Aan Suriname uitgeleverde man loopt messteek op

12

PARAMARIBO, 8 okt – De onlangs aan Suriname uitgeleverde S.B. heeft een messteek opgelopen in de gevangenis. Dit meldt de Times of Suriname. De van moord op topfunctionaris John Veira verdachte man werd onlangs uitgeleverd door Nederland. Een medegevangene stak hem in de buikstreek.

Volgens Edward Belfort, topfunctionaris op het ministerie van Justitie zat S.B. in het gevang, omdat de bewaking er beter is dan in het cellenhuis. Het motief zou het uitvechten zijn van een oude vete waar de autoriteiten niet van wisten. S. zou ooit een broer van de dader mishandeld hebben. S.B. is intussen opgenomen in het ziekenhuis en de dader is overgebracht naar een andere gevangenis. Veira is in zijn woning doodgeschoten.

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Hoezo de dader? Beide zijn daders!!

  Klasse!! Vuur met vuur bestrijden! zo hoort het.

  Jammer dat de messsetrekker overgeplaatst moest worden. Een gevangene minder in de gavangenis betekend meer zuurstof in de Jail.


  Maak melding

 2. is toch erg die jonge is onschuldig hier aangehouden, verdacht van moord en na bijna een jaar uitgeleverd aan Suriname.
  De zelfde dag wordt hij neer gestoken en Nederland wordt niet aangeklaagd wreed hoor.
  die man alleen wat hij heeft gedaan, waarom en door wie hij is neer geschoten.


  Maak melding

 3. Beste lezers,deze jonge man is als verdachte aangehouden,hij is nog niet berecht.Het is wel vreselijk dat hij nu al wordt neergestoken,waar is de rechtgang in Suriname.but don’t judge before the real case are close,wij Surinamers houden ervan een ander te veroordelen op horen zeggen.Als je de zaak goed gevolgd hebt is er meer tussen hemel en aarde,ik denk dat deze jongen eerst gehoord zou worden als getuige en dan als beklaagde.Wie denkt men voor de gek te houden,dit is een politiek isue.De werkelijkheid mag en zal niet boven tafel komen.Deze zaak zou zeer binnenkort weer voortgang vinden en wat doet men de hooft verdachte want dat zegt men moet geelimineerd worden.


  Maak melding

 4. @poli

  Zeker een van die criminele matie van je dat je hem zo goed kent? 🙁

  @Reageerder

  Je kunt NL de schuld geven van alles maar in deze zijn de Min. van Justitie en de president van SME schuldig & in zekere mate de verdachte zelf. Motivatie: NL mag opgrond van eigenwetgeving slechts uitlevern als gevangenen en eerlijk proces krijgen en als gevangenen & verdachten redelijk behandeld worden. SME is er voor verantwoordelijk dat hij in afwachting van het proces veilig is, zij hebben hem immers daar opgesloten. Hij is zelf verantwoordelijk voor dat hij de gevangenis leiding tijdig informeert over eventuele risico’s die hij loopt zoals ziekte, maar ook vete’s.


  Maak melding

 5. Met aan grote waarheid grenzende zekerheid hebben wij hier van doen met de dader.

  Nochtans heeft het Surinaamse gevangeniswezen in deze een foute job gedaan. Elke gevangene heeft recht op bescherming.


  Maak melding

 6. Dit is een opgezetten plan,hij weet dat hij uitgeleverdt zou worden heeft hij dit met opzet gedan om niet in suriname zijn straf tekomen uitzitten hij moet in suriname komen om te pleiten.


  Maak melding

 7. Tja, zoveel pech kan iemand ook hebben he. Het is hoe je het bekijkt. Hopelijk dat deze man zijn rust krijgt in zijn leven en door niemand meer te worden opgejaagd.


  Maak melding

 8. Meneer Paramanpinto.
  In een vorige andere reactie van u had u het over betweter weet u dat nog?
  U zegt met de breedte kant van u mondt dat alle gevangenen recht hebben op bescherming.
  Ik moet u eerlijk bekennen dat ik voor de volle 100% met u eens bent dat iedere gevangenen, let wel iedere gevangenen recht heeft op bescherming.paramanpinto wat waren de slachtoffers van 8 december 1982 waarom zijn er mensen uit de gevangenis gehaald om geexecuteerd te worden. jij laat duidelijk zien hoe hypocriet en dubbelhartig jij ben yo schoft


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.