Vrouwen proberen cocaïne via ijslolly’s te smokkelen

10

De Koninklijke Marechaussee op Schiphol heeft drie vrouwen gearresteerd die via ijslolly’s verdovende middelen Nederland probeerden binnen te smokkelen. Ze liepen vorige week tegen de lamp, aldus de marechaussee.

Twee vrouwen van 19 en 21 jaar uit Rotterdam en een 23-jarige vrouw uit Amsterdam hadden op drie verschillende vluchten uit Suriname zakken met ijslolly’s bij zich. De douane en de marechaussee vertrouwden de zaak niet en onderwierpen de ijslolly’s aan een controle. Daarbij bleek dat in het ijs cocaïne zat verwerkt. De zakken met lolly’s waren inclusief verpakkingsmateriaal 2 tot 3 kilo zwaar.

ijslollieDe 23-jarige Amsterdamse reisde samen met haar 1-jarige nichtje. Het meisje is overgedragen aan de Raad voor de Kinderbescherming. Alle drie de verdachten zitten vast voor verder onderzoek door het team drugsbestrijding van de marechaussee.

10 REACTIES

 1. Jammmer voor nichtje maar ik hoop zo dat dit ssoort tuig voorr heeeeeel lang de gevangenis ingaan.
  Hopelijk krijgen ze een speelgoed blackberry mee om zogenaamd te kunne pingen vanuit de gevangenis.
  A tang so


  Maak melding

 2. Ijsje!

  Tegenwoordig is zelfs een ijsje niet veilig meer. Suriname exporteert boomstammen met, mangos met, groente met, kokosnoot met, kaaiman met, Kwie-kwie met en nu ijsje met!

  Legaliseer het!


  Maak melding

 3. Creativieit ten TOP!!! En dan nog zeggen dat Surinamers traag zijn……… Ik maak mij alleen maar zorgen over de leeftijden. Waar moet dit heen??????


  Maak melding

 4. Wat een domme troela’s: wisten ze dan niet dat die ijslolly’s stijf bevroren in hun koffer gingen, maar er helemaal slap en waterig weer uit zouden komen?


  Maak melding

 5. gedoogd beleid in NL wat een misleiding naar de wereld toe is dit. Nederland handelt openlijk in drugs. Die koffieshops mogen drugs verkopen, de vraag is waar komt die voedingsbron vandaan.

  Zij dragen daarbij ook nog belasting af, wie houd wie voor de gek, als deze handel niet toegestaan is kan je ook geen belasting ontvangen.

  Nederland verdient miljoenen elk jaar aan het verhandelen van drugs zelfs het koningshuis heeft gehandeld in opium


  Maak melding

 6. Aan creativiteit geen gebrek. Jammer genoeg gebruiken ze die niet ten goede. Een luilak wil alles in een keer. Een ijverig mens weet dat hij voor zijn kost moet werken. Daarom smokkelt de luilak drugs in lollies en is nog zo naief om te denken dat het niet zal opvallen. Ik bedoel: IJs smokkelen naar Nederland. Waarom niet naar de Sahara of naar Ghadaffy.


  Maak melding

 7. Wat zo erg is dat ze een kindje bij betrekken,dat arm kind wist niet wat er afspeelde toen ze werd overgedragen aan raad van kinderbescherming zielig hoor!die drie mogen voor mijn part heel lang in de gevangenis blijven,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.