Volgende stap: Surinaamse ambassade in Duitsland

186

PARAMARIBO, 9 okt – Suriname is van plan een ambassade op te zetten in Duitsland. Dit zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, Buza. De ambassade moet nog tijdens de huidige regeerperiode worden gerealiseerd. De vestiging maakt deel uit van het nieuwe buitenlandse beleid. Na Frankrijk wordt Duitsland gezien als belangrijke partner in Europa.

Nu in Parijs een Surinaamse ambassade staat, wordt gemikt op Duitsland. “Concreet is nog niet veel bekend over het ingezette proces, maar het streven is om in 2013 reeds een ambassadeur gestationeerd te hebben in Berlijn”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Het voorbereidend werk is intussen al begonnen. Ook Afrika krijgt meer aandacht de komende tijd. Nog dit jaar wordt een ambassade geopend in Equatoriaal Guinee.

De voorbereidingen zijn al vergevorderd. “Een technisch team van Equatoriaal Guinee was pas in Suriname om dit met ons door te nemen”, aldus Lackin. Suriname wil meer voet aan de grond krijgen op het Afrikaanse continent. De ambassade in Zuid-Afrika is daarvoor kennelijk niet genoeg. Voor het inrichten van de nieuwe post wordt zo’n vijftigduizend dollar uitgetrokken. Er zijn ook plannen voor extra diplomatieke posten in buurlanden Brazilië en Guyana.


186 REACTIES

 1. Bala lackin,
  loekoe noh.We gaan niet meer dom doen met ons geld.Ik wil niet meer horen dat we straks ambassade,s gaan opzetten op de polen omdat het ijs straks gesmolten is.We moeten vertegenwoordigers hebben waar onze nat.carrier landt om de Suri’s te helpen als ze in problemen eens geraken.En waar de SLM landt,wil zegen dat we met dat land een goede verstandhouding hebben en dat moeten uitbreiden tot wederzijds voordeel.Nogsteeds is er geen foto van de accreditatie van de clown in Parijs te zien geweest in de kranten.Ook niet van de Commenwealth. We wachten.

  Cobie.


  Maak melding

 2. En wie gaat dit weer betalen? Of is er iemand van de inner-circle verliefd geworden op Unter Den Linden, die nu iedere dag daar curry wurst wil gaan eten op kosten van de Surinaamse belastingbetaler. De ambassades zijn altijd de uitzendbureaus van de Surinaamse politieke partijen geweest. Deze regering echter, gaat een stap verder, ze sturen hun mastodonten en aanhang, met groot verlof in een mooi ontwikkeld land….


  Maak melding

 3. Hahahahaaha, ai me gado lackin.
  Kan je ons vertellen wat tot nu toe de voordelen zijn met een miljoenen ambassade in Frankrijk???
  Lackin als je het niet weet, Europa spreekt één taal als het erop aankomt.


  Maak melding

 4. “De vestiging maakt deel uit van het nieuwe buitenlandse beleid.”
  _________________________________________________________

  Wat is dat nieuwe beleid dan?

  “We willen zaken doen met alle blanken, zolang ze maar geen Nederlanders zijn” ?

  Vrij naar George Orwell… All white are white, but some whites are more white than others whites.


  Maak melding

 5. Ambassade in Duitsland???? Kan iemand mij vertellen hoeveel Suri’s in Duitsland wonen en wat de historische relatie is tussen Suriname en Duitsland???


  Maak melding

 6. Eis eerst van die Germanen dat ze hun vergane Goslar
  meenemen. Het ligt daar voor pampus en belemmert de
  levensstroom van Suriname en de Suriname rivier.


  Maak melding

 7. @SOCRATES

  “Kan iemand mij vertellen wat de historische relatie is tussen Suriname en Duitsland?”

  Nooit van de EBG / Hernhuters / Kersten N.V. gehoord? 🙂


  Maak melding

 8. Lackin die praat alweer onder invloed van verboden spullen!
  Als er 1 regering in de wereld is die DOMHEID en UITKUNDE uitstraalt dan is het wel deze NDP REGERING. Wedden dat 1 van de amnesia lijders van Boxel geaccomodeerd zal worden voor deze nodeloze post?


  Maak melding

 9. Een ambassade in Venzuela, Noord Korea of China ligt eerder voor de hand. Maar goed, we weten nu waar de prioriteiten van deze regering liggen. Overigens komt die ambassade in duitsland niet. Daar zorgt Rutte wel voor.

  Zoals Cassaveplanter Pero zou zeggen, Lackin Go Go Go !!


  Maak melding

 10. @astrando

  Yes ,yes,yes,spin your wings worldwide but PLEASE, do not forget your friend AMNESTIE at home.Otherwise your wings [bouta wings] will go clip,clip,clip and than you will fall from the sky ,right back on earth.


  Maak melding

 11. @Socrates
  Wonen ook suri`s in z-afrika, equatoriaal guinee etc?
  Gaat ook om economische banden, kennis en innovatie.
  Socrates heb jij de wereldglobalisatie goed begrepen?
  Hoeveel suri`s wonen in China???????????????????????
  Maar de economische banden zijn toch goed en belangrijk voor suriname. NDP denkt innovatief,globaal en mondiaal.NDP heeft samenwerking met China(ANS sporthal enz.) in de jaren 80 versterkt en niet Front.


  Maak melding

 12. Wat is de meerwaarde van een ambassade in Parijs en een in Duitsland boven een die in Nederland gevestigd is en het hele europese continent tot haar diplomatieke taakgebied rekent. Nederland wordt ook als de POORT van EUROPA aangeduid, dus als je je bij de poort vestigt, dan kan iedereen jou vinden.

  Daarnaast, wie gaat deze loodzware diplomatieke vertegenwoordiging in den vreemde bekostigen? Juist ja, niet mijnheer Lackin. De rekening van deze extravangantie in het buitenland is voor de surinaamse belastingbetaler, die nu al problemen heeft zijn tank vol te kunnen gooien. Diplomaten leveren het land geen rooie cent op. Zij kosten het land juist bakken met geld, omdat in het buitenland – vooral Parijs en Duitsland – de kosten van levensonderhoud veel hoger zijn. Meerwaarde hebben de heren en dames diplomaten niet voor het land, dat hen uitgezonden heeft. Wat heeft mevrouw Somohardjo in Indonesie voor Suriname betekend? Helemaal niks! Suriname moest zelfs de vliegtickets – Air Viagra – van Somo betalen, zodat hij in Djakarta aan zijn huwelijkse plichten kon voldoen. Vandaar dat Somo zichzelf nog belangrijker is gaan vinden.


  Maak melding

 13. Eentje op Ethopië lijkt mij geen gek idee!!! je zult in elk geval meer aanwinsten van Goud binnen halen tijdens de hardloopwedstrijden!!

  Lackin heeft gedroomd van Hitler!!!


  Maak melding

 14. Suriname dient eerst nationaal goed te draaien. Bouterse dient eerst een goede relatie met zijn volk te hebben. Suriname mag zoveel willen, maar wil Duitsland dit. Madame Merkel kan nadenken.


  Maak melding

 15. @ Socrates
  Is jouw vraag over de historiciteit met de Duitsers meer een uiting van sarcasme of een van ignorantie?
  Indien het 2de het geaval is,moet je iets aan jouw algemene ontwikkeling doen!Ik hoop dat ik met het eerste geval van doen heb,dan blijf ik die persoon in je zien die ik altijd voor ogen had!!Anders 🙁 !


  Maak melding

 16. @Astrando
  De enige vooruitzichten met deze landen die wij hier in Suriname merken is het vele gereisd van je baasje en zijn schoothondjes dag in en dag uit ,voor bezoekjes aan families die ze in alle haast gemaakt hebben in deze landen . Dat doen ze om persoonlijk belang en niet om LANDSBELANG!Het is lekker reizen voor ze de gehele jaar door, gratis verzorgde reizen met behoorlijk zakgeld op stap gaan tenkoste van de belastingbetalers in Suriname. Voor sommigen van de ndp horde is Suriname hun vakantie land geworden. Alleen als ze de go van je baasje moeten redden en documenten moeten tekenen zie je hun smoelwerk hier.Ach Somo die woont met Amina in Djakarta!


  Maak melding

 17. Uiteindelijk zal de winst 0,0 zijn.
  Ik zie deze move in een andere perspectief, men denkt in Suriname dat ze Nederland op de kast gaan jagen met dit soort berichten.


  Maak melding

 18. @@ Socrates ik zal mijn best doen aan jou te vertellen wat de relatie tussen SU en Duitsland is.

  Tussen 1940- 1945 probeerde de militairen van Hitler op de watertoren van de waterleiding in Paramaribo te klimmen en gif(sterke serum) daarin te mengen! Deze werden toen gepakt en vergeet de Goslar niet!! nadat zij dachten gepakt te worden, hebben zij de luik van het schip geopend en vervolgens laten zinken!! Luku na baka Wojo ina Liba!! Mijn opa bezorgde eieren voor hen in opdracht van SU’s overheid, niet wetende dat zij van plan waren de SU’s ook te vermoorden en vergiftigen.


  Maak melding

 19. @Astrando
  Je moest een regeltje verder gelezen hebben en natuurlijk begrepen hebben waarop dit allemaal aanstuurd. Een ieder weldenkend mens met een gezond verstand zou het sarcasme dat erin verborgen gaat wel gemerkt hebben.
  Spin your wings worldwide is niet voor jouw baasje bestemd. Zijn vleugels zijn gesnoeid, echtwaar verder dan china,cuba,haiti ,afrika,brazilie komt hij noooooiiit!!Zijn vleugels hebben een beperkte spreidruimte!!
  Whahahaaaaa


  Maak melding

 20. @MEDUSA.

  het waren Duitse vluchtelingen die zich hier vestigden.Ze werden in Duitsland vervolgd omdat zij tot het protestantse kerk toe traden en dat was een grote zonde waarop onteigening en doodstraf stond.
  Dus waren heus geen gezanten van de Duitse regering die hier kwamen,maar juist mensen die alle banden met Duitsland verbraken en probeerden hier hun religie uit te oefenen.

  Cobie.


  Maak melding

 21. @wiep-ding
  En je denkt dat Duitsland in deze moderne tijden geen bezwaren zal hebben banden te onderhouden met een man die 15 van zijn eigen landgenoten om het leven heeft gebracht in de jaren 80?
  is de jaren 80 niet de verboden geschiedenis van Suriname?Wedden dat jij noch Medusa de jaren tachtig zullen herhinneren?Wedden?


  Maak melding

 22. Duitsland zit niet op bokito’s te wachten. De bokito’s krijgen een complex als ze in duitsland zijn. Ze kunnen maar beter in de jungle blijven. Dat is hun thuis. Voelen ze zich veilig.


  Maak melding

 23. Marionet Lackin, wereldwijd klagen en vragen!!!!!!!!!!!!
  Die hele grote boze wereld is tegen Su, die het allemaal zo geweldig doen en voor elkaar hebben.
  Maar de mensen in Commewijne hebben niet eens drinkwater, de meest elementaire levensbehoefte. Schoolkinderen die meegedaan hebben met de opruimaktie van Su. J krijgen geen vergoeding evenals de vrijwillige politiemensen die al 2 jaar op geld zitten te wachten. Regelen jullie eerst die eenvoudige dingen in die apentuin voordat die Lackin weer gaat bedelen in het zo verfoeite blanke buitenland.


  Maak melding

 24. Beste leden dan dit forum. Ik dank u allen voor de beantwoording van de vragen die ik heb gesteld inzake de installatie van een ambassade in Duitsland. Ik pretendeer niet veel te weten daarom heb ik ook mensen om mij heen die mij tekst en uitleg geven over zaken die voor mij niet duidelijk zijn.Laten we afwachten of Lakhin het woord bij de daad zal voegen….

  Ik dank u allen.


  Maak melding

 25. NDP kabinet is een business kabinet daarom moet er veel getraveld worden en niet anders. NDP kabinet is geen lintjes knippen kabinet als de voormalige symbolische pres Vene. Dat mek vene beng musu gweeeeeeee.


  Maak melding

 26. @anna-z
  Nog vele na deze anna. Blijf ze pakslaag geven en ze bij hun verstand zetten.

  De Fronters leiden aan het Naweeën Post Syndroom (NPS).
  Ze zijn nogsteeds niet bijgekomen van de NDP (Njun Denki Partij)pakslaag bij de verkiezingen en de overwinningen die nu en voor altijd geboekt zullen worden. De fronters kunnen alleen maar kijken en hun oppositie deugt niet daarom buitenspel zetten. Alles wat niet deugt tegen NDP is buitenspel zetten of buitenspelval creëren.


  Maak melding

 27. @ die zelfde redi moesoes fam..hebben voor bouta gestemd
  @ dus wat is het probleem als er een ambassade in duitsland komt als jullie trauma hebben ga lekker voor een tram of trein springen …wij doen wat wij willen ….
  ..I love su woon en werk …


  Maak melding

 28. @Ray
  Venetiaan van jou NPS heeft het surinaams record (mischien ook wereldrecord)lintjes knippen verbroken en ook het record lintjes en decoraties uitdelen aan zijn corrupte kabinet die nu allen in de cel thuis horen. En jullie frontforumleden gaan door het lint als jullie met de feiten op jullie neus worden gedrukt.
  Is een groot verschil met als eerste een finish lint bereiken bij de eindstreep. En dat demonstreert de NDP elke keer.


  Maak melding

 29. ambassade in Duitsland? eerst moet de verstandhouding met Nederland hersteld worden, dan kan Suriname meeliften met de wereldeconomie. Niet alle bakra’s zijn uitbuiters en slavendrijvers, het zijn hardwerkende en ondernemende mensen die verder kunnen kijken dan de horizon. Dus eerst de betrekkingen met Nederland als prioriteit nummer 1 herstellen en dan de duitsers interesseren voor Suriname.


  Maak melding

 30. @Astrando

  jij schrijftNDP=Njun Denki Partij.
  Ben je Amnestie dan vergeten erbij te vermelden of heb je het opzettelijk weggelaten?
  Want volgens mij zou het moeten zijn
  Njun Denki Partij met AMNESTIE.

  of

  Njun Denki Partij die niet zonder Amnestie kan.Zonder Amnestie is de nieuwste vorm van ndp betekenis dood.
  Ps
  Dat de ndp kabinet niet ervoor is om lintjes te knippen weten wij al sinds 1980.De ndp baas kiest liever voor machine geweren en uzi’s.Met de sociaal maatschappelijke doelen heeft hij geen belang bij,maar moorden o,jee,ja dan pas praat je over de ndp kabinet.
  En kijk ,chek die arrogante lijder van je…die man kan de europeese landen niet binnen ook niet zonder Amnestie. Wat een schande.


  Maak melding

 31. @rigel
  Zo een kolonialistisch en opportunistisch denkend persoon als jou ben ik nooit tegen gekomen op dit forum.

  Waarom schrijf je niet Lufthansa alternatief tegen KLM monopolie.


  Maak melding

 32. Er moest zeker weer een analfabeet met 3 jaar lagere school maar wel familie lid van NDP worden geholpen aan een baantje als ambassadeur: Iets voor Dino?


  Maak melding

 33. @Astrando
  Hij mag dan het wereld record lintjes knippen verbroken hebben volgens jouw ,dan nog zijn wij, de rechtgeaarde surinamers trots op hem.Hij kan de wereld rondreizen en Amnestie is dan geen vereiste.Als VEnetiaan decoraties heeft uitgedeeld heeft hij dat gedaan bij de mensen die het verdiend hebben en ervoor gewerkt hebben.Hij Venetiaan is een man die met opgeheven hoofd de wereld groet.
  Dat je baasje geen lintjes knipt weten we sinds 1980. Hij heeft liever een geweer waarmee hij de mens kan neerknallen. Waarom zwijg jij over de prestatie van je baasje over zijn record?
  Wel hij heeft het record voor het vermoorden van de meeste burgers in suriname verbroken en het staat nog altijd op zijn naam. Ook hij heeft decoratie mogen opspelden ,alleen het waren zijn medeplichtigen geweest,aan wiens handen bloed kleven van onschuldige burgers,zondaars die bekroond werden voor het executeren van surinaamse burgers.
  Waar Venetiaan met opgeheven hoofd reizen kan ,kan je baasje het hem niet nadoen . Dan heeft hij zijn lifeline nodig ..Amnestie.Je kan bijna zeggen dat Amnestie zij echtgenote is.
  Whahhaaaaaaaa
  Venetiaan is Echt….Bouta je baasje is NEP .Zonder Amnestie is je baasje een NUL,WAARDELOOS.!


  Maak melding

 34. Bron.Waterkant.net

  @Ray

  De laatste getuige is al gehoord. Dat is de Nederlander Peter van Haperen. Die is naar Suriname gehaald op verzoek van de verdediging. Volgens Van Haperen was er wel degelijk sprake van een “staatbedreigende situatie” in december 1982.

  Hij zou van Nederlandse en Amerikaanse veiligheidsdiensten geld hebben gehad om een invasie te plegen. Bouterse moest worden afgezet als militair en politiek leider van Suriname. Het idee van een invasie zou aan het brein zijn ontsproten van enkele van de latere slachtoffers. Onder hen bevonden ook degenen die in de nieuwe regering zouden zitten na een geslaagde coup. Die zou plaatsvinden rond kerst 1982. “Er zijn ook vrienden van mij gedood onder wie André Kamperveen”, aldus Van Haperen. Hoewel diens verdediging hem had opgetrommeld, ontkende hij voor Bouterse te pleiten.


  Maak melding

 35. @Astrando
  Natuurlijk heeft Suriname nooit een slechtere lijder gekend als je baasje. Die titel daar is hij nog steeds houder van.Heb je ooit gehoord dat een president voor hem overgegaan is tot het vermoorden van zijn medeburgers op koelbloedige wijze?
  Heb je ooit gehoord van een president met Amestie?
  Wel die record heeft hij,je baasje vastgelegd en ik denk niet dat anderen in de wereld haast hebben om die record te verbreken.Amnestie is niet iets waar je trots op moet zijn ,dat weten alle levende zielen in de wereld, voor de ndp horde en hun baasje tja die zien het als een zegen want dan kan baasje zolang amnestie bestaat niet gestrafd alsmede niet berecht worden.


  Maak melding

 36. @Astrando
  staat dit allemaal in de dossier van de getuige die bouta moet helpen vrijpleiten?
  Arme Astrando,die man heeft wel dit geschreven…Mijn vrienden werden vermoord….
  Snap je het verschil dan niet wat vermoorden betekend?
  Dat zegt happeren de klapperen en de ndp horde,jammer dat de slachtoffers geen kans hebben gehad om hun kant van de tragedie na te vertellen.Zeer jammer. Je baasje heeft het heel aardig klaargespeeld. Hij had natuurlijk gedacht geen getuigen geen zaak. Waarom heeft je baasje dan amnestie nodig geacht/want trangafasie heeft hij dat bewerkstelligd. Misschien heeft hij de verkeerde advocaat genomen. Hij moest jou huren kon je te Boxel verschijnen met deze dossier en je ‘onschuldige’ client bouta vrij krijgen.
  Als deze dossier zo explosief is dat het bouta je baasje kan vrij krijgen waarom dan al die show te boxel compleet met amnesia getuigen opzetten en gelijk overgaan tot de bekroning van de show,the showstopper AMNESTIE!!


  Maak melding

 37. Als er in Europa ergens na nederland een ambassade zou moeten staan van Suriname dan denk ik eerder aan Duitsland dan Frankrijk. Duitsland is een van de grootste economieen van de wereld. Duitsers gaan heel graag op vakantie om hun euro’s uit te geven. Voor de Toerisme zou het een enorme boost zijn voor Sme, het duitse produkt is een van de beste en meest gewaardeerde ter wereld.. Renault vs Mercedes 🙂

  Duitsland is 10x nederland in het kwadraat, als ze zouden gaan investeren. Duitsland is de motor en hart van europa.

  Wat dacht je van een goedkopere directe vlucht van Dusseldorf naar Paramaribo. Ik teken ervoor. Mij zie je dan niet meer op de monopoly vluchten van klm/slm….

  Ik ben i.t.t. de meeste van de reageerders hier wel positief hierover.


  Maak melding

 38. Lobi brada Ray,
  Die paarse beesten komen met alle soorten leugens en bedrop op de proppen om moord op onschuldige en ongewapende burgers goed te praten.
  Die idioot komt nu met van haperen en invasie,hoeveel
  leugens hebben wij de afgelopen jaren al niet gehoord.
  Van op de vlucht neergeschoten,tot tegen coup, waar zijn al die bewijzen om het staven? kijk naar de beelde van fort bomika met maurice Bishop, Bouterse,naarndorp,Sital, graanoost en die andere moordenaars. al die beesten die deze moorden goed praten zullen hun straf niet ontlopen.
  ook aan Hitler tijdperk is er een eind gekomen.


  Maak melding

 39. @Paagal

  Ja, en duitsland heeft ook 80 miljoen inwoners.
  En de duitse Zündap bromfiets doet weer zijn intrede in Suirname. En nu onze tropische producten voor duitsland en land-bosbouw kennnis.De handel is begonnen. Snel een ambassade en handelsmissie Duitsland. Suriname globaliseert en produceert.


  Maak melding

 40. Goeie zaak toch,

  Vraag me dan alleen af hoe vaak de ambassadeurs de grens over worden gezet.

  Want de narcotica brigade in beide landen zijn bijvoorbeeld moeilijk te noemen, daarnaast kan Nederland op Zowel Duitsland en Frankrijk behoorlijk wat druk uitoefenen, in beide Landen is Nederland geliefd.

  Dus ga zo door Bouta.


  Maak melding

 41. DUITSLAND LIGT OOK AAN DE NOORDZEE!!
  maar dat is nog niet doorgedrongen door die schietgrage scherpschutter van Fort Zeelandia.
  Maar dat kan ook niet anders, als je samen met Somo en Brunny de hersens hebt van 1 garnaal.


  Maak melding

 42. @Ray
  @GMap

  Geen enkele revolutie ter wereld heeft plaatsgevonden zonder bloedvergieten ( en dan is die van suriname de humaanste en een met weinig doden in vergelijking met de andere cunta’s.)En pech hebben jullie als een onverstandige zwakte voor eigen voordeel familie of wat dan ook van jullie erbij zat.

  Geen enkele kolonisator heeft een land bezet zonder massa slachting. (hele indianenstammen zijn uitgeroeid)
  Maar @GMap en @Ray zijn blind hiervoor. Afrika is totaal van zijn eer ontdaan. Ray en GMap kijk naar je huiskleur en iereen zal jullie geschiedenis kennen.


  Maak melding

 43. Astrando,
  Jou reactie typeer ik als dom kortzichtig,onwetend,dogmatisch en kinderlijk.
  Als het over recht of onrecht gaat kent deze neger of blaka man geen kleur.
  Fout is fout bij mij . voor rest ga ik geen aandacht meer aan die onzin van jou besteden.
  Jij bent te kortzichtig om een gezonde discusie te voeren.


  Maak melding

 44. @Astrando.

  Over welke revolutie heb je het?In Sur?Ik heb alleen maar kaalslag en pinarie meegemaakt in de jaren’80.De rijen bala,de rijen.Avondklok bala.Doden bala.En begraafplaatsen ’s nachts schoonmaken.Welke revolutie bala.Kom vertel,vertel.

  Cobie.


  Maak melding

 45. EINDELIJK!!!!
  kunnen we het gaan hebben over de Goslar.
  Wanneer gaan die moffen de Goslar uit de Suriname rivier bergen?
  Dusseldorf – Paramaribo met de Lufthansa.
  Goed zo Lachin. Duitse concurrentie voor de SLM.


  Maak melding

 46. JACOBUS, jij lijkt mij ook wel wat. Ook jij hebt ballen.
  Kijk, zulke reacties daar zeg ik U tegen. Pittig en right to the point. Ook jij maakt mij wild en heet.kusjes.


  Maak melding

 47. Al die ambassades kosten handen vol geld.maar ja er moeten weer een paar vriendjes tevreden gesteld worden.
  Voor een land met nog geen half miljoen inwoners,hebben we wel veel ambassades.


  Maak melding

 48. De installatie van een ambassade in Duitsland moet gebaseerd zijn op een gedegen bilateraal economisch beleid en geen verkapte vorm van het creeren van baantjes voor politieke vrienden. Dus laat die Lakhin maar met een onderbouwd plan op tafel komen aleer hij besluit hieraan geld uit te geven. Kom maar op!


  Maak melding

 49. Lakhin moet wel beseffen dat Angela Merkel harder is dan Mark Rutte. Duitsland trekt niet zomaar haar portemenee open. Ze zullen ervaring putten uit de relatie met Nederland. Dus waarschuwing aan het adres van Lakhin: maak uw huiswerk goed!


  Maak melding

 50. @GMap
  @Ray

  Wij zijn het erover eens dat wanneer er geen 15 doden waren de revolutie geslaagd was.

  Wel geen enkel succes in Zuid-amerika heeft zonder offers plaatsgevonden. Brazilie de nieuwe economie is nog steeds een militaire staat (om kolonisators buiten de deur te houden.)

  Suriname moest ook offers opbrengen om te staan waar het nu staat. Iedereen is er van overtuigd dat wanneer de revolutie niet was geslaagd van Bouterse Suriname nu niet de onafhankelijke en betekenisvolle status zou hebben in de wereld.

  Suriname zou tot en met vandaag de regels van zijn voormalige kolonisator moeten volgen en zg ontwikkelingsgeld ontvangen terwijl de oude politiek (Front) de corrupte bende als raven zouden blijven stelen.

  Deze achterlijke nedersuri`s als Ray en GMap en een paar anderen interesseert niets anders dan alleen de ww.kom.halen site en niets anders.

  En Nederland geeft geen ontwikkelingsgeld zonder met de andere hand weer te graaien of condities te stellen.


  Maak melding

 51. Ik denk dat Madame Merkel niet eens tijd vrij maakt voor Lakhin. Merkel zal een heel drukke agenda hebben. Gezien haar positie. Europa is op dit moment toch veel belangrijker. En de Duitsers zijn geen hollanders. Het zijn mensen met ballen. Duitsland is voor niets het kloppend hart van Europa.

  Ik vraag me af of Lakhin wel het niveau heeft om met Duitsland een gesprek te voeren.

  Bovendien is suriname niet interessant voor Duitsland.


  Maak melding

 52. Dames en heren ik had over dom, korzichtig achterlijk onwetend en een gebrek aan algemene ontwikkeling ,.degene die beweren die staatgrepen in minden,zuid en latijns amerika vooruitgang hebben gebracht hebben KA in hoofd dogmatische drek. lees boeken van Mario Vargas Llosa.militaire dictatuur heeft overal in de wereld voor ellende achteruitgang,vernedering en onderdrukking gezorgd.
  Jij bent strondvlieg, in Suriname is de hele economie kapot gemaakt oorlog munteenheid gedevalueerd door die militaire regime, tog heb je domme zwarte ezels die ons willen doen geloven dat militaire dictatuur of dictatuur vooruitgang breng. haal jou hoofd uit die plee don beest


  Maak melding

 53. laat komen die ambassade ,het is een teken van volwassenheid ,zie die ambassade in frankrijk .
  suriname onder bouterse krijgt bekendheid in de wereld niets mis met ambassades in een paar europse landen waar de valuta van dan moeten komen als het om toeristen gaat en zaken doen .

  bouterse straalt gezag uit en dat zit nederland dwars.
  hopelijk is het tijdperk vene front voorbij .deze mensen kenden alleen nederland ze zijn nooit verder gegaan .dankzij bouterse is suriname zaken gaan doen met brazilie ten tijde van de coup in de jaren 80 anders was het nog steeds nederland .dankzij bouterse is men ook zaken gaan doen met china zie die asfalteringsbedrijf dalian… dit zelfde bedrijf was vene aan het bekritiseren toen bosje aan de macht was.
  maar toen vene aan de macht kwam ging hij wel verder met deze bedrijf .vene is antiek goed dat die man weg is .

  suriname is jaren blijven steken ,dit allemaal komt door dat koloniale denken van olland en front .ze dachten steeds dat er maar een land was in europa waar je zaken kon doen …en dat was olland .

  bouta go go


  Maak melding

 54. Bekendheid moet beruchtheid zijn .
  Wat voor grote bek had bouterse op de podium over lamgold?
  Suriname krijgt bekendheid in de wereld door een massmoordenaar en drugsveroordeelde crimineel hahahaa, jullie worden uitgelachen hoe dom en avhterlijk jullie zijn , Bouterse is een grote schande voor Suriname


  Maak melding

 55. Die ambassades zijn dekmantels voor de export van drugs uit Suriname. Bouta is veroordeeld voor Drugs in Nederland. Dus hij is bezig in andere landen van europa en daarvoor zijn ambassades zeer geschikt. Dipolmatiek epost wordt niet gecontroleerd
  Denk a tori

  Jako


  Maak melding

 56. EIGENAREN SHOWEN HUN ZÜNDAPP BROMFIETSEN.

  DADA zegt: Wij gaan met z’n allen onder leiding van Flying Lackin op een ZÜNDAPP naar Berlijn/Duitsland.
  Wij zullen geen gebruikmaken van onze Flying Trusted Wings.

  Voor het inrichten van de nieuwe post in (Berlijn) werd zo’n vijftigduizend euro reeds uitgetrokken.
  Dit bedrag werd de afgelopen (zomer) via onze man bij het Kwakoe-Festival ondergebracht.


  Maak melding

 57. @Tedje
  Jij zegt:”Duitsland heeft nog nooit geld aan negers gegeven”!

  Weet je niet dat Duitsland ook ex-kolonisator van Kameroen en Namibië is geweest?
  Hoe zit het met het niveau van je algemene ontwikkeling?


  Maak melding

 58. @MEDUSA
  No spang nanga Tedje.
  Tedje is een ongeschoolde, kleingeschapen bonkoronengre met een complex. Zijn vrouw ging er vandoor met een zwaargeschapen intellectuele zwartere broeder uit het binnenland.


  Maak melding

 59. Staatsolie heeft al USD 500 miljoen binnen

  Met deze regering van NDP aan zet zal alles uit de kast gehaald worden de potentie van Suriname te vergroten. Goed zo! Blijven geloven is het motto.

  09/10/2012 19:12 -Bron: DWT
  PARAMARIBO – Staatsolie heeft in de eerste zes maanden van dit jaar USD 507 miljoen binnengehaald. Met deze bruto-omzet verbetert de onderneming de prestatie van 2012, toen het bedrijf met bijna 350 miljoen al een nieuw record vestigde. “Gezien een gemiddelde prijs van USD 100 per vat olie, is de verwachting dat wij de grens van USD 1 miljard zullen passeren in 2012”, schrijft Staatsoliedirecteur Marc Waaldijk in het halfjaarlijks rapport.

  Na aftrek van de onkosten verdiende Staatsolie in de eerste helft van dit jaar USD 238 miljoen ‘schoon’. De regering ontvangt over de eerste helft van 2012 USD 161 miljoen meer dan in dezelfde periode in 2011, wat neerkomt op 16 procent.

  Met bijna 4 miljoen verkochte vaten heeft Staatsolie ook 17 procent meer producten verhandeld dan in de eerste helft van vorig jaar. Per juni heeft de maatschappij ruim 78 miljoen vaten aan oliereserves in de grond. Waaldijk schrijft verder dat de uitbreiding van de raffinaderij vlot verloopt, net als de exploratie op het land en op het water.


  Maak melding

 60. @Ray
  @GMap
  GMap en zijn brada Ray krijgen een lintje als de meest grote leugenaars op dit forum. GMap voor zijn boekentaal. En zijn brada Ray voor zijn indianen verhalen (wartaal)


  Maak melding

 61. Goed zo! Blijven geloven is het motto.
  Baby, hit me with your music.

  Suriname, Haïti, Dominicaanse Republiek hardste groeiers regio

  09/10/2012 Bron DWT
  PARAMARIBO – Met een verwachte toename van 4 procent van het bruto nationaal product (bnp) in 2012 behoort Suriname tot de drie hardste groeiers van het Caribisch gebied. Ook de Dominicaanse Republiek en Haïti staan in deze voorlopige ’top drie’. Dat blijkt uit de World Economic Outlook van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

  Haïti staat aan top, met een verwachte groei van 4,5 procent. Dat is minder dan was voorspeld door de economische commissie van de Verenigde Naties voor Latijns-Amerika, ECLAC, die kort geleden nog 6 procent verwachtte. Het IMF voorzag in april nog een groei van 7,8 procent voor Haïti, maar verlaagde deze prognose later tot 4,5 tot 5,5 procent.

  ECLAC en IMF verwachten dat de economische groei van Haïti – met 6,5 procent in 2013 – zal aanhouden. Vanwege de hoge wereldmarktprijzen voor de belangrijkste exportproducten zal ook Surinames economie het in 2013 goed doen: het IMF voorspelt een groei van 4,5 procent. Het bnp van Guyana neemt volgend jaar toe met 5,5 procent, is de verwachting.

  De gemiddelde economoische groei van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied is 3,2 procent, voorziet het IMF. De bestuursraad van het fonds houdt nu zijn jaarvergadering in Japan. Minister Adelien Wijnerman van Financiën en Centrale Bank-governor Gilmore Hoefdraad zijn daar bij aanwezig.


  Maak melding

 62. Wat zou er op dit moment allemaal gebeuren in onze ambassade in Frankrijk. Behalve het dure geld opmaken van het Surinaamse volk, hebben ze daar volgens mij geen moer te doen.
  Voor een eventuele ambassade in Duitsland zal hetzelfde gaan gebeuren. . .
  Beter zou men tijd moeite geld investeren in eigen mensen, in eigen land, als nu bigi proberen te spelen in EU .


  Maak melding

 63. Terwijl aan opbouw Suriname wordt gewerkt.
  Wordt Suriname door Fronters tegengewerkt.

  TCT wil busterminal in centrum
  Opbouw Suriname

  10/10/2012 00:03 – Bron:DWT

  PARAMARIBO – Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) verhoogt de subsidie aan het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB) in 2013 tot SRD 27,6 miljoen. Van een deel van het geld moet een ‘passagiersterminal’ met toiletten aan de Heiligenweg worden gebouwd. Ook andere busstations moeten klantvriendelijker worden. Dat staat in het Jaarplan 2013 van de regering.

  Op de begroting voor 2012 is SRD 20 miljoen gereserveerd voor het NVB. Tot juni is daar SRD 15,3 miljoen van uitgegeven. Het ministerie gaat door met de avondbussen, en wil trajecten en zorgvervoer uitbreiden.

  Komend jaar wil TCT vijf strategische landingsbanen in het binnenland asfalteren. Om het wegverkeer te verlichten wil TCT de hout- en mijnbouwindustrie stimuleren door meer transport over het water te doen.

  Het departement maakt SRD 2 miljoen vrij speciaal voor de marketing van Suriname als toeristische bestemming in het buitenland.


  Maak melding

 64. Het is heel bijzonder om een ambassade in Duitsland op te starten. Duitsland heeft de grootste economie in Europa. De export van goederen naar Europa kan via de haven van Hamburg (De haven Rotterdam komt dan niet meer op de 1e plaats)

  Voor de inrichting van de binnenstad van Paramaribo, roep ik de autoriteiten op een voorbeeld te nemen aan de stad Freiburg. Verkeersvriendelijker kan het niet beter. Ik wens de beleidsmakers heel veel succes.


  Maak melding

 65. Suriname weet zelf ook wel dat er in Duitsland weinig te halen valt. Voor dat Duitsland maar ook iets met Suriname gaat doen vindt er een referentieonderzoek plaats. Dan ligt een belletje naar Nederland voor de hand. Een negatief oordeel van Nederland zal zwaar meewegen aangezien de banden tussen deze landen ZEER GOED te noemen. In de eerste plaats hebben deze landen een prominente positie binnen de EU (AAA status), is de handel tussen deze landen intensief en speelt de koningshuis een belangrijke rol. Welke inbreng heeft Suriname dan nog ???

  Nee, dit Suriname is wanhopig opzoek naar internationale erkenning ! Sinds het aantreden van deze criminele regering vliegt men de halve wereld over om banden met andere landen aan te halen.

  Conclusie: het volk is wederom de dupe aangezien de leiders van deze walgelijke regime weigeren uit hun ivorentorens te komen. Ze hebben allemaal kilo’s boter op hun hoofd.


  Maak melding

 66. Eey Merkel ik heb een mooi plek voor jou in Su hoor!!

  hoezo DADA?

  wel,..jij krijgt een plek in het midden!!

  in het midden!?..hoezo!?!

  vanwege die rooie kop van jou, en aan de linkerkant komt ambassade Black-Obia-mang, en aan de rechterkant Geel-China!!

  Ik begrijp U niet herr DADA!

  kijk naar je vlag stom mens ZWART- ROOD – GEEL 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 67. koos de jong ,

  ik vindt je al een hele tijd een zielig mannetje met jou theorie.het zelfde had je gehoopt toen nederland surinamers had opgeroepen niet op bouterse te stemmen ,anders zouden ze worden geboycot ,het zelfde had je ook gehoopt dat de eu acp en caricom niet naar suriname zouden gaan van wegen die amnestie wet .je bent een zielig mannetje waar tot op heden jou wensen en die van nederland nooit zijn ingewilligd . ik vindt dat suriname durft en dat is maar goed ook .mensen roepen vaak maar wat hier om dat land te boycotten .ik vindt het niet goed.dit zijn lands belangen geen belangen van bouterse.bouterse is een geval apart .met andere woorden ,als suriname een grote miljarden investering zou krijgen van duitsland ,zou je niet blij mee zijn omdat bouterse aan de macht is .dan denk je toch niet aan dat belang van dat land .ik ben geen bouterse aanhanger maar je zal mij niet op sommigen van jou hun pad vinden echt niet .ik heb eerder gezegd dat suriname toch een beetje vooruit gang kent toen ik laatst daar was ,dat wil niet zeggen dat ik voor bouterse of front ben ,het gaat om mijn bevindingen .
  ik zou echt niet willen dat mijn land geboycot wordt door een kolonisator die duizend maal ergere dingen heeft gedaan, en tot op heden de slavernij verschuilt, wat zij al die eeuwen hebben gedaan .spong is een tegenstander van bouterse en toch wil hij nederland aanpakken wat betreft het slavernij verleden .
  hij zegt zelf dat nederland kleur moet bekennen,
  maar hij wil die zaak aanpakken nmet nog meer advocaten dan staan ze sterk .wat jij de jong probeert te bereiken is dat het surinaamse volk gestraft moet worden omdat nederland dat wil ,jij bent niet alleen de enige die op deze manier redeneert ,er zijn er nog meer.medusa die poep opruimer is er ook een van die ke ka opruimer beter gezegd.jullie zijn en zullen bekrompen en afhankelijk blijven met dit denken van die nederlander.ik kam nederland niet af maar ik zal niet achter nederland lopen als ze onrechtvaardig bezig zijn.ik woon in nederland en pas mij netjes aan maar ze zijn hypocriet bezig .en dat spelletje moet je niet mee met ze spelen .suriname moet vooruit met of zonder bouterse ,en ik feliciteer chavez voor zijn eerlijk verlopen verkiezing .hopelijk kunnen ze suriname ver der goedkope olie verkopen zoals dat nu het geval is .
  als moet hoop ik dat die ambassade in duitsland ook komt .


  Maak melding

 68. Woensdag 10 oktober 2012 om 09:01 uur, door Kofi

  Waar woon jij?
  Voorbij Stolkertsijver?

  Ranglijst Wereld Haven / Stad Land Goederenoverslag in miljoen ton [1]
  1 Singapore Singapore 515
  2 Shanghai China 508
  3 Rotterdam Nederland 430
  4 Tianjin China 365
  5 Ningbo China 362
  6 Guangzhou China 347
  7 Qingdao China 278
  8 Hong Kong Hong Kong 259
  9 Qinhuangdao China 252
  10 Dalian China 246

  Waar hamburg??

  Ranglijst Europa Ranglijst Wereld Haven / Stad Land Goederenoverslag in miljoen ton [1]
  1 3 Rotterdam Nederland 430
  2 17 Antwerpen België 178
  3 29 Hamburg Duitsland 121
  4 38 Amsterdam Nederland 91
  5 41 Marseille Frankrijk 86
  6 50 Le Havre Frankrijk 71
  7 52 Bremen / Bremerhaven Duitsland 69
  8 56 Algeciras Spanje 66
  9 58 Valencia Spanje 64
  10 68 Grimsby / Immingham Verenigd Koninkrijk 54

  Zelfs Antwerpen is nog groter.
  Daarom rijden de vrachtwagens van Duitsland naar Rotterdam.
  Dat is een stuk goedkoper.

  Maar dan moet je natuurlijk wel weten waar her Rurgebied ligt.


  Maak melding

 69. @Patron of Pero (hoe je mag heten), tot nu toe is het allemaal bij praatjes gebleven. De regering Bouterse is 2 jaar op het toneel en de grote investeerders hebben we nog niet gezien. Je moet beter leren lezen broeder..ik heb nergens aangegeven dat ik Suriname geen welvaart wens.

  Kern van mijn verhaal is dat deze regering steeds de verkeerde beslissingen neemt. En het volk betaald daar een hoge prijs voor. Met een beetje logisch nadenken weet je dat Bouterse incompetent is voor de functie van president, dus gaat het niet goed komen. Je moet niet trekken aan een dood paard, dat is zinloos.

  TIJD VOOR NIEUWE VERKIEZINGEN !


  Maak melding

 70. Goed zo ambassade in Duitsland, mooi, en de volgende ambassade op de maan, lijkt me tof echt wel, dus lopen ze allemaal naar de …. vul maar in, gaarne jullie mening mensen.


  Maak melding

 71. TIJD VOOR NIEUWE VERKIEZINGEN !

  schreeuwt de de zwarte als roet die zichzelf koos de jong noemt.Dit minderwaardig schepsel samen met ray, gmap, koelibri en nog een paar van die minkukels hebben niet eens door dat ze met de dag irrelevanter worden, ze doen allang niet meer toe, ze betekenen niets voor de vaderlandslievende en waarachtige Surinamers en zullen daarom ook nooit iets kunnen betekenen voor Suriname.

  Anyway, Suriname slaat zijn vleugels uit, het is in ieder geval geen boycot zoals deze lage beesten hadden gehoopt. deze kakkerlakken en varkens hadden voor Suriname het allerslechtste gehoopt maar geen enkel hoop of nnachtmerrie scenario is totnutoe uitgekomen.

  Ja, we krijgen verkiezingen in 2015 en weer gaat de NDP de grootste partij worden en de ontwikkeling van Suriname zal gestaag verder gaan onder leiding van de Vader des Vaderlands, de Grootste Leider die Suriname ooit heeft gekend Z.E. Bouterse.

  Vreten jullie je hart maar uit. Suriname voorwaarts.


  Maak melding

 72. Een goed voorbeeld van hoe het duitse toerisme invloed kan hebben voor een regio.

  Zeeland is een nederlandse provincie als je daar in de zomer komt zie je alleen maar duitsers en de nederlandse winkels praten in de zomer daar alleen maar duits. Ze zijn erg blij met hun komst want de economie van deze provincie wordt grotendeels door duitsers gedraaid.

  En als je ziet met wat voor auto’s ze komen, mercedes, BMW, audi, hymer, dethleffs enz.enz.


  Maak melding

 73. Maar Paagal, je kunt suriname niet met Zeeland gaan vergelijken. Zeeland is europees gelegen.
  Suriname zit vol met domme negers. je ziet toch wel het verschil jongen.


  Maak melding

 74. Ik verdedigd geen drugs crimineel en massamoordenaar, dudelijk Afu Sensie?
  Grootste -LIJDER met bloed aan zijn klauwen van zwangere vrouwen,ongeboren kinderen en ouderen . mijn trots en rechtsgevoel is niet te koop, geen bruine bonen,geen huizen,geen muziek geen valse beloftes kan mijn trots en rechtsgevoel omkopen.


  Maak melding

 75. Ik wist niet dar de NDP zoveel “deskundige” had die gefaciliteerd moesten worden
  500.000 inwoners en zoveel ambassades cq ambassade personeel.
  Misschien kunnen ook een paar van de mannen van de jungle commandon bewakingsposten in het buitenland krijgen 🙂


  Maak melding

 76. @Astrando
  Bespaar ons dat geschrijf van je. Ze klinken allemaal zo mooi en waar als het op papier staat. Zelfs al het mooi geschrijf van van Happeren heeft geen voordelen opgeleverd voor je baasje,. En heden heden slijt jouw baasje zijn leven met Amnestie dicht bij zijn hart.

  Zo als de EU mannen al hier zijn , ga jij en je troepje hun ontvangen met vlaggetjes en bordjes met de kop van Bouta de moordenaar erop?

  Gaan jullie betaald worden per uur of 1 bedrag voor de hele dag voor het zwaaien met de vlaggetjes?

  @Patrong
  Zal je op Schiphol vlaggetjes aan het zwaaien zijn om de mannen van de EU uitgeleide te doen?Waarmee zal je dan zwaaien met de nederlandse vlag of de surinaamse vlag?Wie gaat jou uitbetalen?Of zal jij je bedragje ontvangen via Wesrtern union?


  Maak melding

 77. @Afu ede.
  Maar de vleugels van je baasje zijn gesnoeid. Die moordenaar, hij kan zijn wings niet zover uitspreiden.
  En baas met beperkingen heet dat.
  Hoe gaat Baasje dan winnen?Want de meesten die schreeuwen dat het goed gaat met Suriname met een moordenaar als hoofd, die zitten hoog en droog in Nederland met alle voorzieningen op alle gebieden.
  Eentje zoals Patrong,en kijk God zij dank,degenen die het opnemen voor de moordenaar die hebben geen STEMRECHT!
  Ps .
  Je denkt dat Amnestie een tattoo is die nooit weggewassen kan worden?!Je vergist je, in 2015 beland je baasje achter de tralies ,met of zonder amnestie.
  Je mag dan eten voor hem brengen in santo boma hoor,want je hart zal bloeden als je leest dat baasje een stukje droge brood eet met een beetje water erbij.


  Maak melding

 78. Ray, GMAP en koelibrie de waterkant kakerlakken.

  Wij rechtgeaarde en vaderlandslievende Surinamers hebben geen boodschap aan jullie gejank. 8 dec. is voor ons passe, het is verleden tijd, we zijn er allang overheen. We kijken nu naar de toekomst en die ziet er heel goed uit.

  We hebben eindelijk een leider in Suriname die het Surinaams belang dient, met vereende krachten komen wij er wel. Wij vaderlandslievende en waarachtige Surinamers zijn gelukkig in de meerderheid en hebben geen boodschap aan minderwaardige wezens als jullie.

  Verzuip lekker in jullie haat, stelletje debielen.


  Maak melding

 79. Hahahaa,die domme achterlijke paarse moordenaars aanbidder hebben geen boodschap aan ons maar ze reageren wel hahahaa wat dom volk zeg.
  Moordenaars aanbidders zijn landverraders niets meer en niets minder,uit liefde voor jou land kies je een drugs criminele massamoordenaar als president, mooie vaderlandse liefde is dat. Afu Sensie jullie zijn een grote schande voor land en volk.
  ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben


  Maak melding

 80. goeie zaak als suriname een ambassade in duitsland kan neer zetten mits zij het kunnen betalen natuurlijk.
  suriname moet zich niet beperken tot nederland alleen .
  er zijn vele mogelijkheden in suriname ,je hoeft nog voor stander nog stegen stander van de huidige regering te zijn ,om in te zien dat het goed zou zijn als suriname verder kijkt dan nederland alleen .iedere blanke nederlander weet dat suriname in zuid amerika ligt,maar vraag dat aan een duitser als hij weet waar suriname ligt ,hij weet het niet .door een ambassade te openen ,maak je meer kans om zaken te doen denk ik .
  je hebt surinamers die bij voorbaat ding en afwijzen zonder invormatie ,de reden ze mogen de huidige regering niet .deze mensen zijn bekrompen en je gaat ze niet moeten veranderen je moet ze in hun waarde laten .
  bouterse is ook niet mijn vriend maar het gaat om het belang van mijn land suriname .suriname is op de goede weg ,dat bkan ik beamen ik ben er een paar maanden terug geweest .het is hoe je het wil bekijken .als je iemand hekelt wil je hem niet ophemelen al doet hij goed werk ,zo is het en niet anders .vene nog bouterse heb ik een hoge dunk maar beiden deden redelijk goed werk .bouterse heeft over genomen en ik hoop dat hij dat werk voort zet wat vene heeft achter gelaten, zie monetair .suriname moet hoe dan ook vooruit .ik heb chaos mee gemaakt in de jaren 80 ik ben in 80 naar nederland gekomen ,men gaat mij echt niet uitleggen hoe of wat .ben een nederlander op papier ik wil een bijdrage leveren voor mijn land ,misschien hebben anderen geen mogelijkheden meer in suriname en daarom gaan ze zo tekeer .sommigen zijn nooit of een keer geweest maar hebben het hoogste woord ,terwijl ze het moeten hebben van van horen zeggen of beelden van de televisie .laat je niet voor de gek houden ik zeg ga en vergelijk meer zeg ik niet .dit heeft niets te maken van voor of tegen stander van bouterse het gaat erom wat je ziet .en als het nou vene of bouterse is ,mij doet het niet toe ik stem surinmame .hopelijk gaat het suriname voor de wint in deze tijd .ik gun de surinamers een beter leven ,chavez heeft de verkiezingen op democratische wijze gewonnen maar moet je sommigen hier horen en het zijn mensen die zeggen democraat te zijn .ik vindt ze zielig in een woord.
  suriname krijgt goedkope olie van chavez maar die surinederlander is er tegen .ik zeg goed dat ze in nederland zitten ,geen enkele nut hebben hun reactie 0,0 .die mensen lopen achter nederland aan omdat ze in nederland wonen ,van alles heeft nederland geprobeert an suriname dwars te zitten ,maar ze bereiken hun doel niet en het moet ook niet gebeuren .spong ,aards vijand van bouterse is bezig met het slavernij verleden van nederland waar nederland heel veel bloed aan zijn handen heeft,prima zaak vindt ik ,ze moeten hun slechte verleden niet weg vegen en van anderen steeds oprakelen met een paar handlangers van surinaamse komaf .als bouterse de bak in moet dan moet dat maar mij een zorg maar nederland wil helemaal niet over haar verleden praten.,allerlei omwegen maken ze ,heb het vanmorgen op de televisie gezien en op radio mart gehoord.
  nederland zaait tweedracht in nederland maar in suriname kunnen ze echt geen vuist maken en dat is maar goed ook .


  Maak melding

 81. gmap jij waterkant kakkerlak.

  Wij vaderlandslievende en waarachtige Surinamers, staan als ware democraten pal achter onze op democratische wijze gekozen President.

  De democratische keuze van het Surinaams volk is ons heilig en wij zullen die democratische keuze met alle middelen bestrijden. Wij zullen NOOIT toestaan dat ex-landgenoten voor ons gaan bepalen wat goed is en niet. jullie doen er niet meer aan toe, jullie zijn irrelevant, jullie zullen tot lente van dagen op waterkant vertoeven met je 8 dec. geblaat, terwijl wij vaderlandslievende en waarachtige Surinamers al een bewuste keuze hebben gemaakt. We hebben besloten dat 8 dec. voor ons totaal niet meer toedoet, het is verleden tijd, wij zullen ons niet meer laten gijzelen met een 8 dec. verhaal die misbruikt wordt door ziekelingen, hypokrieten, varkens en landverraders.


  Maak melding

 82. @Kolibrie

  Alleen domme koelies hebben het steeds over domme negers. Wordt het misschien niet tijd voor je om naar je beloofde land India te vertrekken? Misschien valler er nog wat treinen op te blazen en schijten kun je daar gewoon in de openlucht. Als ze je daar wat beschaving bijbrengen en je bokitomentaliteit tot nul is gereduceerd dan ben je misschien gereed om een discussie aan te gaan met een superieure Afrikanoide. Ging je koelievrouwtje er soms vandoor met een blakamang? Kijk beste Koelibrie, treuren hoeft niet meer want tegenwoordig kun je ook een penisvergroter gebruiken. Wij kunnen het ook niet helpen dat onze mannen ook ik dat opzicht nogal superieur zijn. Voor jou blijft er dus niet veel over dan een behaard bokitovrouwtje uit Artis of een andere dierentuin naar keuze. Veel plezier en we komen je gauw opzoeken. Heb je nog wensen? Bananen of zo? 😉


  Maak melding

 83. @ anna_z
  Het is altijd grappig om te lezen hoe een achterlijke en racistische negerteef zoals anna_z anderen zit uit te maken voor domme koelies, maar ach dat toont slechts voor de zoveelste keer aan wat voor een zwarte rioolrat anna_z wel niet is 🙂


  Maak melding

 84. Ik denk dat wij duitsland wel wat te bieden hebben en dat zij ons ook wat te bieden hebben, de kosten van de ambassade zullen zich terug gaan verdienen mits goed georganiseerd…..

  Denk maar alleen maar aan het overvloed aan vis, hout, bauxiet en andere natuurlijke bronnen…..In ruil voor duurzame duitse, investeringen en toerisme….

  Zaken doen met Nederland ligt heel wat gevoeliger vanwege heeel veeel zaken, die nooit opgelost zullen gaan worden.


  Maak melding

 85. Ja natuurlijk kan het jou niets schelen wat voor achtergrond de president van jou land heeft, jullie hebben geen enkele moraal en norm besef.
  En dit soort dingen noemen zich echte en waarachtige Surinamers, jullie zijn gewoon tuig van de riggel de laagste van de laagste.


  Maak melding

 86. Ik snap niet waarom elk artikel weer in haat en racisme moet uitbarsten. Hou het aub op het onderwerp, en wat je ervan denkt zonder rassen verschillen erbij te gaan betrekken.

  Er bestaat geen superieur ras, elk ras heeft zn voor en nadelen….In elk volk heb je domme en slimme mensen.


  Maak melding

 87. Switie anna,

  zag onlangs een docu over africanen in India!!

  was leuk mang….creoolse vrouwen in sari’s , mannen in traditonele indiase klederdracht..en dan hindustaans praten waarbij ik ondanks de vele dialecten ook ietsie-pietsie kon verstaan!!!

  mooi tog!!


  Maak melding

 88. !!! en nu HUMOR !!!

  Switie anna..hier komt het!!!!!

  er moet bij zo’n GROOTGESCHAPEN-DING zoveel bloed daar naar toestromen dat Hij acuut krijgt een zuurstof-gebrek in de hersenen hetgeen verklaart het vaderschap ;

  ,,,,IK WEET HET NIET MEER….a no mie 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 89. Oooo,is het alweer die tijd van de dag?Het uur dat de bijenkonigin anna blah blah, neerstrijkt hier en haar persoonlijke legertje aan rode ‘soldaten’ massaal op haar wenk in de aanval gaan?
  Wow, de uren vliegen zo snel voorbij je hoeft alleen maar al die rode minnetjes te zien en begrijpen dat de bijenkonigin en haar legertje aan rode soldaatjes overuren draaien. Whahhaaaaaaa……


  Maak melding

 90. @Afu Sensie, als we er niet aan toe doen, zou je niet eens meer reageren, pannekoek. Maar goed, we zitten op jullie hielen en dat vreet aan je. We laten ons land niet kapot maken door moordenaars, drugdealers en corrupte ambtenaren.

  Wij ware Surinamers zullen hoe dan ook afrekenen met Bouta en zijn aanhangers (het moreel verval). Na zuivering zullen de wonden moeten helen en kan Suriname eindelijk bouwen aan een beschaafde samenleving. En daarbij hoort participatie en van het NDP stemvee ook bij (helaas). Iedere Surinamer zal een bijdrage moeten leveren. Ook jij Afu Sensie. Ook van jouw verwachten we een bijdrage broeder.

  Santhoki staat klaar om de nieuwe president van Suriname te worden. In mijn ogen is hij op dit moment de enige geschikte kandidaat om die schijtzak DiDibrie op te volgen. Hij gaat een president voor alle Surinamers worden. Mijn zege heeft hij en Bouta kan alvast een bed en een tube glijmiddel uitzoeken in Santo Boma.

  VERKIEZINGEN NU IPV 2015 !!!


  Maak melding

 91. @Afu Sensie, als we er niet aan toe doen, zou je niet eens meer reageren, pannekoek. Maar goed, we zitten op jullie hielen en dat vreet aan je. We laten ons land niet kapot maken door moordenaars, drugdealers en corrupte ambtenaren.

  Wij ware Surinamers zullen hoe dan ook afrekenen met Bouta en zijn aanhangers (het moreel verval). Na zuivering zullen de wonden moeten helen en kan Suriname eindelijk bouwen aan een beschaafde samenleving. En daarbij hoort participatie en van het NDP stemvee ook bij (helaas). Iedere Surinamer zal een bijdrage moeten leveren. Ook jij Afu Sensie. Ook van jouw verwachten we een bijdrage broeder.

  Santhoki staat klaar om de nieuwe president van Suriname te worden. In mijn ogen is hij op dit moment de enige geschikte kandidaat om die schijtzak DiDibrie op te volgen. Hij gaat een president voor alle Surinamers worden. Mijn zege heeft hij en Bouta kan alvast een bed en een tube glijmiddel uitzoeken in Santo Boma.

  VERKIEZINGEN NU IPV 2015


  Maak melding

 92. @GMAP
  De waarheid is altyd hard om te horen..en ermee om te gaan.
  één van de vele slechte eigenschap(pen) is dat de meesten gaan schelden, beledigen, dreigen en of de waarheid te lopen ontkennen. Zij kopieren het gedrag van hun LIJDER…de wolf.

  Jij slaat de spijker heel vaak op z’n kop.

  Ga zo door en hopen dat de ogen van de dromedarissen een keer goed open gaan ondanks dat ik het betwijfel dat het ooit zal gebeuren, maar ik heb hoop.


  Maak melding

 93. koos de jong jij minderwaardig wezen. Al 30 jaar zitten jullie soort op onze hielen en toch maken wij de dienst uit. jullie zijn geboren losers, eeuwige verliezers zullen jullie daarom ook blijven. Jullie zijn nergens goed voor, vandaar dat jullie de ganze dag op waterkant.net, wij hebben jullie achterlijke wezens tot waterkant.net verbannen omdat jullie irrelevant zijn. santokie gaat een dezer dagen richting nederland vluchten, want de Juspol Clad rapporten gaan we naar het OM sturen voor Justitieel onderzoek.

  Wij waarachtige en vaderlandslievende Surinamers zullen NOOIT toestaan dat een geboren landverrader President wordt in ons geliefd land, alleen ezels en andere landverraders kunnen dat hopen. Maar goed, jullie soort hebben ergere zaken voor Suriname en zijn bevolking gehoopt en totnutoe is niets uitgekomen dus blijven jullie maar hopen, hoe meer jullie soort hopen hoe beter het met Suriname gaat.


  Maak melding

 94. Ik Plato moet wel met enig sarcasme vastellen dat de Pro – Bouterse aanhang op deze site heel zenuwachtig reageert op rationele argumenten. Ze schromen niet verbaal geweld te gebruiken. Ik ontkom niet aan de indruk dat enkel onder hen wellicht lijden aan de ‘Ziekte van Latourette’. Als gewezen psychiater ben ik bereid deze lui van hun euvel te helpen. Zo niet vrees ik dat ze zullen behoren tot een verloren generatie. En daar heeft hun leider niets aan.


  Maak melding

 95. ene plato heeft rationele argumenten waargenomen van anti-bouterse aanhangers.

  Ik wil alles wedden dat je geen gewezen psychiater bent, maar een patient van een psychiater.


  Maak melding

 96. @Ray2

  Ik heb niets tegen Hindostanen want ik ben geen racist. Waar ik tegen ageer zijn de koloniaal geconditioneerde koelies als jij en Koeliebrie. Ik zie jullie niet als Hindostanen. Hindostanen zijn beschaafd maar koelies niet. En ik denk dat jij nog 1000 jaar de kleuterschool zou moeten bezoeken want jou koeterwaals is nogal onleesbaar en je hebt niet de intelligentie om op een hoger peil te communiceren. Jij zal altijd een baboeng van de straat blijven en daar hoor je ook thuis met je onbeholpen krachttermen en zwakbegaafd geleuter. En als je rioolracisten wilt aanpakken kun je het beste bij initiator Koeliebrie beginnen. Tenminste als je me nog kunt volgen want jou onleesbaar kleutergebrabbel duidt niet op intelligentie van enig formaat.

  @pasew

  De ontdekking van Afrikanen die zich al eeuwen in India bevinden was in de eerste instantie een schok. Vooral voor westerse onderzoekers. Maar de geschiedenis erachter is prachtig en ik weet ervan.

  ‘Er moet bij zo’n GROOTGESCHAPEN-DING zoveel bloed daar naar toestromen dat Hij acuut krijgt een zuurstof-gebrek in de hersenen hetgeen verklaart het vaderschap’ en het moment om hem van alles te laten beloven. Elk voordeel heb z’n nadeel! 😉

  Soso lobi!

  @Ray

  Mijn soldaatjes voeren geen klap uit. Luie donders zijn het! Het wordt tijd om ze allemaal te ontslaan. 😉


  Maak melding

 97. Wir haben es nicht gewust!

  O la, la, wat een heisa om een VOORNEMEN van bala lakei.
  Bala lakei heeft weer eens gescoord met een onzinnig VOORNEMEN.

  Huur je pandje in Berlijn hoor, doe je ding.
  Droom lekker verder, want een pandje huren wil absoluut niet zeggen dat je er economisch beter van wordt.

  Sommigen hebben het over Havens.
  Je denkt och niet dat die grote schepen voor een paar containers met flauwe tayerblad of kwikvis een langere route gaan uitstippelen, whahahahaha.

  Anderen hebben het over toerisme.
  Als er een toerist is, die heel veel geld neertelt voor zijn vakantie, dan is het de Duitser. Maar… de eisen zijn dan ook heel erg hoog. Suri voldoet kwalitatief en kwantitatief absoluut niet.

  Dan lees ik ook iets over Lufthansa, whahahahahaha
  Je denkt toch niet dat ze om een paar toeristen een lijn gaan opzetten of zullen investeren in een 100% controle.
  Schiphol zal ervoor zorgen dat de tax extra wordt opgevoerd.
  Of je moet met je pindasaus, knippas, wild vlees en droge vis de trein nemen woeiiiii..

  Bala lakei, doe je ding, maar kom later niet klagen als het niets oplevert: Wir haben es nicht gewust.


  Maak melding

 98. Koelibri jij klein stukje drek. We gaan ons niet laten verleiden tot je niveau.

  Jij, roy, ray, gmap, koos de jong jullie soort horen bijelkaar en dat zegt ons genoeg. Jullie bevinden je in de front riool en daar zullen jullie ook blijven om opgevreten te worden door ratten.


  Maak melding

 99. @Plato

  Welke rationele argumenten? Ik bespeur bij de ABB (Anti Bouterse Brigade) geen argumenten maar onzinnige herhalende statements. Het syndroom van Gilles de la Tourette is daar hemaal niets bij. Het komt op mij eerder over als hopeloos schizofreen geblaat.

  @Koos de Jong

  Jij bent geen Surinamer. Een Surinamer heeft een Surinaams paspoort en dient de Surinaamse zaak. Jij hebt een Nederlands paspoort en dat maakt je tot Nederlander. En daar is in de eerste instantie natuurlijk helemaal niks mee. Maar als je de propaganda uit Calimerostan hersenloos nakakelt en alles wat Surinaams is de grond in trapt, dan ben je een ordinaire redimusu van de eerste orde.


  Maak melding

 100. Paagal, zelfs toerisme draait niet in suriname. Als een toerist naar suriname gaat, komt hij of zij gefrustreerd terug want al zijn/haar bagage is gestolen. Door een negertje.
  Dat gun je een duitser toch niet. De Duitsers raken helemaal getraumatiseerd als ze naar suriname gaan. Duitsers zijn deze bokito streken niet gewend. Een schande. Duitsers komen uit een welvarend land met welvarende mentaliteit. weet je wat voor een schande dit is. Ik zeg ook niet vaak dat ik een surinaamse komaf heb. Ik zie de mensen al denken, ohh dat land met al die bokito’s. schande en nogmaals schande.

  En zaken doen met bokito’s, Paagal denk naaaa.


  Maak melding

 101. @Ko(e)li(e)brie

  Beste Koeliebrie! Is dat alles? Gedraag je!!!!! Niet stout wezen anders krijg je geen banaan!!!! Heb je al een penisvergroter gekocht? Zo nee, doe het dan snel. Dan durf je vast wel weer over je vette buik heen omlaag te kijken. Aan tien centimeter heeft je bokitovrouwtje namelijk helemaal niets. Het kietelt alleen maar. 😉


  Maak melding

 102. hallo echte surinemer,er zijn nu op dit moment betere dingen belangrijke zaken om van te watertanden,, vrijdag gaat de president de staartzein geven voor het bouwen van die nieuwe ziekenhuis dat is nieuws,,mie takkie


  Maak melding

 103. Breaking news van het afu-varken.

  “santokie gaat een dezer dagen richting nederland vluchten, want de Juspol Clad rapporten gaan we naar het OM sturen voor Justitieel onderzoek.”

  Whahahahahahahahahaha.
  Dat wil ik nog eens zien.
  Wie houd wie voor de gek!


  Maak melding

 104. Twitter twitter, tweeet….van het afu-varken.

  “Wij waarachtige en vaderlandslievende Surinamers zullen NOOIT toestaan dat een geboren landverrader President wordt in ons geliefd land, alleen ezels en andere landverraders kunnen dat hopen. Maar goed, jullie soort hebben ergere zaken voor Suriname en zijn bevolking gehoopt en totnutoe is niets uitgekomen dus blijven jullie maar hopen, hoe meer jullie soort hopen hoe beter het met Suriname gaat.”

  Afu,
  We hebben unaniem besloten, dat een pilletje niet genoeg is.
  Ook jij moet worden platgespoten, ingevroren en gepost naar Siberië.

  In deze yepie no de moro.
  Triest hoor….


  Maak melding

 105. het gaat super met suriname ja wel lekker hoor en boutere is president van suriname en niemand anders,, 2015 ook hoor geen twijfel aan ,, bouta bouta bouta ,, mie takkie,,


  Maak melding

 106. Whahahaaaa die paarse ezels hebben als strontvliegen de weg naar waterkant gevonden. Zelfs Anna (Z)waffelaar is uit haar kerker gekropen. Stuk voor stuk ongedierte, allemaal ratten. Wij ware surinamers zullen jullie NDP trash met jullie criminele leiders op een democratische wijze aan de kant zetten. Want dat fatsoen hebben wij tenminste…. mark my words !! whahahaaaaaa, blijf vooral maar verschuilen achter die gerimpelde reet van Didibrie. Jullie zijn allemaal landverraders.


  Maak melding

 107. Goeie stap naar het internationale wereld MAAR de GOSLAR bij de waterkan moeten ze ruimen wie weet zit er een kern kop op scherp

  wi moe zit wi kondre boeng

  En andere worden jaloers.

  No Berdoi BRRRRR!!!!


  Maak melding

 108. Toen Baas in Duitsland was gestationeerd in Ned. leger, is hij daar kapot gediscrimineerd, daarom moet hij veel poeder daar exporteren om wraak te nemen en Duitse economie te ontwrichten. Heil Baas.


  Maak melding

 109. hahahaha landverraders waar waren jullie om santoki daar te zetten,, waarom nu via een ander land lullen,als die ongedierten jou vader daar had gezet zou je wel in de lucht springen,,nou nu is er alleen maar ongedierten in suriname die zelf bepaal wie ze wil,,als jij als mens niet zo laff was kon je zelf een keus maken nu zitten jullie in nederland te klagen,, jameer hoor,mij advies aan jullie gaan jullie 2015 stemmen gaan jullie stemmen niet aan de kantlijn zitten lullen want dat help niet dat hebben jullie ook gemerkt,, god zij met ons suriname voor de echte surinamer ,, mie takkie,,een echte surinamer in hart en nier


  Maak melding

 110. @Koos de Jong

  Moet ik die straattaal van jou nu serieus nemen? Schelden zal je geen plaatsje geven tussen de Surinamers in Suriname. Blijf lekker in je heilstaatje Calimerostan en stort je hart maar uit op dit forum. De redimusu-elite van front en co heeft haar beste tijd gehad en de tijd van het nieuwe antikoloniale elan is aangebroken. Dat jij daar gefrustreerd over raakt kan ik wel begrijpen maar het is niet anders beste Koosje. Die onbeschofte krachttermen zullen je niet verder helpen maar verraden vooral jouw gefrustreerdheid en je rioolafkomst. Wees gerust, ik neem het je niet kwalijk.
  Anna Zwaffelaar? Hoe verzin je het? Ik zie me al mijn kittelaar tegen een paal schuren. Nee beste Koos!!!! Het zwaffelen laat ik graag aan jou over. Bezeer je niet! 😉


  Maak melding

 111. Goeie Zet Bouta,

  de betrekkingen tussen Nederland, Duitsland en Frankrijk zijn goed.
  En als je het mij vraagt zal Nederland druk uitoefenen op beide Landen voor diverse zaken waardoor jij Nederland uitspuugt, je weet toch de reden waarom jouw persoonlijke haat jegens Nederland zo groot is.

  Dus je bent goed bezig zou ik zo maar zeggen.


  Maak melding

 112. hahaha die overspanne opa,s zijn bezig te schelden ze hebben geen troef meer is duidelijk te zien ze gaan nu over tot scheld kannon.is te begrijpen met die vloeken en schelden als je wens niet uit komt en wat men had gehoopt zielig allemaal.ik kom niet bij waneer men zegt die paarse ezels hahahahahah


  Maak melding

 113. als wij paarse ezels voor de front hadden gestemd zouden wij mensen zijn dat wij dat niet hebben gedaan merkt je meteen laff ze zijn ze kunnen niet tegen hun velies het doet pijn en veel ook dat merkt je naar reactie,, soso haat,,


  Maak melding

 114. @takkie takkie

  Ye tak’ tak’ toemsie.
  Alleen maar onzin kraai je uit.

  “als die ongedierten jou vader daar had gezet zou je wel in de lucht springen,,nou nu is er alleen maar ongedierten in suriname die zelf bepaal wie ze wil,,”

  Dus, m.a.w (met andere woorden), je noemt onze landgenoten ongedierten.

  Ga je schamen takkie takkie.
  Hup in de hoek.


  Maak melding

 115. hahahahah kijk deze heeft ook geen troef meer zielig alleen maar dom kunnen ze nu schrijven geen punt wij zijn dom maar wij zullen geen punt van maken want er zijn belangerijke dingen te gebeuren die nieuwe ziekenhuis komt dat is veel belangerijker ,, maar een cd hebben ze jullie zijn dom geeft niet hahhahahaha ,,mie takkie een echte surinamer in hart en nier


  Maak melding

 116. koos de jong jij bent als esmerald een rioolrat die van alles GAAT doen, hoe denk je het klaar te spelen vanuit Nederland. Wij waarachtige en vaderlandslievende Surinamers hebben jullie verbannen tot waterkant.net, jullie doen er niet meer aan toe.

  Als je niet zo zwakbegaafd was had je dit gegeven begrepen. Wij zijn en blijven jullie meerdere in alle opzichten.


  Maak melding

 117. soso planning,plenty planning.Veel geschreeuw en weinig wol.Voor mn part mogen ze veel dromen en heel veel dromen,ook over dag.Met deze regering is bijna alles mogelijk.


  Maak melding

 118. @ESMAREL ik weet niet of je een dame bent maar ik heb niemand ongedierte genoemd dat zijn die gasten van jou vinden dat mensen die op bouta heeft gestemd ongedierte zijn,toen zij ik dat als wij ongedierte jou vader daar had gezet zou je in de lucht springen ,, ben jij zo slim?


  Maak melding

 119. @AFU SENSIE dank je wel voor die info hahahahah oke dan weet ik,t want ik kijk en maak me druk met die gasten op deze side,, een ding maar kunnen ze schelden zeggen dat andren dom zijn ,, paare ezels ,, ongedierte,,boerieki,, varken ,, maar het doet mij niks omdat het goed gaat in suriname,en ik lach ze uit hoor leuk om te zien hoe ze overspannen raken doordat hun wens niet kan uitkomen ,,mie takkie,,


  Maak melding

 120. @Afu Sensie

  Van mijn ouders heb ik meegekregen dat door te studeren en of door hard te werken je op termijn succes gaat boeken. Voor arbeid wordt je beloond (succes)waarop je zeer zeker trots mag zijn. Ook heb ik geleerd dat je altijd trots moet zijn op elk hardwerkend mens en of dat deze mensen ook iets hebben gedaan voor de samenleving (vrijwillegerswerk). Vertel mij waarom ik een moordenaar moet koesteren ?? Deze(JOU) moordenaar heeft hardwerkende, succesvolle zaken mensen, intellectuelen WREEDDADIG vermoord cq laten vermoorden.., Door deze monster moesten heel veel mensen hun geliefde huis/haard verlaten.Dat deze kankergezwel (vergeef mij mijn woord keuze) nog steeds bezig is zich te verrijken doet je ongetwijfeld ook niets. Vertel mij waarom je zo iemand (moordenaar, drugsdealer etc toch koester ?


  Maak melding

 121. de kindren van morgen zal je wel vertellen waarom ze deze moordernaar kosteren,weet je waarom? ze krijgen van die moordernaar alle aandacht die ze toen niet kregen ,,ze kunnen studeren met gloeilamp toen was dat zoek,, ze krijgen nu schoondrink water waar ze toen nooit van had gedroomd oke ,, mie takkie ,,


  Maak melding

 122. Roy sorry ik heb niets aan je emotioneel gezwets.

  Trouwens waarom heb je de goede raad van je ouders niet opgevolgd, dat zou ons hier een hoop dom geblaat bespaard zijn gebleven.

  Mijn land Suriname is mij dierbaar, iedereen die het kan of wil helpen ontwikkelen is welkom, ook al zou die tovenaar uit Timboektoe zijn overgevlogen dan nog zou ik hen koesteren. Momenteel is de huidige President van Suriname aan bod om het land te ontwikkelen en mijn volle steun heeft hij, daar gaat het om.

  Takkie gelijk heb je om deze gefrustreederde ex-landgenoten uit te lachen, ze zijn duidelijk radeloos en hebben niets om zich vast te klampen. Die negativiteit komt echt niet uit de lucht vallen hoor, deze gasten hebben stuk voor stuk professionele hulp nodig.


  Maak melding

 123. ROY Mane als je de geschiedenis ken zou je niet bleven hangen of is het ouder dom. de kunduz operaties dan waar onschuldige baby en kids worden doorzeefd FAAAKADAN!!

  En dit is fress wat ze doen


  Maak melding

 124. @AFU SENSIE weet je wat zo leuk is aan deze gasten eerst waren het deskundigen nu gaan ze allemaal schelden dat vindt ik zo leuk,je ziet hoeveel ze hebben ze hadden gehoopt dat het niet zou gaan met su hahahahaha ze zijn super radeloos ja mooi torie afu sensie,, soso lobie mie bradda ,, laten ze maar praten we weten beter ,, god zij met ons suriname ,,


  Maak melding

 125. @Paul

  Elke vrijheidstrijder deelt …..

  Jou zgn vrijheidsstrijder dealt…hy is een veroordeelde drugsdealer. Hy is geen vrijheidsstrijder maar een moordenaar/rover/drugsdealer.Terwijl jij je handjes ook ophoudt is hij zich aan het verrijken…


  Maak melding

 126. hallo haters weten jullie wat er vrijdag in suriname gaat gebeuren?,,wat president bouterse had beloofd gaat waarheid worden er komt een ziekenhuis in wanica,,en dat is een super nieuws niet wat jullie hier schrijven,,en er is grond al bouwrijp gemaakt voor 5000 wonning,, daarmee hou ik me bezig niet met poppekast gedoe nee opbouw en ontwikkeling daar kijken wij naar,, mie takkie,,


  Maak melding

 127. Takkie,

  Met dit soort berichten maak je de haters nog radelozer. Ik zie ze al voor me in hun donkere spelonken ergens 10 hoog met bloed doorlopende ogen dit soort berichten lezen. Hahahahahahaha soso lafu.


  Maak melding

 128. @takkie

  Foute zaak als je aandacht krijgt van een moordenaar….voorzichtig met je bille….

  Je moet aandacht van je ouders krijgen en NIET van een moordenaar…

  Wie met pek omgaat….


  Maak melding

 129. hahahahah daar gaan we weer is super hier op deze side om te zien hoe die deskundigen mensen dom vinden hoe serius moet je zulke gasten nemen, dit is een kick hoor overspannen zijn die deskundigen wai,waiwai,wai


  Maak melding

 130. voor jou is hij een moordernaar voor de echte surinamer niet kan je dat nog niet begrijpen?vraag maar aan de kindren van suriname dan kom je er achter wie de presiddent van su is,,


  Maak melding

 131. Afu Sensie het valt op echt! dat je iedereen op deze forum van alles en nog wat van hebt uitgemaakt! Ik vraag me af, of jij je ziczelf hebt afgevraagd wat jij zelf bent? Hoe en wat kunnen zij jou noemen en uitmaken?? Wie is dan beter? In mijn optiek beken je zichzelf of is het ook verkeerd met deze stelling??

  Als het met praten niet lukt dan is het wel agressie! maar daar zijn heel veel mensen heel goed in een 10+ en wat bereiken zij ermee? geen hol!!! Praten en het manier van overbrengen is een kunst! daar heb je wel verstand voor nodig! bij agressie niet!! Dan doen de Brulapen in de Jungle ongevraagd wel! en of zij daarmee een banaan verdienen is voor mij zeer de vraag!!


  Maak melding

 132. Er is een groot verschil tussen haat en feiten .
  Een hele diepe buiging voor jou Roy .
  Beste brada Roy, echte mensen met normen en waarden snappen gelijk wat jij bedoeld, ezels niet.


  Maak melding

 133. Kondremang het gaat om ambassade nu her en der, dus ik hoop eentje in Jalalabad met onze man daar die loeber van een Santhoki, we gaan hem daarna nooit meer zien,
  ze dulden geen loebers daar.
  En dan nog een ambassade in Sudan onze man daar Ronny B ook die verdwijnt ze vreten hem op, met al die goud staven om zijn ballen, ja ja zo raak je die eikels kwijt,en ja echt ook een ambassade in Syrie onze man jawel Paul S, die wordt opgeblazen, lekker.


  Maak melding

 134. hahaha daar gaan we weer mooi boi gaat mensen ezel noemen maar als je deze man in het echt zien schrik je echt he zo lelijk met z,n dikke bril,, deze nemen wij niet serius want hij is meer dan 20 jaren bezig en niemand die naar hem kijkt ook niet in zijn eigen land nederland,, super overspannen hij kan niet naar suriname hahahahah kijk op youtube,, daar zijn er beelden over su ,, mie takkie,,


  Maak melding

 135. Toekomstig nieuws.

  2013 Bouterse brengt staatsbezoek aan Duitsland ter versterking van de bilaterale samenwerking.Bouterse en een surinaamse handelsmissie brengen een staatsbezoek aan duitsland. Dit bezoek staat in het teken van de door beide landen gemaakte afspraken over wederzijdse handelsbetrekkingen en het aanleggen van een mega brug over de suriname rivier. Deze brug geheel van metaal ontworpen zal de hoogste brug in het caraibisch gebied worden. En zal zal als beginpunt via Leonsberg hebben met uitzicht op de monding van de suriname rivier. Dit tweejarenplan zal ongeveer 540 mildoen US dollar beramen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.