Bouterse trekt zich terug in Surinaams binnenland

26

PARAMARIBO, 10 okt – President Desiré Bouterse trekt zich voor enkele dagen in het binnenland terug. “Ik ga mij voor enkele dagen terug trekken bij de herdenking van mijn zes en zestigste jaardag”, zegt Bouterse. Wat aan cadeaus of bloemstukken was gepland, kan in een andere vorm worden gegoten. “Cadeautip: voor het speciale fonds van de first lady, zodat we het altijd kunnen gebruiken voor een goed doel.”

Bekijk ook:


26 REACTIES

 1. Deze man is fysiek niet instaat om een land te besturen hij is geestelijk een wrak. die man is pas een jaar aan de macht en is volgens mij al tig keren in elkaar gedonderd .


  Maak melding

 2. ““Cadeautip: voor het speciale fonds van de first lady, zodat we het altijd kunnen gebruiken voor een goed doel.””

  Een nieuwe Uzi bijvoorbeeld!


  Maak melding

 3. Gaat Boutrese nú al op de vlug !!!!????? Kan hij het werk nú al niet aan ??? Hij zou het toch beter,anders……bla,bla,bla doen !!!Hij wist het altijd van uit de berm zóóó goed!

  Groet,ram ram,goeda hafies (veel wijsheid)


  Maak melding

 4. sme zit zonder begroting zonder een werkstuk om het land te besturen en de hoofd verdachte pres des lands trekt zich terug in het binnenland om niet gestoort te worden..

  om met vrienden kennissen zijn verjaardag te vieren de rest v/h volk kan barsten..

  dit deed keizer bosaka in afrikaa ook..

  hoe het verder verloopt zult u zelf wel merken..de afgrond is niet ver meer..


  Maak melding

 5. Goed zo Oom Desi want de suri’s feesten veels te veel.
  Vooral bepaalde en vergeten productie.

  Maar vooral een fijne dag en nog vele jaren erbij met een dosis wijsheid.


  Maak melding

 6. BinnensteBuiten!

  Is hij niet in het binnenland, dan is hij wel in het buitenland. Reden waarom? Desi is drankverslaafd (Black Label). Hij wil zo weinig mogelijk in bijzijn van anderen dronken worden. Als ze in het binnenland door de Casiri niets meer kunnen zien, kunnen ze ook niet zien dat hij bezopen is.

  Hoe ouder, hoe wijzer, gaat hier niet op.
  Als je voor je 66ste moet vluchten naar het binnenland dan heb je in 65 jaar helemaal niets geleerd. En die arme bevolking maar meehuppelen in de ellende.


  Maak melding

 7. vraagt hij geld??? vraagt die dommie.

  pico, het is een cadautip. maw niemand hoeft met onderbroeken, ruikers en andere cadautjes te kopen. Stort je cadau in een fonds van de first Lady, voor een goed doel.

  Snapte je dat nou OOK WEER niet.

  Wikileak ik hoop voor je dat je de Godgezegende leeftijd van de President eens kan bereiken. Het verbaasd mij dat jij nog niet in elkaar bent gestort.

  Een week vakantie is echt weinig voor deze hardwerkende President. Blijkt dat het toch weer een werkvakantie zal zijn.


  Maak melding

 8. De begroting moet behandeld worden. DDB moet zijn plannen verder toelichten en verdedigen en financieel verantwoorden.

  En wat doet die looser. Een veer in de kont van de nwe Mini-ster van finacieen en een fonds zodat de FL iets onder haar linker en rechter arm kan stoppen. Vervolgens vlucht hij naar het binnenland, naar zijn matie: labaria, etc.

  Ach ja we weten toch dat indianen vaak een slecht ontwikkeld eigendoms begrip hebben.


  Maak melding

 9. neus hou je onzin voor jezelf. Suriname is geen bananen republiek zoals tijdens front.

  De begrotingsbehandeling staat gepland voor November, tijdens de behandeling wordt alles toegelicht.

  Zo hoort dat in een echte democratie.

  Een loser is iemand, jij dus, die totaal niets weet en zich toch geroepen voelt commentaar te leveren.

  Trouwens ook de President heeft recht op vakantie, 5 dagen van de 365 is echt niet veel hoor.

  Niet vergeten Suriname moet nog ontwikkeld worden en hij is de geschikte persoon die dat kan verwezenlijken, 5 dagen vakantie voor wat verwezenlijkt moet worden is peanuts.

  Dus bij deze nog een fijne verjaardag en moge God U nog een lang en gezond leven schenken.

  Wroko de fu du.


  Maak melding

 10. Bouta gaat zijn wiet teelt inventariseren. Wat zal de opbrengst zijn. Zal het genoeg zijn om de rest van zijn leven een handeltje te beginnen?


  Maak melding

 11. Afu Sensie,
  Die beest is pas een jaar aan de macht en is al tig keren in elkaar gedonderd, nu heeft hij zogenaamd weer rust nodig.Wie onnodig bloed laat vloeien op sranang doti zal de tol daarvoor betalen hoe dan ook.
  De doden de tranen en het bloed van kinderen, zwangere vrouwen en onschuldige landgenoten wreekt zich nu.


  Maak melding

 12. President Bouterse viert 66ste verjaardag

  President Desire Bouterse viert vandaag zijn 66ste verjaardag. Hij kiest ervoor deze dag buiten de stad door te brengen. Op de persconferentie die afgelopen maandag is gehouden, heeft het staatshoofd een verzoek gedaan om hem geen bloemstukken op te sturen maar liever een donatie ten bate van het sociaal fonds van de first lady te doen.

  Desire Bouterse is in 2010 tijdens de algemene, vrije geheime verkiezingen, gekozen tot President van de Republiek Suriname. Vanaf 1995 tot 2010 heeft hij zijn krachten gegeven als voorzitter van de Nationale Democratische Partij. Als natuur liefhebber kiest de topman ervoor om zijn jaardag niet in de stad door te brengen. De waarnemend voorzitter van de NDP, Clary Linger zegt dat er respect voor getoond moet worden voor de manier hoe iemand zijn jaardag wilt vieren. NDP afdeling Nederland organiseert ook activiteiten in verband met de jaardag van het staatshoofd. Er zal onder meer een “Sranan United Day” worden gehouden in cafe Ons in Amsterdam.

  —————————————

  Alle rechtgeaarde en vaderlandslievende Surinamers nog gefeliciteerd met de 66ste verjaardag van de President Z.E. D.D. Bouterse. Suriname ENIGE ECHTE Volksleider oftewel Vader des Vaderlands.

  Aan de gefrustreerden, zuurpruimers en azijnpissers zou ik willen zeggen een flinke slok azijn zal jullie goed doen op deze dag.


  Maak melding

 13. Boter bij de vis, geen woorden maar daden.

  Niet het stom geleuter van negativisten zal het land ooit kunnen ontwikkelen, maar daden van rechtgeaarde Surinamers.

  Best Mart gaat sociale projecten First Lady ondersteunen
  Thursday 13 October

  Best Mart eigenaar Tja Foe Lee die de sociale projecten van de Surinaamse First Lady wil ondersteunen.
  PARAMARIBO- Het bedrijf Best Mart gaat de sociale projecten van de Surinaamse First Lady, mevrouw Ingrid Bouterse – Waldring, ondersteunen. In het kader van de 66e verjaardag van president Desi Bouterse zal mogelijk vandaag al een aantal voedselpakketten ter beschikking worden gesteld aan het sociaal bureau van de First Lady. De geschenkpakketten zijn volgens Best Mart eigenaar Tja Foe Lee bedoeld voor de meest sociaal zwakkere personen binnen de samenleving.

  De ondernemer is van oordeel dat de vrouw van de Surinaamse president veel sociaal werk doet dat ten goede komt aan de samenleving. Ook de oproep van het staatshoofd dat hij op zijn verjaardag liever geen cadeaus wil, maar wel ondersteuning van de ‘kleine man’ via sociale projecten van de First Lady, heeft de winkeleigenaar gestimuleerd om dit sociale project op te starten.

  Aan GFC Nieuws zegt Tja Foe Lee graag een bijdrage te willen leveren aan de verdere ontwikkeling van het land.

  “Deze regering is op de goede weg. Dat is niet alleen mijn opvatting, maar ook van veel van mijn collegae. Ik hoop daarom van harte dat ook andere ondernemers een significante bijdrage gaan leveren om positieve zaken te ondersteunen. Samen kunnen wij dit land naar grotere hoogten brengen”, aldus de Best Mart voorman.

  De redactie verneemt verder dat de supermarkt in verband met haar recente uitbreiding verschillende acties voor de burgers in petto heeft. Assistent manager Tjin zegt desgevraagd dat het de intentie van de supermarktdirectie is om de prijzen verder te verlagen, dit om de burgerij tegemoet te komen.

  “Om de gemeenschap tegemoet te komen hebben wij de prijzen in de winkel sterk naar beneden bijgesteld. Van klanten krijgen wij daarover nu al veel complimenten. Vooral in deze dure tijd is het een aangename verrassing voor mensen met een zwakke beurs. Als alles volgens plan verloopt, gaan wij nog meer producten in prijs verlagen. Bovendien is de winkel nu netjes verbouwd en volledig gekoeld. Vanwege het feit dat wij nu qua ruimte ook veel groter zijn geworden, hebben wij ons assortiment sterk kunnen uitbreiden. De klanten vinden de lage prijzen in combinatie met het comfortabel winkelen uiterst ideaal”, zegt Tjin vol enthousiasme.


  Maak melding

 14. Beste Afu Sensie : “De ondernemer is van oordeel dat de vrouw van de Surinaamse president veel sociaal werk doet dat ten goede komt aan de samenleving”

  En daar krijgt mevrouw Bouterse goed voor betaald…..


  Maak melding

 15. @Afu Sensie

  Wat ben je ongelovelijk dom en naief. Die ondernemer krijgt gewoon gratis reclame, die paar dozen maken daarbij niet uit.
  En vreemd dat die ondernemer helemaal niet concreet kan noemen welke goede dingen de FL gedaan heeft. Ook in het nieuws horen we er nooit iets van. Ja ze gaat zingen me de schoolkinderen, blijkbaar is knippen en plakken nog te moeilijk voor haar.

  Voor het geld dat zij er voor krijgt kon SME liever een koor huren dat alle scholen afgaat. Hebben de kinderen meer aan en kost minder dan één FL.


  Maak melding

 16. Afu Sensie.
  Heb jij naar de vervaldatum gekeken van die spullen. In de communistische tijd was het gebruikelijk dat als de grote LIJDERS jarig was de bevolking een kleine verlichting kreeg en ook in landen waar dictators aan de macht zijn. China,Noord Korea,Cuba zij goede voorbeelden over onderdrukking hersenspoeling terwijl hun leiders genieten van een luxe leven.


  Maak melding

 17. Henk molenaar waarschijnlijk zegt ‘loon naar werken’ je niets. Meneer gratis is er niet meer. De First Lady krijgt een onkosten vergoeding dat is iets anders. De vorige First lady kreeg dat ook alleen werd het op een andere manier ingebakken, wat deed ze precies daarvoor?

  Cobie ik woon op aarde. Waarom ben je zo negatief en destructief bezig? misschien dat je je zelf dat een keertje moet afvragen, ipv de meest domme vragen hier stellen.

  neus je bent en blijft achterlijk, misschien moet je je afvragen waarom de journalist hem die vragen niet heeft gesteld, misschiem omdat die al weet welke goede dingen de FL zoal doet. Trouwens een FL die alsmaar door loopt te vertellen wat voor goede zaken ze allemaal verricht is een gedrag van een FL onwaardig, dit verwacht ik van haar.

  Als het om een paar dozen ging, zou het niet een nieuwswaardig bericht zijn, zie je nu wie naief en dom is.

  Ai baja nu moet ik ook maar naar vervaldatum gaan kijken. Wikileak jij bent totaal gefrustreerd, het is dieptriest met je.


  Maak melding

 18. @afusensi, jij wordt nooit een hele cent, omdat jij steeds alles kopieert in plaats van zelf wat schrijft in eigen bewoordingen, yu didibri. De grootste huichelaar afusensi heeft het goed met Suriname voor. hahahahahaha.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.