Surinaams programma ‘TV STATION 18+’ online

9

Eind vorig jaar waren twee pilots van het spraakmakende programma TV STATION 18+ in Suriname te zien. In deze serie komt in een versneld tempo(25 minuten) een super modern Surinaams televisie station tot leven (anno 2012) waarbij de karakters het over 18+ onderwerpen hebben. De eerste pilot is zojuist online geplaatst en exclusief via Waterkant.Net te zien.

Het bespreekbaar maken van taboes en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen worden in deze televisie serie op een humoristische wijze ‘bloot’ gegeven. Op deze wijze oogt de nieuwe generatie haar bijdrage te leveren aan de entertainment industrie in Suriname.

De serie die dit jaar start is gecreëerd door Dave van Aerde en Ivan Tai-Apin. Zowel de cast als crew bestaat uit jonge Surinamers(onder de 35jaar) die werken in de entertainment branche. Waterkant.Net heeft de primeur om de eerste pilot aan het grote publiek te laten zien. Hieronder ziet u de eerste pilot in drie delen:

Bekijk ook:


9 REACTIES

 1. Het bespreekbaar maken van taboes en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen worden in deze televisie serie op een humoristische wijze ‘bloot’ gegeven………en daarna harde porno.


  Maak melding

 2. Jammer, het idee op zich is goed maar de modellering naar het uit Calimerostan afkomstige platte type humor komt een beetje vreemd en outdated over. Hopelijk gaat men hier nog wat aan doen. Succes gewenst.


  Maak melding

 3. grappig dat men gelijk zo negatief doet over een pilot. heb gelachen en ik wens de jongelui veel succes toe ..men kijkt wel de hele dag naar allerlei amerikaanse films vol ‘f…’ en allerlei seksscenes, maar wanneer Surinamers het doen is het plat………..triest. 18+ hartstikke leuk..succes


  Maak melding

 4. De enige persoon die positief reageert, is P. Milzink, het zal me niet verbazen als een van die jongelui waar ze het over heeft haar eigen gebroed is. Dit naar analogie van wat ik op een documentaire hoorde zeggen over het jong van de naakte molrat ( http://www.youtube.com/watch?v=Y_V_XVmHKJg ): “He has a face only a mother could like”. Dit slaat, ook volgens mij, nergens op. Ik zie niet in dat we in Suriname hierop zaten te wachten en dat het een groot gemis is als het bij een pilot blijft. .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.