GMAP: ‘Bouterse schoffeert NDP leden’

19

[INGEZONDEN] – Het Suriname comite GMAP- Geen Moordenaar Als President – noemt het schofferen van het nieuw gekozen NDP hoofdbestuur door voorzitter Desi Bouterse als ‘zwak’ en een ‘gebeurtenis zonder precedent in de partijpolitieke geschiedenis van Suriname’.

‘Niet eerder heeft een partijleider publiek zoveel minachting getoond voor de leden en hun voorkeur in het kader van bestuursverkiezingen binnen een partij’. Volgens GMAP is ‘het feit dat Bouterse de werkbelasting van het presidentschap noemt als reden voor zijn kritiek zijn eigen probleem.’ ‘Hij vertrouwt zijn eigen partijleden niet, hij vertrouwt niemand, en daarom wil hij alles controleren, overal de baas zijn, president en partijvoorzitter zijn.’

GMAP vindt ‘dat Bouterse de NDP schaadt, zeker nu hij van de NDP fractie heeft gevraagd om in strijd met de verkiezingsbelofte en het ‘sociaal contract’ de rechtsgang inzake de decembermoorden te obstrueren.’

19 REACTIES

 1. Onrust kan niet gestookt worden door een nietszeggende samenraapsel onbenul en bange schijterds . Komt in Suriname protesteren dan toon je moed .


  Maak melding

 2. Ach.. GMAP, hou je maar niet bezig met die paarse sekteleden.

  De Clairie Linger’s en de Misiekaba’s in dat NDP bestuur, zijn exemplarisch voor de geestelijke blindheid van de rest van de paarse sekte aanhang.

  En mind you, zij kennen de klappen van de zweep van hun aller “baas”.

  En ja hé, TTheo, “komt in Suriname protesteren dan toon je moed”. Helemaal mee eens met je.

  Je moet inderdaad dikhatie hebben, want die vuige president van je, is zelfs nog in staat (*Roy Horb modus aan*) om je jezelf te laten opknopen met met de veter van je zwembroek.(*Roy Horb modus uit*)

  Of niet dan?


  Maak melding

 3. Laat ik u 1 ding vertellen om in su te protesteren hoef je niet bang te zijn neem een zak euromunten mee en veilig ben je.
  De euro is sterker dan een shotgun.


  Maak melding

 4. Iedereen moet zich ondergeschikt stellen aan deze megalomaan en narcistische massamoordenaar.
  Ook het lands belang wordt door die paarse varkens ondergeschikt gesteld aan de belangen van drugs veroordeelde crimineel.


  Maak melding

 5. Bouva heeft snel geleerd: liegen en bedriegen brengt je ver in de Surinaamse politiek:

  PARAMARIBO – Een van de initiatiefnemers van het voorstel om de amnestiewet aan te passen, Melvin Bouva (MC/NDP), zegt dat de Organisatie voor Gerechtigheid en Vrede (OGV) is gehoord door de initiatiefnemers. Zij (OGV) wordt gezien als de vertegenwoordiger van de nabestaanden, omdat deze organisatie ook namens de nabestaanden in 2003 het Parlement had aangeschreven.
  Bouva reageert hiermee op de aantijging van Sunil Oemrawsing, voorzitter van de Stichting 8 december 1982, tevens nabestaande. Oemrawsing vindt dat geen van de nabestaanden is gehoord, noch als persoon, noch als collectief.


  Maak melding

 6. TTheo: “Komt in Suriname protesteren dan toon je moed”

  Dan lig je namelijk binnen no time in de greppel met handen op je rug, zak over je hoof en kogel in de je rug……..

  En TTheo vindt dat volkomen terecht!
  Zie de mentaliteit van het domme paarse DNP-stemvee


  Maak melding

 7. Eagle 1,
  je gelooft het toch zelf niet?Ze knallen je hier neer en pakken al je euro ook af.Of zo als theo het zegt.’Grote kans dat je in een goot eindigt’ met handen op de rug.

  Cobie.


  Maak melding

 8. @TTheo

  “Onrust kan niet gestookt worden door een nietszeggende samenraapsel onbenul en bange schijterds . Komt in Suriname protesteren dan toon je moed.”

  Wat, is jouw uitkering al op 2 april op? Ja, dan begrijp ik waarom jij Baas op dit forum uit de vuile wind dient te houden. Word je per pit, bolletje of lijntje betaald? 😉


  Maak melding

 9. De paarse ezels zijn door indoctrinatie volledig op hol geraakt en dit in de lijdensweek. Als Jezus zich in deze periode in suriname zou bevinden voor de strijd naar gerechtigheid zou Hij opnieuw gekruisigd worden.


  Maak melding

 10. ha hahahahahah Afro’
  Voorbeelden zat.Sadam Hoesein,Noriega etc.

  Time will tell Brada.Te joe habi pasensie dan joe e go sie mira ini bere.
  De natuur is bezig zich te reinigen.Waarom zoveel haast en djoegoe-djoegoe met amnestie wet.God heeft ze getoetst.Hij heeft ons vandaag laten zien wie de grootste moordenaars zijn met aan het hoofd mama dictator.Het bewijs is geleverd.Dit moest gebeuren.Na 13 april zal HIJ (GOD) zelf een uitspraak doen, dan zullen de twee onzichtbare handen van de valse profeet
  verlamd raken.Leve de moordenaars,leve mama dictator.

  Danitia


  Maak melding

 11. @AFRO: We willen hem liever levend hebben in Den Haag, bij het Internationaal strafhof en daarna in de Scheveningse gevangenis of de extra beveiligde inrichting in Vught.
  Een actie alla Bishopp van de v.s., daarmee zou DDB en zijn trawanten te makkelijk van af komen.


  Maak melding

 12. Als je een DRACULA film hebt gezien dan zult u zeker opgemerkt hebben dat alle handlangers van de DRACULA compleet en absoluut de DRACULA gehoorzamen. Eenmaal door een DRACULA gebeten ontkom je niet meer aan zijn super-idiote, moorddadige lust naar macht en verderf van normen en waarden. Er zijn slechts enkelingen die goedgelovig, bezig zijn om de DRACULA te verslaan, maar dat gaat met veel moeite en veel weerstand. Als alle SURINAMERS goed beseffen dat de SURINAAMSE DRACULA verslagen moet worden dan is het nu de tijd om geen amnestie te verlenen aan de DRACULA. Afkeuren aub!


  Maak melding

 13. @Danitia

  De Mayas hebben voorspeld dat de wereld in 2012 vergaat. Ik wil je eraan herinneren dat het nu 2012 is. Wees bang, heel bang!!!! Lees de reacties van ons orakel Determinist. Die klinken een stuk onheilspellender dan de jouwe. Begin vast een bunker te bouwen en vergeet niet te hamsteren. Sla ook genoeg pillen op. Armageddon!!!!!!!!! 🙂


  Maak melding

 14. Het clownesclubje GMAP bestaat slechts uit een gestoorde en geflipte man met homo-neigingen. Deze zielige man met de naam Romeo Hoost is de weg helemaal kwijt.


  Maak melding

 15. SPARIE: Misschien kan je hem meenemen naar je eerstvolgende afspraak bij je psychiater, dan kunnen jullie samen een sessie traumaverwerking doen…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.