Lackin: kritiek bezoek Mbasongo onterecht

42

PARAMARIBO, 23 feb – De kritiek rond het bezoek van president Teodoro Mbasongo van Equatoriaal Guinee is onterecht. Dit stelt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken. Dat het Afrikaanse land er niet bepaald bekend om staat mensenrechten te respecteren, is moeilijk te accepteren als argument. Onder meer de Verenigde Staten van Amerika lijken er ook geen punt van te maken.

Suriname heeft als ‘klein’ land niet zoveel keus. “Als je kijkt naar de zakenrelaties van Equatoriaal Guinee, dan zie je dat de VS hun belangrijkste partner is. Ik weet niet hoe controversieel dat is”, zegt Lackin tegenover ATV. Ook andere landen lijken geen moeite te hebben met Mbasongo. In de marge van de laatste algemene vergadering van de Verenigde Naties was dat merkbaar. Onder meer de leiders van Duitsland en Noorwegen meldden zich voor een onderhoud.

Maar ook over mensenrechten en schendingen daarvan, valt wat te zeggen. In de regio schijnt een discussie losgebroken te zijn. Die lijkt alles te maken te hebben met interpretatie. “Wie bepaalt wat mensenrechten zijn? Binnen de Organisatie van Amerikaanse Staten bestaat er nu een spanningsveld. Het betreft de rol van het Inter-Amerikaanse Hof voor Mensenrechten, dat bepaalt wanneer mensenrechten geschonden zijn en wanneer niet”, aldus Lackin.

42 REACTIES

 1. Suriname heeft als ‘klein’ land niet zoveel keus. “Als je kijkt naar de zakenrelaties van Equatoriaal Guinee, dan zie je dat de VS hun belangrijkste partner is. Ik weet niet hoe controversieel dat is”, zegt Lackin ………Opmerkelijk dus. Alleen dit soort bananenlanden waar recht en wet, mensenrechtenschending en moorden door leiders wordt en is gerechtvaardigd door de rijke parasieten zijn welkom vanwege eigen belangen. oeps Dan blijft er dus weinig over voor de oliedomme aanhangers van het komend dictatoriaal rijk van hun onberechte afgod en co. Ma kut zie hier het gevolg van hun oliedomme keuze….onberechte misdadigers als leiders, ze worden nu ook slachtoffer van de misdaadvloek die ze over hun hoofden hebben gebracht.

  60-jarige vrouw overvallen in woning. Vrouw stal geld werkgever.Armoede begint steeds ergere vormen aan te nemen in de samenleving door de hoge gemiddelde jaarinflatie van 17%, terwijl president Desi Bouterse het volk een inflatie van maximaal 2,5% per jaar had beloofd. Als gevolg hiervan zijn grote delen van de bevolking in de eerste week van de maand al door hun salaris heen.De broers I.R., A.R. en L.R. zijn bij hun woning aan de Matoeliestraat aangehouden en worden verdacht van drugsverkoop.

  De politie in Suriname heeft ten opzichte van collega’s in de rest van de Caricom een zeer slechte reputatie als het gaat om fatsoenlijk communiceren met de burgerij, het eerlijk optreden bij het afhandelen van geschillen en respectvol omgaan met slachtoffers.Alleen het aangezicht van de min v jus en pus is een afspiegeing van dit gedrag.
  Misiedjan:
  ‘Mogelijkheid strafbladverwijdering minderjarigen bekijken’ ( 99% zijn djoekas, die nog een kans moet worden gegeven). Voor menig werkgever in de toekomst moet het geen verrassing worden beroofd te worden ondanks bewijs van weggelaten goedgedrag)

  Eigen belang doorslaggevend staatsbezoek Nguema, Hahahahahahahahhaahha, met minachting aan alle oliedomme stommelingen die denken dat dictators voor hen zullen zorgen.

  De twee valse ndp apostelen zullen door de mand vallen door hun voorspelling, er komt rust,vrede en voorspoed als jullie volgers stemmen op onberechte moordenaars en misdadigers, anders verbloemd op de enige lijder en retter van ons geliefste land suribabwe, hijis de onschuldigste en leifste bengel. Wo K.

  BID-Team onderschept 23 kg cocaïne


  Maak melding

 2. Lackin jou reactie is dom en zeer ondiplomatisch.
  Lackin Bouterse is een mensenrechten schender omdat hij onze landgenoten zonder vorm van proces heeft afgeslacht.
  Lacking gezien Bouterse zijn moorddadige en bloederige verleden is deze bezoek onsmakelijk en heel erg dom.


  Maak melding

 3. Echt lackin?
  Wel zie hier

  Teodoro Obiang Nguema Mbasogo – took over in a coup and has shown little tolerance for opposition during the three decades of his rule. While the country is nominally a multiparty democracy, elections have generally been considered a sham.

  According to Human Rights Watch, the ”dictatorship under President Obiang has used an oil boom to entrench and enrich itself further at the expense of the country’s people”.

  The corruption watchdog Transparency International has put Equatorial Guinea in the top 12 of its list of most corrupt states. Resisting calls for more transparency, President Obiang has for long held that oil revenues are a state secret


  Maak melding

 4. Virago 535

  Equatoriaal Guinee

  Obiang Nguema 1979 revolutie,daarna won hij alle verkiezingen sinds dien!!!Er is geen verscheidenheid waarschijnlijk daar .

  Bouterse heeft in feb 1980 een geslaagde militaire coup gepleegd en kreeg 500 miljoen nederlandse guldens van Den haag en de coup beloning stopte bij de diepte punt in 1982 .Dat is democratie, als ik goed kijk in de wereld!!!

  Hup hup Democratie!!!!!!


  Maak melding

 5. Ons leger kan helaas niks doen, want zij zijn jaar in jaar uit zeer zwaar verwaarloosd.
  Dus zij die willen geef hen pijl en boog en stuur deze lieden richting Afrika ….soso lafu… dan komt het goed…ghi ghi !
  Dan ga jij zien hoe mensen rechten werkt….pai pai op de blote bil gaan ze krijgen.


  Maak melding

 6. Als de V.S., Duitsland en Noorwegen hun ziel aan de duivel willen verkopen, hoeft Suriname dat nog niet te doen.

  De V.S. boycot Castro en ze zijn niet bevriend met Chavez. Toch onderhoudt Suriname goede relaties met Cuba en Venezuela, waarom volgt Suriname dat voorbeeld van de V.S. dan ook niet op? Het heeft er veel van dat Suriname niet kijkt of de V.S. zaken doet met een land of niet om zelf wel of niet goede betrekkingen aan te knopen met dat land. Dat vind ik op zich de juiste houding, Suriname hoeft de V.S. of welk ander land ook, niet slaafs te volgen. Maar dat houdt tevens in dat Lackin me de echte reden dat ze de banden met Teodoro willen aanhalen en juist met hem in zee willen gaan, nog moet komen uitleggen.

  Als we zouden focussen op de landen waar de voorouders van sommige Surinamers vandaan komen, dan zouden Ghana en Nigeria eerder in aanmerking moeten komen, in plaats van het tot voor kort relatief onbekende Equatoriaal Guinea.

  Natuurlijk besef ik als realist dat je als klein land in deze wereld niet altijd kan doen wat je zelf wil, maar nu zou niemand Suriname iets kwalijk nemen als ze met zo’n dictator als Teodoro aan het hoofd, op dit moment, geen toenadering zouden zoeken tot Equatoriaal Guinee.


  Maak melding

 7. Ja Lackin je hebt gelijk mensenrechten kan je op allerlei manieren definiëren maar principes zijn ook in de politiek belangrijk. Je weet toch dat Mbasongo via bloed vergieten aan de macht is gekomen en nog altijd zorgt voor repressie op zijn eigen zwarte broeders om te zorgen dat zijn partij aan de macht blijft.Of is hij jullie inspiratie bron. O Ja wanneer brengen jullie een tegenbezoek want jullie zijn erg reislustig.


  Maak melding

 8. we sheng, we sheng, we sheng dat deng soortoe mang disi e kong leki eregast, we sheng dat oe habie wan mang lek pres sa habie broedoe neng hanoe we sheng. Ma bigi K…deng dongdong aanhangers no e sheng, a fout na neks, lang zulle ze leven krijsen ze, als vele afrikanen die mu uitgemergeld, arm, bedelend,verhongeerd, dorstend, ziek,vermoeid hun handen moeten open houden met smekende ogen en blikken zonder het uitbrengen van een woord of snik….bwama baas…..hongerrrrrrr, dorsssssssssstttttttt, een dak tegen de felle zon. Wee u domme aanhangers


  Maak melding

 9. lackin mi boi..jij bent in staat een bordeel te verkopen als kerkhuis!!!

  Hou op met dat zoutvlees gezwam en ga zoeken een echte baan b.v. als whisperer op het kerkhof!!

  het is tog schandalig met jou,..jou moeder heeft je tog geleerd om niet met Idi Amin figuren te knikkeren!!!


  Maak melding

 10. Geachte Forum Leden,
  Heeft u de reactie van de NDP’er Andre Misiekaba gevolgd m.b.t. het staatsbezoek van dit staatshoofd? Misiekaba heeft verklaard dat hij niet zo goed op de hoogte is van het bezoek van dit staatshoofd. Hij had niet eens van dat land gehoord, en heeft zich daarom niet verdiept in de komst van dit staatshoofd. Dit zegt een top NDP’er. Verder, Lackin is de meest onontwikkelde minister van Buitenlandse Zaken die Suriname ooit gekend heeft, sorry! De man praat zijn baas doodgewoon naar de mond. Voor hem presenteren de legers van de Westerse Landen het geweer niet.


  Maak melding

 11. Virago 535

  Zo ,

  als ambtenaar ben ik blij dat er een revolutie is geweest in Suriname.Geen enkle buitenlandse macht kan infiltreren en zijn grondgebied.Mits dat wel gebeurdt,zijn de consequenties niet te overzien!


  Maak melding

 12. De periode van , eerst toestemming/fiat vragen aan Olland is pase .
  Waarom snappen jullie dat nog niet ???
  Dat de toenmalige re-gering Vene-Sardjoe het Ollandse beleid van ” likken en slikken ” hoog op hun vandel droegen/dragen mag vertaald worden als capitulatie (overgeven)en het niet bezitten/hebben van een werkbaar/uitvoerbaar Nationaal Ontwikkelings-visie .
  Vervolgens kan dit geinterpreteerd worden als ‘ het laten re-koloniseren van onze Republiek Suriname’.
  Resumerend; Front re-gering was een marionetten-regering en zowel de dirigeer-stok als de dirigent houden domicilie in Den-Haag .
  Wel , het Nationaal Belang geniet bij de huidige Nationaal Regering onderleiding van Opperbevelhebber D.D. Bouterse , het hoogste prioriteit .
  En alle besluiten worden door de huidige regering genomen op basis van’Democratie en Onafhankelijkheid’!!
  Ter uwe informatie ; De Republiek Suriname met zijn/haar Nationaal Regering is SOUVEREIN !!!
  Wij dealen met een ieder/natie op basis van ‘Wederzijds Respect’ en ‘Wederzijds Voordeel’!!!
  Nek’s no fout !!!

  Stre de’f stre
  Wi no sa frede
  Tide , Tamara
  Wi stre go moro fara
  Gado de nanga wi !!!
  HET VADERLAND OF DE DOOD !!!


  Maak melding

 13. Groot gelijk minister Lackin,liever deze president op bezoek dan de premier of president van Griekenland, want ding SKEER!!!
  Nu nog die van Oman, Saudi Arabi, Koeweit enz enz…
  Ze zijn ook dictators, ma ding NO SKEER.


  Maak melding

 14. Hieruit kun je voor de zoveelste keer opmaken, hoe dom en impulsief Lackin wel is, door te stellen dat Amerika er geen punt van maakt dat de mensenrechten geschonden worden. Bij Amerika draait het n.l.om de olie, niets meer of minder, en net als in Suriname waar nog steeds mensenrechtenschendingen plaats vinden, kijk maar wat er allemaal hier in de gevangenissen plaats vind, met dit mensenrechtenschendinge politieapparaat.
  Lackin is net als panka en Bova hielelikkers van het ergste soort, die als makke schapen achter Bouterse aan rennen, om hun eigen hachie voor elkaar te hebben, ook al gaat het ten koste van dit arme volk.
  Deze mensen hebben geen moraal.


  Maak melding

 15. Anna_z: Jouw reactie verbaast me niets. Als Lackin een boer laat, zeg jij nog dat hij mooi praat. Een dictator blijft een dictator. Ze hebben bloed van hun eigen volk aan hun handen. Is dat te rechtvaardigen?


  Maak melding

 16. When the masters house was burning they say, “we house is burining”; when the master was sick they say “we sick”.
  You are nothinhg else but houseniggers!
  Voor deze redimusu clan is alleen wat de meester zegt of goedkeurt goed ongeacht wat. It’s a shame but we will hve to deal with it.
  Sranan sa wini!


  Maak melding

 17. Stre de’f stre
  Wi no sa frede
  Gado de nanga wi,…wel mi boi..Gado zag Sur. in ’82 en nam de benen,daarom hebben wij een nieuwe lieve heer genaamd Steve Meye alias srd 6000 🙂

  Ennuh…Viva Africa kan beter staan voor Chin-Africa,want deng Snesi bai 1/3 deel keba 😉


  Maak melding

 18. @BLAKKA BAKRA: Waar is de reactie van ANNA_Z dan? ik zie het niet.
  O wacht !Ik zie het al:Reactie verborgen door negatieve beoordeling. say no more, ik ga het dus ook niet lezen.

  PASEW: LOL!!!


  Maak melding

 19. Het is mij nu wel duidelijk geworden dat Bouterse internationaal gezien geen aanzien heeft. Ik maak dat op uit het feit dat bijvoorbeeld fatsoenlijke Caricom landen als Trinidad, Jamaica en Barbados Bouterse niet voor een staatsbezoek willen uitnodigen. Zie bijvoorbeeld de commentaren recentelijk in de Jamaicaanse pers over Bouterse. Ook in Trinidad en Barbados spreekt men in de pers negatief over Bouterse zijn verleden. Objectief beschouwd stel ik mij de vraag welk gerespecteerd staatshoofd gezien wil worden met een couppleger, een internationale veroordeelde drugscriminineel en een hoofdverdachte in een veelvuldige moordproces? Democratisch gekozen ten spijt. Het is mij opgevallen dat als Bouterse genoemde landen bezoekt dat altijd is als deelnemer van een vergadering van staatshoofden of als Caricom voorzitter. M.a.w genoemde landen kunnen dan niet om hem heen. Bouterse heeft, nu herhaaldelijk blijkt, geen enkel moreel of intellectueel gezag. Ik vind dat een diskwalificatie van Suriname. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat Bouterse met zijn uitnodiging aan de president van Equatoriaal Guinee zijn domme achterban wil tonen dat hij in de wereld een “gerespecteerd” president is. Dat is ook de reden Bouterse veelvuldig verkeert in dubieuze gezelschappen van Chavez, de president van Guyana (begrijpelijk) en nu de president van Equatoriaal Guinee. Wanneer bezoeken Mugabe en Assad Suriname? Het is treurig dat velen niet willen zien dat de keuze van Bouterse als president, Suriname meer kwaad dan goed doet.


  Maak melding

 20. Onze nationale idioot had een buitenlandse president nodig om 25 feb een internationaal tintje te geven. Na heel lang zoeken is het hem gelukt een onwetende domme president te vinden die wel bereidt was te komen. Alle andere presidenten waren zo slim om te begrijpen dat zij deze walgelijke vertoning niet moesten opsieren.

  Het wachten is nu op de vele protest telegrammen ove het misbruik van de vlaggen. Die liggen ongetwijfeld al op het buro van de psychopaat, alleen de kans dat dit belangrijke nieuws naar buitentreed is minimaal.


  Maak melding

 21. @wikileaks, zucht etc. Zwarte pietjes,

  Reeds eerder geplaatste bericht:

  Wat zo lachwekkend is aan jullie commentaar is dat President Bouterse niet geaccepteerd moet worden door jullie zogenaamde leiders, wat nu dus het geval is en nu hij uiteindelijk met mensen in zee gaat die jullie niet aanstaan wil ik jullie vragen met wie hij wel moet gaan werken.

  Ik moet er trouwens bij zeggen dat een aantal van jullie soort genoten roepen dat Brazilie de beste optie is om mee samen te werken, maar als Brazilie nou wellicht het zelfde voorbeeld volgd van jullie leiders is het dan niet een logische keus dat hij kiest voor de leiders die hem wel enig respect en dus acceptatie tonen ?

  Volgens mij weten jullie niet meer wat jullie nou werkeleijk willen en zijn behoorlijk in de war geraakt.

  Zwarte pietjes, NDP gaat gewoon door of jullie het leuk vinden of niet.


  Maak melding

 22. pasew ,
  God had zich geopenbaard in 1982 en de afvalligen namen de benen richting Olland !!!
  Ala tin , Gado de nanga wi !!!
  Tide , Tamara
  Wi stre go moro fara
  GADO DE NANGA WI !!!
  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 23. Neusi ,
  Waarom geen protest-telegrammen richting VN , Interpol , Internationaal Gerechtshof en je werkgever Den Haag ???
  Mag ik ff kotsen ???
  Haaaaahahaaaahhhaaaa , wormen zijn jullie !!!
  Net ingefluistert door mijn Ollandse collega .

  SRANAN SA WINI !!!
  Zoete groeten ,
  Surinaamse Patriot


  Maak melding

 24. Dat jullie meningen eerts ter controle moet verschijnen bij jullie opdrachtgever getuigd hoe geindoctrineerd of hersenloos jullie aan toe zijn .
  Onze meningen zullen nooit en te nimmer correstponderen met die van jullie en dat ligt in het simpele feit dat wij ,vrije-surinaamse mensen , zijn en het ethisch onverantwoordt vinden om in het buitenland onze Republiek en onze landgenoten in discrediet te brengen en zich voor het karretje laten spannen voor de belangen van vreemde – en immorele mogendheden .
  A.u.b , Doen jullie geen moeite om ‘ witte-voetjes’ te maken bij Olland , het gaat jullie nooit lukken en dat komt puur omdat jullie zwarte-voetjes hebben endat zal van je lang zal ze leven zo blijven !!!
  Teleurstelling ??? Neen hoor , het is gewoon een vast staand feit !!!
  Ja inderdaad , wij missen de intelligentie om door jouw Olland geindoctrineerd of op de loonlijst geplaats te worden !!!
  Net als bij een heleboel Ollanders die TROTS en niet Te Koop of te Brainwashen zijn/waren door de NSB/NAZI , zo gaan wij ook als Trotse Surinaamse Patriotten door het leven (Alom bekent bij de AIVD )!!!!!
  IK BEN TROTS OM EEN SURINAMER TE ZIJN !!!
  NIX MIS MEE / NEK’S NO FOUT !!!

  SURINAMERS ONTWAAKT !!!
  SRANAN MI LOBI YU !!!
  SRANAN SA WINI !!!


  Maak melding

 25. @sempa

  Het grootste en enige wezelijke gevaar voor SME ligt bij de idioten die zonder enig verstand en kundigheid alles op hemelen wat de opperidioot ter tafel brengt en daarnaast trachten om iedereen die wel verstand heeft en dit gebruikt op schandalige wijze de mond te snoeren. Ook is dit handelen ronduit anti-democraties, immer de democratie schrijft voor dat er eerst gezamelijk van gedachte gewisseld wordt over de te volgen koers en dat het niet het absoluut alleen recht is van een of andere psychopatische idioot om zijn onzinnige ideeen er door te drukken.
  Ook schrijft de wet voor dat de regering van DNA tot president zich reglmatig op vele wijze verantwoording aflegd naar het volk en haar vertegenwoordiger. Klaarblijkelijk heb jij daar een groot probleem mee. Wel de oplossing daar in is simpel. Hou je stomme bek en houdt rekenschap van het wettelijk kader waarbinnen de democratie functioneerd. En als dat je niet bevalt doe je er goed aan een land te kiezen waar de wereld wel volgens jouw gewenste regels in elkaar zit. Iran, Noord Korea misschien een optie??

  Tot slot lijkt het mij informatief om op te merken dat jij gewoon in NL zit en vermoedlijk profiteert van een uitkering betaal door die hard werkende mensen waarop jij als een onopgevoed varken zit af te geven. Koeparie.


  Maak melding

 26. @ Afrikaanse leeuw .
  Normaal reageer ik niet op die onzin van jou maar ik wil jou vragen om de reactie van Klodi te lezen misschien gaat er dan een lichtje branden bij jullie.
  Ik kan mij nog herinneren dat Bouterse erbij mocht zijn bij de beedeging van de Nieuwe president van Brazilie, en wat mij opviel was de manier hoe hij getransporteerd werd met een militaire vliegtuig heen en terug.daarom vindt Klodi zijn reactie slim en verstandig.


  Maak melding

 27. @Chuck

  Jij bent het meest achterlijke wat ik tot nu toe op dit forum ben tegengekomen. Je uitspraken slaan helemaal nergens op en het lage IQ van jou is allesoverheersend. Je kunt schelden als de beste en dat verraad meteen ook je geestelijk nivo van oneindige zwakzinnigheid. Met jou in discussie gaan lijkt me bijna een vorm van zinloos geweld. Ik zou je dat zeker niet aan willen doen.

  @neus

  Jij behoort thuis in het rijtje dorpsgekken van dit forum. Samen met determinist, wikileaks, Zucht en Henk Molenaar vorm jij de bende van vijf. Weinig hersenen en een ontzettende drang om onzin te verkondigen is de bindende factor bij dit quintet waar jij onderdeel van maakt. Jouw taalgebruik is van het type straattaal. Jij woont in Calimerostan en het is bekend dat je van de bijstand leeft. Anderen daarvan beschuldigen slaat dus werkelijk nergens op. Op het besloten forum van WKN wordt je voortdurend voor schut gezet vanwege het gebrek aan communicatietalent. Inhoudelijk discusseren komt niet in jou woordenboek voor en argumenteren kun je al helemaal niet. Wat er overblijft is wat snottig gebral en redimusu-geklets in de ruimte. Je komt nooit in Suriname omdat je weet dat je je tronie daar niet kunt laten zien. Wat er voor jouw overblijft is wegrotten op een tochtig muf zolderkamertje ergens in Calimerostan. Je internet abonnement wordt vast vergoed door de ABB om anti-Bouterse onzin de lucht in te snuiten. Gelukkig heb je niet het talent om zelfs de meest simpele statements te kunnen maken. Een varkensoor wordt immers nooit een zijden beurs.


  Maak melding

 28. Beste Neus: Zoals iedereen weet op dit forum is Anna_Zeepbel de personificatie van kansloos BijlmerTrash dat nog nooit in hun leven iets heeft gepresteerd en daar de slavernij na 300 jaar nog steeds de schuld van geeft.
  De witte man is van dit BijlmerTrash de schuld van hun nietszeggende lege leven waarin elke ambitie om ook maar enige moeite om iets te bereiken ontbreekt. De Surinamer die wel iets presteert en enige opleiding heeft genoten wordt dot dit Trash weggezet als redmussie, Unle Tom en landverrader en wordt een crimineel als President door hen op een voetstuk geplaatst. Meer als hun hand ophouden en de volgende generatie kansloze uitkeringstrekkers produceren heeft dit type BijlmerTrash nog nooit gepresteerd.


  Maak melding

 29. Henk Molenaar :Mooi gezegd ik heb hier niets aan toe te voegen, anders dan dat je met name die voodoopriesteres niet niet erg kan aanrekenen gezien haar pschychise gesteldheid dat zich uit in haar gespeleten persoonlijkheid en borderline symptomen.de rest van het stemvee en kuddedieren van DDB is of gewoon dom , of tuig van de richel of allebei.


  Maak melding

 30. Woensdag 29 februari 2012 om 09:00 uur, door Domme henkie,

  Ik ken genoeg mensen in de Bijlmer die hoge functies hebben in het Nederlands bedrijfsleven en er dus voor kiezen te blijven wonen in deze Amsterdamse stadsdeel; en dan nog een ieder in de Bijlmer die werkt, woont, door omstandigheden afhankelijk is van een uitkering, laag en hoog opgeleid volgens jou Bijlmertrash.

  Wie in Godsnaam denk je wel dat je bent met je zogenaamde ondernemerschap.

  Volgens mij ben jij getraumatiseerd door de gebeurtenissen in jou leven.

  Slik toch effe wat meer pillen om te kalmeren gekke henkie, want wat je hier uitkraaid is alleen maar haat en begin je steeds meer te lijken op jou zwarte pietje wikileak.

  Ik hoop dat jou personeel er gauw achter komt hoe jij over mensen denkt die door omstandigheden in de bijstand zitten.

  Psychiatrische Bootvluchteling !!!


  Maak melding

 31. Maandag 27 februari 2012 om 19:05 uur, door wikkiLeaks,

  Net wat ik jullie gevraagd heb in mijn vorige tekst:

  Zondag 26 februari 2012 om 00:39 uur, door Afrikaanse Leeuw

  Wellicht voelt Brazilie zich nu ook gedwongen de voorgekozen houding van die groep landen die anti Bouterse zijn ook te nemen, waardoor er weinig overblijft om mee samen te werken.

  Als je probeert om je leven te beteren door je in te zetten voor de maatschappij, maar door figuren als jullie vanaf dag een weggezet wordt en geen aansluiting mag maken met de wereld, dan rest je niet anders jezelf te specialiseren in het geen dat jullie verafschuwen om op jouw manier een waardig bestaan te hebben. Ook als je over andermans rug je doel wilt bereiken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.