed.


  Maak melding

 30. Van de ene kant vind ik het heel erg jammer, maar heb al eerder gezegd dat abrihams heel erg blond is. A mang mek a moni foe sponsor a verkiezing. Baas weet dat er daar veel te halen is, dus mag hij rustig zijn gang gaan.

  Van de andere kant? nou, goed voor de Fronters. Ze zouden heel veel doen NA DE VERKIEZING. Waarom na de verkiezing????????????? Wil je het land ontwikkelen, dan moet je het NU doen en niet na de verkiezing. Ze dachten weer de macht te krijgen om de ontwikkeling van het land stil te zetten.


  Maak melding

 31. Deze mensen als Bouterse,Abrahams etc. zijn zo schatrijk, maar ze hebben nog steeds niet genoeg.
  Man,…als je laatste dag aangebroken is kan geld nog goud van de hele wereld je redden.Je kunt het ook niet meenemen.
  Het is gierigheid en hebzucht!!!!


  Maak melding

 32. @Savioen, je schrijft “Zwarten zijn schandeloze mensen”.

  =Jij en vele anderen die het steeds op etnisch gooien, moeten zich heel diep schamen.
  =Mensen die zo reageren zullen NOOIT een goed voorbeeld kunnen geven aan een volk laat staan een gezin goed kunnen opvoeden.


  Maak melding

 33. @surinam patriot
  Broeder, macht werkt verslavend. Als je 1-maal de smaak te pakken hebt wil je die niet afstaan.
  Het UITSCHOT onder het volk heeft een keus gemaakt.
  In elk land waar politiek (beschaafd) op niveau wordt bedreven zou soortgelijke situaties tot aftredingen hebben geleid. Alleen in ons geliefde land is het mogelijk om dit soort capriolen uit te halen.
  Het UITSCHOT kijkt bewust de andere kant op.
  Het wachten is dat ze nu eindelijk wakker worden en bijkomen van al het oud vreten en gratis bier die ze van tyd tot tyd van de wolf hebben gehad en hun stemmen laten horen, echter ben ik bang dat we heeeeeeel lang moeten wachten….want als ze hun bek opentrekken krijgen ze weer oud voer en drank om dit snel door te spoelen. Voor de gratis donatie zijn ze immers in staat om hun eigen moeders/vaders/kinderen te verkopen..


  Maak melding

 34. sheela, miss alee (de leugen) foe léé, together nanga ding maatjes pasew nanga réé, foe afdeling stréé-léé.

  sheela schaam jij je niet om gerekend te mogen worden onder het leugenkanon zoals Ray, lees: réé (loopt alsmaar weg voor de waarheid en/of realiteit). sheela bij réé ben je aan het perfecte adres als het om de leugen gaat. pasew réé’s maatje kan er ook wat van. sheela, voor straf vertoef je daarom in het juiste “gezelschap”. Gezellig hè sheela, liegen als tijdverdrijf en/of daginvulling.

  Léé de foe léé, dat mékie réé nanga pasew n’é pré! Deng kies” sheela ini a sé, foe jépie deng nanga stréé-léé. Ma ifoe sheela wan tapoe ooit nanga stréé-léé, dang a moes’ go potie ing éde ooktoe ini wang boeng tiengie pléé, togetger nanga deng two bigie master foe léé, pasew nanga oppermeester réé, foe stréé-léé.

  sheela ma no kré, pasew nanga réé deng abie na hébie tapoe deng foe stréé-léé moro lékie joe nanga joe wa-wang léé. sheela ma joe neng van achter naar voren na “alee” (betekent: de leugen), dat na wang mooi neng foe start nanga stréé-léé nanga a leugenkanon réé foe stréé-éé. sheela vanaf tidè joe na oenoe alla “miss alee” stréé-léé. Miss alee sa na joe bijdrage foe stréé-léé lékie pasew nanga law-léé-réé, deng two bigie pa foe na stréé-léé foe alla déé? We benne benieuwd!

  Minister Abrahams negeert terecht de aantijgingen aangaande corruptie. Mahinder Jogi (Nieuw Front/VHP) als het om corruptie gaat, vertoeft zelf in het corrupte-kammp bij uitstek, de VHP. Negeren is hier volkomen op z’n plaats. Jogi een echte mahinder.


  Maak melding

 35. PARAMARIBO, 2 mei 2012– “Corruptie ga je altijd hebben.” Dit zegt minister Ramon Abrahams van Openbare Werken over de corruptiegevoeligheid op zijn ministerie. Die gevoeligheid is bijna net zo oud als het ministerie zelf.

  Abrahams:ik ben niet corrupt maar zowel de ministerie en ik zijn wel gevoelig voor corruptie.


  Maak melding

 36. en ieder die een ander pijn doet in welke vorm dan ook
  is een duivel.rijk of arm.
  rijden in een auto die voor 400.000 srd omgebouwd is,terwijl 1000duizen janken voor een onderdak.

  wat een minister zeg.

  je bent op de aarde om voor elkaar te zijn en elkaar te helpen, en niet om elkaar te beduvelen.


  Maak melding

 37. Forummers, Odi odi.

  Natuurlijk gaat onze (sra-JUDESKA) niet reageren.
  (sra) is thans ondergedoken te Berg & Dal.

  Aldaar heeft hij thans vertier met een Euroknaller
  Want alleen Sardien met Cassave van (pero) is niet voldoende.

  Maar houden jullie (patrong) wel in de gaten hoor!!!

  Het moet mogelijk zijn om enkele Bankrekeningen van die schurk “ABRAKAHAMS” in het buitenland te traceren.


  Maak melding

 38. 18 Dec, 18:00
  President Desi Bouterse legt uit dat hij verkeerd is begrepen op de ‘bigisma day’ op 4 november te Colakreek. Hij heeft toen niet bedoeld dat de Algemene Oudedags Voorziening (AOV) omhoog zou gaan. Dit zei de president vandaag in Flamboyantpark bij de viering van kerst met seniorenburgers, georganiseerd door het Bureau van de First Lady.

  Ai baya,…je moet de ouderen niet voor de gek houden!!


  Maak melding

 39. De meest incompetente minister aller tijden zit in dit cabinet, wordt telkens weer betrapt bij elke frauduleuze handeling die hij pleegt en de enige die het natuurlijk “niet opmerkt” is DiDiBrie. Nepotisme viert hoogtij in Su maar men probeert steeds om met de beschuldigende vinger te wijzen naar de vorige regering om het accent te verleggen. Abrahams wordt de ondergang van DiDiBrie net als Somo tijdens Vene. De paarse aanhang geeft zoals verwacht geen reactie, waarschijnlijk dringt het langzaam tot hun door dat de paarse held niet aan de verwachting heeft voldaan. Slechts een frauduleuze, criminele moordenaar!!!!!


  Maak melding

 40. @Kutta,…een minister is verplicht duidelijkheid te geven bij vragen in het parlement.
  Het zijn geen aantijgingen maar vragen op grond van bewijzen op papier dat aanbestedingen van de regering door bedrijven van de minister zelf of familie worden uitgevoerd.
  Het parlement is het orgaan die controle uitvoert op de regering.


  Maak melding

 41. Ray,
  Bedankt , een goede link.
  Ik hoop dat de aanbidders van massamoordenaar Bouterse naar jou link kijken.
  Macht corrumpeert.
  Democratie en goed onderwijs is de enige middel tegen dit soort megalomane lijders .


  Maak melding

 42. @Sabidirie, kennelijk weet je nog steeds niet hoe een parlementaire democratie werkt. De belangrijkste taken van de DNA zijn medewetgeving en controleren of de regering haar werk goed doet. De DNA speelt ook een belangrijke rol bij de vorming van beleid.

  Daar waar het kan zal de oppositie een constructie houding nemen ten aanzien van het regeringsbeleid. In een fatsoenlijke democratie is geen antwoord geven op vragen van de oppositie ondenkbaar, maar in bananenrepubliek Suriname is alles mogelijk. Het volk wordt misleid door smeerlap Abrahams.


  Maak melding

 43. Koos(jer) ritueel, met zijn misplaatste “bananenrepubliek” tactiek.

  Koos(jer) lees: ritueel, jou ritueel Koos(jer) die kent een ieder inmiddels. Jou onderkruiperige houding als het om Nederland gaat is alom bekend en maakt daarom ook geen indruk.

  Koos(jer) het waren de (onopgevoede) jongens van Albina die onlangs een grensrechter hebben doodgeschopt;
  Koos(jer) meneer de ritueel, het was een (bos)neger- agent die onlangs een (Surinaamse-Hindoestaanse) jongeman vroeg in de morgen met een kogel door z’n hoofd schoot;
  Koos(jer) de twee Staatssecretarissen die worden beschuldigd van corruptie binnen een regering van amper een maaand, kan je mij vertellen of ze niet Amofo heten en/of Misiekeba. Bouterse heeft zeker deze personen gescreend en niet jou god Rutte.
  Die ongeveer 1850 roofovervallen in Nederland (dan zijn de duizenden dagelijkse berovingen niet meegerekend), worden allemaal zeker gepleegd door jongens van Latour en Albina. Ze vliegen dagelijks hier naar toe en gaan de volgende dag gelijk terug.

  Koos(jer) bovenstaand, over “bananenrepubliek” gesproken.

  Koos(jer) (mr. ritueel) ik wil je niet lastigvallen en vooral jou dagelijkse ritueel helemaal niet verstoren. Koos(jer) ritueel, we benne benieuwd!


  Maak melding

 44. Deze man Ramon A ,daar staan we toch niet van te kijken, hij doet en doet, en la we hopen dat ie na 2015 niet terugkomt, maar tot dan zal ie er zijn, hij heeft echt schijt, aan alles, maar goed, na die tijd moeten die gasten die hem nou aanvallen het moeten doen, en daar ja daar twijfel ik nu al aan.


  Maak melding

 45. @He He, bedankt voor je hersenloze uiteenzetting. Snap er alleen geen bal van.

  Ga nu eens concreet in op het feit dat Abrahams geen verantwoording wil afleggen in de DNA. Wat heeft hij te verbergen. Wat daar gaat het toch om ?

  Bouterse maakt beloftes om de oudedags voorziening te verhogen echter blijkt dit een zeepbel te zijn.

  Natuurlijk is Suriname een banenrepubliek. Er wordt een amnestiewetgeving doorgedrukt welk haaks staat op internationale wetgeving, de president die zijn eigen zoon gratie biedt, corruptie en nepotisme vieren hoogtij binnen de politiek, een president die bij verstek veroordeeld is voor narcotica smokkel, een president die nauwe banden heeft met colombiaanse drugsmaffia, met de CTU heeft suriname haar eigen doodseskader enz enz enz …

  Die koloniale troefkaart die je speelt is achterhaald. Maakt geen enkele indruk. Corruptie in Nederland wordt gestraft. Maak je niet druk.


  Maak melding

 46. @Kuttaa

  Zo dacht je baasje bouta ook. Maar toen hij zag dat een strafzaak tegen hem nadelige gevolgen zou hebben voor hem toen kwam hij met de bouta amnestie.
  Straks volgt Abrahams zijn vb op en hebben wij het Abrahams amnestie .De paarse ministers zijn voorbereid ,ze hebben allemaal hun eigen amnestie formulier in hun broekzakjes zitten!
  EEn heel mooi manier om te zeggen …’kijk,ik ben schuldig ,mijn Amnestie is hiervan het bewijs,maar jullie kunnen mij/ons niks doen”


  Maak melding

 47. De oppositie kan haar kostbare tijd nu wel beter benutten door zich intensief voor te bereiden op de verkiezingen van 2015. Vragen van ministers zullen onbeantwoord blijven. Het is nu zaak om de winst in 2015 binnen te halen. De politieke partijen moeten nu al inventariseren waar de kansen liggen. De grootste botlleneck wordt wel de partijen van Brunswijk en Somohardjo. Die zijn als een molensteen rondom de nek van de surinaamse politici!


  Maak melding

 48. We moeten vaststellen dat sinds 1980 de parlementaire democratie in Suriname veel heeft moeten verduren. De fundamentele rechten van het volk zijn haar ontnomen. Paradoxaal genoeg zien we dat diegene die het volk deze rechten hebben ontnomen, nu door datzelfde volk aan de macht zijn geholpen. Gevolg hiervan is wel dat het parlement een ´rudimentair orgaan´ is geworden in ons staatsbestel m.a.w. het stelt niets meer voor! DNA wordt genegeerd en vormt geen enkel tegenwicht jegens de machthebbers. Alle 3 machten zijn onder controle van de mensenrechtenschenders. De vraag is of het volk daarvan doordrongen is. Wie heeft een andere mening…


  Maak melding

 49. BREAKING NEWS.

  1.Suriname geeft geen goedkeuring Nederlandse ambassadeur

  2.Geheime archieven worden toegankelijk voor Tweede Kamerleden

  WATERKANT.NET WAAR BLIJF JE??????


  Maak melding

 50. Ghandi,

  Ik ben het niet met je eens, maar om heel andere moverende redenen.

  Onze parlementaire stelsel werkt niet omdat onze politici onvolwassen zijn. Politiek in Suriname is helaas nog steeds een money making business vandaar dat die fronters zich primitief gedragen.

  Voor fronters is de DNA de plek om politiek te bedrijven en niet om de uitvoerende macht te controleren, zoals het in elke volwassen democratie het toe gaat.

  In Nederland bijv. zou een parlementslid zo een beschuldiging nooit in de tweede kamer uiten en dan nog zonder enig bewijs.

  In Suriname is het front primitief politiek enkel en alleen om de huidige coalitie in een kwaad daglicht te zetten in de hoop dat men de volgende verkiezing gaat winnen, want in het regeer centrum zit het geld.

  De huidige regering handelt precies zoals het hoort, namelijk negeren, hoe kan je aantijgingen van een beroepsboef zoals Jogi zonder bewijs serieus nemen, kom op.


  Maak melding

 51. Minister Abrahams duldt terecht geen comedie, poppenkast of theater van een mahinder.

  Minister Abrahams negeert aantijgingen corruptie.
  Dat is meer dan juist. Niet reageren op hypocrieten en daardoor jou tijd zo effectief als mogelijk invulling trachten te geven is volkomen op z’n plaats.

  De VHP is altijd het broeinest in Suriname geweest als het om corruptie gaat. Het is de laatste partij die dit onderwerp aan zou mogen snijden. Deze racistische partij bij uitstek de VHP dacht een soort monopolie te hebben op de Surinaamse economie.

  Abrahams, jou energie niet steken in laster en leugenpraatjes, zoals velen hun dagelijks werk van maken op deze site. Wanneer ze elkaar plussen en mekaar voor de gek houden, gaan ze zelf in hun eigen braaksel en grappenmakerij geloven.

  Minister Abraham niets van aantrekken. Vooral niet van deze geboren racisten, deze VHP-grapjassen, die denken de creolen gelieerde groep m.n. ala NPS-periode te kunnen uitspelen. Want even een beetje kroeshaar or whatever ben je kafri en tevens de klos bij deze gasten.

  Mister Abraham oftewel Minister Abrahams, het spelletje van deze VHP gasten is mooi en welletjes geweest. Deze lui hadden zelfs geen aandacht voor hun eigen arme Hindoestaanse (Koeli) broeders in de moeilijke posities, laatstaan voor de creolen, kafri’s oftewel blakamangs. Tell it like it is. Er genoeg zich respecterende Hindoestanen in andere settings en partijen.

  Jouw geëtaleerde houding Abrahams is nogmaals voor de volle honderd procent correct en op z’n plaats. Geen comedie, poppenkast of theater!

  Bovendien van Jogi (bear), niets van aantrekken, een mahinder pur sang! Als hij met z’n jogi-bear wil spelen, tot daar aan toe, maar niet in het Surinaamse Parlement, de Surinaamse Assemblee.

  “Mahinder”!


  Maak melding

 52. Atoombom op Suriname.
  Altijd gedoe met al dat mengelmoes daar.
  corruptebende, moordenaars en tropichegroene hart wordt massaal vernietigd.GEEN GOUD MAAR KWIK VOOR MENSEN IN BINNENLAND.

  Lange leve de indianen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.