Nieuwe reeks zo:RAYMANN op TV

6

Van 19 februari tot en met 20 mei 2012 is het TV programma zo:RAYMANN weer wekelijks te zien op de zondagavond om 23.00 uur op Nederland 1. Jörgen Raymann presenteert dan een nieuwe reeks afleveringen met opmerkelijke onderwerpen en onverwachte gasten. De Pappies zijn echte publiekslievelingentjes, maar Tante Es blijft de Grande Dame.

In september 2001 start Jörgen Raymann met het late-night programma Raymann is laat. Dit betekent de definitieve doorbraak in Nederland. Het is een amuserend en informatief programma met een aantal vaste ingrediënten, met bijvoorbeeld de wereldberoemde Tante Es (Esselien van Doornegat) en Quintis Ristie vanuit Suriname met het populair onderdeel ‘De groeten uit Paramaribo’. In 2010 verandert de naam van het programma naar zo:RAYMANN, waarin uiteraard Tante Es weer van de partij is, maar er zijn ook andere creaties te zien, zoals de Paramaribo Pappies.

Wil je een TV-opname bijwonen, dan kun je je via zoraymann.ntr.nl aanmelden. Wil jij weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Check dan dit filmpje:

Eerste nieuwe aflevering van zo:RAYMANN: zondag 19 februari, om 23.13 uur op Nederland 1.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Wat een leuk filmpje van de redactie. Ben wel eens bij de opnames geweest wat ook !ALTIJD! heel leuk was.
  Ik ben BLIJ dat Raymann door gaat !!!!
  Ik vind het echt het leukste programma (geeft ENERGIE)

  Groetjes!

  Susan de Koning


  Maak melding

 2. Ik heb grote bewondering voor Raymann, maar ook hier dreigt het Paul de Leeuw effect. Raymann ( de tv-shows) is niet echt verrassend meet en hij draait volledig op routine. Advies: nu stoppen en kom snel met iets nieuws


  Maak melding

 3. Sranagman je hebt helemaal gelijk zo ook henk is een inderdaad een zoutloos programma .Maar ja de hypotheek moet ook betaald worden toch .Het was vroeger een leuk programma met die verscillende typetjes op de vrijdagavond met o.a. etsel etc toen kon je nog lachen , nu is het een flauw aftreksel geworden saai en vervelend .Die scene met die slager hangt je nu echt de strot uit zo ook die flauwe pappies .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.