Ook Nationale Partij Suriname boos op Bouterse

62

PARAMARIBO, 23 feb – Ook de Nationale Partij Suriname, NPS, is niet te spreken over de insinuaties van president Desiré Bouterse richting de VHP. Het kan er bij de partij van ex-president Ronald Venetiaan niet in dat een staatshoofd zich zo laat gaan. Bouterse zou geen onderscheid kunnen maken tussen berm- en nationale politiek. Helemaal immoreel is dat het staatshoofd zichzelf bombardeert tot vervolgingsambtenaar.

Bouterse zei namelijk de “helft van de VHP” te kunnen opsluiten wegens corruptie.“De president mist de morele autoriteit, daar hij zelf als persoon als verdachte is aangemerkt door het Openbaar Ministerie voor de multiple moord op acht december 1982 en niet verschijnt om zijn verklaring af te leggen voor de rechter”, stelt de NPS. Bovendien is de president niet bevoegd mensen te vervolgen. Dit gegeven lijkt met de uitspraken totaal te zijn genegeerd.

Aan dit soort gedrag kan niet zonder meer worden voorbij gegaan. Er gebeurt te veel dat zorgen baart. De NPS noemt onder meer de corruptie op de ministeries van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer en Openbare Werken. Ook de diefstal van automatische wapens thuis bij een lijfwacht van Bouterse en de moord op een burger te Maripaston worden genoemd. “De laatste ontwikkelingen geven ons als samenleving genoeg reden de vinger aan de pols te houden.”

62 REACTIES

 1. De NPS is de laatste, die het in deze moeten opnemen voor de VHP. Niemand minder dan de achterban van De NPS werd op zowel Binnenlandse-Zaken als Openbare Werken opgeofferd om de VHP bazen ongebreideld hun gang te laten gaan en Vene gaf niet thuis. Hij liet Surinamers die op hem leken over aan de grillen van de VHP. Zij werden danook bij bosjes ontheven om plaats te maken voor incompetente gasten. Het verhaal is bekend van een meneer, die van de een op andere dag van tomatenverkoper overswitchte naar de functie van opzichter-civieltechnischewerken. Het resultaat is nu nog merkbaar bij minste regenbui(omgeving Zorg & Hoop).
  Wanneer gaat dat gehok ophouden in dit lad?


  Maak melding

 2. Het aantal stompzinnige uitspraken en ongrondwettelijke handelingen van Bouterse stapelt zich maar op. Hadden we natuurlijk al van te voren zien aankomen.

  *
  De president die gewoon vergat dat hij tekende voor de “geste” van 3.5 miljoen Euries aan Balast Nedam. Met de complimenten van voormalig kippenboer Ramon Abrahams.

  *
  De president die zijn moord-pleegzoon gratie verleende zonder daarvoor informatie bij de rechterlijke macht ingewonnen te hebben.

  *
  De president die buurland Guyana even laat weten hoe zwak zijn eigen defensie apparaat wel niet is.

  *
  De president die zich laat adviseren door Klinker, Jules Wijdenbosch en Andy Rusland en hen voor evenveel als een minister financieel accommodeert.

  Nou…dan kan die boute uitspraak dat je de helft van de VHP kan opsluiten er dan nog bij.. ha ha.
  Grenzeloos dom, die man.


  Maak melding

 3. De corruptie op de ministeries van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer en Openbare Werken bestond al onder Venetiaan en er is toen weinig aan gedaan. Bouterse heeft beloofd de corruptie op deze ministeries te gaan aanpakken dus NPS blaat maar wat in de ruimte. Om Bouterse aan te spreken op de moord op een burger te Maripaston en diefstal van automatische wapens thuis bij een lijfwacht van Bouterse is nogal achterlijk. De president is niet verantwoordelijk voor elk akkefietje in Suriname. Achterlijkheid en redimusugedrag is typisch NPS. Heeft deze bejaardenclub soms niets anders te doen?


  Maak melding

 4. Hahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahaha.Front moet ophouden met steeds een beschuldigende vinger te wijzen naar dit gevolg van hun arrogant en dubbelzinnig beleid. 1/3 heeft toch gekozen voor onberechte misdadigers. Wat de domme aanhangers niet wisten was dat de pres. geplaatst zou worden als leider. Velen dachten dat Parmesje pres zou worden en zelfs tante Jen kwam in gedachten. Ook vele onnozele jongeren dachten dat boufje het jongerenbeleid zou voortzetten als hij mini- ster zou zijn geworden. Ma ook de vals prediker die twee wegen bewandeld mis mi dja voorspelde een zeer grote zegen van boven, rust,vrede,voorspoed en veiligheid aan vele dom gelovigen die mensen volgen ipl hun Verlosser. Ma kut. Na bijkans twee jaren lijkt het er veel op dat alles waarvoor de determinist heeft gewaarschuwd werkelijk wordt. Maar pas op, dit is niet eens het begin der weeen die de domme aanhangers zullen meemaken, Maar het proces ernaar toe. Hahahahahahahahaaha. leve de komende dictator krijsen vele ndpdomkoppen…a fout a neks….kalavaan e rij ete, wiens baas en co kong owroe, zoon nanga pleegzoon de ete foe lijdt a ikondre na surimisdaadbabwe


  Maak melding

 5. Wacht u rustig af we gaan nog meer mee maken met deze criminele president.Met keuze voor bouterse als president heeft suriname zich overgeleverd aan criminaliteit onfatsoenlijke en asociale gedrag.


  Maak melding

 6. Ik heb geen politieke voorkeur en ik woon in Nederland. Ik wil jullie even laten nadenken. Ga terug naar 2004. Wie vormde toen de regering? Ok. Elke Suinamer wist van de nieuwe SRD. Drie nullen er af. Slechts een handjevol insiders wist echter dat het muntgeld 1000 (duizend keer) meer waard zou worden. Wie heeft al het wisselgeld overal opgekocht? Als je toen voor € 2.000 aan munten had gekocht tegen een koers van 1 op 2, dan was je na de invoering van de nieuwe munt meteen millionair in Euro’s. Gifmoorden in de 70er jaren? Was het niet Vene die voorop liep en schreeuwde om een zakenkabinet tegen zijn toenmalige voorbeeld J.A.P.? Hoe hypocriet ben je niet? Er s zoveel gebeurd dat doodgezwegen wordt terwijl men de nadruk legt p steeds weer hetzelfde. Vergelijk : 1996-2000, 2 bruggen. Suriname min of meer ontsloten. 2000-2010 Niets, zelfs de brug bij Carolina en Uitkijk kon men niet afmaken. 2010 tot heden? trek zelf de conclusies.


  Maak melding

 7. Sorry maar aan de reactie van Bout was te merken dat hij dat hij weet dat hij een uitglijder heeft gemaakt.Hij dacht zich op de berm te bevinden waar je iedereen kan beschuldigen zonder bewijs.Dus een President onwaardig.


  Maak melding

 8. Eindelijk wordt de corruptie hard aangepakt
  Dit had eerder moeten gebeuren.
  De President u bent de enege die dit kan.
  Ga door zou ik zeggen.Bouw een gevangenis in de Stuwmeer tussen de Pianha’s.


  Maak melding

 9. De NPS is altijd boos op een ieder die niet in het NF zit. Ze kunnen hun dramatisch verlies nog steeds niet verwerken en zoeken allerhande pietluttige zaken om anderen negatief te belichten.
  Waarom moet Vene in de bres springen voor de VHP ? Kan de VHP zelf geen weerwoord geven op de uitspraak van Bouterse of bestaat die partij uit een grote groep sukkels en bangerikken die hun mond niet durven open te doen.

  Vene zou in principe naar z’n eigen partij moeten kijken en proberen om eerst daar de rust te bewaren en dat clubje back on track te krijgen.

  Bouterse heeft gelijk want het Min van OW is een ‘can full of worms’, dus kan Abrahams er nog geen vat op krijgen want de corruptie is er geinstitutionaliseerd !

  Ik weet bijna zeker dat de grootste boeven binnen deze organisatie reeds in kaart zijn gebracht (anders doet Bouterse deze uitspraak niet) en is het een kwestie van tijd aleer de namen bekend worden gemaakt.


  Maak melding

 10. Bouterse zei namelijk de “helft van de VHP” te kunnen opsluiten wegens corruptie”

  Wat is het toch triest ! Om voor zo één president(figuur) te mogen werken ! Hij snapt zijn ‘rol’ als president niet helemaal goed ! Veel wijsheid, óók aan de makke lammetjes van de NDP !

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid !)


  Maak melding

 11. Ja ja, er zijn al zo weinig hindostanen in suri, volgens mijn willen ze de rest ook wegpesten daar.
  Weg met die Viestie-Hangoe-Ping althans, zo werden ze
  genoemd kan ik mij herinneren.

  Niet erg slim van deze heren leiders, nou ja slim!
  zijn ze toch al niet.
  Je kan ook niks anders verwachten van die mannen die alleen maar de technische school hebben doorlopen of een ulo of mulo op zaken hebben, en vervolgens zichzelf hebben gebombaardeerd tot president en met andere lieden uit de boes-boesi een regering hebben gevormd. Dit is nou typisch een selfmade-regering. Het is tog logisch dat het land geen economische vooruitgang boekt. Welke land neemt deze heren nou serieus als ze niet in staat zijn op niveau te onderhandelen. Het is toch ook geen wonder dat al die knappe koppen hier in NL. zitten, en wie ow wie een poging durft wagen zal vroeg of laat kennis maken met een vol-automatische geweer.
  Ja! ze mogen wel voor 3 weken met flink wat Eurie’s op vakantie komen en verder hun mond dicht houden.
  Neeee,,,de selfmade-regering houdt niet van intellectuelen met kennis van zaken, want ze zijn daar als de dood voor om ontmaskerd te worden….als je begrijpt wat ik bedoel.

  Dusss, lijkt het mij geen gek idee dat wij hier flink met z’n allen gaan debatteren over goeie ideeen hoe we onze Swetie Sranang een positieve bijdrage kunnen leveren. ( adviseurs met visie zou ik maar zeggen )
  Eenvoudig en rekening houden met het niveau van die heren daar, anders snappen ze het nog niet als ze gaan lezen.


  Maak melding

 12. bouterse moet vooral niet denken dat hij met zijn idiote uitspraken mensen wil bangmaken.wij vreten niet uit jouw bord zoals je vieze vuile volgelingen.wij zullen hard terugslaan en misschien harder dan je denkt


  Maak melding

 13. “De president mist de morele autoriteit, daar hij zelf als persoon als verdachte is aangemerkt door het Openbaar Ministerie voor de multiple moord op acht december 1982 en niet verschijnt om zijn verklaring af te leggen voor de rechter”

  IJzersterk!!!


  Maak melding

 14. Bouterse en NDP-ers en zijn aanhangers, zijn Echt NIET corrupt en ook geen criminelen hoor, dat weet toch iedereen? uh uh?(niet lachen)

  En als er iemand is die een onbesproken gedrag en verleden heeft, dan is dat Mr. president Bouterse toch ? uh,uh? (niet lachen).
  Dus daarom heeft Bouterse alle recht om schamteloos te schreeuwen dat de VHP-ers en de corrupte aanhangers de Hindustanen, moeten worden opgesloten !!!en zijn criminele pleegzoon heeft alle recht op gratie.

  Maar, helaas kan Bouterse zijn woorden niet waarmaken en de reden is, als hij de Hindustanen laat opsluiten dan heeft hij geen salaris ,want……,
  Wie gaat de Belasting betalen ???
  En wie gaat werken ?
  Misschien zijn criminele pleegzoon aan wie Bouterse onlangs gratie heeft verleend en zijn matie’s ??

  Weten de aanhangers van Bouterse, wat hardwerken betekend ? en belasting afdragen aan criminelen?

  Bouterse, jij reageert en handelt niet zoals het verwacht wordt van een president.
  Het gaat niet om falen, maar hoe jij reageert, falen is niet belangrijk, maar de lessen wat je eruit haalt en je handeling.

  Mr.president,
  Als je beter weet, moet je beter doen.


  Maak melding

 15. Surinamers die echt van Suriname houden,
  Laat jou niet in de maling nemen door demagoog Bouterse.
  Deze Man spreekt podium taal dat bestemd is voor zijn volgelingen. iemand die zegt dat hij corruptie gaat aanpakken benoemt niet twee corrupte figuren als zijn adviseurs Wijdenbosch en Erol Alibux.
  Iemand die corruptie wil aanpakken benoemd Alice Amafo niet als minister.Als je corruptie wil aanpakken dan stuur je Abrahams naar huis die zijn familie opdracht geeft op zijn kantoor voor honderdduizenden euro moet vernieuwen.


  Maak melding

 16. Look who’s angry?
  In plaats van de hand in eigen boezem te steken voor hun falen, probeert deze tot mini-party verworden clubje de schuld op anderen af te schuiven. Als er in Suriname en wellicht elders dientengevolge gebeten honden ronddolen dan zijn het de volgelingen van de N.P.S. wel! Geloof jij dat de V.H.P. daadwerkelijk maalt om jullie wel en wee?
  Naief; naiever; N.P.S..


  Maak melding

 17. Ik lees de reactie altijd maaaaaarrrrrrrrrrrrrr sommige zijn zoo dom dat ze niet eens begrijpen waar ze het over hebben neem voorbeeld van paranam en anne_z.moeten die KAKERLAKKEN de coruptie niet eerst bij zich zelf gaan bestrijden,voor dat ze bij een ander begint.hebben jullie de ONDERGANG van mijn zwietieSRANANG meegemaakt vanaf 80 door deze moordenaars of alleen maar gehoord?STOMMERD BOERIKIE


  Maak melding

 18. beste mensen met deze gekozen president bouta heeft surinaame getekent voor de ondergang van surinaame het zal dan ook niet lang meer duren of oude tijden herleven zo als 1982 ik vind het erg jammer dat het surinaame mensen kiest die het land moeten bestuuren die beweesen hebben in het verleden helemaal niks te kunnen en daar komt nog bij dat er al jaren een onderzoek loopt wat is er waar en wat niet er is naar al deze jaren nog geen ordeel in deze zaak dus hoe kan dat dit zijn toch geen papieren dat deze man de beste man is om het land te lijden nee hoe dan ook hoe langer bouta aan de macht is hoe slechter dit uit pakt voor surinaame


  Maak melding

 19. @Paul Je laat toch duidelijk merken(ondanks je begin)dat je lekker PAARS gekleurd bent.Doe je best om ons op andere gedachten te brengen ,maar wij voelen met al ’t goede wat u schetst nogsteeds de pijn van toen 1980 tot heden.En laat ’t duidelijk zijn wij zullen blijven roepen dat ’t nu weer niet goed gaat,trouwens met DiDiBrie aan ’t stuur is nooit,nooit,nooit goed gegaan voor/met ’t volk.Alleen voorDiDiBrie en zijn boebenvrienden is ’t goed gegaan.Zie nu Abraakbamsen al dat ander gespuis dat bij DiDiBrie hoort.En hier tegen zullen we blijven strijden.Odi …….HUICHELAAR
  Hypocrite donder of ben je een van de dommies die denkt alleen de problemen te door zien
  Glenny


  Maak melding

 20. Wel het wordt mooi. We blijven maar hopen dat het leven in Suriname wel beter wordt .Of we voor of tegen deze regering zijn, wat zij presteren, voelen wij uit eindelijk.

  VOOR MEI 2010 HADDEN WE EEN LEVEN IN SURINAME, NU IS HET LETTERLIJK PINAREN. De president gebruikt allerlei afleiding instrumenten om zand te strooien in de ogen van de Surinamers.

  Nu hebben te maken met de introductie naar de verdoemenis. Straks wordt het de echte show, dan ga we rijst met zout eten. Tenminste als we nog rijst hebben .


  Maak melding

 21. VHP en NPS moeten boos zijn op zichzelf. Eens hadden ze zo’n riante meerderheid in het parlement, waarom hebben ze toen geen wet aangenomen die het coupplegers onmogelijk gemaakt had politiek actief te zijn? Als je te slap bent om beslissingen te nemen moet je achteraf niet komen klagen. Je kan zeggen wat je wil van Bouterse, maar hij neemt wel beslissingen om zijn eigen hachje veilig te stellen.


  Maak melding

 22. krijg nou de tieten van de pieten….OOK NPS is SOLIDAIR met de MAHATMA SANTOKHI 🙂

  Dada oppakken en deporteren naar Equatoriaal Guinee, niet nadat eerst de first lady haar srd 6000 heeft teruggestort 🙂 🙂


  Maak melding

 23. @Kwas Bita

  “KAKERLAKKEN, STOMMERD BOERIKIE”

  Dat is meestal de gebruikelijke taal bij de ABB. Ik zie deze taal nooit bij de PBB. Een kwestie van beschaving! Denk je ook niet?


  Maak melding

 24. @Ba Anansi

  Begrijp ik je goed?? Dus jij vindt iedere crimineel die zijn eigen zaak op slinkse wijze en door manipulatie en wat al niet meer verdedigd geweldig??

  In mijn ogen moeten dieven, cokedealers, corruptelingen moordenaar en pychopaten gewoon opgesloten worden, ongeacht de onzin tories die zij verkopen. Ik ben niet zo’n aanhanger van het OCER circus, ik ben meer iemand van recht en rechtvaardigheid.


  Maak melding

 25. Hahahaha,vieze vuile smeerlap van een moordenaar wil een topman van Cicad laten opsluiten.Weet deze boef wel waarover hij praat???Jonge ,Santhokie pist gewoon op zijn kop.Weet je niet dat 80% van de profs, Drs,Ir en juristen top VHP-ers zijn??? Wie gaat wie nu opsluiten?
  Ene schrijft:Heeft deze bejaardenclub soms niets anders te doen?
  Antwoord is: nee,ze hebben geen vloekgeld om die dag en nacht te zitten tellen.Ze hebben ook geen tijd om snoepreisjes af te leggen en vooral geen tijd om feest te vieren bij Ocer met volop eten en drinken, terwijl het volk verhongerd.
  Ik vraag me af waarom deze persoon niet gaat google-en
  en kijken naar de reputaties van dictators in de wereld.Wij doen andere dingen en hebben het te druk dame.Op Internet volgen wij de gangen van jou Pres, Chavez,Theodoro enz,enz.

  Danitia


  Maak melding

 26. die oliedomme lijder ( dat is hij) wil de enige man met ballen Santoki, die hem voor het gerecht heeft gesleept, ook zijn met zijn spreekwoordelijke macht terug slaan. lachertje, lang leve santoki


  Maak melding

 27. Schandelijk!

  Als je in de goot geboren bent, is het moeilijk om je in een Paleis aan te passen. De uitspraak van president Bouterse geeft zijn afkomst aan. Geeft aan waar hij geboren en getogen is. Alleen volgelingen die uit dezelfde geboorteplaats komen, keuren zijn handel en uitspraken goed. Schandelijk is daarom ook het enige woord welke bij deze uitspraak van de president van een land past.
  Een uitspraak die we ons over 80 jaar nog herinneren en die de verdeeldheid in ons land verder vooral zal inspireren. In plaats van toenadering tot elkaar, doet de president deze schandelijke uitspraak richting VHP, terwijl hij een weekje later keurig als ere-gast op het door de meeste VHPers bezochte Miss India World verkiezing verschijnt. Moraal? Een duidelijk verhaal.
  “Wie geboren is in een sloot, gaat uiteindelijk ook daar dood”(zei Kunta Kente).
  Alleen in de Bolywood film “10Miljoen Miljonair” kan je vanuit de sloot in een Paleis terecht komen.


  Maak melding

 28. neus, als je dezelfde Neus (met N.) bent die op het besloten forum reageert (die snapt meestal wel wat er bedoeld wordt), dan valt dit me erg tegen van je. Ik verdedig de handelingen van Bouterse niet en ik vind hem helemaal niet geweldig, in tegendeel. Ik heb slechts kritiek op het feit dat het Front in de gelegenheid was om te voorkomen dat we nu opgescheept zitten met Bouterse als president (met die riante meerderheid was het niet moeilijk geweest om de grondwet te veranderen). Na die overwinning dacht het Front zeker dat Bouterse uitgerangeerd was en politiek nooit meer iets te betekenen zou hebben in Suriname in hun overwinningsroes of door gemakzucht hebben ze niet de juiste maatregelen getroffen om dat tot een feit te maken. Bouterse heeft al die jaren systematisch het beleid van het Front lopen ondermijnen en door van alles en nog wat te beloven aan het volk, het zo ver gekregen dat men vergeten is wat voor ellende er allemaal heerste in het land toen hij het voor het zeggen had. Nu heeft men weer op hem gestemd en zijn we weer bij af.


  Maak melding

 29. Ba-Anansi,
  bij zoveel agitatie in Ocer,rees steeds de vraag waarom de regering niet durfde in te grijpen en of de grondwet veranderde.Vermoedelijk heeft alles te maken met de bespreking die men had vlak voor de verkiezingen te Leonsberg.Het zogenaamde Leonsberg accoord.De frontleiders hebben steeds ontkend[tot de dood] dat er zo een accoord is.Maar ik denk dat het wel bestaat en dat bout daaraan zijn grote smoel ontleent.Zo als bout herhaaldelijk uitriep dat hij nooit naar de gevangenis zal gaan.

  Cobie.


  Maak melding

 30. @Ba Anansi
  Ik heb sterk de indruk dat de vieze vingers van DDB nog steeds heel ver rijken en dat het mede door angst ingegeven is en was dat er zo weinig gebeurt om de schuldigen van 8 december te straffen. Daarnaast ben ik het volledig met je eens dat Veni niet bepaald uitblonk in daadkracht en dat hij veel eerder handelend had moeten optreden. Ook de SME cultuur van vergoeilijke speelt m.i. een rol.

  Ook heeft de NDP de verkiezingen zwaar onderschat en dan met name het feit dat een heel groot deel van de kiezers jong is en de jaren 80 niet kent. Dat dit zo is is mede de ouderen aan te rekenen die ook nooit vertellen over de gruwel daden en het wanbeleid dat toen plaats had.

  Al met al een sari torie dat nooit over SME had mogen komen. Maar feit is en blijft dat we nu met die schofterige, idiote psychopaat als president opgescheept zitten en SME klaarblijkelijk vooral uit opportunisten bestaat die geen enkel oog voor de belangen van het land hebben. Triest maar waar. Het proces sukkelt voort omdat niemand het durft af te sluiten want de enige acceptabele en rechtvaardige uitspraak ligt al maanden vast. Maar niemand durft daar openlijk voor uit te komen. Iedereen wacht op de ander. Pas als het echt goed fout gaat en er een volksopstand komt waarbij deze criminelen gelynched worden zal SME veranderen. Heel triest maar waar.


  Maak melding

 31. Hoe het ook zij, het mag duidelijk zijn dat het de ondernemers zijn die de Surinamse economisch draaien houden en NIET de zittende Leiders.Laatst genoemden hebben zich flink verrijkt door land toe te eigenen ( appeltje voor de dorst) zou ik maar zeggen. Daarbuiten verkopen ze hun ziel aan landen zoals China en andere landen om moeder de natuur leeg te plunderen i.p.v.ontwikkelingen vanuit binnen te stimuleren.

  Ik kan met mijn volle verstand niet bij dat er kreten van armoede onder de bevolking te horen is.

  Miii,,gadooo… als deze regering niet in staat is
  haar onderdanen van nog geen half miljoen in hun welzijn te voorzien dan is dit een blamage en zegt al genoeg over de lage niveau van deze heren.

  Sommige landgenoten hebben de mondvol om met de vingers naar de Bakra,s te wijzen, ik zou daar voorzichtig mee zijn. Als de Bakra,s met de vingers beginnen te wijzen dat Surinamers niet in staat zijn
  een land te besturen van nog geen halfmiljoen mensen,Tja! wordt moeilijk de nadere kant op te kijken.

  Wat zij daar doen treft ons allemaal.


  Maak melding

 32. Musk ““Wie geboren is in een sloot, gaat uiteindelijk ook daar dood””.

  No spang Musk jou skelet vinden we zeker in een goor nadat de wormen ervan hebben genoten.

  Verder zegt deze minkukel het volgende “” terwijl hij een weekje later keurig als ere-gast op het door de meeste VHPers bezochte Miss India World verkiezing verschijnt.”.

  Dit zijn de soort reacties waar wij het van moeten hebben hier op waterkant.
  Ik zou bijna willen vragen hoe men dit soort reacties bedenkt, ergo hoe weet musk vanuit Nederland dat de meeste bezoekers VHPérs waren.


  Maak melding

 33. NPS is boos, maar alleen omdat ze niet meer in het machtscentrum vertoeven om te kunnen graaien uit de staatskas.

  VHP is boos, maar alleen omdat ze niet meer in het machtscentrum vertoeven om te kunnen graaien uit de staatskas.

  Stelletje corruptelingen bijelkaar. God heeft Suriname behoed door deze geboren boeven en corruptelingen uit het machtscentrum tehouden.

  NOOIT meer terug en opsluiten deze geboefte, de seutels daarna weggoien.


  Maak melding

 34. Beste Shayrie: we weten toch allemaal dat het stemvolk van de NDP totaal geen niveau heeft en alleen er op uit is om als incompetente spookambtenaren uit de Surinaamse ruif te eten zonder ook maar enige productieve bijdrage aan de economie te leveren. De rest van Suriname mag zich in het zweet werken voor deze lui.


  Maak melding

 35. Hoeveeel zetels heeft deze partij ook alweer?
  Ach ze roepen maar wat, lekker belangrijk doen.
  Zoals iemand eerder zei opsluiten deze corruptelinen en de sleutel weggooien in het stuwmeer!
  Dat leert aan om met handen af te blijven uit de staatsruif terwijl het volk pinaart stelletje schurken.


  Maak melding

 36. wel wel wel,probeert men de zaken te verdraaien of ziet men dit echt niet.Bouterse zegt dat hij de helft van de VHP kan opsluiten en iedereen gaat er van uit dat hij bedoelt,de mensen te zullen laten oppakken.iedereen die goed naar pres.Bouterse heeft geluistert weet dat hij bedoelt genoeg BEWIJZEN te hebben om mensen op te laten sluiten.


  Maak melding

 37. Zoals de kaarten nu liggen is het totale Front passe, zij krijgen nooit meer een poot aan de grond in dit land.
  Als het aan die gasten had gelegen zaten wij anno 2012 nog te tobben met o.a. twee vies- en gammele veerbootjes bij de Suriname- en Coppenamerivier.


  Maak melding

 38. Je moet de schuld bij die criminele moordenaars president leggen en die machtswellustelingen de het mogelijk hebben gemaakt dat een man met zou een bloederige verleden de hoogste baan in het land kan bekleden.
  Als Bouterse echt om suriname geeft had hij nooit president geworden.


  Maak melding

 39. Neus zegt “”pas als het goed fout gaat”.

  neus maak je niet druk de waarachtige en vaderlandslievende Surinamers zijn op alles voorbereid, we weten dat jullie lafhartige klootzakken tot alles in staat zijn.

  Om die reden hebben wij in Suriname nu de CTU (Counter Terrorism Unit).

  Dus jullie Anti en landsverraders zullen tot in lengte van dagen op waterkant.net vertoeven, meer zullen jullie niet kunnen doen, mind you, idioot.


  Maak melding

 40. Ze zijn zo trots op een CTU die onder leiding staat van die criminele zoon van Bouterse.
  Wacht maar, wanneer jullie zelf slachtoffer worden van deze CTU net als de volksmilitie dan gaan jullie anders piepen stelletje runderen.


  Maak melding

 41. Wikigek die vuile binnenlandse oorlog die jullie lafhartige klootzakken hebben ontketend in mijn geliefde land, blijft in ons geheugen gegrift.

  In Suriname zeggen we “un dringi dresi waktie siki”, we hebben nu CT, dat jij het niet zo leuk vind begrijpen we al te best.

  In Suriname zijn we slachtoffer geworden van beestachtig gedrag van landverraders als jullie, dat zijn de feiten.


  Maak melding

 42. Ik weet dat kennis duur is mi boi.
  Iedere Surinamer heeft het recht om de wapens op te nemen tegen een illegale bezetting van zijn land.
  Dus Sabiediri als je de discussie wil voeren over die illegale militaire bewind van Bouterse moet je dat eerlijk doen, en van voren beginnen.
  De eerste belofte van Bouterse aan het Surinaams volk en het buitenland was dat de militairen na de verkiezing terug zouden gaan naar hun kazerne. Omdat Bouterse zich niet aan zijn belofte heeft gehouden en hij de bevolking begon te onderdrukken en te vermoorden is men over gegaan tot gewapend verzet.Dus als je opzoek ben naar een echte landverrader dan is het die Beest die met medewerking van het Buitenland een democratische gekozen regering een paar maanden voor de verkiezing naar huis heeft geschoten.Sabidirie, Kennis is duur mi boi.


  Maak melding

 43. @Sabiediri

  Je posting getuigd niet alleen van een grove en ernstige geschiedvervalsing maar teven van het feit dat je een verachtelijk en walglijk figuur bent. 😡


  Maak melding

 44. @neus

  Het meest walgelijke is de snot uit jouw neus. Jij verdraait feiten en liegt vaak de boel aan elkaar. Jouw smerige slijmerige loopneus is het meest walgelijke wat ik hier op dit forum ben tegengekomen. Daar stroomt voortdurend de meest achterlijke onzin uit. Ik zal alles doen om jou snuit te ontsnotten. Sabiediri heeft in zijn grote teen alleen al meer intelligentie zitten dan jij in je hele snottige lichaam. Ik denk dat het verstandig is om iemand van je eigen snuiterig kaliber uit te zoeken. Sabiediri is een maatje te groot voor jou.


  Maak melding

 45. Determinist, ‘neus’ heeft na een beetje uitleg wel begrepen wat ik wilde zeggen, maar het is voor jou nog steeds niet duidelijk, ga eens een keertje met aandacht lezen wat mensen schrijven voordat je foute conclusies trekt. ‘anna-z’, ik vind ‘neus’ helemaal niet snotterig, hij/zij geeft juist blijk van gezond verstand en dat kan ik van jou vaak niet zeggen. Ik gebruik het woordje ‘vaak’ omdat je vooral als het over Bouterse gaat zo’n grote plaat voor je kop hebt dat het niet te geloven is, terwijl bij andere onderwerpen juist blijkt dat je niet totaal hersenloos bent.


  Maak melding

 46. @ neus en Wikkileaks, heel goed gesproken,
  Die vent/droplul / sabiediri, spoort echt niet op dit forum. Kennis is echt duur….hahaha…i boeng wikkileaks.
  Odie odie brasa.


  Maak melding

 47. @Ba Anansi

  Ik kwam Noso al tegen op het niet meer bestaande forum van DWT-online. Deze Noso is vol haat tegen Bouterse en die haat geeft hem het gevoel te leven. Zonder Bouterse, geen Noso. De man is vreselijk gefrustreerd en kan absoluut niet discussiëren. Noso staat bekend als irritante snotneus en het incasseren van digitale klappen is dagelijkse kost voor deze snuit. Op het besloten forum wordt regelmatig met ontsmettingsmiddelen en een flinke schuurspons dagelijks zijn snottige snuit vakkundig gewassen. Een lust om te zien en Noso weet dat ik bij hem/haar altijd en eeuwig hetzelfde zal doen.
  Ik behoor zeker niet tot de ABB en we zullen vrijwel altijd daarover van mening blijven verschillen. Het is helaas niet anders en dat vind ik ook niet erg. Mijn respect voor jou is er niet minder om en dat blijft ook zo. 🙂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.