Voetbalclub Vitesse vliegt vandaag naar Suriname

6

De Nederlandse voetbalclub Vitesse vliegt vandaag naar Suriname. De club uit Gelderland is door de Stichting Internationaal Voetbal Suriname uitgenodigd om deel te nemen aan de PARBO Cup.

Tussen 21 en 28 mei verblijft de selectie van trainer John van den Brom en assistent trainer Stanley Menzo daar om twee duels te spelen. De Arnhemmers nemen het op tegen de nationale elf van Guyana en een gelegenheidsteam bestaande uit de Suriprofs en enkele spelers van de nationale selectie van Suriname

Beide wedstrijden zullen in het André Kamperveenstadion in Paramaribo worden afgewerkt. Dinsdag 28 mei keren de Vitessenaren weer terug in Nederland.

6 REACTIES

  1. Beide wedstrijden zullen in het André Kamperveenstadion in Paramaribo

    !!!Op 8 december 1982 werd Kamperveen thuis opgepakt door militairen die zijn honden doodschoten en twee granaten afvuurden. Hij werd overgebracht naar Fort Zeelandia en aldaar ernstig mishandeld. Zijn radiostation ABC werd ondertussen opgeblazen!!!

    Aampi,wij eren jou vandaag,morgen en elke morgen!!


    Maak melding

  2. We hebben het inderdaad over voetbal, of niet, trouwens Ampie werd volgens mij op 7 december naar baas gebracht,maar goed, voetbal daar wil ik het over hebben, Vitesse gaat Europa in later dit jaar nu deze trip naar Suriname, leuk, ik ben benieuwd of V d Brom zijn A selectie heeft meegenomen en geen tweede garnituur, en we horen het wel hoe de wedstrijden verlopen!!!!!


    Maak melding

  3. Jazeker gaat het om voetbal,..een spel van vreugd!!

    Ik echter wil de jeugd niet onthouden de werkelijke geschiedenis,..Laat Dada maar herschrijven!!!

    ,,,en nu,…lets play football 🙂


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.