Extra show Deng Boy Fu A Birti: Bananewinkel

0

Wegens enorme vraag weer terug in Theater Zuidplein! Deng Boy Fu a Birti (de jongens uit de buurt) laten je via verschillende hilarische typetjes onze multi-culti samenleving zien. Een gezellige avond bomvol komische sketches. Regieondersteuning: Roué Verveer.

Deng Boy Fu a Birti is een duo, gevormd door Eric ‘Sko’ Schröder en Ronny ‘Ormoe’ Ormskirk. Ooit begonnen als radiomakers (Radio Stanvaste), inmiddels hebben Sko en Omroe al 4 succesvolle shows neergezet welke ook op DVD zijn verschenen.

In hun vorige voorstelling Poppekast wilden Eric en Ronny laten zien wie de Surinamer van nu is en wat je moet weten om ze te kunnen begrijpen. Een hilarische inburgeringcursus was het gevolg. De nieuwe voorstelling Bananewinkel zit ook weer bomvol komische sketches. Verschillende typetjes laten onze hilarische multi-culti samenleving zien en vertellen je hoe je je dient te gedragen als je van plan bent naar Suriname te gaan.

Deng Boy Fu A Birti | Bananewinkel – Theater Zuidplein
Zondag 4 maart 2012
LET OP!! Het is een middagvoorstelling en deze begint om 15:00 uur.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.