donderdag, juni 20, 2024
HomeOnderwerpenEconomieAssuria binnenkort ook in Trinidad & Tobago

Assuria binnenkort ook in Trinidad & Tobago

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 nov – Assuria heeft onlangs met succes een bod gedaan op alle uitstaande aandelen van Gulf Insurance Limited, een in Trinidad & Tobago gevestigde schadeverzekeringsmaatschappij. Gulf is ook actief in 12 eilanden in het Caraibisch gebied, waaronder St. Maarten, St. Kitts & Nevis, St. Lucia en St. Vincent.

Met deze aankoop geeft Assuria invulling aan haar strategische doelstelling om in meerdere Caricom-landen verzekeringsactiviteiten te ontplooien. In maart 2012 opende Assuria al een kantoor in Guyana.

Thans wordt gewerkt aan het verkrijgen van de benodigde goedkeuring van de diverse toezichthouders, waaronder de Centrale Bank van Suriname en de Central Bank of Trinidad & Tobago. Assuria hoopt nog voor het eind van het jaar de transactie af te ronden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. misschien is dit de eerste stap van het land suriname om zich op internationaal nivo te gaan bewijzen.eerst guiana nu de rest van de acrribean. Go assuria, go assuria.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES