Voorstelling Rayen Panday in Bijlmer Parktheater

4

Op vrijdag 10 Februari is caberetier Rayen Panday met zijn voorstelling ‘We Zullen Zien’ te bewonderen in het Bijlmer Parktheater.

De 28-jarige Panday won in 2008 de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Momenteel is hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma Zo Raymann van Jörgen Raymann. In Suriname stal hij de show met zijn optreden voor Fatu.

Het spreekt voor zich: als je aan alle verwachtingen voldoet, levert het geen verrassingen op. Verwacht daarom van Rayen maar dat hij doet wat hem gevraagd wordt. Dat hij er niet tegenin gaat. Dat hij weet wat er gaat gebeuren. En dat hij het allemaal goed bedoelt. We zullen zien…

Vrijdag 10 februari, 20:30 | Rayen Panday – We Zullen Zien | Bijlmer Parktheater

Bekijk ook:


4 REACTIES

  1. Op youtube heb ik laatst een filmpje van hem gezien in Estonia…

    Hij kopieert daar gewoon Russel Peters. Jammer dat hij niet zn eigen stijl heeft. Maar ja hij zal het waarschijnlijk wel goed doen, daar hij (nu nog) de enige hindoestaanse caberatier van Nederland is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.