‘Bo Dushi TV’ in het teken van Onafhankelijkheidsviering Suriname

2

Het Caribische niche-kanaal ‘Bo Dushi TV’ staat deze week in het teken van de Onafhankelijkheidsviering van Suriname(Srefidensi) en zal de viering in Suriname live uitzenden. Dat meldt de zender in een persbericht. Vanaf woensdag 21 november besteed Bo Dushi TV aandacht aan de Srefidensi festiviteiten. Met interviews, reportages en historische beelden. Dit is mede mogelijk door de samenwerking met Rasonic TV en STVS uit Suriname.

Naast de uitzendingen over de festiviteiten in Suriname zijn dagelijks Surinaamse programma’s te zien op Bo Dushi TV ondermeer, Soengngies Keukengeheimen, SarnamiTV, kerkdiensten, In Huis, RTV Journaal en natuurlijk de eigen producties uit Nederland.

Om iedereen kennis te laten maken met het vernieuwde Bo Dushi TV en de uitzendingen vanuit Suriname te kunnen volgen is Bo Dushi TV vanaf 21 november tot en met 30 november wereldwijd GRATIS te volgen op www.bodushi.tv.


2 REACTIES

 1. Donderdag 22 november 2012 om 14:09 uur, door Astrando

  Venetiaan ARAMARIBO 22 nov – Dat de economie het steeds beter doet, komt niet zozeer door uitmuntend beleid nu. Dit zegt ex-president en parlementariër Ronald Venetiaan (Nieuw Front/NPS).

  Astrando: Vene geeft het in deze zelf toe. Regering Bouterse kan goed inspelen op de mogelijkheden op economisch gebied. Ondanks de lege staatskas en torenhoge schulden die het FRONT achter liet.
  Conclusie: Surinaamse staatskas zou door NDP leeggeroofd worden. De SRD munt zou devalueren. Suriname zou geboycot worden ( Totnutoe doen alleen FRONT en hun Baas Nederland dat helaas zonder succes).
  Predsident Bouterse zou 2015 niet halen maar tijdelijk president zijn. Nu popelen de aasgieren van het FRONT en de felbestrijders en saboteurs van suriname naar 2015 om weer voor de zoveelste keer teleurgesteld te raken in de overwinning van de NDP Bouterse en het surinaamse volk want er wordt samen gewerkt met het volk van suriname het land tot grotere hoogte te stuwen. Met deze stelling geeft Venetiaan onbewust toe hoe goed de NDP van Bouterse het doet. Als suriname 8 miljard euro aan inkomsten mag verwachten voorspel ik dat wij nederland in de toekomst rijst en geld zullen toesturen. Dat is meer dan de ontwikkelinghulp die na de onafhankelijk van suriname door nederland was toegezegd maar nederland zelf voor suriname bepaalde hoe het geld besteedt moest worden en producten van Albert Heyn verplicht was af te nemen.
  Bouterse toont dat hij met de erfenis toch goed kan inspelen dan anders was voorspeld door Vene en FRONT.

  Venetiaan: Het is eerder de erfenis die de Nieuw Front-regering naliet, die thans goed doet oogsten. Tot aan het eind van de huidige regeertermijn mag ruim vier en dertig miljard Surinaamse dollar (ongeveer acht miljard euro) aan inkomsten worden verwacht.

  Astrando: Is dat geen buitengewone prestatie van de NDP lezers en sympathisanten???????????????????????????????????
  Suriname op weg naar een echte zelfstandige natie verlost van aasgieren uit het FRONT national en nederlandse bemoeienis. Vene geeft zonder dat hij het beseft toe dat de NDP niet de amateurs van het FRONT national zijn maar in alle segmenten in de samenleving en produktie sectoren kan consolideren in de totale economie.

  Venetiaan: Niet niks en dat dankzij het strakke economische en financiële beleid van de vorige regering. Die had een relatief minder mooie start. “De huidige heeft een in kracht toenemende economie geërfd, terwijl haar voorganger was opgescheept met een neergaande economie.

  Astrando: Dat zeg je als je merkt dat je terrein begint te verliezen en geen raad meer weet over de stormachtige successen van de NDP regering en haar volk. Vene vergeet dat hij ook veel schulden en een lege staatskas heeft achtergelaten met zijn corrupte FRONT bende. En projecten die de NDP nu uitvoert een mogelijkheid was voor het FRONT maar nooit werkelijkheid werd dan een natte droom. De Wijdenbosch brug heeft gezorgd voor een neergaande economie(Vene vertelt niet waarom en wat de rede is van de neegetelde gelden voor de wb brug) omdat NDP zich toen niet meer met het besturen van het land belaste. Er was een goede reden voor een lege staatskas want nu rijdt Vene ook elke keer over de wb brug om te gaan hengelen.

  Venetiaan: Dankzij de kracht van de erfenis kan de huidige regeringsleider het volk beloftes voorhouden”, zegt Venetiaan. President Desiré Bouterse had het onlangs over een ‘gouden’ kerst.

  Astrando: Vene is duidelijk helemaal de weg kwijtgeraakt en in de war door de financiele en economische verworvenheden van NDP en president Bouterse. Suriname is gewoon goud geworden letterlijk en figuurlijk. A trong gotu noja, alla sma wani libie na ini.

  Venetiaan: Tegen die tijd moeten productiecontracten getekend worden met twee buitenlandse goudmijnbedrijven. Volgens Venetiaan is dit soort opstekers ook te danken aan de economische erfenis. Toch zou Bouterse voorzichtig moeten zijn. De staat van de economie nu mag niet verleiden tot buitensporig sociaal beleid. Het is leuk om mensen van alles te beloven, maar ook in de toekomst moet dit te betalen zijn. Dat gaat dan helemaal op voor de minder gunstige tijden.

  Astrando: NDP-Bouterse hebben geen advies van de pyamadrager Vene en Holland nodig. Deze regering en zijn leider zijn daadkrachtig en energiek genoeg Suriname naar het internationaal forum te dragen en op de wereldkaart gezet te worden. SRANANG MANG BONDRU KON NA WANG. SRANANG SA WINI. GADO DE WI FESI MANG.


  Maak melding

 2. Wat heeft dit in s hemelsnaam te maken met het onderwerp? Het raakt kant nog wal.
  Ik kom dit stuk overal tegen en het begint mij de keel ui te hangen want er staan veel onzinnige dingen in. Het klopt van geen kant.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.