Voorstelling ‘Famiri Misma’ met Denise Jannah en De Nazaten

1

Komend weekend spelen Denise Jannah en De Nazaten de voorstelling ‘Famiri Misma, een Kaseko Cantate’. Een swingend concert, te zien in Rotterdam en Amsterdam, waarin Surinaamse Kaseko verweven wordt met Jazz, Latin, Reggae, Calypso.

Famiri Misma is een eerbetoon aan een populair radiohoorspel uit de jaren zestig waarin Wilfred Teixeira met veel humor de multiculturele mix in Suriname beschreef. Harry de la Fuente, die alle typetjes speelde, was tevens violist en combineerde de klassieke muziek met Surinaamse kaseko.

Uit de rijke schat aan poëzie van de Surinaamse en de Nederlandse taal componeerden jazzzangeres Denise Jannah en het Surinaams/Nederlandse blazersensemble De Nazaten een geheel nieuwe, swingende en soulvolle kaseko-cantate om naar te luisteren, mee te zingen of om op te dansen.

Vrijdag 12 oktober in De Doelen (Rotterdam)
Zaterdag 13 oktober in het Bijlmer Parktheater (Amsterdam Z.O.)

1 REACTIE

 1. Denise is een hele goeie jazzy -zangeres.
  Lijkt me erg leuk.
  Heb gehoord van ‘famirie misma’ ben benieuwd.

  Beetje laat hoor, deze info.
  mang, we zijn in holland hoor, druk, druk druk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.