Dochter Jörgen Raymann te zien op MTV

2

De dochter van de Surinaamse cabaretier Jörgen Raymann is binnenkort te zien in het MTV-programma ‘My Super Sweet World Class’. Dat melden diverse media.

In het programma, dat een spin-off is van de originele docu-serie ‘My Super Sweet 16’, brengt MTV de grootse parties van jongeren wereldwijd in beeld. In deze aflevering zal te zien zijn hoe Melody Raymann haar examenfeest, dat als thema de balletvoorstelling ‘De Notenkraker’ had meegekregen, groots viert.

De uitzending van het MTV-programma met daarin de familie Raymann, wordt op zondag 4 maart om 20.50u uitgezonden.

Bekijk ook:


2 REACTIES

  1. Vroeger vond ik hem leuker, nu heeft hij capsiones hij loopt naast zijn schoenen. De zondag avond show vind ik ook maar niets het wordt nu saai. Hij heeft veel talenten dus moet nu iets anders gaan doen. Kijk maar naar Jandino die doet t heel goed en is veelzijdig.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.