Jörgen Raymann neemt afscheid van theater

1

Met de succesvolle voorstelling ‘Frede’ neemt Jörgen Raymann volgende week (voorlopig) afscheid van het theater. De populaire cabaretier en presentator gaat zich de komende jaren meer toeleggen op produceren (tv) en het geven van motivational speeches.

De voorstelling ‘Frede’, het Surinaamse woord voor ‘bang’, is voor Raymann de bekroning van een 18-jarige theatercarrière. Voor wie Jörgen nog eenmaal op de planken wil zien is dit de kans. De laatste voorstelling vindt zaterdagavond 26 mei plaats in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

In ‘Frede’ laat Raymann op een hilarische manier zien waar je als mens allemaal niet angst voor kan hebben. Als kind werd hij Fredeman (bangerik) genoemd, omdat hij bang was voor het donker, bang voor spoken, bang voor honden en als de dood voor de tuinman.

Wie niet kan wachten tot volgend weekend kan morgen (maandagavond 21 mei) terecht in het Beatrix Theater te Utrecht.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.