Surinam Airways hoger op Mid-Atlantische route

10

PARAMARIBO, 19 sep – De SLM blijft het goed doen op de Mid-Atlantische route. Volgens Denny van Ommeren, SLM-vertegenwoordiger in Nederland, is er zelfs sprake van een “lichte groei” in het aandeel van het luchtvaartbedrijf. Voor de komende jaren worden nog betere cijfers voorzien op de al lucratieve route.

Het Caribisch gebied zal meer gepromoot worden als vakantiebestemming voor Nederlanders. De SLM kan dan als carrier dienen en Suriname als tussenverbinding. “We hebben ook andere bestemmingen. Het Caribisch gebied is in trek en we gaan er intensief op inspelen”, zegt Van Ommeren tegenover de Ware Tijd. Miami, Port of Spain, Belem in Brazilië, Aruba en Curaçao behoren tot het aanbod. Er komen reispakketten die tegen aantrekkelijke tarieven worden aangeboden.

Nederlandse toeristen kunnen zo meerdere bestemmingen per trip aandoen. De SLM richt zich al geruime tijd intensief op de regio. Het transitovervoer van toeristen is daarbij een belangrijk motief. Hoe groot is de huidige groei op de Mid-Atlantische is moet nog worden vastgesteld. De data worden nog verwerkt. Er komt dan een vergelijking met vorig jaar om precies vast te stellen hoe groot de groei is. “Maar we zien de lichte groei wel”, aldus Van Ommeren.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Goed zo SLm. uitbreiden je vloot want het mag niet zo zijn dat een mankement aan je vluigtuig passagiers gedupeerd worden. geef de mensen het vertrouwen dat ze ten aller tijde terug kunnen en het komt goed.

  Na uitbreiding van de vloot, horen de prijzen omlaag te gaan, hanteer liever 1 bedrag het geheel jaar door, ipv hoogseizoen en laag seizoen gedoe.

  Gewoon geheel jaar door 850 euro retour voor drie weken, wie langer wil blijven betaald meer bijv. 150 euro extra per week.

  Enkeltje 600euro, dus mensen die 2, 3 of 4 maanden willen blijven
  kopen gewoon enkeltjes, zijn ze goedkoper uit.


  Maak melding

 2. oproep aan een ieder die zich Surinamer voelt, om met de SLM te vliegen en niet met de KLM. Bij de KLM word je als een hond behandeld en moet je drie uur voor de vlucht ingecheckt zijn in Paramaribo. Kom je ook maar 1 minuut te laat, dan mag je niet mee en word je botweg terug gestuurd.


  Maak melding

 3. ” Hoe groot is de huidige groei op de Mid-Atlantische is moet nog worden vastgesteld. De data worden nog verwerkt. Er komt dan een vergelijking met vorig jaar om precies vast te stellen hoe groot de groei is. “Maar we zien de lichte groei wel”, aldus Van Ommeren. ”

  Als men het bovenstaande goed bestudeert spreekt dhr. van Ommeren zichzelf tegen. Het is vaak nodig om berichten richting de pers door derden te laten controleren ter verkoming aan schade voor zich zelf en vooral aan de organisatie in dit geval de SLM.

  Ik heb gesproken,


  Maak melding

 4. Mr Zuidoost,

  Ik vlieg altijd met de SLM en daar moet je ook gewoon drie uur voor tijd aanwezig zijn anders kan je niet mee. Oplossing: gewoon op tijd komen. Die stemmingmakerij van jou op dit forum gaat mij een beetje de keel uithangen.


  Maak melding

 5. tja…… vooral reizen per viegtuig bijf toch een risico he !!! dus voor mij maakt eigenlijk niet uit deze vliegtuig of toch een ander .als het zover komt dan zul je toch denken van mang had ik maar een ander maatschappij geboekt
  afz a.sahadew te denhaag


  Maak melding

 6. Meneer van omeren je lult uit je nek!
  Ofje hebt gesnoven!
  Al jaren gaat het goed met de slm en hebben jullie maar een vliegtuig op en neer vliegt.
  Klm ers die op zanderij de lakens uitdelen en jou behandelen als honden.
  Zorg eerst dat de slm niet meer afhanklijk is van andere maatschappijen en laat de tickets maar goedkoper worden en trouwens ,suri s in nederland willen zowat ieder jaar naar su maar door die klote beleid van jullie in su lukt het maar niet.
  Dus ga je huiswerk maar goed maken en hou ons niet voor de gek.
  Nog een jaar en de slm is bankroet.

  A tang so


  Maak melding

 7. Ik ga de laste jaren nu met vakantie richting azie vlieg in het hoog seizoen met de emirates voor 750 retour om die reden heb ik even naar suriname in de ban gedaan met de lucht carriers slm en klm.


  Maak melding

 8. #Radj je hebt helemaal gelijk!

  750 euries zonder extra visumkosten, naar Azië.(binnen 30dgn)

  V Ommeren je denkt toch echt niet dat we suri als tussenstop nemen om extra visumkosten te betalen en om overal betast te worden door die douane ambtenaren.
  En dan heb ik het niet eens over het “zeer vriendelijk” vreemdelingen personeel,bij aankomst.
  Bovendien kun je voor de helft van de prijs rechtstreeks naar bovengenoemde landen, dus..

  Van ommeren dit is de deal:
  – prijs droppen (handig voor de ondernemers en mensen die vaker willen reizen)
  – last minute mogelijk maken, (handig voor de moderne mens)
  – visumkst lager en mogelijkheid om op locatie betalen.(scheelt personeelskosten en een zeer
  onvriendelijke behandeling bij het suri-consulaat)
  – Personeel trainen in klantvriendelijkheid. (welkom thuis of zoiets, we hebben je gemist)
  – Uitbreiden luchthaven, meer winkels, eetgelegenheden en vertier om de verplichte 4 uur
  door te komen.(speelzaal voor kindjes, met personeel, meer banen).
  – extra vliegtuigen inzetten in drukke periodes en in het laag seizoen kleinere vliegtuigen. (voorkomt het eeuwige overboekings-systeem).

  Je hebt nu eenmaal een zwak voor Suri, maar soms wordt je gedwongen om keuzes te maken die niet zeer doen!


  Maak melding

 9. Ach, natuurlijk met de SLM vliegen! Alleen nog met de prijs wat doen svp!

  Vergeet niet! als KLM laag is in de prijs ga ik bij hun als een speer boeken.

  Het is en blijft een en al een potnat! Zowel de KLM als de SLM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.