GMAP: ‘Minister Lackin zet wereld op zijn kop’

70

[INGEZONDEN] – Het Suriname comité GMAP, Geen Moordenaar Als President, zegt in een verklaring dat de Surinaamse minister Lackin van Buitenlandse Zaken ‘de wereld op zijn kop zet door de Surinaamse critici van de amnestiewet verantwoordelijk te stellen voor de groeiende internationale kritiek op de mensenrechtensituatie in Suriname’.

‘Voor een ieder die de struisvogel niet na-aapt is het glashelder dat de president en zijn loyalisten in het parlement, met de amnestiewet de grondrechten van de slachtoffers en nabestaanden vertrappen en daarmee Suriname’s compliance aan zijn internationale verplichtingen ondermijnen’. Volgens GMAP ‘bewandelt Lackin inzake de verplichte Artikel 8- dialoog met de EU de weg van ontkenning en bagatellisering, in een wanhoopspoging het snelle verlies aan geloofwaardigheid van de regering in de ogen van haar eigen kiezers tegen te gaan.’

‘De tijd leert steeds duidelijker dat de poging van Lackin om op moreel drijfzand internationale erkenning te verwerven nutteloze draverij is. Met een drugsveroordeelde hoofdverdachte van massamoord en foltering als president, die bovendien zijn macht misbruikt om de tegen hem lopende rechtszaak, achter het rookgordijn van een waarheidscommissie, stop te zetten, is er in de beschaafde wereld geen eer te behalen’ aldus het comité Geen Moordenaar Als President.

70 REACTIES

 1. Net als de rest v.h. Paarse/NDP laag bij de grondse criminele tuig blinkt Lackin uit in het verspreiden van leugens en het ophemelen van zijn meester (de crimineelD.D. Bouterse).


  Maak melding

 2. dan weet deze beweging meer als zij vinden dat de president een moordenaar is tot nu toe staat niet vast wie op 8 december de trekker heeft over gehaald en over de eu neem ik aan dat wat lackin zeg ook zo is maar laat ons die ontmoeting afwachten dan weten wij meer numaakt een ieder zijn eigen verhaal.


  Maak melding

 3. Wij zullen strijden tot deze drugsveroordeelde moordenaar zijn straf krijgt. Anmestie of niet Bouterse hoort achter slot en grendel.

  Alles wat de man nu doet is alleen om tijd te winnen maar het onvermijdelijke – zijn straf – zal hij niet ontlopen.
  Ik ben blij dat alle staatshoofden in Zuid-Amerika en de Cariben weten dat Suriname een massamoordenaar als president heeft en dat meer dan de helft van de bevolking deze man niet respecteert.
  De mensen in de regio weten ook dat massamoordenaar Bouterse de rechtsgang in ons land frustreert om gevrijwaard te zijn van straf.

  GMAP en alle andere organisatie die tegen straffeloosheid en voor gerechtigheid zijn in ons land deze strijd zullen wij voortzetten tot moordenaar Bouterse en zijn handlangers hun straf krijgen.


  Maak melding

 4. @ lange,
  Hitler, Staling, Mau Zedong hebben geen van allen de trekker over gehaald toch staan ze te boek als werelds grootste massamoordenaars.
  Ik heb geluisterd naar de uitleg van lackin, wat ik opvallend vindt is dat hij de enige is die praat en niemand stelt vragen aan hem, nou zo kan zelf ik minister worden.
  @ GMAP, ga verder met u voortreffelijke ingezonden boodschap.


  Maak melding

 5. “Wij zullen strijden”

  Best grappig dit te lezen, sommigen hebben niet eens door dat de strijd allang is gestreden en dat ze hebben verloren.


  Maak melding

 6. “nou zo kan zelf ik minister worden.”

  Wat let je, er zijn straks verkiezingen in Nederland, stel je beschikbaar en wordt een PVV minister.

  In Suriname maak je geen kans meer, we willen geen vijanden van het volk als minister.


  Maak melding

 7. Tja dit is iets wat je als politici had kunnen verwachten.
  Je zal altijd kritiek krijgen als je een slecht verleden achter je hebt.
  Dat zie je in veel landen waar orde heerst dat er politici meteen ontslagen worden als zij een crimineel of slechte naam hebben.
  Wat moet hiervan zeggen ik weet niet als die meneer lackin dat met eer en geweten ook over zichzelf kan zeggen .


  Maak melding

 8. @SABIDIERI:”Wij willen geen vijanden van het volk als minister”. Dan heb je zoals allen van de NDP kuddedieren en stemvee niet goed opgelet, want de grootste vijanden van het Sur. volk zijn Drugsbarron en massamoordenaar DDB en zijn bende maatschappij ontwrichters. maar ja je doet je naam eer naam, wijsheid is duur en niet voor iedereen weggelegd……..En ook jullie van het NDP gepeupel hebben niet door dat jullie strijd een verloren strijd is, want stoomboten zijn allang gezonken, paardentrams rijden alleen nog voor toeristen, dus face it… aan alles komt er een eind, en jullie propagandamachine en jullie antidemocratische en dictatoriale acties kunnen daar niets aan veranderen……..


  Maak melding

 9. Zucht je reactie is inderdaad een grote ZUCHT, typische reactie van een drenkeling die naar het laatste beetje zuurstof hapt, een geboren loser, die zijn verlies weigert te accepteren en daarom tegen beter weten in nog tegen spruttelt in de hoop dat ie nog een kans krijgt. Jullie geboren hypocrieten hebben al je kansen verspeelt, het is over en uit.


  Maak melding

 10. Lakhin heeft een probleem. Regelmatig moet hij de omstreden Amnestiewet in het buitenland verdedigen. Hierdoor spreekt hij vaak onzin en geeft hij de critici de schuld. Maar hij heeft een pact met de duivel gesloten en voert een wanhoopsdood om een veroordeling te voorkomen. Lakhin is hierbij de lakei!


  Maak melding

 11. Hoe is het mogelijk dat criminelen , moordenaars, drugs veroordeelden, oplichters en landverraders de beschaafde Surinamers met normen en waarde komen vertellen dat wij vijanden zijn van het volk??
  @Sabidieri, Drenkelingen zijn figuren die zich niet houden aan nationale en internationale recht en regels.
  Drenkelingen zijn Figuren die zich laten misleiden door een klauw als Bouterse.


  Maak melding

 12. Zijne Exellentie President DDB, Baas, Heilige Politieke Leider v/d NDP/MC, Vader v/h Volk, allereerst Eerbetuigingen en respekt aan U.
  U hebt 100% gelijk dat het volk vanaf nu moeten gaan strijden want de NF, Ned en de nabestaanden van dec gaan t/m 11 mei extra aanvallen plegen op Sur.
  Strijden conform de democratische beginselen.
  Bij elke aanval van negetieve zaken over de Pres/Regering moet het gelijk met positieve zaken beantwoord worden. Het volk staat achter deze Regering vanaf de overwinning van de Verkiezing in 2010 door de NDP/MC/AC/VA en zolang de Regering de steun v/h volk nodig heeft moet die gelijk zeggen, zodat het volk massaal kan aanmelden om Sur te verdedigen.
  U moet op de hoogte zijn dat de NF/Ned/Nabestaanden dec met allerlei kleine groepen/kleine organisaties etc op een sluwe manier bezig gaan zijn om een grote lijst te maken om alleen aan te tonen alsof er veel mensen achter hun staan. Dus ze zijn bezig met een viese politiek aan het uitvoeren, zoals ze altijd gewend waren.
  Daarom moet U beginnen met Uw grote lijst op te maken en wanneer ze die van hun wijzen moet U gelijk van Uwe wijzen. Dit noemt men verdediging van Sur.
  De drie grote heilige Leiders van Sur zijn de Hrn DDB, SS en RB. Alle zegen, gezondheid en kracht toegewenst.


  Maak melding

 13. Radjkoemar Rajaram: met alle respect: uit welk gesticht ben jij ontsnapt?

  “Zijne Exellentie President DDB, Baas, Heilige Politieke Leider v/d NDP/MC, Vader v/h Volk, allereerst Eerbetuigingen en respekt aan U”

  Knettergek!

  “Daarom moet U beginnen met Uw grote lijst op te maken en wanneer ze die van hun wijzen moet U gelijk van Uwe wijzen”

  Geen Schindlers List maar Bouterse List

  Zie hier de complete gestoordheid van de Bouterse aanhang.


  Maak melding

 14. Zelf de RK gemeente is uit de kast gehaald, zie citaat van de president gisteren, om deze regering tegen te werken.
  Let wel, enkele eeuwen geleden kende men het fenomeen ´beeldenstorm´ in Europa, en als de RK kerk zich nu voor doet als een politieke beweging dan moeten ze strakjes ook rekening houden met een reactie van de tegenpartij en niet gaan klagen of zielig doen want wat men zaait zal men oogsten !

  Ook die arme, onnozele en onwetende kinderen die een zgn stilletocht hebben gehouden zijn voor de leeuwen gegooid zonder het zelf te weten.
  Geen van de kinderen die hebben meegelopen waren in 1982 al geboren of in de verste verte nog niet in de koker van hun vader om geproduceerd te worden.
  Wanneer houden deze kinderen ook een stilletocht voor alle slachtoffers van de Surinaamse slavernij en het leed wat alle overige immigranten is aangedaan.

  De verdeel en heers lobby vanuit Nederland gedirigeerd draait op volle toeren en maakt zelfs overuren, want Suriname boekt steeds meer successen in de regio en is het all hands on deck om de regering Bouterse tegen te zitten.

  Ik ben absoluut niet bang dat ze deze president klein krijgen want hij is een echte staatsman en warrior !
  Pres Bouterse is een 100% kind van ´Mama Sranang´ en geen import of nep gedoe die denken te gaan overheersen !


  Maak melding

 15. MENSEN DIT IS TOCH VERSCHRIKKELIJK HOE EEN PRESIDENT REGEERD::::

  zo 06 mei 2012, 07:56
  Bouterse snapt ophef Decembermoorden niet
  PARAMARIBO –
  De Surinaamse president Desi Bouterse zegt niet te snappen waarom er zoveel ophef wordt gemaakt over de zogeheten Decembermoorden in 1982. Militairen onder leiding van Bouterse schoten toen 15 politieke tegenstanders dood.

  Volgens Bouterse zijn er de afgelopen jaren namelijk zoveel doden te betreuren geweest. „Wij hebben spijt voor alle nabestaanden, maar er zijn ook militairen en politieagenten omgekomen. Hebben die mensen dan geen vrouwen en kinderen?“


  Maak melding

 16. Ja het Ira, het is verschrikkelijk dat deze President zich niet alleen druk wil maken om de 15 doden, maar druk wil maken om alle doden in totaal boven de 100, want alle maal waren mensen van vlees en bloed die ook nabestaanden hebben.

  Jij vind het blijkbaar goed, dat Surinamers zich alleen druk maken om de 15 doden, welnu de meeste Surinamers willen dat niet meer, recht voor een recht voor allen, alle doden worden geeeerd want allemaal hadden ouders, broers, zusters en dus nabestaanden, klaar is kees, als dat de Surinamer verschrikkelijk maakt so be it.


  Maak melding

 17. Alles zal uitkomen waarvoor determinist, sinds het aantreden van deze moordenaarsregering onder het driekoppig monsterverbond baas,lon en salam tot stand kwam. Back to the eigthies, zevenmalen erger, met dank aan al die oliedomme aanhangers.


  Maak melding

 18. Alles zal uitkomen waarvoor determinist, sinds het aantreden van deze moordenaarsregering onder het driekoppig monsterverbond baas,lon en salam tot stand kwam,voor heeft gewaarschuwd. Oorzaak en gevolg. Back to the eigthies, zevenmalen erger, met dank aan al die oliedomme aanhangers die mensenrechten schendende wetverachters kozen als hun koning.


  Maak melding

 19. Milton Fleur: nog zo’n gebrainwashde ultra domme NDP zonder enige ons verstand en moraal in zijn donder:

  “Bouterse is een echte staatsman en warrior !
  Pres Bouterse is een 100% kind van ´Mama Sranang´ en geen import of nep gedoe die denken te gaan overheersen !

  Met zulke inwoners is Suriname verdoemd tot rechteloze banenenrepubliek.


  Maak melding

 20. Mensen, mensen. Toen op 4 juni 1989 de toenmalige Chinese regering korte metten maakte met een protestactie van o.a. studenten, en er in die nacht enkele duizenden doden vielen wat was toen en nu de reactie van Nederland.
  Let wel, er zijn enkele duizenden protesterende mensen in die nacht vermoord, en Nederland c.q. de EU heeft nooit het lef gehad om een lobby te starten om de verantwoordelijken gestraft te krijgen !

  Nu er toevallig in Suriname 15 coupe plegers in spé zijn opgepakt, en door wie dan ook zijn omgelegd, lijkt het als of de hele wereld op haar kop moet om Bouterse hiervoor te berechten !

  Mensen, waar praten wij over !!!! Suriname is juist op koers en op stoom gekomen om tot één van de veel belovende economieen in de wereld te worden en dan krijgen we nu dit gedoe.

  Ik zie dat er Surinamers tegen de regering Bouterse zijn en er bewust alles aan doen om terug te keren naar de jaren ´80. What you want, is what you get !

  Mi e bari yu mensen, want de lieden die hierop aansturen zitten met één been of geheel in Holland !

  Wees daarom dus nuchter en wijs en laat je niet ringeloren door wie dan ook.


  Maak melding

 21. Milton Fleur is echt de weg kwijt…….

  Het is te zielig en te genant voor woorden hoe hij als slaafje van grote Baas zijn meester tot in de hel zal blijven verdedigen.

  Eigenlijk pas diep medelijden met types als Milton Fleur….


  Maak melding

 22. Paniekvoetbal door Winston lackin. Hij west dat als hij niets goeds over zijn baasje kan vertellen wordt hij licht bevonden en een einde komt aan zijn mini ster carriere.


  Maak melding

 23. de leugen regeert..

  een gerespecteerde politicus had eens gezegd,,dat de leiders in sme ,,een rovers bende zijn,,het zijn allemaal criminelen moordenaars oplichters rovers( zie de drie lijders).

  dat zegd genoeg van een buitenlandse intelektueel….

  hopen dat de movinas het goed hebben..


  Maak melding

 24. Het is jammer voor Suriname te boek te staan als Bananenrepubliek geleid door een president aan wiens handen de dood kleeft.
  Haat en onverdraaglijkheid wordt er gepredikt. Geen enkel volksbelang wordt hier mee gediend alleen eigen belang.
  De VS en Europa kijken mee en de jeugd heeft laten zien dat zij er van af willen van de hele boeven kliek nu waren het er een paar maar morgen zullen zij marcheren.


  Maak melding

 25. Na alle commotie en emotie, kom ik tot de nuchtere conclusie, dat het er niet goed uit ziet de komende dagen.

  De EU heeft wel degelijk de amnestie kwestie op de agenda staan.
  dwz dat het volk verdraaide feiten krijgt voorgeschoteld.(censuur)
  Men heeft simpel weg geen idee wat ze te wachten staat.

  De journalisten zijn uitgenodigd op brokobaka, waarom?
  Nou.. doe maar niet, laat limbo maar gaan.

  Die bouterse heeft bewust uitgehaald naar de protest-gangers, omdat hij al wist dat er op 8 mei 2012, een grote manifestatie is gepland tegen amnestie.
  Op 8mei wordt er een petitie aan het DNA aangeboden.
  Dit wil hij dus voorkomen dmv het zaaien van angst.

  Beetje creepy wat er nu gebeurt.
  Mij is verteld dat de protest-jongeren in ’82 op spanhoek zaten bij het Vaillant plein.
  Vervolgens hebben de ouders s’avonds een petitie aangeboden.
  En de volgende dag zijn de 15 prominente burgers en journalisten vermoord.

  De geschiedenis mag zich niet herhalen.
  Let op elkaar, blijf in groepjes en wees niet bang, de wereld kijkt mee.
  En telezuur beetje laf om het netwerk uit te schakelen in opdracht van…

  Determinist heeft tot nu inderdaad gelijk, maar dit stukje geschiedenis mag zich niet herhalen.
  Het is het niet waard.

  Let op elkaar!


  Maak melding

 26. Sommige mensen zou ik echt aanraden om naar een herhaling te luisteren van apintie: Niet zomaar een gesprek met Anita. Heel interssant.
  Mogelijk zullen sommige dan niet meer negatief reageren maar opbouwend kritiek geven.


  Maak melding

 27. Landgenoten, onder wie hooggeplaatste personen en zelfs parlementariërs, proberen met valse informatie over het Amnestievraagstuk aan internationale instellingen en instituten Suriname internationaal zwart te maken. Aldus Lacking.
  Ik zou aan Lacking willen meegeven dat wij als langenoten gewoon de kleuren uitroepen zoals ze worden gepresenteerd door jullie bewind. Dus als jullie zwart laten zien gaan we het zwart noemen.
  Maar jullie daarentegen proberen het zwart groen of paars te noemen. Dat zal misschien voor een tijdje lukken bij buitenlanders die niets weten over het land. Maar na een tijdje gaat ook die vlieger niet op.


  Maak melding

 28. Lackin is reeds al eerder als medewerker van buitenlandse zaken ontslagen door minister Levens, en komt dan later terug als minister van dat zelfde departement, onbegrijpelijk maar waar functioneert voor geen meter liegt en bediegt, en komt met grove leugens betreffende artikel 8-dialoog van de EU door van alles en nog wat te onkennen tegenover het volk, maar dat zijn nou eenmaal de laatste stuiptrekkingen van Lackin, want ook zijn einde is in zicht.


  Maak melding

 29. Deze sterfelijke mens kan niets anders doen dan zijn baas bevelen uitvoeren. Met heel veel minachting en grove spot voor de komende gevolgen om de keuze van al die moordenaarsgezinden zal met spot gelachen worden bij hun komende onderdrukkingen. Met heel veel spot, om hun oliedomme keuze, zoals nu vele drugsverslaafden die halfnaakt door de stad lopen en van geen bekering wilden weten.


  Maak melding

 30. Milton Fleur, hou op hoor boi…

  Jouw president is: 100% pikin foe Sranang mang nanga Sranangmang broedoe na ing finga. Sinds gisteravond, is daar geen twijfel meer over mogelijk. A man kiri Sranangmang!

  Of vind jij dat foute bout zijn bloed roder of meer waard is als dat van die Sranangmangs die hij vermoord heeft dan?

  Bout = fout en moet weg (en snel ook)


  Maak melding

 31. Milton Fleur,\
  Jij kan alleen met domme argumentatie proberen GMAP tegen proberen te spreken, jou referentiekader zijn zwak en dom.
  Jij weet niet wat jij lult jongen, kletsen over China maar wel jou hand openhouden voor hun geld.
  Ook China is tegenwoordig gevoelig voor internationale druk.
  \


  Maak melding

 32. Ik vergelijk de politieke obsessie voor Bouterse bij zijn aanhang met het volk van Noord – Korea die haar leider Kim Ill Sung adoreren. Dat is een gevaarlijke ontwikkeling omdat andersdenken worden verketterd of bedreigd. Elke vorm van kritiek op Bouterse wordt meteen aangemerkt als verstoring van het ontwikkelingsproces en als een poging de koloniale machten te ondersteunen. Instituten die Bouterse niet gunstig gezind zijn worden buitenspel gezet (lees: de rechtelijke macht en de Nationale Assemblee).


  Maak melding

 33. @Larry,

  Quote
  Sinds gisteravond, is daar geen twijfel meer over mogelijk. A man kiri Sranangmang!
  Unquote

  Voor jou info beste Larry, in de afgelopen 30 jaar weet nog steeds niemand wie deze 15 coupe voorbereiders heeft vermoord en dat is zeker geen Bouterse geweest.

  Zelf meneer Rozendaal (de man met 14 kinderen geproduceerd bij 7 vrouwen) heeft z’n verhaal uit de lucht gehaald, of uit z’n duim gezogen.
  Ergo, niemand kan het bewijs leveren (of is naar de PG gestapt) om dhr Bouterse in staat van beschuldiging te stellen !

  Maw beste Larry, jij mag nooit meer zeggen dat deze man wie dan ook heeft vermoord, want het bewijs is er niet.


  Maak melding

 34. Milton Fleur: je maakt je met elke posting meer belachelijk. Hou de eer aan je zelf en verdwijn. Je argumenten ter verdediging van je meester zijn lachwekkend.


  Maak melding

 35. Wikkileaks, deze GMAP organisatie of clubje is een tandeloze tijger jegens het gezag in Suriname.
  Vooralsnog krijgen ze gehoor en hebben ze steun vanuit Holland omdat ze de president van Suriname klein wilen krijgen.

  Maar dat zal hen zekers te weten niet lukken want ze zijn eraan voorbij gegaan dat pres Bouterse heel sterk staat in de Amerika’s (Zuid/Midden en Noord Am.).
  Let wel, Nederland zoekt de confrontatie met Suriname op en is het niet andersom !
  Economish gezien heeft Suriname Nederland niet nodig en dat heeft men diverse keren laten blijken.

  Nederland heeft er ontzettend spijt van dat hun goudmijn en goudhaantje ‘Suriname’ door hun neus is geboord, dus willen ze deze, what ever it takes, terug hebben !
  Wij willen geen gratis geld meer uit Holland, en laat dat duidelijk wezen ! Het Nieuwfront c.q. bedelaars front en tijdperks is voorbij. Dit gratis geld mogen de Hollanders zelf houden of anders ergens in een donker holletje steken !

  Wij Surinamers zijn geen zielig of kleingeestig volk want we zijn nu in een fase terechtgekomen om van nu af alles zelf te beslissen en zelf te doen.


  Maak melding

 36. @Henk Molenaar, is dat alles wat je te melden hebt ?
  Durf je niet of heb je misshien al je kruit verschoten om inhoudelijk in te gaan op mijn statements !

  Waarom moet ik verdwijnen, of wil je mij dood hebben ?

  Jullie zeggen dat pres Bouterse mensen heeft vermoord, maar zie nu wie de echte mensen zijn die anderen weg willen hebben !


  Maak melding

 37. Milton,

  Bij wijze van spreke of anders gezegd als wijzen spreken.
  Spring in een kreek jongen en het nivo van Suriname is per direct gestegen.
  Maar omdat ik weet dat jij dat niet doet kom ik over 4 dagen terug om het nivo van de onderdanen te corrigeren. Haha…..
  Tjee man wat voor voer heb jij van de baas gekregen want het riekt naar gier.
  Ik snap dat jij onze lieve president niet wilt beledigen want je mag niet in je eigenhuis schijten.


  Maak melding

 38. Beste Milton Fleur: Nederland is er echt niet op uit om ‘goudhaantje Suriname’ in te lijven.

  Jij doet net alsof Bouterse de ultieme staatsman van Zuid Amerika is met veel invloed en gezag. Geloof me: jou moordenaar/drugsdealer Bouterse wordt door elk fatsoenlijk land met minachting en walging bekeken. Zeker na die zielige vertoning van gisteren.


  Maak melding

 39. De dorpsgek is weer aan het woord en blijft zich vastklampen aan zijn eigen leugens en hersenspinsels. Als deel van het verzet van de voormalige Surinaamse elite wordt hij steeds minder serieus genomen en wordt hij natuurlijk steeds feller en psychotisch in zijn acties. Ik heb het vaker gezegd: hij ontleent zijn bestaan aan Bouterse, zonder Bouterse zou hij nooit een leven gehad hebben. Natuurlijk heeft hij zijn netwerk ook in Suriname met leden van bepaalde radiostations en websites zoals van de Marck. Tegen Ralph wil ik zeggen dat als zaken hem daar niet bevallen, hij maar moet teruggaan nar zijn land Belgie, waar allochtonen ook elke dag zoals in Nederland te horen krijgen dat ze moeten oprotten naar eigen land.


  Maak melding

 40. @ Domme MILTON.
  Vertel mij welke zuid, midden of noord Amerikaanse land tot nu tot één project financiert in Suriname waar de arme deel van de bevolking baat bij heeft??
  Die Criminele machthebbers in Suriname hebben inderdaad Nederland niet nodigt, het zijn die arme sloebers die straks te tol gaan betalen.
  In de jaren 80 hadden jullie ook zo een grote smoel uiteindelijk moest de bevolking in de rij staan voor hun eerste levensbehoeften.


  Maak melding

 41. Milton Fleur,

  Jouw president heeft Surinaams bloed aan zijn handen. Verreweg de meeste Surinamers voelen dit feilloos aan.

  Helaas vind een deel de moorden en de berechting daarvan van ondergeschikt belang aan ’s lands welvaart en een ander deel is van mening dat deze president op Boxtel hun ongelijk moet aan tonen. Wat zeg ik? Hij IS de hoofdverdachte in het strafproces waarbij de moord op zijn eigen landgenoten hem word aangerekend.

  Ik behoor na die schaamteloze vertoning van gisteravond op het Onafhankelijkheidsplein nog veel meer als ooit tot de laatst genoemde groep hierboven.

  Een president die op ’s lands grootste plein uitroept dat 15 politieke moorden op Sranangmangs in een periode van 300 jaar wel meevalt en de rechtzaal ontwijkt, heeft bloed aan zijn hand. Het kan niet anders. A man kiri!

  Bout = fout!


  Maak melding

 42. Heeft LAKIN ineens ook jullie moeder of vader vermoord .
  Het houd maar niet op met het gezeik van jullie , jullie hebben een zwart hard net als jullie voorgangers van de slavernij .
  Maar het zal één keer ophouden .
  Wees gerust , alles komt terecht in het voordeel van het SURINAAMS volk ; NO BROEIA ………….


  Maak melding

 43. Volgens henky panky molenaar kijkt elk fatsoenlijk land met walging naar Suriname. henky panky wanneer heb je voor het laatst jouw anti-psychotica medicamenten ingenomen? Het lijkt dat je die niet regelmatig gebruikt.


  Maak melding

 44. Sabidieri
  Jij hebt de juiste naam gekozen,sabidieri.Waarschijnlijk heb je geen geld om kennis op te doen.Is echt te duur voor je.


  Maak melding

 45. President Desi Bouterse zei dat Hooghart zijn speciale gast was voor de avond. Hij heeft hem gevraagd om het woord te richten tot het volk. De CLO-voorman werd door conferencier Guno Ravenberg aangekondigd als de “grootste vakbondsleider van Suriname”. Hooghart zei dat “de witte mensen ons verdeeld hebben gehouden”. Hier moet een einde aan komen.

  Natuurlijk het is de schild van de ‘witte mensen’.

  Wat een kansloze paupers


  Maak melding

 46. Hoogmoed komt voor de val!
  En Suriname is reeds lang bezig met die val, een val van zeer grote hoogte.
  Hoe hoge je valt, des te dieper je neerkomt!


  Maak melding

 47. Aan de wentelwiek wil ik zeggen, ” het is nooit iemand gelukt om met gebalde vuist handjes te schudden ten teken van vrede!


  Maak melding

 48. Beste Paraman,

  Ik heb nog een paar wijsheden.
  – erin telt
  – regen is nat
  – kleur van bloed zit aan de handen van ….
  – Yang me …s
  -een moordenaar zal ooit zijn straf krijgen


  Maak melding

 49. Nog zo’n Paarse gek die beweerd dat God achter hem staat.
  ‘Bisschop’ Steve Meye: Hij laat mensen verdwijnen die het niet eens zijn met zijn meester Bouterse

  Hij merkte op dat God een plan heeft met dit land en volk. “En Zijn plan gaat honderd procent zeker door. En er is geen mens of organisatie of regering die dit zal kunnen tegenhouden. Probeer nooit tegen Gods plan in te gaan. Als u dat probeert zal God u op een of andere manier verwijderen”. .


  Maak melding

 50. Steve,

  Heeft nu effe duidelijk gemaakt wat de missie is.

  Het volk van Suriname te misbruiken want dat is tot heden gebeurdt.
  God woont allang niet meer in Suriname want dit is ongewijde grond na alle misbruiken en misdaden.
  Maar wie weet kimt god een keertje terug naar zijn vakantie adres in Suriname en maakt hij korten metten met de vriendjes van lieve Steve de Schijnheilige!


  Maak melding

 51. Knettergek en gedrogeerd SU president : “Over de kwestie met de Europese Unie zegt de president dat in tegenstelling tot wat wordt beweerd de wereld vol lof praat over Suriname. “Presidenten van landen als Mexico, Equatoriaal Guinea en Brazilië, zijn landen waarmee ik vaker overleg heb, dus ik maak mij niet druk om een Rutte en een Wilders”

  Vuilnisman kan deze zak ook mee?


  Maak melding

 52. Surinamers zien jullie niet dat er onder jullie mensen zijn die nog lof liederen van hun 2000 jaar oude meesters nog zingen. Ze willen niet dat je vrij komt.


  Maak melding

 53. @SANG SENG:”Wees gerust, alles komt terecht in het voordeel van het SURINAAMS volk”
  Hoezo SANG SENG? gaan je DDB en zijn 40 struikrovers zich toch melden op Boxel vooruitlopend op 11 mei a.s.?


  Maak melding

 54. “zolang het bloed van de slachtoffers in de aderen van de nabestaanden stroomt, zullen zij strijden voor gerechtigheid”.
  bron starnieuws.

  Print uit en hang het boven je bed bouta,
  graag in A3 formaat, bold, gothic style.


  Maak melding

 55. Die act van bouta heeft totaal geen indruk gemaakt op de jeugd!

  “Surinaamse scholieren en studenten vragen internationale steun voor de rechters van de krijgsraad die op 11 mei een uitspraak zullen doen over de voortgang van het 8 december strafproces. In een brief gericht aan tien ambassadeurs vragen de jongeren dat er een internationale vertegenwoordiger aanwezig is tijdens de zitting op 11 mei.”

  Doordenkertjes zijn het die Surinaamse jongeren.
  Ze laten zich niet misbruiken door achter een amnestie wet te staan, die in elkaar geflanst is om gerechtigheid te voorkomen.

  Thumbs up!


  Maak melding

 56. Wie is GMAP? Gaan jullie ff feiten checken zeg. De rechtzaak is nog geen dag gegaan over massamoord en/of foltering. Mooie woorden en dan als slip of the tong wat zware beschuldigingen erin gooien… sad! de aanklacht was en is nog steeds: moord en aanzetting tot moord. Voor beiden zijn overigens nog steeds geen onomstotelijke bewijzen richting de hoofdverdachte.


  Maak melding

 57. vele jeugdige ndpers gaan het pad der misdaad weldra op. Misdaad loont, a fout no af a foyt a no neks ( baas en lon voor ogende houdende). Stree go foefoeroe.


  Maak melding

 58. De bestuurders in Suriname zijn totaal wereldvreemd, dat is wel heel erg duidelijk.
  Bouterse en zijn bende, die brengen niets dan ellende!


  Maak melding

 59. Hou eens op om onze lieve president in diskrediet te brengen met jullie uitspraken.
  De Amerikanen haddn de eerste aap in de ruimte en in suriname gaan wij een stapje verder wij kleden een brulaap aan en wij kiezen deze als onze leider haha…

  Sorry kon het niet laten.
  Maar effe zonder gekheid degene die hem en zijn onderdanen het meest kwellen met woorden dat is pas tof !

  Wij hebben geen bloed aan onze handen of hebben we ook een dierenpartij in Suriname.
  Ik heb wel veel kippen geslacht.


  Maak melding

 60. Beste Paraman,

  Ik heb nog een paar wijsheden.
  – erin telt
  – regen is nat
  – kleur van bloed zit aan de handen van ….
  – Yang me …s
  -een moordenaar zal ooit zijn straf krijgen

  Piet Paniek evenzo de landverrader!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.