ma 25 sep 2017 10:03

Re-Play brengt clip voor Suripop 2012 uit [VIDEO]

1
post thumbnail

Op 3 augustus 2012 neemt de Rotterdamse R&B-groep Re-play deel aan de 17e editie van Suripop in Paramaribo (Suriname). De groep bestaande uit Alwin Burke, Henk Waarde en Sam de Wit heeft zojuist het nummer “Tan fu mi”, geschreven door Eurydice van Coblijn en gearrangeerd door Glenn Gaddum en Wolf Martini, als videoclip uitgebracht.

Re-play is vooral bekend van de hits Ala day (Ik leef alleen voor jou), Kijk om je heen, Niemand, Never nooit meer en hun samenwerking met Gordon. In 2001 en 2002 wonnen zij zelfs een TMF Award voor beste Nederlandse R&B-groep. Ook hadden zij in 2005 een nummer één notering in Suriname met het nummer “Ik zal er voor je zijn”.

SuriPop (Suriname Populair Song Festival) is een tweejaarlijks componistenfestival dat sinds 1982 in Suriname wordt georganiseerd door de ‘Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur in Suriname’. Het is het grootste muziekevenement in Suriname.

Bekijk de videoclip:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
11 Reactie | Plaats Reactie

  1. Jawel, artiesten uit PorFoto zijn gewoon de beste. Damsko is niks mensen.

    woensdag 18 juli 2012 om 20:23 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com