Lage opkomst verkiezingen Kamer van Koophandel

8

PARAMARIBO, 13 dec – Alle moeite van de twee kampen ten spijt, de opkomst was erg laag op de eerste dag van de verkiezingen bij de Kamer van Koophandel & Fabrieken, KKF. Beschuldigingen over corruptie en politieke bemoeienis en vermeende bedreigingen motiveerden de ondernemer maar weinig. Niet eens dertig procent van de leden kwam op.

“De opkomst was matig op deze eerste dag”, zegt voorzitter Lothar Boksteen van de verkiezingscommissie. Er zijn ruim tweeduizend stemgerechtigde leden. Het kamp van het zittende bestuur onder leiding van Narpath Bissumbhar kreeg vier leden over de streep. Van de tegenpartij van Sham Binda haalde niemand het. Binda verwacht betere resultaten op de twee resterende dagen. Hij vindt de verkiezingen goed verlopen, ondanks de wanklanken.

Frappant was de opkomst van Chinese ondernemers. Die gaan niet voor de meest actieve leden door. “Ik zie dat de tegenpartij zwaar gelobbyd heeft onder de Chinese groep”, zegt Binda. Het moet dus duidelijk zijn op wie gestemd is. Hoewel hij graag een frisse wind had waaien, is hij blij met de aandacht voor de KKF. Nog nooit eerder was er zoveel belangstelling voor het instituut. “Ik ben blij dat we de kamer in de schijnwerpers konden plaatsen.”

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Vindt u het gek, mensen worden geintimideerd door de vice president.Er word van alles beloofd precies op de zelfde manier is het toen gegaan met vorming van die criminele bende die nu aan de macht is in suriname niets gaat meer volgens de regels en wetten omkoping en nog eens omkoping.dit noem ik moreel verval die generatie lang zal doorwerken, en dan zullen die leeghoofden morgen de slavernij of de blanken de schuld geven voor wat zei nu zaaien in suriname.Ik hou mij hart vast voor de toekomst van mijn mooie suriname.


  Maak melding

 2. De KKF is intussen verworden tot een bakba winkrie.De uitslag wordt toch be-invloed ala Rusland.Van heinde en verre worden er chinezen[bussen vol] aangevoerd om voor een bepaald groep te stemmen.

  Cobie.


  Maak melding

 3. Zie hier verdere afgang van land en volk. Leve de komende misdaadstaat met aan het hoofd onberechte moordenaars,drugsbonzen en mensenrechtenschenders. Suriname verwordt wis en zeker als vele afrikaanse landen vol geweld,armoede en onderdrukking door de eigen sranangmans die bezeten zijn van het kwaad. Sranangmangs die moorden op hun geweten hebben werden gekozen door oliedomme mensen als…rust,vredestichters. Nu al kijken vele landen, op schurkenstaten na met een schuddend hoofd naar het hoofd van deze regering. Laat ze maar, ook hun dagen zijn geteld, ze hebben niet het eeuwig leven, maar meer nog. Die oliedomme aanhangers verdienen de komende ellende.


  Maak melding

 4. afu sensie

  die 0,250 ben je werkelijk waard gezien de geindoctrineerde ndpdogma’s die land noch wal; raken. Terecht een super ndpidioot. Hihahooooo


  Maak melding

 5. Ik kan me niet voorstellen dat mensen zo dom zijn.Als ik Sjam Binda was zou ik nooit meedoen aan deze poppenkast.Meneer Binda, weet je niet dat deze Bisumbhar een tentakel is van Ameeralie.Een fromoe Palu-topper.Ameeralie gaat alles op alles zetten om KKF te behouden.In het Surinaams zegt men:A mus hor presie djie ing.We weten intussen dat deze vice(vieze)-president onbetrouwbaar en alleen voor zijn belangen vecht.Deze idioten willen alles bezitten.Alle rijkdommen , het land en de mooie vrouwen.Walgelijk.Dat vrouwen ook vaak dom zijn en voor het geld kiezen begrijp ik niet. Oema foe Sranang, oen opo oen ai.So menie mooi dogla mang ai waka na sranang.Oen no pikie skrantjie lelekoe ndp mang.Na koenoe wó tekie.Hun vingers stinken.Neem geen geld van deze mensen,want je gaat het heel moeilijk hebben op je ouwe dagen.Het is allemaal vloekgeld.Ik waarschuw jullie.Keurige vrouwen doen dat soort dingen niet.

  Danitia


  Maak melding

 6. Helaas bij totale gebrek aan beter heeft Bissumbhar gewonnen, Binda was te veel bezig met vuilsmijten op de typische front manier, tja dan verlies je geheid!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.