VIDEO: ‘Alleen maar nette mensen’ in Suriname en Curaçao

1

Afgelopen zondag ging de Nederlandse film ‘Alleen maar nette mensen’ in première bij TBL Cinemas in Suriname. Daarbij waren de schrijver van het gelijknamige boek Robert Vuijsje en hoofdrolspeler Géza Weisz aanwezig. De vrouwelijk hoofdrolspeelster Imanuelle Grives kon er niet bij zijn vanwege verplichtingen in het theater in Nederland.

De verfilming van het boek van Vuijsje heeft in Nederland nogal wat stof doen opwaaien. Er is veel kritiek, net als in 2008 op het boek. Waterkant.TV peilde de mening bij enkele vrouwen in Suriname na de vertoning. Ook Robert Vuijsje kwam aan het woord:

Maandag vloog Vuijsje door naar Curaçao waar de film ook wordt uitgebracht. Maandagavond vond de voorpremière op Curaçao plaats. Daarbij mochten alle rondborstige vrouwen gratis naar binnen. NOS correspondent Dick Drayer was erbij en maakte dit verslag:

1 REACTIE

  1. Fu san idi a man no mik wan film fa ing ma nanga sa.
    Dan a bo moro netjes….idioot jij.
    Maak toch van jou eigen mensen en zij die op je lijken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.