Hakrinbank nieuwste partner in milieufonds SCF

1

PARAMARIBO, 21 dec – De Hankrinbank is de nieuwste partner in het fonds van milieuorganisatie Suriname Conservation Foundation (SCF). De samenwerkingsovereenkomst, het Green Partnership Programme, moet het ideaal van een groene economie dichterbij brengen. Behoud van Suriname’s rijke biodiversiteit moet zo gegarandeerd worden.

Met elke partner in het fonds wordt de kans vergroot op betere randvoorwaarden. “Dat is ook de bedoeling”, zegt SCF-functionaris Nardi Johans. Het zogenaamde groene partnerschap verzekert dat de economische activiteiten zo groen mogelijk verlopen. De deelnemers mogen alleen met bedrijven en personen in zee gaan die milieuvriendelijk opereren. De Hakrinbank is de twaalfde partner in het Green Partnership Programme.

De oudere deelnemers zijn onder meer SLM, Iam Gold, Staatsolie, bauxietbedrijf Suralco, Telesur, DSB Bank en verzekeraar Assuria. SCF gaat er vanuit dat biodiversiteit van levensbelang is voor de Surinaamse economie. Samenwerking van bedrijven, groene organisaties en de overheid moet het milieubehoud verzekeren. Het SCF vergaart internationaal fondsen voor milieuprojecten.

Bekijk ook:


1 REACTIE

 1. geachte heer mevr.
  ik wil graag een rekening openen in sur
  maar ik woon nederland.
  is dat mogelijk.
  zou ik graag vanuit nederland gald overmaken op mijn rek,

  m,vr,gr
  t.naigi
  hoor ik graag van u


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.