Nieuwe naam voor straten Onafhankelijkheidsplein

10

PARAMARIBO, 3 dec – Straten in de directe omgeving van het Onafhankelijkheidsplein krijgen een andere naam. Dit meldt de Times of Suriname. Wat voor namen het worden is niet bekend. Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken, Biza, houdt de lippen stijf op elkaar.

Er is wel al opdracht gegeven de nieuwe naamborden te plaatsen. Die zijn afgedekt. Vier straten of straatgedeeltes komen in aanmerking. Het zijn de Tamaridelaan die loopt voor het hoofdkantoor van het ministerie van Financiën, het verlengde van de Henck Arronstaat langs het presidentieel paleis, en de weg bij het vlaggenplein. “Ik kan nog niet vertellen wat de nieuwe namen zijn, want eigenlijk hadden we gehoopt dat het niet zou opvallen”, zegt Moestadja.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Wie is alweer bezig de geschiedenis van Suriname te verdraaien en weg te wissen? Heb dat nooit gemogen, zou ik niet doen, dit mag niet, mogen we niet laten gebeuren, alleen kan ik er niet tegenaan, want een enkeling is tog een drenkeling, dus kijk ik wat de rest doet!


  Maak melding

 2. Nieuwe straten, nieuwe namen!

  Oude straten nieuwe namen geven is een van de stomste dingen die je kan doen. Nieuwe straten nieuwe namen geven die je voor de oude straten had bedoeld is nog te begrijpen.
  Verwarrende verwarring.

  Het moet dus zijn dat oude straten namen van nieuwe helden gaan krijgen anders was de minister niet zo gesloten. De Tamarinde straat wordt bij voorbeeld dus de Lackinweg. Foei voor al dit populistische gedrag en nepotisme. Vernieuw de politiek in plaats van de straatnamen.


  Maak melding

 3. asabinastraat, brunswijkstraat, jolicoeurstraat, asangbeswariestraat,gramanaboikonistraat, pokigranstraat, amafostraat, msiekkabastraat, bonistraat, wintiewaistraat, lantipaistraat, kwakoestraat enzzzz


  Maak melding

 4. De misdaadstraat kan als hoofdstraat worden benaamd. met onberechte misdadigers verwordt het nog misdadiger in dit land. Want oliedomme stommelingen wilden twee onberechte misdadigers als leiders.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.