TROS Opgelicht?! besteedt aandacht aan Almere Reizen

14

Het TV programma TROS Opgelicht?! besteedde gisteravond aandacht aan reisbureau Almere Reizen uit Almere. Eind november 2011 stonden diverse klanten van dit reisbureau plots voor een gesloten deur. Er hing een briefje op de deur met daarop de mededeling: “Beste klant, vanaf heden kunnen wij onze verplichtingen niet meer nakomen. Wij zijn niet meer in staat tickets te printen…..”

Dit leverde veel boze klanten op. Velen zouden in december vliegen naar onder andere Suriname, maar hadden geen tickets. De betaling hadden ze wel voldaan. Alle gedupeerden probeerden verhaal te halen bij het reisbureau, maar kregen nul op rekest. Wishal Badrising is volgens de Kamer van Koophandel eigenaar van de zaak, maar de gedupeerden deden vrijwel allemaal zaken met Jenny Badrising, de moeder van Wishal. Zij deed zich voor als de eigenaar van de zaak.

Wishal Badrising heeft een schuldsaneringsaanvraag gedaan. Deze zaak diende op 3 februari bij de rechtbank in Lelystad. De uitspraak is gisteren bekend gemaakt; het schuldsaneringsverzoek is afgewezen en het faillissement van Almere Reizen is uitgesproken. Het team van TROS zocht Wishal Badrising op en probeerde tevergeefs een gesprek met hem te voeren. Bekijk het item van TROS Opgelicht?!.

Bekijk ook:


14 REACTIES

 1. Switie switie anna,..dit is een mistand uit Calaminerostan met een Bollywood gehalte waarvoor ik mij diep schaam,….MAARRRRRRR,..waar ik mij echt zorgen over maak ik deze,….deze JAN DE LOVER!!!

  jij hebt tog niet buiten mijn weten om onze hangmat vervuilt met deze kwijlerige Jan 😡 🙂


  Maak melding

 2. Het wordt een keer tijd dat wij de daadwerkelijke raddraaiers onder de Surinamers gaan ontmaskeren en voor altijd parkeren. Goedgelovigen stinken er altijd weer in. De debacle’s van onder andere Roep en Guptar zijn ons in het geheugen gegrift en toch laten wij ons weer een oor aannaaien!

  Een geweldige verkavelaar heeft in Paramaribo-Noord met heel veel tamtam bouwpercelen aan de man gebracht.
  Het resultaat is wel dat de mensen hun huizen met inboedel wel 40 centimeters onder water ligt en de verkavelaar letterlijk hoog en droog zit in Nederland. Ogri no habi kaba na disi grontapu.
  Het strooien van de as van een gecremeerde moeder, bij de monding van de Surinamerivier, in december j.l. ging dus niet door voor een zekere familie. Is dit niet misdadig???


  Maak melding

 3. @pasew

  Je hoeft je echt geen zorgen te maken. Jan de Lover is een stille bewonderaar en schrijft altijd heel lief over mij. Ze moeten ook niet aan hem komen want ik zal hem met hand en tand verdedigen. Maar het warme plekje in mijn hangmat kan door niemand ingenomen worden. Dat weet je toch! Onze romantische liefdesverklaring bestaat al sedert het DWT-forum en die staat nog steeds als een huis. 😉

  Maar wat is het toch met onze Bollywood Sranangmangs de laatste tijd. Kortgeleden las ik onderstaand artikel en hieronder een fragment:

  “Paniek in de Hindoestaanse gemeenschap in 020 Zuid-Oost AKA de Bijlmer. Afgelopen week heeft eenmans-SP’er Randjan Bissesar samen een aantal ‘Vrienden van Vikaash’ bestuursleden van stichting HCC Vikaash belaagd, aangevallen en tevens bekogeld met perforators en computerschermen. Gevolg: clubhuis voor onbepaalde tijd gesloten.”

  Dit is natuurlijk geen reclame voor onze Sranangmangs. Maar we hoeven ons absoluut niet te schamen. Onze Bollywood Sranangmangs zijn ook maar gewoon mensen. En onze Afro Sranangmangs kunnen er trouwens ook wat van. Maar ook die zijn maar gewoon mensen.

  Soso lobi!


  Maak melding

 4. DE VOLHARDING V/D AMBTENAAR

  ,,in het dagelijks leven 7-even
  ,,gaan niet gebukt onder het werk,maar dokken voor de werkdruk
  ,,zijn pas bereidt te presteren wanneer U UW portemonnee presenteert
  ,,gaan alleen brandblussen,..en nu,..nu druipen ze af,en mogen ze thuis verrichten… het spuitwerk,en dan maar hopen dat zij in deze wel VOLHARDEN 😉 🙂


  Maak melding

 5. Daarom boek ik mijn ticket altijd online via KLM. Geen Surinam Airwayss of haar agents.

  Bij KLM was dit niet gebeurt en als dat wel was gebeurt was er hier tegen opgetreden en zouden de reizigers worden gecompenseerd.


  Maak melding

 6. Deze man heeft eerder reisbureau´s gehad ook in Almere en lelystad (kan ik mij vaag herinneren) en de vorige keer heeft hij het op dezelfde wijze aangepakt. ook toen vele gedupeerden.
  waarom niet rechtsstreeks een ticket kopen via de SLM site of KLM site? De ticket is gegarandeerd en dus heb je nooit last van failliete zaken.


  Maak melding

 7. konkroe tete en Rudi, helemaal eens met jullie. Die meiden die gedupeerd zijn kunnen toch op internet om een ticket te kopen??? of zijn ze niet slim? ik koop ook op de website van KLM mijn ticket. Dit doe ik al jaren en ben altijd optijd vertrokken.


  Maak melding

 8. ben niet overtuigd dat er echt sprake van oplichting was. zie heel veel rook, maar heb het vuur er nog niet doorgezien. Ook appart dat de mensen voor oplichters worden uitgemaakt zonder dat er echt sprake is van oplicbting. die badrising nam notabene de trein, als hij veel geld had zou hij tenminste een (grote) auto rijden.


  Maak melding

 9. @ Rudi

  Bekijk, http://www.opgelicht.nl/dossiers/detail/almere-reizen/

  Onder de gedupeerden waren zowel SLM & KLM tickets geboekt! Echter (dat werd tenminste door de presentatrice gezegd in de uitzending), heeft alleen de SLM laten weten bereidwillig te zijn om te kijken naar een eventuele oplossing. Zelf denk ik dat ze weinig kunnen betekenen, maar is in elk geval een handreiking;)

  Voortaan niet zo overhaast concluderen dat het alleen bij de SLM gebeurt en doen voorkomen alsof de KLM feilloos is. Overigens wil ik het voorval daarmee niet goedpraten. Sterker nog, in dezen denk ik zelfs dat de vliegmaatschappijen niks te verwijten valt!

  Laten we niet vergeten, dat de hoofdschuldige Almere Reizen is die gesjoemeld heeft, haar financiële verplichting niet is nagekomen en daarmee haar cliënten willens en wetens heeft bedrogen.

  Helaas is het niet de eerste keer. In het verleden (2009) had Almere Reizen -toen nog nevenvestiging en opererend onder Erco Travel Almere- al problemen met moederorganisatie Erco Reizen BV.

  Ik wens de gedupeerden veel sterkte en succes bij het halen van hun recht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.